Darwin`s natural cat food review

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Este Raw. Radical carne. Destul de controversați. Obțineți detaliile despre alimentele naturale de animale naturale din Darwin în revizuirea noastră imparțială.

Suntem cu toții despre pisicile de rating de la Darwin natural în ceea ce contează

Am analizat naturale lui Darwin și l-am clasificat în funcție de standardele CATS, care evaluează marca pe specii-oportunitate, calitatea ingredientului, varietatea de produse, prețul, experiența clienților și istoria rechemării. Iată cum este rată în fiecare dintre aceste șase domenii-cheie.

logo-darwins

Magazin pentru alimentele naturale naturale din Darwin

Evaluări

  • Specii de oportunitate - 10/10
  • Ingredient Calitate - 9/10
  • Varietate de produse - 5/10
  • Preț - 7/10
  • Experienta clientului - 8/10
  • Amintiți istoria - 3/10

Scor general: 7.0/10

Oferim alimente naturale de la Darwin de 42 din 60 de rating sau un grad B.

Despre produsele naturale de animale naturale din Darwin

Produsele naturale ale lui Darwin nu este ca majoritatea mărcilor de produse alimentare. Este una dintre puținele companii care vinde alimente proaspete, congelate de pisici brute și livrează direct la ușile clienților săi.

Și alimentele naturale ale lui Darwin nu sunt doar neprevăzute - nu sunt pasteurizate, uscate sau deshidratate. Prin efectuarea și vânzarea de alimente complet brute, procesate minim, naturale ale lui Darwin în sine respect, preocupări și întrebări care nu vin cu alte mărci.

În această recenzie, vom aborda întrebările importante despre produsele naturale din Darwin. Veți afla despre istoria rechemării, standardele de siguranță, adecvarea nutrițională și cine va profita la maximum de ea.

Aprovizionarea și fabricarea

Natural lui Darwin își pregătește produsele într-o facilitate deținută de companie situată în zona Seattle, Washington.

Compania nu intră în detaliu unde își obțin ingredientele, dar vorbește puțin despre standardele sale de calitate. Ingredientele naturale de carne din Darwin nu sunt tratate niciodată cu antibiotice sau hormoni sau steroizi. Puiul și Turcia sunt fără cușcă. Legumele sunt organice.

În plus față de aceste standarde de calitate, naturale lui Darwin spune că vizitează toate fermele lor de parteneriat pentru a se asigura că folosesc bune practici agricole și "tratează atât animalele, cât și angajații lor cu respect."

A fost rechemată mâncarea naturală naturală a lui Darwin?

În timp ce mâncarea lor de pisică nu a fost niciodată rechemată, mâncarea naturală de animale naturală a lui Darwin a fost rechemată de mai multe ori. În plus față de aceste recheme, această companie a avut câteva zgârieturi cu FDA.

Natural lui Darwin a anunțat o rechemare Decembrie 2017 După găsirea Salmonella și Listeria în mai multe mostre de alimente crude de câine.

Anul viitor - în martie 2018- Compania a emis o altă rechemare a alimentelor de câine crude datorită potențialului Salmonella și E.Contaminarea coli.

În martie 2019, FDA a lansat o scrisoare de avertizare a unei scrisori de avertizare că trei soiuri naturale de animale naturale de animale de companie din Darwin pot fi contaminate cu Salmonella.

Asa de...Darwin`s a fost amintit de câteva ori și sunt pe lista obraznică a FDA. Acest lucru înseamnă că mâncarea naturală a lui Darwin este nesigură pentru pisici?

Nu neaparat.

În timpul reaminterilor și perii cu FDA, naturale lui Darwin a rămas în contact cu clienții săi și a fost transparentă cu privire la potențialul de contaminare. Compania nu a mai rămas niciodată în insistența sa că comportamentul agenției a fost nerezonabil.

În an Interviu cu câinii revista natural, Fondatorul de animale naturale din Darwin, Gary Tashjian, notează că, deși FDA a lovit numeroase alte companii alimentare cu animale de companie brute cu recheme și avertismente asupra prezenței agenților patogeni, nu au existat nici o dovadă de animale de companie sau chiar oamenii care se îmbolnăvesc în urma rechemelor menționate.

El concluzionează că "...Cu cele mai bune intenții, standardele FDA pentru alimentele de animale brute sunt inadecvate și inutile."

