U.s. Casa voturilor pentru a interzice uciderea, consumul de câini și pisici

Aceasta este o mare victorie pentru animalele de companie și proprietarii de animale de companie din America. Întrebarea este acum, când va urma restul lumii?

Democrații și republicani în u.S. Casa Reprezentanților s-au reunit pentru a trece un proiect de lege care va interzice sacrificarea și uciderea câinilor și a pisicilor. Rezoluția casei 6720 sau # 8220;Obiectivul de interzicere a cărnii de carne și de carne din 2018& # 8221; își propune să facă actul de sacrificare a acestor animale pentru consum ca o infracțiune pedepsită în cel puțin 44 de state.

În prezent, doar șase state din Statele Unite au o astfel de lege care protejează animalele de companie: California, Georgia, Hawaii, Michigan, New York și Virginia. Reprezentanții Florida Rep. VERN Buchanan (Republican) și Rep. Alcee Hasting (Democrat) a sponsorizat noul proiect de lege care a primit cu greu orice obiecție din partea restului reprezentanților.

Triburile americane native scutite

Proiectul de lege acoperă, de asemenea, o interdicție privind tranzacționarea străină sau interstatală și transportul de câini și pisici în scopul consumării acestor animale pentru alimente. Dacă este găsit vinovat, pedeapsa poartă a 5.000 $ amendă.

Dar factura scutește triburile americane native din această regulă, ar trebui să devină o lege. Autorii facturii recunosc că unele triburi efectuează sacrificarea ca parte a unei tradiții religioase.

Potrivit lui Buchanan afirmație, Câinii și pisicile umple casa a milioane de oameni cu dragoste și companie. Astfel, ei nu merită să fie uciși și vânduți ca hrană. Hastings, de asemenea a spus, Pe de altă parte, că este mândru de acest proiect de lege și de reprezentanții care l-au susținut. El speră că se mișcă de la u.S. va avea, de asemenea, influențează meserii de carne și carne din alte țări.

Câine și pisică de carne comercială în afara u.S.

În timp ce rezoluția se aplică numai Statelor Unite, reprezentanții speră că alte guverne în afara U.S. va urma procesul într-o rezoluție neconformă. În prezent, meserii de carne de câine și pisică sunt înfloritoare în țări precum China, India, Indonezia, Filipine, Coreea de Sud și Vietnam.

În unele dintre aceste țări, festivalurile de carne de câini sunt observate și celebrate în fiecare an. Unele celebrități din Hollywood au ieșit chiar pentru a se opune public acestor festivaluri și au cerșit oficialilor să oprească comerțul cu carne de câine, fără nici un rezultat. Printre aceste celebrități sunt Ellen Degeneres, Simon Cowell, Ricky Gervais, Helen Hunt și Pierce Brosnan și alții.

IT & s în eroare să-i numească pe Yulin un festival de carne de câine. Ar trebui să fie numit un festival de tortură pentru câini. Pentru că ceea ce este. # Stopyulin2015

— Ricky Gervais (@rickyGevais) 21 iunie 2015

Îmi plac animalele de companie. De aceea susțin #Dogmeatfreeindonezia de @ Hsiglobal. Ia măsuri aici. https: // t.CO / E7IKTKF64L pic.stare de nervozitate.COM / SCUWVV8BXO

— Ellen Degeneres (@thellensHow) 22 mai 2018

Festivalul de carne din Yulin Dog este Sickeningly crud Deci, alături de mine și sprijin @ Hsiglobal la #Stopyulin https: // t.CO / WKYHXTYFD2

— Simon Cowell (@simoncowell) 21 iunie 2016

În 2017, Taiwan a trecut o lege care în cele din urmă a prezentat astfel de festivități și practici. A devenit prima națiune asiatică de a face acest lucru.

Acțiunea de wellness a animalelor a salutat semnarea Bill 6720 și două alte două legislații care avansează actul de bunăstare a animalelor în Statele Unite. Potrivit lui Marty Irby, directorul acțiunii de wellness Animal, cel puțin 30 de milioane de câini sunt sacrificați în comerțul cu carne în afara Americii. Este considerat cel mai mare tip de exploatare împotriva câinilor.

Cum vă puteți ajuta să încheiați comerțul cu carne de câine

Cum vă puteți ajuta să încheiați comerțul cu carne de câine
Câini vietnamezi de vânzare pentru alimente.

Puteți contribui la creșterea gradului de conștientizare cu privire la această problemă prin împărtășirea povestirilor despre comerțul cu carne de câine și eforturile de a vă opri. În afară de a deveni o voce tare pe medii sociale care Știm că vă poate ajuta, De asemenea, puteți sprijini activiștii animale care vizitează aceste țări pentru a salva câinii.

Voluntari de la Societatea umană International (pe Twitter @ Hsiglobal) riscă viața lor pentru a ajuta de fapt localnicii care susțin și sfârșitul practicii. Acești voluntari au nevoie de resurse pentru a fi salvatori eficienți și pentru a lua câinii din țară, astfel încât donarea dvs. va fi foarte apreciată.

Când câinii sunt salvați, voluntarii trebuie, de asemenea, să pregătească aceste animale pentru a putea fi re-homed în Statele Unite și Canada. Dacă nu doriți să donați bani, vă puteți împărtăși timpul pentru a ajuta adăpostul care iau acești câini dacă este aproape de zona dvs. Sau, puteți adopta de fapt o salvare din aceste adăposturi.

Citiți următorul: 12 fapte îngrozitoare despre viețile câinilor de laborator

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » U.s. Casa voturilor pentru a interzice uciderea, consumul de câini și pisici