Adevărul despre scaunele de mașină "cele mai sigure"

Dezvoltarea și marketingul eficient de scaune pentru mașini de câine oferă un sentiment de securitate pentru proprietarii de animale de companie. Dar doar Cât de sigur sunt opțiunile curente ale scaunului mașinii de câine? În mod surprinzător, nu sunt la fel de sigure, deoarece suntem conduși să credem și cu siguranță nu la fel de sigur ca și ei.

Datorită cât mai convenabil și bun, un scaun de mașină pentru animale de companie poate privi proprietarii de animale de companie, mai multe companii au început să dezvolte și să vândă aceste produse. Nu există prea multe legi care guvernează ce poate spune o companie despre produsul scaunului mașinii de câine și despre o mulțime de bine evaluat cele mai bune scaune pentru câini care au devenit populare printre proprietarii de animale de companie.

Veți observa o abundență de recenzii bune de mașini de câine acolo, dar problema este că, în timp ce acestea pot fi confortabile pentru câine, scopul lor este siguranța și protecția animalului dvs. de companie. Și este puțin probabil ca proprietarii de animale de companie care părăsesc aceste recenzii au testat de fapt acele locuri într-o situație ca un accident de mașină și o coliziune. Deci, aici ar trebui să știți.

Cât de sigur este scaunul mașinii dvs. de câine?
Tot ce trebuie să știți

Testare și rezultate de siguranță a scaunelor

Dacă vă permiteți animalului dvs. de companie să stați pur și simplu în mașină în timpul călătoriei nerestricționate, sunteți un proprietar iresponsabil de animale și un șofer, făcând o Greseala imensa de siguranta. La urma urmei, centurile de siguranță auto există pentru un motiv și același motiv se aplică câinilor. În unele locuri, chiar vei fi obțineți o amendă mare Dacă câinele dvs. este nerestricționat. Protejarea animalelor de companie într-o mașină este esențială și există mai multe moduri pe care le puteți face.

Carriers vs Booster Scaune vs Scaune de mașini de câine

Înainte de a ne uita la opțiunile specifice ale scaunului pentru mașini de câine și la siguranța acestora, este important să se facă distincția între diferitele restricții pentru autovehicule și "scaune" care sunt vândute. Nu voi discuta hamurile de mașini sau centurile de siguranță în acest articol. În schimb, ne vom concentra pe scaunele mașinilor de câine care sunt frecvent lumped împreună cu purtătorii de câini și scaunele de booster, dar Structura și scopul acestor trei produse sunt drastic diferite. Iată cum diferă.

Transportatorii de animale de companie

Purtătorii de animale de companie sunt concepuți pentru transport și pot fi fețe moi, asemănătoare cutiei sau asemănătoare cu cușcă. & # 8220; autoturism & # 8221; Transportatorii de câini nu sunt, în general, mult diferiți de orice altă alegere a transportatorului, deși există unele modele care fac o Cutie de câine de călătorie.

Scopul principal al transportatorilor de câini este de a vă menține câinele limitat în timpul călătoriei. Ei fac, de asemenea, mai ușor pentru proprietarii de animale de companie să transporte animalul între călătorii auto.

Transportatorii de animale de companie nu conțin restricții de formulare, permit mișcarea în limitele transportatorului și, în general, au un mâner de transport, dar nici un sistem de ancorare încorporat.

Scaune de rapel pentru câini

Spre deosebire de purtătorii de animale de companie, scaunele de rapel sunt scaune dreptunghiulare cu design deschis cu laturi ridicate. Un scaun de rapel este cel mai adesea confundat cu un scaun de mașină de câine, dar există mai multe diferențe.

Scopul scaunelor Doggy Booster este de a vă limita minim câinele în mașină, oferind animal de companie cu o "vedere" mai bună, ridicându-le de pe scaun.

Scaunele de rapel au sisteme de ancorare care funcționează cu centuri de siguranță pentru a menține scaunul de rapel în poziție. Cele mai multe au, de asemenea, un punct de ancoră în interiorul scaunului în care lesa sau hamul câinelui vă poate atașa. Acest punct de atașament oferă puțin în ceea ce privește siguranța, totuși.

Scaune de mașini de câine

Scaunele auto pentru câini sunt concepute pentru același scop ca și scaunele mașinii de siguranță pentru copii - pentru a vă menține câinele în siguranță în mașină și protejat în cazul unei coliziuni. Spre deosebire de scaunele de rapel, prioritizează reținerea pe un unghi de vizionare mai bun pentru câine.

Scaunele auto canine au sisteme de ancorare care lucrează cu Centurile de siguranță pentru câini pentru a le asigura la scaunul mașinii. Ele au, de asemenea, un sistem de reținere mai complex decât scaunul de rapel pentru păstrarea câinelui fixat în interiorul scaunului.

