Revizuire: puppo produse personalizate de câine uscate

Fiecare câine are nevoi nutriționale unice care se bazează pe vârsta, greutatea, rasa, nivelul de activitate, starea de sănătate și alte variabile. Puppo Produse personalizate de câine uscate este Kibble care se face cu nevoile câinelui tău în minte. Completați un chestionar scurt despre puii dvs. și vor crea o rețetă sănătoasă și nutritivă pentru companionul dvs. canin.

Multe branduri populare, de top de consum de mâncare Ingrediente dăunătoare cum ar fi culorile artificiale și conservanții, umpluturile și chiar substanțele chimice toxice. Pe măsură ce îngrijirea animalelor de companie, este treaba dvs. să vă susțineți și să vă asigurați că vă hrăniți o dietă de înaltă calitate care oferă nutriția de care are nevoie fără niciunul dintre ingredientele dăunătoare care sunt frecvent găsite în produsele alimentare comerciale pentru animalele de companie.

Singurul lucru bun despre hrana pentru câini care utilizează ingrediente de calitate mai ieftină este că acele economii sunt adesea transmise consumatorului. În termenii lui Layman, aceasta înseamnă că alimentele de calitate mai ieftine nu costă la fel de mult ca un produs de înaltă calitate. După cum spune vechea zicală, obțineți ceea ce plătiți.

Puppo Produse personalizate de câine uscateCa și în cazul aproape a fiecărui produs de consum, trebuie să vă uitați la imaginea de ansamblu și nu doar "acum."Salvarea câtorva dolari pe hrana pentru câini acum vă poate costa mai mult pe termen lung. Știați că unii studiile au aratat legături între ingredientele comune în produsele alimentare pentru câini comerciali și riscul de cancer?

Beneficiile de sănătate ale hrănirii unei alimente de calitate superioară vă vor economisi probabil bani pe îngrijirea veterinară de-a lungul anilor. De asemenea, alimentele de calitate superioară sunt mai dense. Aceasta înseamnă că puteți să vă hrăniți câinele mai puțin alimente, oferind același conținut nutrițional. Este posibil să trebuiască să cheltuiți mai mult în față, dar alimentele de calitate superioară va plăti pentru sine în timp.

La sfârșitul zilei, un lucru pe care fiecare proprietar de companie îl poate conveni este că câinii noștri nu trăiesc aproape atâta timp cât ne-ar plăcea. În timp ce nu putem face nimic pentru a ne ține pe tovarășii noștri canini în jurul valorii de totdeauna, hrănirea unei alimente de câine de înaltă calitate este probabil să-și extindă durata de viață și acest lucru a fost demonstrat în Studii multiple.

Deci, cum Puppo personalizează rețetele de mâncare pentru animale pentru animalele de companie? Sunt retetele echilibrate nutrițional? Mâncarea este făcută cu ingrediente sigure, de înaltă calitate? Îți dau toate detaliile din revizuirea de mai jos.

Puppo personalizat Personalizat Dog Dog Review Food

Puppo Produse personalizate de câine uscateEste ușor să vă înscrieți câinele dvs. pentru alimentele personalizate de câine personalizate Puppo. Pur și simplu du-te la Site-ul companiei și completați chestionarul despre câinele dvs. Dacă aveți mai mulți câini, puteți completa chestionare pentru fiecare atunci când plasați comanda.

Chestionarul pune întrebări despre câinele dvs .:

  • vârstă
  • greutate
  • rasă
  • nivelul de activitate
  • alergii
  • probleme de sanatate

& Orice altceva pe care îl considerați că trebuie să adăugați pentru a ajuta Puppo să determine cea mai bună dietă pentru companionul dvs. canin.

Puppo Produse personalizate de câine uscateAcest hrană pentru câini este făcută cu Fără porumb, grâu, soia sau mese secundare. De asemenea are Nu există conservanți artificiali, arome sau culori. Este făcută cu ingrediente sănătoase, reale, iar carnea reală este primul ingredient din fiecare rețetă. Puppo Produsele de câine uscate personalizate sunt, de asemenea, făcute cu boabe întregi.

