Cfd pentru a încheia tradiția onorată a câinilor de însoțitor de pompieri după incidentul tragic

CFD pentru a încheia tradiția onorată a câinilor de însoțitor de pompieri după incidentul tragic
Avatar
Ghidul dvs. la această recenzie astăzi este de către Pet Expert Krista Martino
Publicat 14 aprilie 2021
Ajuta-ne! MypetNedShat poate câștiga o mică comisie de la legăturile afiliate din acest articol. Află mai multe

După uciderea tragică a câinelui unui vecin de oase, motorul 116 de câine însoțitor, acționând comisarul de incendiu din Chicago, Annette Holt Mas, a făcut comanda pentru toți câinii de însoțitori de pompieri să fie eliminați.

O femeie care a trăit într-un bloc de motor 116 de foc, situat la 5959 s. Ashland Ave. În Englewood, fusese pe jos de mers pe jos de weekend cu animalul ei de companie Shih Tzu pe o lesa. La vederea câinelui mic, oasele, câinele de însoțitor de pompieri mari, a fost încărcat prin ușă deschisă în partea din față a clădirii și a atacat câinele mic. Shih Tzu fusese imediat grăbit la VET de urgență după atac, dar din păcate a trecut, deoarece rănile lăsate de oase erau prea severe.

Larry Langford, purtătorul de cuvânt al departamentului de pompieri din Chicago a vorbit cu Chicago Sun-Times care exprimă remușcarea la nivel de departament simțită pentru acest incident teribil ", ar fi putut fi un copil. Acest lucru ar fi putut fi mult mai tragic decât a fost. De asemenea, ne simțim foarte rău. Acesta este câinele unui vecin ", a spus Langford," trăiește despre un bloc de fius. Aceasta este și o tragedie - că și-a pierdut câinele iubit și a mers pe jos. A face totul corect. Venind de focul în care probabil vine de mai multe ori, "

Personalul arbitrului sudic a fost mortit să învețe despre evenimentele care au avut loc. Oasele au fost salvate de pe străzile din Chicago de către poporul motorului 116 ani mai mulți ani și au crescut aproape de muncitorii de foc în timpul petrecut cu ei. El este un câine mare, muscular, mixt, care nu a făcut așa ceva anterior la cunoștința personalului motorului 116.

Langford a vorbit de la Chicago Sun-Times despre natura imprevizibilă a evenimentului și modul în care Bones a scăpat de foc pentru a ataca Shih Tzu și cum a implementat decizia lui Holt, "una dintre ușile deasupra capului de pe golfuri , fiind servite. Oasele au ajuns pe podeaua aparatului ... a văzut celălalt câine, încărcat din foc după câine și a atacat-o chiar acolo pe șorț. Este un lucru imprevizibil. Nu mai putem risca asta."

În urma acestei transformări șocante de evenimente, Holt nu a avut timp în plasarea restricțiilor asupra tuturor firelor de la Chicago, eliminând permisiunile pentru oricine și toți câinii să aibă acces la sau să trăiască într-un incendiu, punând capăt unei tradiții lungi și onorate.

Holt a scris într-un memoriu de departament ", se revoarce toate permisiunile anterioare pentru câini în stațiile de incendiu sau la aparatele de incendiu."Acest memoriu continuă să precizeze că aceste schimbări vor fi eficiente imediat, fără excepții.

Din păcate, acest lucru va însemna să găsească case pentru toți câinii care se ocupă în incendii din Chicago în acest moment.

Vorbind pe acest subiect, Langford a spus lui Chicago Sun-Times: "Sperăm că toți câinii care se află în fire - și nu credem că sunt foarte mulți - vor putea să meargă acasă cu pompieri sau paramedici și Puneți-le într-o atmosferă de familie."

Oasele au fost repetate într-o zonă desemnată și fixată împrejmuită, chiar în afara motorului 116, după-amiaza de marți, 13 aprilie. În urma memoriei departamentului de la Holt, declarând că noile reguli vor avea loc cu efect imediat, nu este sigur că atunci când ar firele vor elimina câinii lor. Deși timpul trebuie să fie dat pentru a găsi casele potrivite pentru câini înainte de a le elimina de la destinațiile lor actuale.

Comisarul de incendiu Holt a preluat postul de comisar de incendiu de la postul său ca primul deputat în urma pensionării obligatorii a lui Richard C. Ford al II-lea, comisarul de incendiu acum, care a fost numit comisar de incendiu în 2017 după 35 de ani de serviciu. Holt nu a ezitat să scoată ordinul de a interzice câinii de însoțitori din farmacii din Chicago în urma acestui incident teribil, dar nu a fost disponibil pentru comentarii în urma acestui anunț.

