Biglul mare de afaceri de reproducere

Biglul mare de afaceri de reproducere

& # 36; 29.99

Totul de afaceri de reproducere are de oferit, într-un pachet mare și frumos. Breedr pentru WordPress și manualul crescătorului câinelui fiind evidențiază flashy!

SKU: BigBundle Categorii: Manualul de crescător, Cumpărați Breedr pentru WordPress
  • Descriere

Descriere

Fiind referința în ceea ce privește creșterea câinilor înseamnă că trebuie să furnizăm în mod constant instrumente și resurse crescători de câini noi pentru a face ceea ce face dragostea cel mai mult: de fapt câini de reproducere!

Deci, aici suntem, adunând tot ce am creat vreodată într-un frumos pachet mare, doar pentru a vă bucura, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp Gestionarea caniselor și mai multă grijă pentru câinii tăi.

Deci, ce-i în ea, întrebați?

Manualul câinelui crescătorului

Bestseling-ul nostru de crescătorie de câine de peste 200 de pagini pline de cele mai recente cunoștințe și descoperiri despre cum să cresc câinii. Am pus ediția de lider de pachete a manualului nostru, ceea ce înseamnă că veți avea toate bonusurile noastre cu ea. Acestea includ foile financiare, sfaturi de marketing de kennel, ghid de contabilitate, caseta de instrumente media sociale și multe altele.

Vedea Pagina de manual a câinelui crescătorului.

Breedr pentru WordPress + Licența de viață

Crearea și gestionarea unui site nu este un lucru ușor pentru oricine (nume de domeniu, gazdă web, design, conținut, diagrame pedigree etc.), dar a fost mult mai ușor! Fără o singură linie de cod, BreedR pentru WordPress vă permite să adăugați profiluri de câini, să vă logați cecurile și premiile de sănătate, să încărcați și să gestionați fotografiile și videoclipurile lor etc.

Chiar mai bine, generează automat și actualizează diagramele pedigree datorită modulului său puternic de filtrare. Nu trebuie să faci nimic special, doar o face pentru tine.

Vestea bună este că BreedR pentru WordPress merge în mod normal cu o taxă anuală de licență, cu Big Bundle, aveți o licență de viață, astfel încât să nu mai aveți nevoie să plătiți niciodată. Știm, suntem nebuni.

Vedea Breedr pentru pagina WordPress.

Dog alimente 101 - Ghidul dvs. definitiv al dietei

Pagini din dog alimente și dietă 101
O dietă echilibrată canine este de fapt mai simplă decât ceea ce majoritatea revistelor doriți să credeți.

Îmi pare rău că ți-ai sparge-o, dar cel mai probabil vă hrăniți câinii cu o dietă dezechilibrată. Este evident, evident, și aceasta este o consecință directă a fluxului nesfârșit de dezinformare pe care îl primim de la mass-media regulate și sursele online.

Calitatea alimentelor PET a intrat sub o întrebare serioasă în renumitul rechemare a alimentelor din 2007, care a declanșat o nouă hype de hrană pentru câini de casă. Acest hype nu este mai bine să gândească cel mai mult, este mai puțin mai rău. O marea majoritate a hranei pentru câini de casă este periculos dezechilibrată: calciul lipsește, acizii grași sunt subevaluați, deoarece sunt fibre de calitate și carbohidrați.

Acesta este exact motivul pentru care am creat uimitorul și ușor de citit Dog alimente 101 - Ghidul dvs. definitiv al dietei astfel încât să vă puteți informa despre tot ce este legat de alimentele câinilor într-o analiză corectă, deoarece nu vrem să combustăm drama sau dezbateri, pur și simplu scriem despre informații factuale.

Biblioteca contractului de reproducere a câinilor

Mai bine un acord slab decât un proces de grăsime. Ca un crescător responsabil de câine, fiecare câine sau câine adult pe care îl dați, vinde sau cumpărați ar trebui să fie însoțit de un contract de vânzare câine că ambele părți înțeleg și sunt de acord cu. Aceasta este de a proteja cumpărătorul și vânzătorul împotriva termenilor care nu sunt respectați în timp util.

Pentru a vă împiedica dezbaterea timp de ore, dacă nu zile, cu cealaltă parte, am redactat mai multe contracte pentru fiecare caz, astfel încât să vă ofere alegerea formatului și lungimii pe care preferați să le utilizați.

  • Contract de vânzare-la Puppy - Contractul de vânzare pentru cățeluș pentru majoritatea oamenilor în majoritatea situațiilor infinite de schimbare a clauzelor pentru a se potrivi cu dvs
  • Skinny Dog Vanzare Acord - o versiune slabă, goală a unui acord de vânzare a catelului
  • Contract de service Stud - Contractul de servicii regulate pentru majoritatea oamenilor
  • Acordul de service Skinny Stud - versiunea goală a celor de mai sus
  • Acordul de reproducere - Contract simplu pentru crescătorii obișnuiți pentru câini
  • Contract de service Stud cu material seminal înghețat - Contract lung plin de detalii făcute în special pentru cei care vor trimite material seminal înghețat
  • Sterilizare, un acord spay și neutru - un contract de a lega proprietarul noului câine pentru a sparge sau a neuita catelul și nu se rase din el în viitor
  • Contract cuprinzător de adoptare a câinilor - Dacă vă dați uneori câinilor gratuit (Seniori, de exemplu), aveți nevoie de un contract complet detaliat care acoperă toate motivele, de la politica de returnare la o notificare fără garanție

Noi credem că fiecare crescător de câini ar trebui să aibă aceste pregătiți pe calculatorul lor, deoarece nu este ceva care trebuie luat ușor.

Multe alte bonusuri!

Există multe alte bonusuri care vin cu ediția de lider de pachete a manualului crescătorului câinelui pe care l-am inclus în acest pachet. Un ghid al planului de reproducere, astfel încât să puteți crea un program de reproducere perfectă, care este realist, responsabil și durabil. Dar, de asemenea, 20 de rețete de hrană pentru câini de casă pe care le-am selectat unul câte unul pentru simplitatea lor și sănătatea lor.

Vedeți-l ca o cutie de cadou de Crăciun mare, există atât de multe surprize în ea!

Produse asemanatoare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Biglul mare de afaceri de reproducere