Carne crudă, fie că este pregătită de o mare companie sau acasă, este predispusă la contaminarea bacteriană. Majoritatea acelor agenți patogeni sunt inofensivi pentru animalele de companie sănătoase. Până la schimbarea mediului de reglementare, chiar și cele mai bune companii alimentare de animale de companie vor întâlni după rechemare după amintire.

Cu toate acestea, contaminarea bacteriană nu este doar problema numai a produselor naturale ale lui Darwin.

La sfârșitul iernii din 2018, FDA a lansat un raport scalaj după investigarea fabricii de producție naturală a lui Darwin. Raportul a arătat că, după investigație, Agenția a găsit un "model de contaminare" în instalația de producție a alimentelor brute. Potrivit raportului, anchetatorii FDA care vizează facilitățile naturale ale lui Darwin au remarcat mai multe cazuri de contaminare încrucișată și slopsii. Raportul include o lungă listă de probleme, inclusiv angajații care manipulează produsele cu mâini murdare și produse congelate fiind dezghețate în condiții slab controlate.

Se pare că raportul inițial nu mai este disponibil, dar puteți Citiți un rezumat al acesteia aici și Aici.

În general, se pare că produsele naturale de animale naturale ale lui Darwin nu au reușit să pună în aplicare proceduri de siguranță consistentă, sanitare.

Un sistem de siguranță incoerente și nesigure provoacă mai mult decât contaminarea bacteriană. Ar putea duce la obiecte străine care apar în hrană, pachete scurgeri sau alte probleme care pot afecta atât dvs. cât și pisica dvs.

Ce fel de mâncare de pisică oferă oferta naturală din Darwin?

Linia de mâncare naturală a lui Darwin este ruptă în două rânduri.

  • Selecțiile naturale & # x2122; linia Include trei soiuri de alimente pentru pisici. O caracteristică de pui, al doilea este realizat cu Turcia, iar al treilea are miel ca sursă primară de proteine.
  • Designul inteligent & # x2122; linia Răspunsul brut al lui Darwin la cei care caută o prescripție medicală sau o dietă veterinară pentru pisici cu probleme de sănătate. În prezent, linia include doar o singură rețetă. Design inteligent & # x2122; Suportul de rinichi KS este formulat pentru pisici cu boală renală. Este disponibil numai cu prescripția medicului veterinar.

Toate rețetele alimentare naturale ale lui Darwin sunt high-proteine, alimente moderate-grăsimi, cu carbohidrați scăzut. Ele sunt fabricate în principal din carne, conțin cât mai puține ingrediente de plante posibil și subliniază un echilibru sănătos de acizi grași omega-6 și omega-3 din surse de animale adecvate speciilor.

Toate rețetele lor sunt complete și echilibrate în conformitate cu profilurile nutriționale ale AAFCO și liniile directoare ale NRC pentru nutriția CAT.

Mâncăruri naturale din Darwin - Top 3 rețete revizuite

numele produsuluiTipul de alimentePrețul pe uncieGradul nostru
Selecțiile naturale naturale de companie naturale din Darwin & # x2122; Pui alimente crude de pisicăBrut$ 0.40A-
Selecțiile naturale naturale de companie naturale din Darwin & # x2122; Miezul Brut Cat CatBrut$ 0.60A-
Designul inteligent natural al lui Darwin`s & # x2122; KS Rinichiul de susținere a alimentelor crude de pisiciBrut$ 0.52A-

Selecțiile naturale naturale de companie naturale din Darwin & # x2122; Chicken Brut Cat Food Review

Darwin

Verificați prețul

Puiul pare a fi sursa primară de proteine ​​din acest produs alimentar crud. 

Carnea vine mai întâi în această alimentație brută, cu un amestec de carne musculară, oase și organe care alcătuiesc cea mai mare parte a rețetei. Carnea musculară constituie 63% din amestec, cu organe-Darwin include inima în această categorie - reprezentând restul de 37%. Asta e în concordanță cu ceea ce pisica ta ar ajunge de la prada lui. În total, aceste ingrediente reprezintă 98.5% din alimente.

Restul alimentelor constă din mese minerale, plus pomace de roșii ca sursă de fibră.

