Lucruri de îmbunătățire a vieții câinelui

Există o mulțime de consumabile de câini pe piață astăzi care pretinde că îmbunătățește viața câinilor noștri. Există suplimente de câini pe care le puteți adăuga la mâncarea animalelor de companie, jucăriile de câine pe care le puteți cumpăra pentru a vă distra și a vă ajuta anxietate de separare, și chiar produsele de câine disponibile pentru a face ca viața de zi cu zi să fie mai confortabilă. Unele consumabile de companie pot fi chiar personalizate pentru a satisface nevoile unice ale puilor.

Produsele care îmbunătățesc viața câineluiPe măsură ce numărul de proprietari de animale de companie continuă să crească și începem să ne îngrijim de tovarășii noștri canini în același mod în care putem pentru oameni, companiile vin cu lucruri noi lunar. Dacă pooch-ul dvs. artritic are nevoie de asistență cu mersul pe jos, există chiar și Scaune cu rotile pentru câini Pentru a ajuta la problemele sale de mobilitate. Accesorii ca acestea au crescut calitatea vieții pentru câinii din întreaga lume, Potrivit studiului AVMA.

Oamenii pot petrece acum la fel de mult, dacă nu mai mult, pe cei patru membri ai familiei lor, așa cum o fac pe copiii lor umani. Dar care produse de câini sunt de fapt utile și, cu siguranță, ar fi considerate lucruri esențiale pentru a cumpăra pentru tovarășii canini pentru a îmbunătăți viața câinilor noștri? Aici este o listă cu zece astfel de consumabile de câini care merită luate în considerare.

LEGATE DE: 40 sfaturi despre cum să-ți faci câinele fericit

Lucruri care îmbunătățesc viața câinelui tău

Produse care îmbunătățesc viața câinelui

Înainte de a începe cumpărăturile pentru produse

Dacă câinele dvs. este sănătos și fericit, există puțini de care au nevoie în modul de îmbunătățire a vieții, și rareori este o nevoie de a repara ceva care nu este brokn. În mod natural, dacă pooch-ul tău și-a pierdut folosirea picioarelor posterioare, el ar beneficia de folosirea unei canine scaun cu rotile. Unii se vor bucura de progresele în medicina VET. Dar în general,

În general, ca proprietari de animale de companie avem tendința de a face lucrurile mai complicate decât trebuie să fie. Gândiți-vă în termeni de bază atunci când doriți să vă îmbunătățiți viața companionului. Există o mulțime de lucruri simple și libere pe care le puteți face pentru a îmbunătăți viața câinelui fără a fi nevoie să cumpere produse speciale de câine.

Produse care îmbunătățesc viața câineluiFie ca câinele să fie el însuși. Luați o plimbare liniștită și lăsați-i să miroasă conținutul inimii. El se va bucura de stimularea și entuziasmul de noi mirluri și locuri și va beneficia de sănătatea sa mintală.

Dă-ți câine un masaj. Animalele de companie se bucură de relaxare în timp ce proprietarul lor îi frecă. Acest lucru vine de obicei cu proceduri de îngrijire, dar cum rămâne cu un masaj câinelui? Este o modalitate excelentă de a vă menține corpul animalului de companie o formă mai bună. Plus, masarea câinelui dvs. poate avea o mulțime de beneficii pentru sănătate Și experții spun.

Lăsați-vă pooch-ul liber. La sfârșitul zilei, scoateți-vă gulerul câinelui și lăsați-l să se plimbe liber. Pentru câine, poate fi similar cu tine să vă scoateți pantofii și să vă relaxați. Ea devine un semnal că ziua este făcută și este timpul să se odihnească, să se joace, să fugă și să se răcească.

Stimulați câinele dvs. mental. Du-te la un Parcul de câine și oferă o anumită interacțiune socială pentru animalul dvs. de companie. Joacă Dates cu câinii prietenului într-un loc pentru a vă întâlni și alți oameni este o opțiune excelentă. Câinii se bucură de jucând cu un prieten în aer liber unde pot fi doar câini.

