Revizuire: shaggy swag dogbox box

Ați văzut toate anunțurile pentru Cutii de abonament pentru câini? Această tendință sa scurs în industria animalelor de companie, iar companiile au produs rapid cutii de abonament pentru fiecare tip și dimensiunea câinelui acolo.  Shaggy swag Caseta de abonament de câine oferă produse pe care fiecare câine și câine pot folosi.

Dacă încercați să decideți dacă o casetă de abonament este potrivită pentru pooch-ul dvs., trebuie să luați în considerare avantajele pe care le oferă aceste casete. Aceste beneficii includ:

  • Produsele de câine livrate automat - Nu este nevoie de cumpărături
  • Valoarea produselor este mai mică decât prețul pe care îl plătiți lunar
  • Abilitatea de a alege produse care sunt personalizate pentru dimensiunea câinelui dvs., rasa, alergii și preferințele de mestecat

SHAGGYSWAG DOG Abonament CutieExistă zeci de cutii de abonament pentru câini de a alege de la. Trebuie să cercetați opțiunile disponibile și să selectați o cutie care oferă produse relevante pentru nevoile puilor dvs. Luați în considerare dimensiunea sa, tipul de mestecat, problemele de alergie și sensibilitățile alimentare. Va fi cutia pe care o luați în considerare cu toate nevoile sale?

Produsele pe care le arăt în această recenzie sunt doar un eșantion de ceea ce vă puteți aștepta în interiorul Shaggy Swag Dogbox Box. Veți obține produse unice în fiecare lună. Vă informez să știți ce opțiuni de personalizare sunt disponibile mai târziu în această recenzie și vă oferă informațiile de care aveți nevoie pentru a decide dacă această casetă este o valoare bună pentru bani.

Shaggy Swag Dog Subscription Review Box

Shaggy Swag Dog Subscription Review BoxFiecare cutie Swag Shaggy include 2 sau mai multe jucării, 2 sau mai multe saci de tratamente, un accesoriu de modă și pungi de poop. Valoarea produselor din fiecare cutie este de cel puțin 80 $!

Shaggy Swag Dog Subscription Review Box

Această companie declară că trăiesc prin "3 c `3 C & # 8221; - Confort, confort și conectare - și adaugă un element al fiecăruia în fiecare cutie swag Shaggy. Ei spun că vă puteți aștepta să primiți 2-3 produse de articole convenabile, cum ar fi un pachet de șervețele de îngrijire și pungi de câine.

Articolele de confort pot include tratamente și jucării pentru câini, iar piesa de conectare va fi concentrată pe ajutând că ați construit o o legătură mai puternică cu tovarășul tău canin.

Shaggy Swag Dog Subscription Review BoxUnele casete de abonament oferă opțiunea de a fi livrate lunar, bi-lunar sau în fiecare lună. Aceasta este livrată lunar și puteți anula abonamentul oricând fără a plăti o penalizare.

Puteți personaliza produsele incluse în caseta Shaggy Swag în funcție de dimensiunea, rasa, alergii și preferințele de mestecat ale câinelui dvs. Compania, de asemenea, caseta lor Shaggy Shredders pentru Chewers Power și cutie de stil Shaggy pentru iubitorii de modă.

Puteți să vă înscrieți pentru Shaggy swag on cratejoy Pentru un plan de lună de luni de 25 de dolari pe lună. Amintiți-vă că abonamentul dvs. se va reînnoi automat. De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru un plan de pre-plătit de 3 luni pentru $ 66, care ar fi de 22 USD pe cutie.

Shaggy Swag Dog Subscription Review BoxCutia Shaggy Shredder este de 36 USD pe lună sau 105 USD pentru opțiunea de pre-plătită de 3 luni. Cutia de stil Shaggy este de 40 USD pe lună și 115 USD pentru opțiunea de pre-plătită de 3 luni.

Ținând cont de faptul că veți primi produse de cel puțin 80 de dolari în fiecare cutie, aceasta este o valoare bună pentru bani. Dacă sunteți interesat să primiți o varietate de produse pentru animale de companie în fiecare lună, această casetă este o opțiune bună. Dacă sunteți interesat doar de jucării și / sau tratați, o altă marcă ar fi o potrivire mai bună pentru puștii tăi.

Citiți următorul: Top 10 cele mai bune casete de abonament de câine din 2018

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: shaggy swag dogbox box