Revizuire: jadeys juju dog subscription box

Cutiile de abonament devin foarte mult mod popular pentru ca oamenii să primească produse pe care le cumpără în mod regulat. De la îmbrăcăminte la produse de frumusețe și consumabile pentru copii la décor de acasă, puteți găsi casete de abonament pentru aproape orice. Jadeys Juju este una dintre cele mai noi casete de abonament de pe piață care se ocupă de tovarășii noștri canini.

Cum funcționează cutiile de abonament pentru câini? Simplu. Când vă înscrieți pentru un abonament lunar, compania vă trimite un pachet o dată pe lună plină de produse pentru animale de companie pe care le aleg pentru dvs. Poți obține Cutii de abonament umplut cu hrană pentru câini, jucării pentru câini, tratamente, haine și alte bunuri doggy.

Cele mai bune casete de abonament de câine oferă produse de calitate pentru o valoare mare. Compania ar trebui să ia timp pentru a evalua produsele pe care le includ și nu doar merg cu niciun produs ieftin disponibil. Jadeys Juju merge mai sus și dincolo pentru a se asigura că produsele incluse în cutiile lor lunare sunt sigure și sănătoase pentru animalul dvs. de companie.

Am fost interesat să încerc această casetă, deoarece acestea sunt noi pe piață și pretind că oferă câteva lucruri pe care alte companii de subscriere similare nu. Sunt cutiile lor în valoare de costul lunar? Ce face această companie diferită de celelalte? Voi explica toate acestea în revizuirea mea detaliată de mai jos.

Jadeys Juju Dog Subscription Review Box

Jadeys Juju Dog Subscription Review BoxMajoritatea cutiilor de subscripție partener cu companii care sunt de acord să includă produsele lor în cutie. Acestea pot alege aceste produse pe baza unui cost redus, deoarece aceasta înseamnă că pot face un profit mai mare. Multe companii vor oferi o afacere bună pentru a-și comercializa produsele în audiență mare, care vor primi cutiile.

Jadeys Juju include doar un nivel înalt, din punct de vedere etic produse. Ei pretind că cercetează cu atenție fiecare companie pe care o lucrează pentru a se asigura că acestea furnizează produsele de top ale abonaților lor.

Jadeys Juju Dog Subscription Review BoxFiecare cutie include:

  • 2-3 tratamente
  • 2-3 jucării
  • 1-2 mestecați
  • 1 rolă de pungi de câine
  • 1 supliment
  • 1 surpriză pentru puii tăi
  • 1 surpriză pentru proprietar

Cutiile sunt disponibile în prezent pentru câini, pisici și cai. Tratamentele incluse sunt întotdeauna naturale și / sau organice. Și unul dintre cele mai bune lucruri despre această cutie este asta O parte din venituri sunt donate la 501 de organizații de salvare a PET C3.

Puteți găsi mai multe informații despre organizațiile care primesc donații de la Jadeys Juju pe Site-ul companiei.

Am fost impresionat de opțiunile oferite de Jadeys Juju. Nu numai că cutiile disponibile pentru mai multe animale, puteți avea, de asemenea, cutiile livrate trimestrial în loc de lunar dacă preferați. Aceasta este o opțiune excelentă pentru proprietarii de câini care nu au nevoie de 7-10 produse pentru animale de companie în fiecare lună.

Jadeys Juju Dog Subscription Review BoxExistă, de asemenea, o opțiune de a încerca o casetă de eșantion (sau de a trimite unul ca cadou) înainte de a se angaja la un abonament. Cutia de probă include 5-6 articole în loc de 7-10.

Dezavantajul la această casetă de abonament este că în prezent este un produs de o singură dimensiune. Alte companii similare oferă opțiuni pentru a personaliza cutiile pe baza dimensiunii câinelui, a preferințelor de mestecat, etc. & # 8230; În timp ce aceștia nu oferă o opțiune de a personaliza caseta pentru animalele de companie cu alergii, ele stipulează că acestea sunt sârguincioase pentru a rămâne departe de produsele realizate cu comun alergie care cauzează ingrediente.

Jadeys Juju este o companie nouă și nu oferă încă opțiuni de personalizare. Cu toate acestea, sper să le văd adăugarea acestor opțiuni în viitor. Potrivit site-ului companiei, au multe idei în lucrări, așa că voi fi sigur că voi continua să vizionați Jadeys Juju și să vă actualizați când există noi opțiuni disponibile.

Acum, fiecare recenzie bună discută valoarea produsului, deci să ajungem la ea. Dacă doriți să vă abonați pentru a primi o cutie de abonament Jadeys Juju Dog, vă va costa 59 USD.99 per cutie plus transportul maritim.

Acest lucru este mai scump decât majoritatea celorlalte casete de abonament la câini, dar trebuie să țineți cont de calitatea produselor incluse în cutie. Produsele naturale, provenite din punct de vedere etic sunt mai scump Pentru a achiziționa, care mărește costul casetei. De asemenea, primiți 7-10 elemente pe cutie, care este puțin mai mare decât media inclusă în alte casete similare de abonament.

Jadeys Juju Dog Subscription Review BoxÎn general, cred că caseta Jadeys Juju este o valoare bună pentru bani. Este, de asemenea, una dintre singurele companii de subscriere de câine care se concentrează pe produsele de înaltă calitate. Dacă produsele provenite din punct de vedere etic, de înaltă calitate sunt importante pentru dvs., această casetă va oferi exact ceea ce căutați.

Prietenul nostru de la Jadeys Juju au fost destul de generoase pentru a oferi un cod de cupon pentru oricare dintre cititorii noștri care ar dori să-și încerce caseta. Codul de introducere 20topdogjuju la checkout pentru a primi 20% din abonamentul inițial sau o singură cutie. Această ofertă nu se aplică cutiilor următoare sau cardurilor cadou.

Și până la 31 martie 2019 puteți ICodul de așteptare 40Jujulunununch la checkout pentru a primi 40% reducere pentru a sărbători lansarea casetei de abonament Juju Jadey. Aceasta este doar pentru o cutie trimestrială inițială numai. Nu se poate aplica cutiile trimestriale ulterioare, cutii singulare sau carduri cadou. Abonații pot anula oricând.

Citiți următorul: Sunt serviciile de alimente pentru câini de subscriere merită?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: jadeys juju dog subscription box