Câinele fură clătite rămase, începe focul de casă mică

Un câine din Massachusetts a furat recent clătite rămase de la soba proprietarilor săi și aproape a ars toată casa în jos din cauza ei.

Departamentul de pompieri din Southwick din Southwick, Massachusetts a postat un videoclip de securitate la Pagina de Facebook în această săptămână a unui câine al cărui dinte dulce aproape a scos casa întregii sale familii.

În videoclip, puteți vedea unul dintre cei doi vânători de câini de uz casnic pe aragaz și fură clătite rămase din topul aragazului.

Făcând acest lucru, el a aprins flacăra de pe unitatea de gaz și a început un incendiu care ar fi ars toată casa.

Pe măsură ce videoclipul continuă, puteți vedea cei doi câini în mod clar în cauză atunci când casa începe să umple cu fum și alarmele de incendiu încep să sune.

Din fericire, când alarma de incendiu sa declanșat, a sunat la serviciile de urgență locale, care au apărut pe scenă pentru a evalua problema și a preveni daune suplimentare.

LEGATE DE: Salvat dintr-o casă de ardere, acest taur de pit este acum un pompier de onoare

Când au sosit, imaginile arată că cei doi câini care acționează nevinovat ca și cum nu au nici o idee despre ce se întâmplă (tipic de câine obraznic care știu destul de bine!)

Câinele fură clătite rămase, începe focul de casă mică

Oficialii au postat următorul mesaj cu videoclipul:

"Alarme de lucru!
Am dori să mulțumim unui rezident local pentru partajarea acestui videoclip. În primul rând, avem întotdeauna prudență în legătură cu punerea obiectelor pe aragaz. În acest caz, animalul de companie a decis să se ajute la niște clătite rămase în timp ce proprietarii erau departe. Din păcate, câinele a lovit butonul de aprindere pe aragazul de gaz. În câteva minute veți vedea că elementul de pe aragaz începe să se aprindă. În acest caz, proprietarul a fost conectat la un sistem de alarmă monitorizat care a cerut respondenților economisind daune grave. Dacă aveți animale de companie sau copii mici în casă, consultați capacele de siguranță pentru controalele dvs. de sobă.
"

Câinele fură clătite rămase, începe focul de casă mică

Am avut personal o experiență aproape identică când pisica mea a sărit pe soba mea de gaze în mijlocul nopții și a aprins un prosop de mâncare din apropiere.

Din fericire, în ambele situații, niciunul dintre animale nu a fost rănit.

Dar dacă aveți o sobă de gaz, luați în considerare capacele pentru butoane, așa cum sfătuiesc oficialii.

La fel ca familia care a postat acest videoclip, este, de asemenea, înțelept să luăm în considerare un sistem de monitorizare care numește oficialii acasă de îndată ce alarmele sunt declanșate și de a utiliza Pet de autocolante de alertă pentru animale de companie Pe ferestrele dvs. pentru a indica câte animale de companie sunt în interior în caz de salvatori trebuie să intre și să le localizeze.

Câinele fură clătite rămase, începe focul de casă mică

De asemenea, nu lăsați niciodată mâncarea rămasă în timp ce nu sunteți în apropiere și nu lăsați nimic pe sau în apropierea aragazului, care ar putea să aprindă focul în cazul în care flăcările sunt împiedicate.

Urmăriți videoclipul, aici.

Citiți următorul: Câinele de vânătoare supraviețuiește focurilor de foc după refuzând să părăsească caprele în urmă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele fură clătite rămase, începe focul de casă mică