Se adaugă un amestec de vitamine, minerale și antioxidanți pentru a se asigura că substanțele nutritive furnizate de alimentele câinelui vor satisface nevoile dvs. nutriționale unice ale puilor. Există chiar și noi Opțiuni fără cereale Disponibil pentru câini cu alergii sau sensibilități alimentare.

Puppo are o echipă de cercetare și dezvoltare care este condusă de experți în medicina veterinară și biochimie nutrițională. Ele dezvoltă toate rețetele unice și sunt disponibile pentru chat online 24/7.

După cum puteți vedea în revizuirea mea video de mai sus, câinii noștri sunt încântați de alimentele lor personalizate de câine personalizate. Sunt încântați să mănânce, ceea ce îmi spune că se bucură cu adevărat de aromă și textura. Puppo nu oferă a hrană pentru câini umedă Rețetă în acest moment, dar dimensiunea kibble este mică.

Puppo Produse personalizate de câine uscateIngredientele din rețeta secretă Saddie sunt: Pui, Făină de pui (sursa de glucozamină și sulfat de condroitină), sorgul de cereale integrale, mazăre split, fractura de rival, celuloză pulverizată, orezul de bere, masa de miel (sursa de glucozamină și sulfat de condroitină), aromă naturală, cartofi dulci uscați, grăsime de pui ( conservate cu tocoferoli mixt), pulpă de sfeclă simplă uscată, clorură de potasiu, clorură de colină, dl-metionină, sare, mere uscate, afine uscate, morcovi uscați, tocoferoli mixi și acid citric (conservanți), sulfat de zinc, supliment de niacină, biotină, vitamină E supliment, chelat de aminoacizi de fier, pantotenat D-calciu, supliment de riboflavină (vitamina B2), drojdie de seleniu, supliment de vitamina B12, chelat de aminoacid de cupru, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), chelat de aminoacid de mangan, vitamina A Supliment, Supliment de tiamine (Vitamina B1), suplimentul de vitamina D3, acidul folic și extract de rozmarin.

Puppo Produse personalizate de câine uscateIngredientele din rețeta secretă Molly (fără cereale) sunt: Miel de miel, miu de miel, năut, cartofi uscați, amidon uscat, amidon de cartofi, ulei de canola (conservat cu tocoferol mixt), ulei de floarea-soarelui (conservat cu tocoferoli mixt), aroma naturala, proteina de cartofi, pulpa de sfecla uscata, potasiu clorură, sare, clorură de colină, dl-metionină, tocoferoli mixt și acid citric (conservanți), tiacină, sulfat de zinc, supliment de niacină, biotină, supliment de vitamina E, chelat de aminoacizi de fier, drojdie de seleniu, p pantotenat D-calciu, suport riboflavin ( Vitamina B2), chelat de aminoacizi de cupru, supliment de vitamina B12, chelat de aminoacizi de mangan, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), supliment vitamina A, mononitratul de tiamină (vitamina B1), suplimentul de vitamina D3, acidul folic și extract de rozmarin.

Aceasta este, evident, o alimentație de câine de înaltă calitate, care este făcută pentru a oferi o nutriție de top la animale de companie. În timp ce nu este disponibil într-o formulă umedă, cred că ar fi o opțiune excelentă pentru orice puști care mănâncă Kibble uscat.

După cum am menționat în introducerea acestui articol, alimentele de calitate superioară este întotdeauna mai scump decât alternativele de calitate inferioară. Prețul acestei alimente variază în funcție de dimensiunea animalului dvs. de companie.

O aprovizionare de 30 de zile pentru labradorul nostru de 70 de kilograme costă 79 USD. Asta este de aproximativ 2 dolari.63 pe zi. O aprovizionare de 27 de zile pentru Beagle de 30 de kilograme costă 54 de dolari, ceea ce este de 2 USD pe zi. Când comparați acest preț la altul Branduri de hrană pentru câini de înaltă calitate, Este destul de mai ieftin. În plus, obțineți alimente personalizate de câine personalizate Puppo livrate la ușă, astfel încât comoditatea adaugă la valoarea.

Citiți următorul: 17 sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: puppo produse personalizate de câine uscate