Prin definiție și design, un scaun de mașină de câine este o opțiune mai sigură decât purtătorii de animale de companie sau scaunele de rapel, dar, după cum veți vedea mai târziu în acest articol, ei încă mai lasă mult de dorit.

Problema cu scaunul mașinii dvs. de câine

Un câine într-un scaun de siguranță al mașinii pentru copiiUn scaun de mașină de câine este identic cu un scaun pentru copii în scopul dorit. Cercetarea și testarea independentă, cu toate acestea, au arătat clar că rezultatul utilizării lor cu câinii este mult mai puțin decât favorabil, și nu ceea ce ar fi așteptat un proprietar de animale de companie.

Aceasta prezintă o întrebare: De ce există o diferență atât de mare în eșecul și rata de succes a unui scaun pentru mașină pentru copii față de scaunul mașinii de câine?

Autovehiculele și scaunele (scaunele pentru copii) sunt ambele concepute pentru Utilizarea umană. Ele se potrivesc anatomiei umane, susțin postura naturală a unei persoane, iar restricțiile limitează în mod eficient mișcarea. Mulți ani de cercetare și studii au intrat în proiectarea acestor locuri pentru a se potrivi unei persoane și perfecționează cât de multă protecție oferă în timpul unui accident de mașină.

Când vine vorba de câini, totuși, nici un scaun de mașină sau Bariera pentru câini Pe piață se potrivește perfect anatomiei caninei, sprijină poziția naturală de canină sau restrânge mișcarea suficient pentru a oferi siguranță. Fiecare scaun de mașină de câine disponibil pe piață astăzi a fost proiectat pe baza scaunului de siguranță al mașinii pentru copii, care nu are nimic de-a face cu un animal ca un câine.

Ce face un scaun de mașină de câine "sigur"?

Dacă structura scaunului auto uman nu funcționează, ceea ce face pentru un scaun de mașină sigur de câine și cum ar trebui să protejeze un câine în caz de accident de mașină?

Pe baza testelor de siguranță a accidentelor de animale, putem culege că sunt necesare următoarele:

  • Un sistem de reținere multi-punct pentru a se potrivi cu anatomia caninului și limitarea mișcării complet pentru câine.
  • Echipamente metalice de metal pentru a preveni ruperea sistemelor de siguranță în cazul unui accident de mașină și coliziune.
  • Ancorele scaunului de siguranță pentru copii pentru a ține scaunul mașinii de câine în locul scaunului din spate al mașinii.
  • În cazul unei coliziuni, scaunul de mașină trebuie să permită o mișcare minimă, să aibă o rotire minimă și să păstreze capul să se ciocnească cu scaunul în față.

Aceste lucruri sunt destul de ușoare de a face cu un scaun de mașină pentru copii umane și pot fi chiar replicate cu un ham de mașină de câine. Din păcate, la începutul anului 2018, acestea nu au fost aplicate cu succes la orice loc de mașină de câine disponibil pe piață.

Durabilitatea unui scaun de mașină de câine

Ca orice altceva și # 8220; Siguranță & # 8221; scaunul de mașină, un scaun de mașină de câine ar trebui să poată suporta o coliziune și să mențină integritatea acestuia, păstrând în același timp câinele în siguranță. Anumite caracteristici măresc durabilitatea oricărui scaun auto - protecția împotriva impactului secundar, blocajele metalice și umplutura de absorbție a energiei.

O bună indicație a modului în care este încrezător un producător în durabilitatea scaunului lor de câine este lungimea garanției sau garanției. O companie care este încrezătoare în produsul lor va oferi o garanție pe parcursul vieții. Unele companii merg, de asemenea, în măsura în care să ofere o politică de înlocuire a coliziunii care va înlocui scaunul mașinii dvs. de câine dacă aveți o coliziune.

Cea mai sigură opțiune pentru scaunul mașinii de pe piață

Acum că știți ce face cel mai bun scaun de mașină de câine care este sigur pentru animalul dvs. de companie, ce opțiuni sunt disponibile și există ceva ce puteți avea încredere?

M-am uitat la literalmente fiecare opțiune pentru scaunele mașinilor de câine disponibile pentru achiziționarea online. Adevărul trist este că există doar un scaun de mașină de câine care vine oarecum Aproape de cerințele de proiectare care ar proteja (totuși totuși scade scurte).

Este Pupsaver Scaunul mașinii de companie.

Înainte de a intra în acest lucru, permiteți-mi să fiu clar despre câteva lucruri: nu am fost în legătură cu această companie și nu am fost plătit de companie. De asemenea, nu susțin sau împotriva utilizării acestui scaun de mașină câine și vă încurajăm să vă atrageți propriile concluzii. Ideea este că acest loc de companie este pur și simplu cel mai aproape de cerințele de siguranță a călătoriilor auto PET Posed de Centrul pentru siguranța animalelor de companie, Ea a fost testată de accidentat, dar totuși nu îndeplinește toate cerințele.

