Amputee băiat de 10 ani întâlnește amputate câine și dragoste

Un băiat de 10 ani care a pierdut ambele picioare datorită unei amputative recente, a avut loc visul său când a întâlnit un câine inspirat cu toate cele 4 picioare amputate.

Întâlniți Owen Mahan. Owen este un băiat foarte curajos și unic. El este din Pittsboro, Indiana, iar povestea lui nu este ușor de auzit. Dar vine cu o poveste fericită.

O călătorie pe aceeași cale

Când Owen avea 2 ani, a căzut în apă de baie extrem de caldă, ducând la arsuri la peste 98% din corpul său mic.

În fiecare an de atunci, a primit mai multe intervenții corective corective.

Boy Amputee întâlnește amputele câinelui și dragostea

Când avea 3 ani, Owen a fost adoptat de Susan Mahan. După această intervenție chirurgicală cea mai recentă, care a eliminat ambele picioare ale lui Owen, Susan și Owen a urmărit videoclipuri inspirate date de unul dintre profesorii lui Owen.

Videoclipurile au fost de Chi Chi, un retriever de aur de 3 ani care nu are picioare.

Boy Amputee întâlnește amputele câinelui și dragostea

Ca owen, toate picioarele ei trebuiau amputate după un eveniment traumatic. Chi Chi este inițial din Coreea de Sud, unde a fost abuzată sever.

Chi Chi a fost păstrat în condiții deplorabile din Coreea de Sud, unde a fost pregătit să facă parte din sacrificarea regulată a câinelui care apare acolo.

Membrele ei au avut toate, dar au fost putrezite de la neglijență și abuz de-a lungul anilor. Pentru a adăuga la tragedia ei, ea a fost pusă într-o pungă de gunoi și aruncată.

Așa a rămas să moară.

Când era la ușa morții, s-au întâmplat doi oameni îngeri; Văzând o strălucire în ochi și o voință de a trăi, ei au grăbit-o la cea mai apropiată clinică Vet.

LEGATE DE: Top 7 cele mai bune scaune cu rotile pentru reabilitare

Deși evaluarea a fost sumbră, mai multe fundații de salvare s-au alăturat pentru a-și da intervenția și zboară către Statele Unite pentru a fi adoptate.

Chi Chi a fost adoptat de o femeie pe nume Elizabeth Howell și familia ei în 2016 și locuiesc în Arizona.

Boy Amputee întâlnește amputele câinelui și dragostea

Howell este inspirat în fiecare zi de "atitudinea de da-dow-up a lui Chi Chi" și abilitatea câinelui de a ierta, avansa și învață să aibă încredere în oameni în ciuda trecutului ei oribil.

Câinele a fost montat pentru proteză și acum își petrece zilele în slujbă ca un câine de terapie, cu o mare bază de fan online după viața ei de zi cu zi.

Boy Amputee întâlnește amputele câinelui și dragostea

Owen sa simțit atât de inspirat că dorea să se întâlnească cu chi Chi. Deci, în ultima vineri, a intrat într-un avion și a zburat la Arizona să o vadă în persoană!

Suport la nivel mondial pentru eveniment

La începutul acestui an, Howell a aflat că Owen a urmărit aventurile online ale lui Chi Chi.

A început o conversație cu niște cunoscuți ai mahanilor din Indiana și au început un efort coordonat de a zbura pe Owen și la mama lui la Phoenix pentru a petrece weekend-ul cu Chi Chi.

Boy Amputee întâlnește amputele câinelui și dragostea

Incredibil, Nascar Racer Tony Stewart, Cine știe că Owen prin intermediul prietenilor reciproci, și-a oferit propriul avion privat pentru a ajunge pe Owen și pe mama lui la Arizona!

Oamenii din întreaga lume au trimis cărți de sprijin Owen și Chi Chi, care au primit acest weekend trecut în timp ce în Phoenix.

Un weekend incredibil

Weekendul Acest duo dinamic petrecut împreună nu a fost nimic mai uimitor; Au mers la Nascar, au participat la un joc NHL, au mers înot, și chiar a jucat baschet de scaun cu rotile cu echipa Australia Rugby Rugby!

Boy Amputee întâlnește amputele câinelui și dragostea

Howell și familia ei au crescut într-adevăr pentru a începe să ajute familia Mahan într-un mod mare.

Susan Mahan a început să încurajeze și să adopte copii de nevoi speciale când a fost făcută ridicând 3 copii ai ei. În plus față de îngrijirea pentru Owen, Mahan a adoptat alți doi băieți și încurajează două fete tinere.

LEGATE DE: Câinii de terapie pot ajuta copiii cu autism

Howell a fost atât de inspirat și sa mutat de asta pe care a început-o folosind Platforma socială a lui Chi Chi să ceară oamenilor să doneze familiei mahan.

Și oamenii au răspuns cu sprijin copleșitoare. Deja, oamenii din întreaga lume au trimis familia Mahan totul pe lista de Crăciun pentru copii.

Boy Amputee întâlnește amputele câinelui și dragostea

Mahan spune în fiecare noapte, ea este mișcată la lacrimi, plângând puțin peste cât de fel și oameni generoși pot fi. Potrivit lui Mahan, "Există mult mai bine în lume decât este rău."

Privind înainte

Mama lui Owen spune că speră că, prin întâlnirea cu Chi Chi, Owen poate câștiga puterea pe care trebuie să o urmărească peste obstacole și să-și urmeze obiectivele.

Owen este un băiat norocos. Comunitatea sa a acceptat atât de acceptă și să-i primească că mama sa îndoială că chiar știe că arată diferit.

Știe că acest lucru nu va fi întotdeauna cazul. Știe într-o zi, frumos sau nu, cineva îi va spune lui Owen că arată diferit.

Dar, prin întâlnirea Chi Chi și văd ce trăiește o viață strălucitoare și fericită, Mahan speră că Owen va fi inspirată să facă ceea ce a făcut acest câine incredibil - ridicați-vă, continuați și aveți o viață frumoasă plină de dragoste și vindecare.

Boy Amputee întâlnește amputele câinelui și dragostea

Văzând cât de acceptat și prețuit Chi Chi este peste tot în lume, Mahan speră că Owen poate avea încrederea să se simtă acceptată și sa prețuit.

Citiți următorul: Cum ajută copiii și câinii reciproc

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Amputee băiat de 10 ani întâlnește amputate câine și dragoste