Antrenează-ți câinele. Câinele dvs. vă va bucura, de asemenea, de antrenament cu dvs., atâta timp cât acest lucru este abordat în mod corect. Puteți merge la cursuri la un magazin de animale de companie locale, la școală de ascultare sau pur și simplu o faci singur. Totul depinde de ceea ce doriți pentru animalul dvs. de companie. Utilizați semnale de mână și tratează atunci când formarea și vorbirea. Șansele sunt câinele dvs. va răspunde mai bine.

Bucurați-vă de ceva singur cu câinele dvs. Dacă aveți mai mult de un animal de companie, acest lucru este încă ușor de făcut. Doar tu și fido-ul tău nu faci nimic în special, dar bucurându-se de compania celuilalt. Du-te pe un aventură împreună. Acest lucru face ca prietenul tău să fie mai legat și sigur cu tine. Și care nu se bucură de ceva timp liniștit?

Petreceți mai mult timp joc. Majoritatea câinilor se bucură de faptul că sunt activi în timpul zilei - se joacă și se rostogolesc. Dar cei mai multă bucurie sunt experimentați când ați terminat cu un partener. Luați drumeții de companie, pentru o alergare, camping sau plimbare cu barca. Indiferent de activitatea pe care o faci, se va bucura atâta timp cât omul său este în jur. Este frumos pentru un prieten de lucru care nu se va plânge de viața lui.

Produse care îmbunătățesc viața câinelui

Produse care îmbunătățesc viața câinelui

Ține-l să se plictisească. Un câine plictisit poate intra în tot felul de probleme, încercând să-i stimuleze creierul. Este mult mai bine dacă îi luați niște jucării care sunt puzzle-uri, jucării noi și locuri noi pentru a explora. Pentru câinii tăi, Jucării speciale de catelus lucrează cel mai bine.

Ia-i o mâncare bună care are vitaminele și mineralele trebuie să fie sănătos în fiecare etapă a vieții sale. Dacă are alergii sau are nevoie de o mâncare specială, consultați-vă medicul veterinar pentru sugestiile sale. Optimizați nutriția câinelui pentru a-l păstra fizic și mental.

Periați și scăldați câinele în mod regulat, Sau ia-l îngrijit dacă are o haină lungă. Un fel de frumos pentru a păstra părul din ochi este întotdeauna binevenit. Nu fi un sclav la moda canin. Este un lucru complet uman. Câinele tău vrea curat și confortabil, fără a fi roz și cu un mohawk pe cap.

Puppies și câini de rang înalt

Produse care îmbunătățesc viața câineluiPuii au o mulțime de nevoi unice cu corpurile și acțiunile lor în creștere. Cel mai bun hărțuitor de catelus, Jucăriile adecvate pentru dimensiunea Puppy, PlayPens și Pet Gates care pot să le conțină în siguranță, iar consumabilele de antrenament pot face ca câinele dvs. și viața mai ușoară.

Câinii mai în vârstă, ca noi, încetinesc și îi place să o iau ușor. Mulți câini seniori vor avea un număr de probleme de sanatate. Ei pot avea artrită, dar un pat ortoped îi poate da mai mult confort decât tamponul pe care îl obișnuiește. Există suplimente pentru articulațiile de câine senior care le pot ajuta, de asemenea.

S-ar putea să doriți să schimbați dieta Vechiului Pooch la a Senior Dog Alimente Rețeta de când nu se mișcă la fel de mult și au nevoie de mai puține calorii, precum și un echilibru diferit de nutriție. Paturile și păturile încălzite pot fi și o idee bună.

Bolurile alimentare care sunt ridicate de pe podea sunt minunate pentru câini înalți în vârstă. Marele Danes, de exemplu, mănâncă mai bine și se simt mai confortabil atunci când bolurile de câine sunt de pe podea.

