Dogul de afecțiune a câinelui: ce înseamnă și cum o opresc?

câine-molucing-afecțiune

Deoarece câinii nu au degetele, aceștia explorează adesea lumea folosind gura lor. În timp ce mulți câini învață că oamenii nu-i place să-și facă încheieturile și hainele lor au tras, unii câini continuă să-și găsească oamenii de-a lungul vieții lor.

Când gura de câine, este afectuoasă sau agresivă și # 8212; sau altceva în întregime?

Să explorăm ce înseamnă câine.

De ce ma gura cainele mele?

Ca și cu cele mai multe "de ce câinele meu ...", nu putem fi cu adevărat 100% sigur de ce gura dvs. de câine. Dar putem face niște presupuneri bune pe baza circumstanțelor din jurul comportamentului câinelui vostru.

Cu alte cuvinte, s-ar putea să ne dăm seama de ce gurile tale de câine, dacă noi Uită-te la ceea ce se întâmplă chiar înainte și imediat după gurile dvs. de câine.

Fie ceva în mediul înconjurător Cauze câinele tău la gură, sau ceva care se întâmplă după gurile tale de câine recompense Comportamentul său și # 8212; sau amândouă.

Când oamenii spun că câinele îi este obositor, ei înseamnă, în general, că câinele lor își pune gura și dinții pe corpul lor cu o presiune foarte mică (sau nu). Goathing, în general, nu doare și, în general, nu este considerat agresiv.

În general, există două tipuri diferite de "tipuri" de câine:

Tipul 1: Joacă guletul

Acest tip de gunoi este cel mai frecvent. Când un câine salută pe cineva, este încântat de timp de joc, sau este amperat la altceva, el poate gura la mâini, încheieturi sau îmbrăcăminte.

În general, acești câini vor sări și vor gacă cozile. S-ar putea să vă simțiți canini sau molari când vă gura.

Această gunoi este oarecum similară stilului comun "lupta maxilarului" pe care mulți câini se bucură. Găsirea în acest caz poate fi considerată o eliberare de stres sau un joc. Acest lucru este mai frecvent la câinii care sunt ușor de încântați și nu par să știe ce să facă cu acea entuziasm.

Jocul de joc poate ieși din mână atunci când un câine îl face neîncetat sau crește presiunea în timp ce devine mai încântat.

Când am lucrat la Liga Friends Denver Dumb, un adăpost de animale, ne-am luptat adesea cu câinii tineri care au fost foarte încântați de plimbarea lor zilnică și am condus voluntarii. Uneori, acești pui jucători au rupt accidental pielea pe stivuitorii lor. Nu e bun!

Tipul 2: Îngrijirea nibbles

Mult mai puțin comună este "îngrijirea nibble."Unii câini vor încerca să-și moară alte animale, jucăriile lor, sau chiar să vă nibule ușor cu incisivii. Acest lucru este în general considerat a fi un comportament afectuos pe care un câine o face față de cineva care are încredere în el.

Nu veți simți molari sau canini câine atunci când face o îngrijire nibbită. Acești câini sunt, în general, relaxați, nu sărind și să-și piardă cozile ca niște jucători excitați.

Majoritatea câinilor, pentru că sunt pur și simplu prea încântați de ceva. Ei nu au maniere grozave sau bun control impuls. Ei știu că gunoi ai atenție, așa că o păstrează.

Așa cum am spus mai sus, majoritatea câinilor se încadrează în prima categorie de joc de joc. In timp ce Acest comportament este în întregime normal și este, în general, agresiv, poate fi încă destul de enervant! Să ne uităm la cum să ne ocupăm de ea.

Ar trebui să-mi las gura de câine?

Răspunsul la această întrebare este cu adevărat până la tine. Dacă câinele dvs. numai vă gâsc ușor și, la anumite momente, nu vă deranjează acest comportament. Poate fi destul de îndrăgită pentru unii proprietari.

Cu toate acestea, dacă câinele dvs. este mare și slobbery și gură vă tot timpul, pariez că nu sunteți un fan al acestui comportament!

Să fim clari aici: Muhingul nu este un comportament de dominare. Dominanța este legată de accesul unui câine la o resursă într-o situație dată. Muhingul aveți puțin sau nimic de a face cu dobândirea unei resurse, deci dominația este un subiect destul de irelevant aici.

Dacă câinele dvs. nu vă întărește într-un mod jucăuș, dar este de fapt fixat pe punerea gurii pe tine sau puneți o presiune grea asupra voastră, el nu poate fi jucat. El ți-ar putea da o mușcătură de avertizare și # 8212; și doar pentru că nu sparge pielea nu înseamnă "el nu a vrut să spună asta."

Ce-are-câine-gâște-afecțiune-medie

Dacă credeți că câinele dvs. ar putea să vă avertizeze de fapt că este inconfortabil, mai degrabă decât să vă jucați cu dvs. într-un mod nepoliticos, este timpul să vă ajutați. Puteți citi totul despre Câini agresivi aici, și este mai bine să obțineți ajutor de la o Consultant de comportament câine certificat Dacă sunteți cu adevărat îngrijorați.

Aș vrea ca câinele meu să nu mă oprească - cum îl învăț asta?

