9 Sfaturi pentru crescătorii numai pentru novice

9 sfaturi pentru crescătorii numai pentru novice

Caini de sex masculin, sau Șuruburi, înseamnă doar că nu trebuie să treci prin toată îngrijirea și atenția un baraj de gestating trece prin. Cu toate acestea, veniturile dvs. vor veni de la diverși crescători care caută știfturi uimitoare și vă plătesc pentru livrarea materialului seminal câinelui.

Rareori vedeți banii generați de gunoi în sine. Prețurile merg de la o sută la mii, în funcție de pedigrenul dvs. de sex masculin și de clasarea în campionate și spectacole. Creșterea bărbaților vă forțează doar să investiți în cele mai bune disponibile Câini fondatoare și să participe la o mulțime de concursuri pentru a-ți construi reputația.

Aceste sfaturi vă vor ajuta să vă deplasați în partea de sus.

Citiți, învățați și aplicați

Creșterea și împerecherea în mod specific, este mult mai mult decât puneți pe amândoi câini în aceeași cameră și lăsați-le aceasta întâmpla. Trebuie să înveți despre etape de copulare, Bitch`s ciclul de căldură Și dacă trimiteți materialul seminal la proprietarul femeii, trebuie să citiți cum se face, cât costă, cât durează, etc. Trebuie să citiți, să procesați, să înțelegeți și apoi să aplicați toate aceste informații prețioase. Fiind pregătit este cel mai bun proprietar de animale de companie poate fi pentru bunăstarea animalelor de companie.

Dă-i câinii tăi au fost eliminați de orice afecțiune medicală

Toate rasele de câine au acțiunile lor de condiții medicale ereditare și comune, una dintre cele mai renumite este displazia de șold găsită în majoritatea raselor. Ce contează pentru câinele dvs., reproducerea sau nu este să fiți sănătoși și în formă de potrivire. Mijloace de reproducere (ar trebui să însemne) Îmbunătățirea rasei Deci, dacă câinele dvs. este o victimă a unei stări ereditare, este recomandat să-l neutru. Dacă știul tău este sănătos, dovezile de cerere de la proprietarul cățea decât barajul este, de asemenea, sănătos și eliminat de boli ereditare și comune. Amintiți-vă că reputația domnișoară este pe linie.

Înregistrați-vă câinii studiați cu clubul dvs. local (e)

Cluburi americane de caneluri, cluburi de rasa, asociatii si # 8230; Fiecare rasă vine cu propria sa Cluburi și baze de date ei pot fi înregistrați și cu cât este mai certificată și identificată studul dvs. este, cu atât mai multă valoare îi conferă. Cele mai multe cluburi necesită dovezi de pedigree și de sănătate înainte de a lua chiar în considerare înregistrarea câinelui dvs., deci asigurați-vă că VET dvs. oferă dovezi pentru fiecare verificare și testul genetic pe care îl trece câinele dvs. Sortați-le și salvați-le pe dvs Google Drive sau orice sistem de fișiere cloud pe care îl utilizați.

Postați fotografii și videoclipuri ale bolțurilor dvs. pe social media

Oamenii din zilele noastre citesc mai puțin și petrec mai mult timp privit la ecranele lor & # 8230; Și știi ce fac, bine? Ei urmăresc videoclipuri și fotografii, multe dintre ele! Într-adevăr, acum este foarte rapid să se încarce, foarte ușor de împărțit, cum ar fi și marcajul, este modul în care oamenii doresc să consume conținut astfel încât să-i dau o rație bună de fotografii și videoclipuri ale câinilor dvs. pe social media (Facebook, Twitter, Instagram sunt suficiente pentru a începe cu!) O imagine sau un videoclip în fiecare zi vă va face fanii, clienții, perspectivele și vizitatorii atât de fericiți, indiferent de fotografia sau videoclipul real! Unele idei minunate sunt o imagine înainte și după îngrijire, un videoclip despre înotul câinilor, un videoclip al câinelui tău, o imagine a câinelui tău lângă trofee, etc.

