Carna4 face hrană pentru animale de companie artizanală în canada

Carna4 face hrană pentru animale de companie artizanală în Canada

Cu cinci ani în urmă, David Staucble și Maria Ringo au văzut că a existat o mare nevoie de a oferi proprietarilor de animale de companie cu o alternativă alimentară naturală naturală, convenabilă și pur la locul de muncă intensiv și Diete alimentare brute care erau disponibile pentru canini. Ei și-au dat seama că aceste diete au oferit o alternativă mult mai sănătoasă la produsele alimentare comerciale, dar au fost incomod și nu o opțiune fezabilă pentru mulți părinți de companie.

Combinând mulți ani de experiență în domeniul alimentelor pentru animale de companie, au dezvoltat o rețetă ușoară care nu a compromis calitatea găsită în alimentele crude. Carna4, numit după zeița Carna, sa născut. Anticii romani au crezut că zeița Carna a protejat organele interne. Ei credeau că a ajutat cadavrele oamenilor să tragă hrana de la hrană și să o transforme la putere și o sănătate bună. Asta este exact ceea ce au vrut să facă mâncarea de animale de companie pentru animalele de companie, iar numele blocat.

LEGATE DE: 10 idei de afaceri de câine mare pentru petreneurs

Carna4 face hrană pentru animale de companie artizanală în Canada

Ringo este, de asemenea, un practicant de medicină homeopatică și are un ochi pentru toate lucrurile sănătoase. Ea a ajutat la înflorirea traseului natural al alimentelor pentru animalele de companie înapoi în 1986. În Ann Arbor, Michigan, Ringo și prietenul ei au co-fondat fermele de animale naturale, una dintre cele mai primii branduri de produse alimentare brute și câini.

Stauble a petrecut 22 de ani responsabili de crearea de alimente pentru animale de companie pentru cel mai mare comerț cu amănuntul de specialitate din Canada. Deși a ajutat-o ​​să producă una dintre cele mai bine vândute pisică holistică a țării și mâncare pentru câini Branduri la începutul anilor 2000. Această experiență este ceea ce și-a deschis ochii la deficiențele din alimentele de companie comerciale care au fost disponibile în prezent pe rafturile de magazin.

Stauble și Ringo și-au adus experiența extinsă și forțele combinate cu o echipă de oameni de știință alimente, ingineri și nutriționiști cu grade în biologie, biochimie și nutriție. Împreună, echipa are mai mult de 50 de ani de experiență în industria animalelor de companie care dezvoltă alimente complete și echilibrate.

De asemenea, au înscris ajutorul lui Mortec Științific Inc., O fermă de cercetare și de testare a laboratorului. Mortec științific specializat în produsele naturale de sănătate, alimente pentru animale de companie și alimente umane. Ei lucrează cu unele dintre cele mai cunoscute companii de bunuri de larg consum din lume. Ei lucrează, de asemenea, cu oamenii de știință din America de Nord din domeniul identificării, clasificării și Transferarea probioticelor.

Carna4 face hrană pentru animale de companie artizanală în Canada

Cu ajutorul tuturor acestor experți, stauble și Ringo stabilit pentru a crea o mâncare de companie care a fost cu adevărat naturală și una care ar depăși toate celelalte produse comparabile de pe piață prin combinarea a 100% din carne proaspătă, cu valoarea nutrițională semințe sported și coacere blândă. Coacerea blândă maximizează densitatea nutrienților și a aromelor bio-disponibile.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Împreună, echipa a creat primele 10% dietă naturală și nutritivă adevărată pentru canini. Retetele Carna4 nu conțin sintetice de orice fel. Ele nu conțin nici măcar amestecurile de vitamine care se găsesc în multe alte "naturale" Alimente de câini comerciale. Carna4 testează fiecare lot de alimente pentru animale de companie pentru siguranță și lucrează, de asemenea, cu alte operațiuni care cred în sustenabilitate, practici agricole non-GMO și un lanț alimentar fără droguri.

Deoarece calitatea acestui hrană pentru câini este atât de mare, Carna4 spune că părinții de companie sunt probabil să vadă o schimbare completă în animalul lor de companie după doar câteva zile pe mâncarea lor. Spre deosebire de alte alimente de câine comerciale, ingredientele proaspete ale produselor Carna4 cu vitamine și minerale sporite, antioxidanți, probiotice și prebiotice, și acizii grași omega-3 vă vor oferi animalului tău un strat strălucitor și sănătos, mai multă energie, ochi mai luminoase și Multe alte beneficii pentru sănătate. Sănătatea și bunăstarea generală a animalului de companie sunt direct legate de dieta sa, dar nu ar trebui să faceți nicio modificare majoră a dietei sale fără a se consulta mai întâi cu medicul veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Carna4 face hrană pentru animale de companie artizanală în canada