Scaunul mașinii de câine Pupsaver

Scaunul de mașină Pupsaver poate fi achiziționat online și este unul dintre cele mai scumpe scaune de mașini de câine acolo. În prezent este disponibil în trei modele pentru câini de dimensiuni diferite: Pupsaver Petite pentru câini de până la 10 lbs., Pupsaverul original pentru câini de până la 30 lbs., și Pupsaver45 pentru câini de până la 45 kg.

Costul Pupsaverului

  • 10 lb. și sub modelul PIDSAVER costă 154 USD.95.
  • 35 lb. și sub modelul PIDSAVER costă 159 USD.95.
  • 45 lb. și sub modelul Pupsaverului costă 170 USD.95.

Fiecare dintre cele trei modele Pupsaver este design de scaun pentru mașini de câine cu bandă cu 5 puncte pentru animale de companie. Unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale acestui scaun pentru mașini de câine specific este că acesta oferă Suport pentru cap și gât care nu este disponibil în alte hamuri de siguranță auto. Punctul final de vânzare al scaunului de mașină pentru câini Pupsaver, desigur, este eticheta "accidentată".

Deci, să vorbim despre eticheta "accidentat testată" a acestui scaun de mașină de câine Pupsaver, ceea ce înseamnă și dacă este vorba de ceva ce ar trebui să consideri un bun punct de vânzare.

Crash testarea Pupsaverului

Trebuie să facem o distincție importantă aici în primul rând. Au existat două teste bine-cunoscute de siguranță a scaunelor de siguranță pentru Pupsaver. Unul a fost făcut de compania în 2014, iar un alt test realizat de o echipă independentă în 2015. Să începem cu acesta din urmă.

2015 Studiu de către CPS

În octombrie 2015, Centrul pentru siguranța animalelor de companie a efectuat un studiu pilot de siguranță al scaunului de companie pentru a testa performanța de accidentare a unui număr de scaune diferite de mașini pentru câini, scaune de rapel de câine și purtători de animale de companie. Pupsaver a fost unul dintre acele scaune testate.

Rezultatele acestei teste independente (PDF) au fost după cum urmează:

Pupsaverul a rotit la impact, iar scaunul de companie se rostogoli pe partea sa. O curea de ancorare eliberată datorită unei defecțiuni din cataramă din plastic și produsul a suferit o rupere. 30-lb. Câinele de testare a rămas conectat prin intermediul sistemului de guler și Pupsaver Tether.

Câinele de testare din acest test a fost poziționat ideal, direct în linie cu centura de umăr. Acest lucru a permis centurii de umăr să poarte majoritatea forțelor de restrângere, deoarece câinele era încărcat în apropierea centrului său de greutate.

Dacă câinele era în alte poziții (mutat lateral în ambele direcții, fie în jos), centura de umăr nu ar fi încărcată direct de câine, iar forțele de restricționare ar fi transportate de punctele de legătură de pe Pupsaver. Chiar și cu condiția ideală de încărcare în acest test, unul dintre conectorii curelei de lapte nu a reușit în testare.

În alte poziții de așezare de câini, care au ca rezultat o mișcare mai semnificativă a câinelui, gulerul sau cablajul de mers vor fi încărcate, iar acestea nu sunt proiectate pentru protecția accidentală.

Conform acestui teste de scaun pentru mașini de câine CPS, Pupsaver au avut puncte de eroare multiple. În raportul lor final de studiu (PDF), echipa CPS a concluzionat că, în timp ce acest scaun pentru mașini de câine specific a fost eficient la conținutul câinelui și prevenirea atenției șoferului, Nu a fost eficient să protejeze câinele în cazul unei coliziuni.

2014 Studiu de către Pupsaver

Acum aici este ceea ce ar trebui să știți despre studiul de testare a accidentelor Pupsaver. În primul rând, la momentul studiului independent 2015 menționat mai sus, compania a pretins pe Pupsaver.Site-ul Com (conform lucrării de studiu CPS):

"Scaunul de siguranță pentru câini mici Pupsaver a suferit o serie de teste și a conținut cu succes 25 lb. ocupant într-un test de accident frontal de 30 mph, similar cu cel al FMVSS 213 pentru testarea scaunului pentru copii! PILSSAVER este, până în prezent, singurul scaun cu mașini mici cu câine, cu acest certificat de testare. Pupsaverul poate fi utilizat în scaunul din față sau din spate și cu câini de până la 30 lbs."

