Special kitty cat food review

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Am evaluat hrana specială de pisici pisică pe calitatea ingredientului, adecvarea speciilor, reamintește și multe altele. Citiți recenzia noastră specială de produse alimentare pentru pisici pentru a afla cum se află această marcă.

Suntem cu toții despre pisicile Standard-Special cu privire la ceea ce contează

Am evaluat marca pe șase criterii-cheie pentru calitate. Iată cum funcționează în fiecare dintre aceste șase zone cruciale.

Vizualizați pe Walmart.COM

Evaluări

  • Specii-oportunitate - 2/10
  • Calitatea ingredientului - 2/10
  • Soi de produs - 7/10
  • Preț - 10/ 10
  • Experiența clienților - 6/10
  • Recuperarea istoriei - 4/10

Scor general: 5/10

În total, oferim produselor speciale de pisică pisică A 31 din 60 de rating sau un grad D.

Despre pisicile speciale

Brandul special Kitty este exclusiv pentru Walmart, ceea ce înseamnă că nu o veți găsi pe un magazin alimentar sau pe rafturile magazinului de animale de companie - puteți cumpăra numai în magazinele Walmart sau online la Walmart.COM.

Brandul special Kitty a fost conceput pentru accesibilitate, deci este important să luați revendicări făcute de marcă cu un bob de sare. Iată ce are de spus Walmart despre marca:

"Kitty special înțelege legătura unică între tine și pisica ta. Fiecare moment împreună creează amintiri care vă vor umple inima pentru o viață. Acesta este motivul pentru care fiecare dintre produsele noastre este artizanat cu grija că pisicile iubesc, și atenția la detalii că iubitorii de pisici au încredere. Pentru toate purzele moi, snuggles cald, și jucăuș Puns - Dă-ți pisicile speciale cele mai bune."

Veți observa această descriere specială nu menționează anumite ingrediente sau detalii reale despre brand. În ceea ce privește revendicările de produs, cele mai multe rețete speciale de pisici includ revendicări generice, cum ar fi următoarele:

  • Oferă o nutriție completă completă și echilibrată pentru sănătatea optimă a pisicii dvs
  • Conține substanțe nutritive pentru a susține o viață activă în aer liber
  • Conține calciu și fosfor pentru a ajuta la susținerea dinților și oaselor sănătoase
  • Realizate cu 25 de vitamine și minerale esențiale

Toate aceste afirmații pot fi adevărate, dar sunt puțin înșelătoare. Să luăm o cerere de "nutriție completă și echilibrată", de exemplu.

Atunci când se referă la Kitty Special "nutriție completă și echilibrată", vorbesc despre cerințele nutriționale stabilite de Asociația Oficialilor de Control al Feedului (AAFCO). Aceste cerințe au fost determinate prin cercetarea nutrițională și a studiilor de hrănire pentru a determina nevoile minime nutriționale ale pisicilor și câinilor.

Revendicarea produselor lor oferă o nutriție completă și echilibrată conduce consumatorii să creadă că produsele speciale Kitty sunt o sursă bună de nutrienți. Deși poate fi adevărat că aceste produse vor satisface nevoile nutriționale de bază ale pisicii dvs., există o mulțime de informații rămase din ecuație.

În revizuirea listelor de ingrediente pentru o varietate de alimente speciale de pisici Kitty, am observat următoarele:

  • Incluziuni mari de umpluturi cum ar fi porumbul, grâul și soia
  • Ingrediente bazate pe plante în partea de sus a listei de ingrediente
  • Utilizarea grea a produselor secundare și a proteinelor vegetale
  • Utilizarea ingredientelor anonime (cum ar fi grăsimea animală vs grăsime de pui)
  • Aditivi artificiali, inclusiv culori și arome

Pentru a face o poveste lungă, produsele speciale de pisică pisică este în primul rând pe bază de plante, mai degrabă decât pe bază de animale. Umpluturi de calitate inferioară, cum ar fi porumbul, grâul și soia, alcătuiesc majoritatea produselor alimentare uscate și alimentele lor umede se bazează pe produsele secundare din carne și păsări de curte.