Spre deosebire de alte alimente brute, nu este fortificat cu taurină suplimentară sau cu alți aminoacizi, în loc să se bazeze pe aminoacizii prezenți în carne. De asemenea, este completat cu o combinație de ulei de pește și ulei de ficat de cod.

În ansamblu, acest produs alimentar are conținut ridicat de proteine, grăsimi moderate și conținut scăzut de carbohidrați. 

Această rețetă pare a fi ceea ce ar trebui să fie alimentele de pisică - o încercare de a replica prada naturală a pisicii. Folosind un amestec de carne musculară, organe și oase, acesta acoperă integritatea nutritivă a cărnii crude pentru a furniza macronutrienții și micronutrienți nevoile pisicilor.

Cu toate acestea, ca multe alimente crude, se pare că a scăpat puțin din linie cu conținutul de fosfor. La 2.51 de grame de fosfor la 1000 de calorii, alimentele depășește recomandarea Fosforului AAFCO atât pentru pisoi, cât și pentru pisici adulți. Aceasta poate să nu fie o problemă pentru pisicile mai tinere, dar pisicile mai mari predispuse la boala renală poate dori să rămână cu un aliment cu fosfor inferior.

Ingrediente

Carne și organe cu rază liberă (98.5%): Carne de pui, gâtle de pui (inclusiv os), gizzard de pui, ficat de pui si inimi de pui.

Trace minerale și vitamine (1%): Pomace de roșii, clorură de potasiu, taurină, protectie de magneziu, clorură de colină, inulină, sare de mare, proteinează zinc, vitamina E, proteine ​​de fier, proteine ​​de mangan, proteine ​​de cupru, mononit de tiamină, vitamina B12, iod (EDDI), acid folic, vitamina D3

Uleiuri marine (0.5%): Ulei de pește 18/12 EPA / DHA (derivată din sardinele sălbatice de la mare), ulei de ficat de cod (derivat din Codul Wild Alaska Wild Recoldat Sea)

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 16.00%
Grasimi brute: 9.00%
Fibră brută: 0.2%
Umiditate: 71.0%
Frasin: 2.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 55.17%
Gras: 31.03%
Fibră: 0.69%
Carbohidrați: 6.21%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 40.35%
Gras: 55.12%
Carbohidrați: 4.54%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Carne de pui, gâtle de pui, gizzard de pui, ficat de pui, inimi de pui, ulei de pește, ulei de ficat de cod

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Nici unul

Alergeni obișnuiți: Pui

PROS

  • O alimentație adecvată de specii făcute în principal din carne musculară, organe și oase
  • Minim prelucrate și bogate în nutrienți de animale
  • Conține mai multe surse de acizi grași omega
  • Cea mai accesibilă alimente din gama naturală de produse naturale din Darwin

Contra

  • Phosforul relativ ridicat poate să nu fie ideal pentru pisicile superioare și cele cu probleme renale

Selecțiile naturale naturale de companie naturale din Darwin & # x2122; Miel Brut Cat Food Review

Darwin

Verificați prețul

Mielul pare a fi sursa de proteine ​​primare din acest produs alimentar crud. 

Destinate celor care preferă alternative la proteine ​​cum ar fi puiul și peștele, acest produs alimentar prezintă miel ca ingredient principal. Carnea musculară de miel, inima și ficatul sunt primele trei ingrediente și constituie 98% din rețeta totală.

Spre deosebire de formulele de pui și de la Turcia, formula de miel a lui Darwin nu conține niciun os la sol. În schimb, carnea este fortificată cu minerale sintetice care ar fi găsite în mod normal în os. De asemenea, este suplimentat cu o varietate de alte vitamine și minerale, taurină și pomace de roșii ca sursă de fibre.

În cele din urmă, mâncarea conține ulei de pește de la sardinele sălbatice recoltate pe mare.

În ansamblu, acest produs alimentar are conținut ridicat de proteine ​​cu conținut moderat de grăsimi și carbohidrați scăzut. 

Ca și alte produse naturale de animale naturale din Darwin, aceasta este o mâncare inspirată de pradă, cu o combinație de carne musculară, organe și grăsimi. Utilizarea Mielului face o alegere bună pentru pisicile care sunt intolerante sau pur și simplu nu-i plac alte surse de proteine ​​cum ar fi puiul și curcanul.

La 2.28 de grame la 1000 de calorii, alimentele sunt puțin mai mici în fosfor decât primul pe care l-am revizuit, dar încă doar peste recomandarea generală atât pentru pisicile adulte, cât și pentru pisici.