Aceste afirmații s-au bazat pe studiul companiei 2014 de testare a accidentelor. Cu toate acestea, în timp ce testarea de siguranță a scaunului pentru scaunele pentru scaunele pentru scaunele pentru scaunele pentru scaunele de siguranță a scaunului. Câine de testare a accidentelor în timpul testelor de accident, au continuat să recomande scaunul pentru câini de 30 lb.

Când această testare a fost făcută cu un câine de testare de crash de 30 lb., Rezultatele au fost discutabile, mai ales atunci când o comparați cu studiul 2015 și modul în care echipa a abordat testarea acolo. De asemenea, în comparație, compania nu menționează dacă au existat puncte de eșec în timpul încercării; Mai degrabă, ei declară pur și simplu că câinele a fost cu succes "conține", ceea ce evident nu dezvăluie suficiente informații.

Compania PILSSAVER a publicat un videoclip despre "Testarea de succes de succes" a scaunului de câine, realizat în 2014. Aici este:

În cele din urmă, atunci când se compară studiile 2014 și 2015, rezultatele lor și - cel mai important - lucruri pe care echipa îl căuta să testeze, ceva undeva nu se adaugă aici.

Pupsaver avansează

De la testarea independentă din 2015 a scaunului mașinii de câine Pupsaver realizat de Centrul de siguranță a animalelor de companie a fost efectuată, compania Pupsaver și-a extins linia de produse pentru a include Pupsaverul original (denumit și Pupsaver 25), Pupsaver Petite și Pupsaver 45.

Începând cu data de 24 iuniea, Pupsaver susține că noile lor locuri de mașină pentru câini au trecut, de asemenea, testarea accidentelor. Dacă sunteți ca mine, veți lua această afirmație cu un bob de sare, cel puțin până la Centrul pentru siguranța animalelor de companie își îndeplinește propriile teste independente pe acestea pentru rezultate mai puțin părtinitoare.

Ce înseamnă totul?

Dacă ați reușit să urmați confuzia veridică a ultimelor paragrafe, puteți să vă întrebați: ce înseamnă totul în lume și ce fac din toate acestea? Ce scaun pentru mașini de câine în siguranță ar trebui să cumpăr, și cine am încredere? Buna intrebare.

Pe scurt (și în opinia lui acest Proprietarul câinilor), ceea ce înseamnă totul este că există aproape Nu există opțiuni de siguranță pentru câini de siguranță bine testat care ar trebui considerate ca cele mai bune locuri de mașină absolute pentru câini. Există o singură opțiune, scaunul mașinii de câine pupsuver, care vine cel mai aproape de a fi un scaun sigur de siguranță pentru animale de companie pentru călătoria cu mașina. Cu toate acestea, există, de asemenea, discrepanțe de testare de siguranță cu scaunul mașinii de câine Pupsaver.

Pentru mine personal, este suficient să treci pe acest loc sau pe orice alte locuri de mașină de câine și să așteptați mai multe îmbunătățiri la aceste produse și alte teste. Acest lucru este valabil mai ales atunci când sunt multiple cu succes crash hamuri de siguranță auto testate Pe piața care s-au dovedit a vă proteja animalul de companie mai bine decât un scaun de mașină câine în timpul coliziunii.

Ce trebuie să se întâmple

Care este Adevărul despre alegerile Deci, cu toate cele de mai sus, ce trebuie să se întâmple Scaune de mașini de câine să devină sigură și o alegere rezonabilă pentru proprietarii de animale de companie să utilizeze în timpul călătoriei cu mașina?

Mult mai mare Investiții în testarea siguranței accidentelor, Mai mult Cercetarea dezvoltării produselor pentru a dezvolta modele mai sigure și Legi și linii directoare mai stricte Pentru fabricarea produselor care sunt făcute pentru siguranța și protecția animalelor de companie ar fi un început.

Acest lucru poate fi un exercițiu în inutilitate, totuși, pur și simplu datorită faptului că câinii nu stau "în" scaunele și corpurile lor nu sunt cu siguranță concepute pentru sistemele de reținere a scaunelor auto. Din păcate, nu sunt un expert și nu pot arunca mai multă lumină decât am deja mai sus.

O siguranță în siguranță pentru câinele dvs

Este tentant să fii atras de ideea unui scaun de mașină de câine pe baza a ceea ce știm despre locurile de siguranță a copilului și prin eforturile de marketing părtinitoare ale companiilor cu scaune de la Canine.

Adevărul este că, totuși, că datele de testare a siguranței din surse independente arată că a Contractiere auto testate este o investiție mult mai înțeleaptă în siguranța câinelui decât un scaun de mașină de câine.

Care este părerea dvs. cu privire la această problemă?

Citiți următorul: De ce hamurile și colierele de câine nu sunt cele mai sigure alegere

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Adevărul despre scaunele de mașină "cele mai sigure"