Kitty special poate fi accesibil și ușor de găsit, dar nu-i putem da recomandarea noastră din cauza calității slabe a ingredientelor.

Kitty special este un brand exclusivist Walmart, vândut numai în magazinele Walmart și online la Walmart.COM.

Aprovizionarea și fabricarea

Nu numai că pisicile speciale să utilizeze greu ingrediente bazate pe plante și aditivi artificiali, dar nu oferă o mulțime de informații despre unde provin ingredientele lor sau cum produsele lor sunt fabricate. Dacă nu găsiți aceste informații, vă recomandăm, în general, căutăm un alt brand.

Deși nu am reușit să găsim o mulțime de informații specifice despre marca specială Kitty, am găsit câteva detalii despre fabricarea lor.

Prima mențiune a pisicilor speciale ca marcă pe care am găsit-o a venit din 1983. În primii ani ai mărcii, Kitty special a fost fabricat de Doane Pet Care, o companie cu sediul în Brentwood, TN. La un moment dat, Doane a fost cel mai mare producător de hrană pentru animale de companie privată, inclusiv 175 de branduri de magazin, cum ar fi Kitty Special și Roy OL `.

În 2006, Doane Pet Care.S. Compania a fost achiziționată de Marte Inc., Aceeași societate-mamă care a fabricat branduri de produse alimentare majore, cum ar fi Whiskas, ispite și Sheba la acea vreme.

Până în 2014, Kitty Special a fost fabricat de Marte Petcare și Del Monte Foods până la Monte del Monte și-a vândut divizia de companie la brandurile mari de animale de companie. Un an mai târziu, brandurile mari de animale de companie au fost achiziționate de J.M. Compania Smucker și apare J.M. Smucker încă produce brandul astăzi.

Amintiți istoria

Înainte de a alege o brand de produse alimentare, este important să vă faceți cercetările. Întotdeauna recomandăm să analizăm produsele o ofertă de brand, dar este o idee bună să priviți și istoria mărcii în sine.

Rechemările produselor reprezintă un indicator important al calității producătorilor de alimente pentru animale de companie. Reamintește se întâmplă atunci când există o problemă cu produsul și trebuie retrasă din vânzarea pentru siguranța animalelor de companie și proprietarii de animale de companie. Un produs de rechemare a produsului poate apărea pentru ceva la fel de simplu ca o eroare de etichetare sau pentru ceva la fel de grav ca contaminarea cu agenți patogeni borne.

Kitty special a avut o serie de rechemări de-a lungul anilor. Iată o listă rapidă:

  • Decembrie 2019 (Probleme de siguranță și de calitate) - În decembrie 2019, FDA a emis o rechemare pentru o mulțime de produse speciale de grătar mixt, deoarece produsele nu au îndeplinit "standardele de calitate și siguranță."
  • Ianuarie 2017 (Niveluri scăzute de tiamină) - FDA a emis o rechemare pentru mai multe alimente specializate de Kitty în ianuarie 2017 datorită nivelurilor de tiamine scăzute dezvăluite în testarea.
  • Octombrie 2008 (Potențial Salmonella) - marca a emis o rechemare pentru mai multe alimente uscate de pisicile speciale, care a fost ulterior extinsă de FDA din cauza potențialului de contaminare a Salmonella.
  • Septembrie 2008 (Potențial Salmonella) - FDA a emis o rechemare pentru mai multe alimente uscate de pisicile speciale produse la o plantă din Pennsylvania datorită potențialului de contaminare a salmonella.
  • Martie 2007 (Melamină) - unul dintre cele mai mari produse pentru animale de companie reamintește în u.S. Istoria a fost legată de nivelurile de melamină din alimentele de pisică, inclusiv câteva pungi speciale de alimente umede.

Accidentele se întâmplă, deci nu ar trebui să judecați neapărat un brand bazat pe istoricul său de rechemare - mai ales dacă există doar una sau două rechemate minore. Când un brand are o istorie lungă de reaminteri semnificative, totuși, ar trebui să o considerați un steag roșu.