Ingrediente

Carne și organe cu rază liberă (98%): Carne de miel, inima de miel, ficat de miel

Trace minerale și vitamine (2%): Dicalcium fosfat, carbonat de calciu, pomace de roșii, taurină, sare de mare, protectie de magneziu, inulină, clorură de colină, vitamina E, proteinează de zinc, mononit de tiamină, proteine ​​de mangan, iod, acid folic.

Uleiuri marine (sub 1%): Ulei de pește 18/12 EPA / DHA (derivată din sardinele sălbatice recoltate pe mare)

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 8.00%
Grasimi brute: 4.00%
Fibră brută: 1.5%
Umiditate: 82.0%
Frasin: 2.08%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 44.44%
Gras: 22.22%
Fibră: 8.33%
Carbohidrați: 13.44%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 39.73%
Gras: 48.25%
Carbohidrați: 12.02%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Carne de miel, inima de miel, ficat de miel, ulei de pește

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Nici unul

Alergeni obișnuiți: Nici unul

PROS

  • Oferă o singură proteină nouă, făcându-l o opțiune bună pentru pisici cu sensibilități alimentare și alergii
  • Făcute în principal din ingrediente de animale hrănitoare
  • Scăzut în carbohidrați
  • Procesat minim pentru o nutriție maximă de specii

Contra

  • Poate avea un pic mai mult fosfor decât pisicile au nevoie
  • Cele mai scumpe produse naturale de animale de companie din Darwin

Designul inteligent natural al lui Darwin`s & # x2122; KS Rinichi Support Brut Cat Food Review 

Darwin

Verificați prețul

Puiul pare a fi sursa primară de proteine ​​din acest produs alimentar crud.

Acest produs alimentar este formulat pentru pisici cu boală renală și este disponibilă numai cu prescripția medicului veterinar.

Cele mai multe diete renale se concentrează asupra restricției proteinelor. Prin tăierea pe proteine, aceste alimente reduc toxinele uremice în organism. Aceste niveluri de bunuri inferioare sunt întotdeauna bune pentru pisicile cu boală renală, dar restricția severă a proteinei contribuie, de asemenea, la pierderea musculară și la slăbiciune.

În loc de tăiere a proteinei la un nivel scăzut de scăzut, această mâncare are o cantitate normală de proteine ​​și se adresează bolii renale în alte zone. Are semnificativ mai puțin fosfor decât alte produse naturale de animale de companie din Darwin, cu 0.9 grame de fosfor la 1000 de calorii. În plus față de conținutul său de fosfor din punct de vedere inerent, alimentele conțin chitosan. Este un liant de fosfat salivar și ajută la limitarea absorbției fosforului în organism. Nivelurile crescute de calciu ajută la reducerea absorbției de fosfor.

Cantități crescute de vitamine complexe B ajută la înlocuirea celor pierduți în urina pisicii dvs., traducând mai multă energie și o sănătate generală mai bună, în timp ce acizii grași omega-3 pot reduce inflamația și ajută pisica să se simtă mai bine.

În ansamblu, acest produs alimentar are conținut ridicat de proteine ​​cu conținut moderat de grăsimi și carbohidrați scăzut.

Cu o mulțime de nutriție de la animale, conținut scăzut de carbohidrați și niveluri adecvate de vitamine și minerale cheie, această mâncare pare să ia o abordare adecvată a speciilor adecvate a bolii renale.

Ingrediente

Carne de coapse de pui, inimi de curcan, inimi de pui, sfecla, dovlecei, ficat de curcan, pui

Ficat, țelină, ulei de pește, albuș de ou, patrunjel, gelatină, pulbere de stridii, ulei de ficat de cod, pulbere rădăcină de păpădie, lnulin, turmeric, clorură de potasiu, spirulină, taurină, pomace de roșii, vitamina E, praf de afine, chitosan, proteine ​​de magneziu , Clorură de colină, proteine ​​de fier, proteinează zinc, scorțișoară, sare de mare, mononit de tiamină, aloe vera, vitamina b2, piper negru, proteine ​​de seleniu, acid folic, proteine ​​de mangan, vitamina B2, vitamina B6 (piridoxină), iod