Identificați fiecare dintre caracteristicile puternice ale câinelui

Antrenați-vă ochiul pentru a vedea ce are câinele dvs. majoritatea celorlalți de la aceeași rasă nu și apoi, vă întrebați ce este câinele dvs. lipsită de a fi o versiune mai bună a acestei rase? Vorbește cu veterinarii dvs., alți crescători și judecători, acei specialiști vă vor informa ce trebuie să lucrați și ceea ce este minunat. Apoi știți direcția pe care o are reproducerea dvs. pentru a vă îmbunătăți linia de sânge și, într-o anumită măsură, rasa.

Spune nu

Având o afacere de reproducere a studiului înseamnă că trebuie să selectați cu atenție femeia, domnul dvs. se va împerechea, acest lucru este din așternutul lor decât reputația dvs. se va construi sau se va micșora. O mulțime de alți crescători vă vor cere pentru sperma campionului dvs. pentru o gunoi, vă oferă chiar și un stimulent monetar substanțial, dar nu doriți să pierdeți luni sau ani de muncă pentru unii dolari suplimentari. Say & # 8220; Nu & # 8221; Ori de câte ori vă îndoiți că o cățea va face să vă îmbunătățească linia de sânge și să încerce să se stabilească pentru cele mai bune catelusi pe care le puteți obține chiar dacă devine un sinonim pentru a aștepta luni pentru că târfa cea dreaptă pentru a fi în sezon.

Scout proactiv pentru cățele complementare

Acum ați spus și # 8220; # 8221; la cățelușul dvs. Studul nu trebuie să se împerecheze, trebuie să căutați în mod proactiv cățelele potențiale care vor completa caracteristicile dvs. de top și obiectivele pe termen lung. Căutarea pentru partenerii potriviți poate dura ceva timp, dar trebuie să utilizați toate rețeaua și canalele posibile pentru lista scurtă a celor mai potrivite. Odată ce ați selectat câteva exemplare și crescători, trebuie să vedeți când este cățea lor ar trebui să fie în sezon și cum doresc să fie contractată ca. Decizia finală este a ta.

Direcționați negocierea

Etapa finală de pregătire a unui împerechere este de a negocia, scrie și semna contractul care va lega ambele părți, tu, proprietarul lui Sir și alter-ego, proprietarul barajului. Nu ar trebui să parcă niciodată când negociați pentru Taxa de serviciu sau condițiile acestui contract, altfel, proprietarul cățea îi va face calea. Gândiți-vă la ce recompensă este cea mai bună pentru dvs. și viitorul dvs. de reproducere "(o taxă unică, o reducere a fiecărui pui, o selecție prioritară a unui cățeluș de la gunoi sau altceva) și, de asemenea, gândiți la orice alte aspecte, inclusiv incidente ( Numele lui Puppies, ce se întâmplă dacă cățea nu rămâne însărcinată sau ca puii mor și să evite situațiile care vor dura luni pentru a rezolva.

Publicați feedback-uri pozitive din partea proprietarilor de pui anteriori

Dacă domnul dvs. a avut deja una sau mai multe gunoi, contactați proprietarii de pui și întrebați-le pentru feedback scris și câteva imagini frumoase. Publicați cele mai bune mesaje pe site-ul dvs. și oferiți-vă să oferiți detaliilor proprietarilor dacă cineva crede că mărturiile sunt falsificate. Pentru fotografiile destul de nefolositoare, le puteți folosi în continuare pe social media (de exemplu), deoarece au o durată de viață mai scurtă și vor fi uitate după câteva zile. Clienții potențiali interesați de adoptarea unui cățel viitor vor vedea cât de bine ați fost cu foștii clienți și nu vor merita să plătească un extra pentru această calitate a serviciului.

Aplicarea acestui sfat pe termen lung vă va îmbunătăți în mod semnificativ reputația și marginile dvs., asigurați-vă că vă uitați la Pagina de resurse Pentru a rămâne organizat și întotdeauna în partea de sus a afacerii dvs.

Caracteristică de credite de imagine: Jaxson / Rock City Kennels Sub CC2.0.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Sfaturi pentru crescătorii numai pentru novice