Crichets în loc de carne ... Ce se întâmplă în aceste câini tratează?

Crichets în loc de carne ... ce

Am auzit cu toții zvonurile că insectele sunt pline de proteine. Dacă ați înghițit accidental un bug în timp ce ieșiți la o excursie cu prietenii dvs., cineva vă va spune, fără îndoială, "fără îngrijorări. Este doar o mică proteină suplimentară."Supraviețuitorii de televiziune indică întotdeauna Conținutul nutrițional de bug-uri. Știu că vorbesc pentru mulți oameni când spun că singura dată când m-ai prinde vreodată să mănânc un bug este dacă aș fi pierdut în pădure și foame.

Dar e adevărat. Insectele sunt ridicate în proteine ​​și oferă și alte beneficii nutriționale, de asemenea. Să nu mai vorbim, sunt mult mai mult eco-friendly decât sursele tradiționale de proteine ​​cum ar fi pui, carne de porc și carne de vită. În unele culturi din întreaga lume, nu este neobișnuit să gustați pe insecte, dar în America oamenii încă nu sunt la fel de dispuși să-și schimbe friptura pentru pulberea de cricket.

Crichets în loc de carne ... Ce

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Un nou pornire a decis să înceapă să înceapă o piață care este puțin mai puțin squamish: canini. Entobento este o companie bazată pe San Diego, care face ca câinele să trateze cu ingrediente sănătoase, de gradul uman, cum ar fi miere, ouă și unt de arahide. Cheia pentru rețetele lor nu este ceea ce credeți - este greutăți.

Kaison Tanabe, unul dintre fondatorii lui EntoBento, spune că scopul companiei este de a împinge enomofagia (consumul de insecte) înainte. Au decis să se concentreze pe câini mai întâi pentru a ajuta la deplasarea tendinței de-a lungul. Tanabe și ceilalți cinci co-fondatori ai companiei s-au întâlnit la un concurs de weekend de la început anul trecut. Au fost inspirați de un u.N. Raport din 2013 care a descris o listă de relații de beneficii ale schimbării agriculturii la insecte.

Gândiți-vă la ciclul de viață al bovinelor de carne de vită. Este nevoie de aproximativ 2.000 de ori mai multă apă pentru a ridica o kilogram de carne de vită decât o lire de greieri. De asemenea, trebuie să factați în cantitatea de teren și energie pe care o va lua pentru a ridica bovinele de carne de vită în comparație cu creșterea greutăților. Producerea unui kilogram de carne de vită emite, de asemenea, o cantitate mare de gaz metan în mediul înconjurător - de aproximativ 100 de ori mai mare decât producerea unui kilogram de greieri.

Tanabe și co-fondatorii săi cred că, pe măsură ce populația globală crește, înlocuind unele dintre cele mai tradiționale surse de proteine ​​cu insecte ar putea fi o modalitate excelentă de a oferi o cantitate mai mare de nutriție durabilă în țările din întreaga lume. În mod ideal, Entobento ar dori să lucreze cu mâncare pentru animale de companie autoritățile de reglementare pentru a începe să folosească făină de cricket în hrană pentru câini, dar până când pot gestiona acest lucru, ele se concentrează pe tratarea câinilor.

Echipa a petrecut anul trecut, creând o rețetă pentru tratamentele lor și acum au început a Crowdfunding Campanie La Kickstarver. Cu cinci zile pentru a merge, campania lor a depășit deja obiectivul său de 15.000 de dolari cu mai mult de 600 de dolari. ENTOBENTO Dog tratează pot fi pre-comandate online. Ele sunt grade umane și făcute în SUA.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Crichets în loc de carne ... Ce

Dogul tratează cu cereale libere și ridicate în valoare nutrițională. Ele constau dintr-o proteină de 23%, iar praful de cricket oferă de 28 de ori mai mult omega 3 decât carnea de vită. Aceste tratamente nu utilizează niciun conservant artificial. Ingredientele lor includ: unt de arahide, cartofi dulci, ou, făină de cartofi, pulbere de cricket, miere și ulei de nucă de cocos.

Sustenabilitatea este un lucru important de luat în considerare în industria animalelor de companie. De fapt, am scris o coloana despre asta cu doar câteva luni în urmă. Hrana pentru animale de companie se face cu multe dintre aceleași ingrediente cu care se face alimente umane cu.

Cu populația de animale de companie care crește la o rată incredibilă și populația umană în continuă creștere, de asemenea, în cele din urmă nu vor fi suficiente surse de hrană pentru toată lumea. Este important ca producătorii să găsească ingrediente durabile și se pare că pulberea de crichet poate fi ceva pe care îl vom auzi foarte mult în viitorul apropiat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Crichets în loc de carne ... Ce se întâmplă în aceste câini tratează?