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 9.00%
Grasimi brute: 6.00%
Fibră brută: 1.0%
Umiditate: 78.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 40.91%
Gras: 27.27%
Fibră: 4.55%
Carbohidrați: 27.27%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 30.43%
Gras: 49.28%
Carbohidrați: 20.29%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Carne de coapse de pui, inimi de curcan, inimi de pui, ficat de curcan, ficat de pui, ulei de pește, albuș de ou, pulbere de coajă de stridii, ulei de ficat de cod

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Nici unul

Alergeni obișnuiți: Pui, ouă

PROS

  • Poate fi o alternativă bună la alimentele tradiționale pentru pisici cu boală renală
  • Făcute în principal cu ingrediente de animale hrănitoare
  • Fosfor controlat și fosforilor lianți ajută la menținerea pisicii dvs. scăzută pe consumul de fosfor
  • Omega-3 acizi grași ajută la reducerea inflamației

Contra

  • Disponibil numai cu prescripția medicului veterinar
  • Nu are un corp mare de recenzii să-și suporte capacitatea de a ajuta pisicile cu boală renală

Ce cred că clienții se gândesc la alimentele naturale naturale din Darwin?

Mâncarea naturală a pisicii lui Darwin are a Comunitatea clienților loiali. Cele mai multe laudă specii de alimente - oportunitatea și calitatea. Pe partea flip, unii clienți spun că au primit pachete scurgeri sau că mâncarea ar fi dezghețată înainte de a ajunge la casa lor. Alții susțin că mâncarea a fost decolorată sau altfel inconsistentă.

Revizuiri pozitive

"Mâncare mare pentru pisica mea! Pisica mea a suferit de diaree cronică timp de peste 18 luni, în timp ce veterinul meu a încercat orice test posibil că nu și-a dat seama cum să-l trateze. Am încercat numeroase alimente diferite de dietă de prescripție, nici unul care la ajutat. În cele din urmă am descoperit că o pilulă zilnică de steroizi a fost singurul lucru care i-a ajutat diareea. Nu m-am simțit confortabil să-i dau o pastilă de steroizi zilnică (care provoacă efecte secundare negative) și așa că am încercat în cele din urmă hrana lui Darwin de animale de companie. M-am oprit să-i dau pilula în aceeași zi când i-am dat mâncarea brută. Diareea lui a dispărut imediat! El este acum sănătos și a câștigat greutate și nu mai trebuie să ia pastilele prescrise medicului. Nu puteam fi mai fericit cu această mâncare de pisică." - Amanda, revizuirea mâncării naturale a lui Darwin pe TrustPilot

"Am fost atât de încântat că am găsit o altă companie de alimente brute pentru a înlocui pisica rad când a fost închisă forțat aici în Portland. O dietă alimentară brută a salvat literalmente viața mea de 17 ani a pisicii.

Mâncarea de pisică brută a lui Darwin este de înaltă calitate și ambalate în pachete care facilitează stocarea și utilizarea ușoară. Ajunge când este promis în piept de gheață reutilizabil pe care îl apreciez. Serviciul de relații cu clienții este minunat! Ei trimit o notificare de memento cu o săptămână înainte de livrarea dvs. și să lucrați pentru a face orice modificări pe care le-ați putea solicita." - Claudia, revizuirea mâncării naturale a lui Darwin pe TrustPilot

Recenzii negative

"M-am iubit pe Darwins și am ordonat la fiecare câteva luni. Sunt acum îngrijorat și nu voi ordona niciodată de la ei. Pachetul meu a venit cu peste o treime din blocurile de alimente nemulțumite și calde. Nici o gheață uscată în pachet și am văzut un pic de sânge în pachet. Apelarea serviciului de relații cu clienții Prima persoană părea neconcordată și cere să măsoară temperatura alimentelor și a încercat să o dau vina pe compania de transport maritim. Chemat înapoi și i sa spus că vor escalada problema și nimeni nu a sunat înapoi. Nu sunt sigur ce sa întâmplat, aș fi iertat greșeala dacă persoana ar fi spus și # 8220; Hei & # 8221; Aceasta este o problemă, aruncați alimentele și vom expedia un altul afară. Ne pare rău. Dar nu au făcut-o. Serviciu pentru clienți săraci când lucrurile merg prost. Notă pentru oricine răspunde la aceste recenzii - am sunat la serviciul dvs. de clienți de două ori. A doua oară, problema mea urma să fie escaladată cu un apel înapoi.... Nimeni numit. De ce aș suna a treia oară?" - Kare N, revizuirea mâncării naturale a lui Darwin pe Google