În timp ce niște mucegaiuri moderate ar putea să nu se deranjeze pe unii dintre voi, pentru alții, gunoiul câinelui poate fi o problemă reală. Poate fi dureros, grosolan sau chiar înfricoșător și # 8212; în special pentru oaspeți sau copii.

Învățând câinele dvs. să nu facă ceva poate fi un pic dificilă dacă nu vrem să speriem, să ne spălăm sau să ne rănim câinii, Din moment ce nu există nici o modalitate de a suprima comportamentul fără a fi un pic neplăcut pentru câinii noștri.

În schimb, majoritatea formatorilor doresc să se concentreze asupra Predarea unui câine pentru a face altceva în schimb, și făcând acest nou comportament mai plăcut să facă decât comportamentul original nedorit.

Soluția mea preferată pentru mănăstirea câinelui este Învățați câinele să salute pe cineva și să se joace cu oameni în timp ce țineți o Squeaky Toy.

Puteți face acest lucru pur și simplu dându-i câinelui o jucărie înainte de a începe poporul gurii, apoi jucând cu jucăria (unii Tugging este un început minunat) pentru a vă reaminti câinele că ar trebui să-i facă pe jucărie, nu tu!

Correcție de gălbenuș de câine

Acest lucru funcționează minuni pentru majoritatea câinilor. Ei învață repede că jucăria scânteie este mult mai distractivă decât brațele oamenilor.

Ați putea dori, de asemenea, să ne citiți Articol pe catelus Joacă Biting, care se suprapune într-o oarecare măsură de afecțiune, cu puii care prezintă un control mai puțin mai puțin decât câinii adulți!

Greșeli comune la corectarea comportamentului de câine:

  1. Mișcându-se prea mult. Asigurați-vă că mutați jucăria mai mult decât vă mișcați mâinile și picioarele. Câinii sunt atrași în mod natural de ceea ce mișcă, deci dacă vă înfuriați brațele încercând să evite câinele, brațele devin interesante.
  2. Ignorând câinele când este bun. Prea des, ne certăm câinii că suntem răi și ignorați-i când sunt buni. Dacă vă prindeți câinele care joacă sau spuneți salut politicos, recompensați acel comportament bun! În caz contrar, este probabil să dispară. Dacă câinele dvs. primește o reacție de la dvs. pentru că vă mușcați brațele și este ignorat când are o jucărie, el va merge în schimb pentru brațe.
  3. Certătoare, lovind sau sperie câinele pentru a gunoi. Mulți câini care se bucură de joc de joc, de fapt, cum ar fi atenția pe care o primesc de la ea. Cercetarea câinelui dvs. lucrează adesea ca atenție pe care o doresc, chiar dacă încercați să fiți pupa. Dacă sunteți destul de înfricoșător sau înfricoșător, sunteți de fapt probabil să sperie câinele dvs. sau faceți mușcătura câinelui mai greu. Evitați metodele de formare a confruntatilor atunci când încercați să vă opriți câinele să vă deplasați.

Ce se întâmplă dacă câinele meu mă pornește deja? Și dacă nu-i place jucăriile? Abordarea jucăriei scârțâitoare funcționează bine dacă câinele dvs. nu a început să vă ajute încă ca o măsură preventivă.

Dar dacă nu sunteți suficient de repede pentru a obține o jucărie la câinele vostru, el începe să se rătăcească la braț și nu doriți să vă recompensați puii pentru mușcături (chiar dacă este jucăuș), oferindu-i o jucărie?

În acest caz, aveți două opțiuni principale:

  1. Părăsi. Dacă câinele dvs. este înjunghiat pe dvs. sau pe altcineva, pot (și ar trebui) să plece. Puteți pur și simplu să vă ridicați dacă câinele este mic și nu va merge după pantofii dvs. Dar dacă câinele este mare sau persistent, mergeți la o altă cameră și închideți ușa timp de 10-15 secunde. Acest lucru elimină orice recompensă pe câinele dvs. devenită de la tine, învățându-l că, care nu-l dau nimic distractiv. Când vă întoarceți, veniți pregătiți cu tratamente, astfel încât să le puteți împrăștia pe pământ pentru a vă distrage câinele.
  2. Scoateți câinele. Uneori, este mai ușor să-ți pui câinele departe decât este pentru tine să pleci. De exemplu, dacă câinele dvs. vă deplasați în timp ce încercați să gătiți cina, este posibil să nu doriți să ieșiți din cameră și să riscați să vă ardeți alimentele. În schimb, puneți câinele în cutia ei, în afară sau într-o altă cameră pentru a mic de statura pauză. Apoi încercați din nou.

Ca întotdeauna, încercați să fiți calm și consecvenți. Dacă ceva nu funcționează, nu continuați să repetați pe el și # 8212; Încercați să adăugați altceva care face mai ușor pentru câinele dvs. Nu doar ignorați câinele dvs., nici. Este posibil să vă facă o țintă ușoară!

Tratați împrăștierile (pur și simplu aruncarea tratate pe podea) sunt o modalitate excelentă de a ajuta la calmarea unui câine în jos și de a reduce gunoiul. IT este mai bun pentru a face acest lucru inainte de Câinele începe să te doare astfel încât el nu învață să vă gura să "cereți" tratați!

Are gura de câine? Îți place sau doresc să se oprească? Distribuiți povestirile de gunoi ale câinelui dvs. în comentarii!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dogul de afecțiune a câinelui: ce înseamnă și cum o opresc?