Kitty special oferă o mare varietate de alimente umede și opțiuni de alimente uscate pentru pisici adulți, pisoi, pisici de interior și pisici în aer liber.

Ce fel de mâncare de pisică oferă o ofertă specială de pisici?

Kitty special oferă o mare varietate de alimente umede și opțiuni de alimente uscate pentru pisici. Acestea oferă formule pentru pisici adulți și pisoi, precum și rețete optimizate pentru pisici interioare și în aer liber.

Iată o listă de rețete speciale de alimente uscate:

  • Formula în aer liber alimente uscate
  • Gourmet Formula uscată, amestec de aromă de fructe de mare
  • Formula completă nutriție alimentară uscată, aromă de pui și curcan
  • Formula interioară Mâncare uscată, aromă de pui și mazăre
  • Kitten Formula uscată
  • Natural alimente uscate, aromă de pui

În ceea ce privește ofertele de alimente umede, Kitty Special are 5.Cutii de 5 uncii, precum și cutii mai mari de 13 uncii. Deși este posibil să puteți achiziționa cutii individuale în magazin, Walmart.COM vinde, în general, alimente specializate de Kitty în pachete și pachete multiple.

Iată o listă de pachete speciale de pisici:

  • Pachetul de soi clasic de produse alimentare
  • Turcia și brânză Shreds Cina tăieturi în sos
  • Păsări de curte în pachetul de soiuri alimentare din Gravy Wet
  • Favorite Variety Pack Taies în sos
  • Cina mixtă de grădină umedă
  • Kitten Retepe Pate Wet Cat Food Pack
  • Surf & Turf Soi Pack Pate Cat alimente

În plus față de alimentele umede și alimentele uscate, pisicile speciale oferă un sortiment de tratamente de pisici și așternut de pisici. Vom examina gunoiul special de pisici pisici la un alt moment.

Ce gândesc clienții despre hrana specială de pisici pisici?

Când faceți cumpărături pentru o nouă marcă de produse alimentare, este o idee bună să vedeți ce spun alți proprietari de pisici. Pisicile tind să fie mâncători pretențioși, deci există întotdeauna posibilitatea ca pisica dvs. să nu cumpere mâncare, dar citirea altor recenzii ale clienților vă poate ajuta să faceți o alegere inteligentă.

Am luat o privire la o serie de recenzii la stânga pe site-ul Walmart de către clienți speciali Kitty.

În mod surprinzător, multe produse au avut ratinguri ridicate (4 stele sau mai mult) cu sute, chiar și o mie de rating sau mai mult. Multe dintre recenziile pozitive pe care le-am citit au menționat prețul accesibil (un aspect îngrijitorii pentru Coloniile Cat Ferate consideră esențiale) și o mare varietate de alegeri de produse. Comentariile negative au fost adesea legate de o calitate slabă a ingredientului.

Să aruncăm o privire la câteva recenzii ale clienților de la unele dintre cele mai populare rețete de la Kitty Special.

Revizuiri pozitive

"Wow nu am putut să cred cât de mult dragostea mea iubesc acest lucru! Eu sunt doamna de pisica din cartierul meu. Eu iau fiecare rătăcire și hrănesc toate pisicile sălbatice de-a lungul gardului. Acest aliment este foarte economic atunci când aveți multe pisici pentru a vă hrăni. Kitty special are mai multe soiuri și pisicile mele iubesc totul."-Pulleygirl54J Revizuirea pisicilor speciale Turcia și brânzeturi Shreds Cina tăieturi în sos

"Cele 4 pisici sunt super pretențioase! De fiecare dată când încercăm o marcă mai ieftină de alimente de pisică, ei își întorc nasul și este doar o pierdere de bani. După ce ați încercat aproape fiecare brand de magazin, cu câteva șanțuri la un moment dat am fost gata să renunțăm. Am văzut acest pachet de varietate a doua zi și nu au ieșit din cea mai mare parte din numele nostru favorite. 14 dolari, așa că ne-am dat seama dacă nu le vom da sau le trimitem cuiva care le-ar folosi! SURPRINDE!! Le iubesc și vreau să spun toți!!"- Brittany Revizuirea Kitty Special Surf & Turf Soi Pack Pate Cat Alimente