Toți câinii cu picioare scurte, cum ar fi rasele de jucărie și câinii mai în vârstă care au artrită ar putea beneficia de o rampă. Utilizați unul pentru mașină sau în casă pentru scaunul lor preferat. Un set de scări portabile pentru animale de companie sunt o opțiune excelentă, deoarece acestea pot fi ușor mutate.

Există mai multe elemente pe piață care sunt din punct de vedere tehnic o risipă de bani și adesea cumpărate deoarece proprietarii de animale de companie decid că este o rochie drăguță sau guler și lesa care sunt, pur și simplu.& # 8221; Fido dvs. nu are nevoie de cele mai multe jucării de câine scumpe. Un simplu Frisbee, Ball sau chiar un baston pentru joc poate fi mai bun decât cea mai costisitoare jucărie din lume.

RECOMANDAT: 4 moduri de proprietate pe câine îi face pe oameni fericiți (pe baza cercetării)

Produse care îmbunătățesc viața câinelui

Ajutoare electronice

Dacă pur și simplu nu puteți rezista celor mai recente jucării și gadget-urilor pentru puii dvs., faceți cercetările dvs. și asigurați-vă că sunt în siguranță. Dacă există un obiect gadget electronic care ar putea fi util, este cipul de urmărire sau a Câine GPS Guler. Puteți atașa acest dispozitiv gulerului câinelui pentru a vedea unde sunt dacă tind să rătăcească. Va ajuta la găsirea lui ar trebui să se piardă.

Dacă doriți să vă vedeți prietenul în timp ce este acasă și lucrați, există o mulțime de special concepute Camerele pentru animale de companie pentru asta. O cameră Doggy va difuza de la casa dvs. la telefon. Este destul de similar cu un sistem Cam Security, doar mai simplu. Alte branduri mai scumpe, de asemenea, vă permit să comunicați cu pooch-ul dvs. printr-un ecran.

Cum ți-ar plăcea o vedere de ochi a unui câine al zilei? Puteți obține o cameră care va merge cu câinele dvs. și va arăta aventurile sale pentru viziunea ochilor câine asupra lumii sale. Acest lucru nu poate face prea mult pentru a face fido mai fericit, dar ți-ar putea da niște informații despre ceea ce îi place să facă în timpul liber.

Faceți viața câinelui mai ușor

Produse care îmbunătățesc viața câineluiToți trebuie să lucrăm și să plecăm acasă din când în când. Animalul dvs. de companie poate fi folosit pentru a rămâne acasă și a mințit în jurul vă așteaptă să-ți faci ziua când te întorci, dar nu înseamnă că este cea mai bună viață pentru el.

Există bile care se pot mișca singure, vorbind jucăriile pe care le puteți înregistra vocea și multe altele Jucării interactive pentru câini care vă poate menține puiul divertisit când sunteți departe. Aceste jucării pot fi să se simtă mai puțin singuri în timpul zilei.

Putem face acest lucru și ne vedem prietenul nostru canin, dar nu este în interesul său. Da, este disponibil și convenabil, dar ceea ce are nevoie este socializarea când îl puteți scoate și despre. Doggy Day Care este o opțiune excelentă sau ați putea să luați Fido la parcul de câine în timpul liber.

Există întotdeauna ceva nou sau mai bun că proprietarii de animale de companie nu pot rezista pentru câinii lor. Jucarii, gadget-uri electronice și produse inovatoare se bazează întotdeauna pe piață. Alimentele noi sunt întotdeauna introduse în industria animalelor de companie, dar dacă câinele dvs. se descurcă bine pe alimentele sale, într-adevăr nu este nevoie să o schimbați.

Când vine vorba de a face ca câinele să fie fericit, păstrați-l simplu. La sfârșitul zilei, tu ești ceea ce face ca pooch-ul tău fericit. Petreceți cât mai mult timp cu el după cum puteți, și nu va trebui să cheltuiți o mulțime de bani pe produse pentru a-l distra.

Citiți următorul: Știința din spatele iubirii de oxitocină și catelus

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lucruri de îmbunătățire a vieții câinelui