Interviu cu nate phillips, ceo și co-fondator al nom nom

Lumea alimentelor de pisică se schimbă - și se schimbă rapid. Puțini sunt mai conștienți de acest lucru decât Nate Phillips, CEO și co-fondator al NOM NOM.

Phillips și partenerii săi de afaceri la Nom Nom intenționează să schimbe industria alimentară de 30 de miliarde de dolari prin mâncare reală și o experiență de cumpărături autentică atât pentru animalele de companie, cât și pentru oamenii lor. Compania formulează și gătește mâncăruri proaspete, de gradul uman și livrează direct la ușa clienților.

În următorul interviu, suntem totul despre pisicile stau jos cu Nate Phillips pentru a discuta despre livrarea de produse alimentare proaspete de casă, industria alimentară pentru animale de companie și rolul Nom Nom în viitorul alimentelor de pisică.

Interviu cu Nate Phillips, CEO și co-fondator al NOM NOM

Ce a inspirat crearea de Nom Nom?

În 2013, fratele meu Zach și cu mine am adoptat câțiva pui de ciobanești mini australieni și am fost surprinși să aflăm că mâncarea de animale de companie pe rafturi la acel moment nu sa schimbat de când eram copii sau chiar din anii 1960. Am fost tulburați de ingredientele nepronunțate enumerate pe ambalajul produselor alimentare pentru câini disponibile.

Lucrurile au devenit mai urgente când Câinele lui Zach Harlee sa îmbolnăvit cu un sistem imunitar compromis. Un veterinar a recomandat ca Zach și soția lui, Alex (și unul dintre co-fondatorii noștri) încearcă să hrănească Harlee o dietă proaspătă de casă. Simptomele ei s-au despărțit imediat și am fost suflați.

Atunci am realizat că a existat un decalaj gigant în piața alimentelor pentru animalele de companie pentru persoanele care au vrut să hrănească proaspete, dar nu au avut timp să gătească pentru animalele de companie. Am găsit dr. Justin Shmalberg, un nutriționist veterinar certificat de bord și a oferit ceea ce ar deveni mai târziu rețeta noastră de carne de vită.

Ceea ce face diferit de alte companii alimentare pentru animale de companie?

Avem un număr de diferențiatori-cheie.

  • Porțiunea personalizată mâncarea noastră în pungi de masă pe baza vârstei fiecărei animale de companie, a greutății, a rasei, a nivelului de activitate și a nevoilor de sănătate. Acest lucru elimină riscul de supraîncărcare sau substanță - o problemă foarte importantă, cu atât de multe animale de companie obezice în u.S.
  • Toate rețetele noastre sunt formulate de dr. Justin Shmalberg, profesor clinic de medicină veterinară la o universitate de frunte, un medic veterinar practicant și unul dintre cei mai puțini nutriționiști veterinari certificați de bord din țară.
  • Deținem și acționăm bucătăria noastră 100% și nu externalizați niciun element al procesului de producție. Noi supraveghăm fiecare detaliu de la achiziționarea ingredientelor pe baza a ceea ce a fost comandat în acea săptămână, pregătindu-se alimentația, pentru a găti ușor ingredientele, porționarea personalizată, la ambalarea cutiilor. Facem fiecare pas al procesului, cu excepția transportului real.
  • Noi deservim atât câini, cât și pisici.
  • Mâncarea noastră este făcută la comandă. Facem doar ceea ce a fost comandat în fiecare săptămână, astfel încât bucătăria noastră produce deșeuri alimentare zero.
  • Mâncarea noastră nu este niciodată înghețată și sosește proaspătă, gata să servească, la ușa clienților noștri numai după câteva zile după ce a fost făcută, în fiecare săptămână.
  • Managerii de cont sunt cu adevărat parteneri în călătoriile de sănătate și wellness ale fiecărui client și fac în mod constant ajustări și personalizări pentru a ajuta clienții noștri și animalele lor în orice mod pe care îl putem.

Cum este diferită de alimentele gătite la domiciliu sau brut?

Întotdeauna aplaudăm părinții de companie care fac mese gătite de casă pentru animalele de companie, dar credem că este important ca părinții de companie să fie conștienți de faptul că acasă gătit mâncarea câinelui dvs. vine cu unele dezavantaje.

În primul rând, este extrem de consumator de timp.

În al doilea rând, poate fi destul de scump - și în timp ce nu putem vorbi pentru alte companii alimentare proaspete de companie, gătitul de acasă este de obicei mult mai scump decât utilizarea Nom Nom.

În al treilea rând, poate fi dificil să se obțină porțiuni concrete în mod constant atunci când servesc și porționeaza singur alimentele, iar acest lucru poate duce la out sau sub hrănire.

Cel mai important, fără totuși, fără ajutorul unui nutriționist veterinar, gătitul la domiciliu creează un risc de a nu îndeplini toate nevoile nutriționale ale unui animal de companie. Deoarece NOM NOM a fost formulat de dr. Shmalberg, include ingrediente selectate cu atenție, alese pentru nutrienții lor puternici, precum și amestecul nostru de numnomnutrient pentru a asigura o nutriție echilibrată care ajută animalele de companie să prospere.

Ce îți place cel mai mult despre Nom Nom?