"Ultimele mele 2 loturi de dietă de rinichi pentru pisica mea au avut probleme. Primul a fost rezolvat... colorarea complet inegală pe loturi. Cea mai recentă comandă, carnea livrată este deja de 3 luni. Nu mi-au trimis niciodată o carne veche înainte. Id ca o rambursare pentru a fi sincer. Pot să-mi fac propria mea 200 de dolari i-am trimis și ar fi proaspătă. Când am sunat, au spus bine că este doar pentru câinele tău, nu trebuie să fie mare. Ea a spus literalmente nimeni să sune și se plânge, dar să se uite la câte recenzii negative sunt aici! Să nu mai vorbim, ea se uita direct la contul meu... Am o pisică, nu un câine! Calitatea lor este diminuată, timp mare! Ei trebuie să facă mai bine " - Ali stea, revizuirea alimentelor naturale de pisici din Darwin pe Google

Cât costă alimentele naturale naturale din Darwin?

Mâncarea naturală a pisicii din Darwin este mai scumpă decât alimentele medii de pisică, dar este ieftin în comparație cu alte mărci de alimente brute. Dacă comandați varietatea de la cel mai mic preț și vă hrăniți pisica de 10 lb șase uncii de ea pe zi, natural lui Darwin ar adăuga la aproximativ $ 2.40 pe zi. Optați pentru Miel și costul zilnic de hrănire va merge până la $ 3.60.

Asta e mai mult decât vei plăti Friskies, Dar este o afacere incredibilă în comparație cu branduri de produse alimentare crude ca Feline natural și Esențiale esențiale.

Pentru a face mai ușor să începeți, produsele naturale ale lui Darwin oferă 50% din prima comandă. Transportul este întotdeauna gratuit.

În general, este o alegere naturală a lui Darwin?

Dacă sunteți în căutarea unei alimente economice, potrivite, potrivite pentru speciile, care accentuează carnea peste plante, alimentele naturale de pisică din Darwin poate fi alegerea potrivită pentru dvs.

Site-ul natural al lui Darwin publică analize complete de nutrienți, oferindu-vă o perspectivă rară în profilurile de micronutrient și macronutrient ale alimentelor. Acesta este un nivel fără precedent de transparență - și alte companii blochează aceste informații și o păzește ca un secret de stat.

Majoritatea recenzentăților sunt de acord că compania are un serviciu de clienți remarcabil și apreciază transparența personalului și interesul aparent al nutriției animalelor. Cu dimensiuni personalizate de porțiuni și un program de livrare ajustabil, animalul de companie natural al lui Darwin vă oferă o experiență personalizată care nu este egalată de multe alte companii din această afacere.

Care a spus că animalul natural al lui Darwin ratează marca în câteva zone. Unul este conținutul fosforului. Ca și alte alimente brute - cred că mâncarea de pisică naturală naturală a lui Stella & Darwin are mai mult fosfor decât majoritatea. În timp ce aceasta nu este o problemă pentru pisicile tinere, sănătoase, ar putea provoca probleme pentru pisicile superioare și cele cu boală renală.

Cealaltă problemă este istoricul și reputația de rechemare a controlului calității. În timp ce naturalele lui Darwin susține că avertismentele și rechemările FDA au fost nejustificate, nu există nici un motiv bun pentru a le purta cu vederea. În combinație cu raportul FDA care detaliază condițiile din cadrul Facilității Darwin, aceste evenimente numesc în discuție standardele de siguranță ale companiei.

În cazul în care să cumpere alimente naturale naturale din Darwin

Darwin se vinde și navează direct clienților, deci va trebui să achiziționați mâncarea prin intermediul site-ului companiei. Când începeți comanda dvs. de alimente naturale de animale naturale din Darwin, veți introduce numele pisicii dvs., greutatea lui și preferințele dvs. de proteine. Veți primi pachete plasate individual adaptate nevoilor pisicilor tale.

Navele naturale ale lui Darwin către clienți în Statele Unite apropiate.

Faceți clic aici pentru a face cumpărături pentru alimentele naturale naturale din Darwin

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Darwin`s natural cat food review