Câine la locul de muncă

Langford vorbea despre Holt și dificultatea deciziei ei în timpul interviului, spunând: "E un iubitor de câine. O mulțime de noi suntem. Este ceva ce regretăm că trebuie să facem. Dar nu ezită să o faci. Este ceea ce trebuie făcut."Langford a continuat să spună:" Sa făcut cu cunoștințele că terminați o tradiție și o mulțime de fire au câini care sunt bine iubiți. E cam trist."

Tradiția de a păstra câinii în farmacii din Chicago ar putea fi o tradiție veche și adâncă, dar se estompează deja conform unui purtător de cuvânt al departamentului de pompieri, iar marea majoritate a firelor se pare că nu mai au câini de însoțitor în ele. Langford a estimat că aproximativ 10 dintre cele 96 de fire situate în Chicago au încă câini de companie in-house, bazate pe posturi sociale de presă despre ei.

Există, de asemenea, un grup Facebook dedicat dragostei câinilor de foc din Chicago numit CFD pui de pompieri. Grupul iubitor de pui este plin de membri care se bucură și se leagă în jurul schimbului de videoclipuri și imagini ale câinilor, deși grupul sa îndreptat mai recent la discutarea alegerii făcute de Holt după moartea vecinului Focului Shih Tzu.

Deși Potrivit lui Langford, trecerea spre fire mai mari și schimbările în companii au însemnat că tradiția onorată a câinilor de însoțitor de foc a fost "a început să se estompeze", deoarece nu fiecare persoană se înțelege împreună cu câinii, iar acest lucru merge pentru pompieri și pompieri muncitorii, la fel ca orice altă persoană.

Langford a reflectat câinii departamentului de pompieri din Chicago, spunând: "Mulți dintre câinii de foc care au rămas în ziua curentă au fost stele din casele lor. Foarte iubit. Copiii ar interacționa cu ei. Vecinii ar interacționa cu ei. Unii dintre câini au fost extrem de inteligenți."Apoi a continuat să-i spună lui Chicago Sun-Times despre unul dintre câinii anteriori păstrați la motorul 116," Îmi amintesc că un câine anterior la 116 a fost atât de inteligent, el va merge în aparat și știa codul clopotului pentru care a fost aparatul ar trebui să meargă. ... Există un cod diferit pentru motor, echipa și camionul. Când codul clopot ar fi plecat pentru motor, nu se va mișca. Când codul clopotului ar fi plecat pentru echipă, se va ridica, mergeți pe podea, intrați în platformă și așteptați."

Deși au fost sfătuiți să nu vorbească cu reporterii cu privire la această chestiune, pompierii au prezentat propriile opinii pentru a-și face nemulțumirea cunoscută la decizia făcută prin acționarea comisarului de incendiu Holt.

Un Paramedic CFD a vorbit în grupul de pui de pompieri CFD din modul în care au fost "întristate" de anunț, "Când aveți un incident rău, nu ar trebui să pedepsiți pe toți, am fost în jurul multor câini prezenți înainte și ei toate sunt animale excelente și foarte terapeutice pentru membrii noștri."

În timp ce un pompier de sud a fost de acord cu sentimentul, spunând că scăderea câinilor de foc este ca și cum ați scăpa de un membru al familiei. În timp ce acest pompier este de acord cu o anumită formă de pedeapsă care trebuie să aibă loc cu oasele la motorul 116, el nu este de acord cu decizia lui Holt care afectează toate firele, spunând: "Ei ar trebui să pedepsească casa, nu toată lumea."

Cu toate acestea, în favoarea deciziei, un pompier a vorbit cu Chicago Sun-Times, explicând că nu simte că un incendiu este un loc potrivit pentru a păstra un câine. Masters Masters combinate cu agitația și suprastimularea care se pot întâmpla în timpul unei situații de urgență, provocând un stres inutil de câine, o opinie care era ecouri de către mai mulți alți pompieri din grup.

În timp ce unii din întreaga CFD nu pot fi de acord cu decizia, este o restricție non-negociabilă de a elimina elementul canin al firelor, care va fi aplicat în cadrul Departamentului de pompieri din Chicago pentru siguranța publicului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cfd pentru a încheia tradiția onorată a câinilor de însoțitor de pompieri după incidentul tragic