Îmi place că mâncarea noastră are capacitatea de a transforma cu adevărat viețile animalelor de companie care o mănâncă și proprietarii lor. Obținem apeluri și e-mailuri tot timpul de la clienți care ne spun că vârstnicul lor de companie este încântat de a mânca din nou pentru prima dată în ani de zile.

De asemenea, am avut ca clienții să ne spună că pielea de îngrijorare a animalelor de companie neobișnuit a fost complet îndepărtată de la mâncarea mâncării noastre. Cel mai regulat auzim dovezi anecdotice ale animalelor de companie cu ochi mai luminoși, haine de strălucire și mai multă energie, ca urmare a mâncării nom.

Ce ați învățat despre alimentele de companie de la începutul companiei?

Am învățat atât de mult despre modul în care alimentele sunt provenite, pregătite și create la scară largă. Am văzut multe lucruri în etapele de cercetare timpurie care au format nom nom în ceea ce este astăzi. De exemplu, am știut că avem nevoie să dețin complet și să acționăm bucătăria proprie, astfel încât să putem asigura că întregul proces de pregătire, gătire și ambalare a alimentelor, ar respecta standardele noastre riguroase pentru calitate. Am văzut alte companii care cad în această privință în această privință.

Credeți că NOM NOM va oferi vreodată rețete personalizabile?

Este cu siguranță ceva despre care am vorbit. Scopul nostru pe termen lung este de a fi o companie de top în partea de jos a produselor de sănătate pentru animale și servicii, cu accent pe personalizarea și nutriția.

Care credeți că ar trebui să încerce nom nom?

Aș recomanda Nom Nom oricui cu un animal de companie pretențios sau un animal de companie care a avut reacții rele la diete mai tradiționale, cum ar fi mâncarea conservată sau Kibble. Acestea fiind spuse, Nom Nom este cu adevărat pentru oricine care dorește să-și hrănească animalul de companie cele mai sănătoase, cele mai înalte alimente disponibile, făcute în special pentru acest animal specific.

Ești mai optimist sau pesimist cu privire la industria alimentară pentru animale de companie?

Sunt extrem de optimist cu privire la viitorul industriei alimentare pentru animale de companie. Privind înapoi la cât timp este luat pentru schimbare în industrie este un pic dezamăgitor, dar acum este clar că, ca urmare a umanizării animalelor de companie, oamenii sunt mult mai conștienți de ceea ce își hrănesc câinii și pisicile.

Ei doresc să facă o schimbare semnificativă și pozitivă, iar această cerere conduce și o schimbare pozitivă în industrie. În plus, companiile de produse alimentare PET sunt ținute la un standard mai ridicat de transparență și responsabilitate în aceste zile, ceea ce înseamnă că vor trebui să-și îmbunătățească practicile sau riscă să devină irelevante.

Acestea sunt unele dintre lucrurile care mă fac foarte optimiste cu privire la industria noastră. Cel mai important, totuși, pașii majori care se întâmplă în știința nutrițională au potențialul de a ajuta animalele de companie trăiesc mai mult, mai fericite! Și în cele din urmă, asta e oricare dintre noi.

Cum vedeți că proprietatea de pisici se schimbă în următorii 10 ani?

Cred că "proprietatea" va continua să se deplaseze în direcția "părinților", deoarece umanizarea animalelor de companie devine din ce în ce mai normalizată. Acest lucru va duce la un standard mai înalt de îngrijire și implicare pe toate nivelurile, de la ceea ce proprietarii de pisici își hrănesc animalele de companie, la jucăriile pe care le le dau, la activitățile lor de îmbogățire și mai mult.

Ceea ce poate păzi de pisici așteaptă cu nerăbdare să fie nom nom în viitor?

În curând vom veni cu o gamă de produse care vă vor ajuta să monitorizați și să vă îmbunătățiți sănătatea animalului de companie, folosind știința de vârf și măsurarea personalizată.

În cuvintele lui Nate Phillips,

"Companiile alimentare pentru animale de companie sunt ținute la un standard mai ridicat de transparență și responsabilitate în aceste zile".

Nu uitați niciodată că mâncarea pisicii dvs. este făcută și vândută de oameni. Ca gardieni de pisici conștiincioși, ar trebui să încercăm să fim familiarizați cu indivizii care formulează, fabrică și comercializează alimentele pisicilor noastre.

Interviuri ca aceasta sunt o modalitate de a comunica cu oamenii care își cumpără produsele. Ei ne dau o platformă pentru dialogul cu mințile umane din spatele alimentelor pisicilor noastre și suntem foarte recunoscători pentru asta.

Am dori să extindem o imensă mulțumire pentru Nate și restul echipei NOM NOM pentru a face acest lucru posibil.
Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre alimentele NOM NOM CAT și la comandă, faceți clic aici pentru a vizita Nom nom site.

numnomnow-logo

Faceți clic aici pentru a obține 20% din prima comandă la NOM NOM.

Amintiți-vă că sunteți acoperit de garanția de îngrijire a nomului. Dacă nu vedeți o diferență după 30 de zile, Nom Va cumpăra următoarea comandă (limita de 40 USD).

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu cu nate phillips, ceo și co-fondator al nom nom