Recenzii negative

"Folosesc acest lucru pentru a alimenta pisicile sălbatice numai din cauza prețului. Ele par conținut și sănătoși. Casa mea pisicile mele par să arunce mai mult când o mănâncă și, dintr-un motiv, poopul lor miroase mult mai mult când mănâncă acest lucru decât atunci când mănâncă alte mărci."- Revizuirea Kimberly Kitty Special Formula în aer liber

"Nu 22oz de departe. 50% din cutii sunt pline de apă și suc. Este aceeași cantitate de hrană ca și cutiile mai mici. Deschiderea unei pot este o loterie. Nu știți cât de mult veți obține mâncare."- Elsson Revizuirea hranei speciale de pisici de pisici pate

"Întotdeauna achiziționează alimente speciale Kitty, iar pisicile și croitorii rătăciți se hrănesc întotdeauna pe ea. Acest lot, din anumite motive, nu se va da seama că mă tem că există ceva neplăcut în mâncare. Sper că producătorul nu face colțuri. M-am gândit la descrierea și nutriția completă și # 8221; că ar fi mai sănătoasă pentru pisici, dar ei nu vor merge în apropierea ei."- PennySaved Revizuirea pisicilor speciale Formula completă de alimentație uscată

Din păcate, rețetele speciale Kitty fac uz de subproduse și umpluturi pe bază de cereale, cum ar fi porumbul, grâul și soia.

Ce crede pisicile noastre de testare?

Pentru a testa hrana specială de pisici pisici, am comandat două pachete de alimente umede și două rețete de alimente uscate. Iată produsele pe care le-am comandat:

  • Special Kitty Pate Wet Alimente Classic Soi
  • Special Kitty Favorite Variety Cuts în sos
  • Kitty speciale Naturals Cat uscat alimente
  • Special Kitty Indoor Formula uscată Cat alimente

Primul lucru pe care l-am observat despre produsele speciale Kitty a fost, desigur, prețul. Ambele pachete de soiuri au fost prețuite sub 10 $ pentru doisprezece cutii de 13 uncii și 24 de pungi de trei uncii. Mâncarea uscată a fost prețată sub 4 USD pentru 3.5-lire sau 3.Sac de 15 lire.

Când am deschis pungile de alimente uscate, nu am fost surprinși să aflăm că Kibble părea destul de standard. Kibbles au fost medii și au avut o anumită variație de culoare. Pisicile noastre de testare au fost fericiți de mâncare, deși a trebuit să păstrăm o pisică din testarea, deoarece ea este alergică la pui. Ambele produse de produse alimentare uscate speciale pe care le-am testat de pui ca un ingredient primar, dar sub forma unei mese de pui by-produs. Doar unul dintre cele două pui enumerate ca ingredient principal.

Din păcate, a trebuit să păstrăm una dintre pisicile noastre din testarea produselor alimentare umede, de asemenea. Unele dintre rețete listate pui ca ingredient, dar multe produse secundare de carne sau păsări de curte, așa că nu am avut nici o modalitate de a ști exact ce era în rețetă.

În general, pisicile noastre de testare păreau să aprobe aroma alimentelor speciale de pisici și au fost deosebit de interesați de tăieturile din alimentele umede de sos. Ei au arătat mai puțin interes pentru alimentele uscate.

Special Kitty Cat Food - Top 3 Rețete Realizate

numele produsuluiTipul de alimentePrincipala sursă de proteineCaloriiPrețul pe uncieGradul nostru
Special Kitty Grill mixt tăieturi în sosUmedPui66 kcal / pungă$ 0.13C
Special Kitty Classic Cina conservată alimentarăUmedPui385 KCAL / CAN$ 0.05C
Kitty speciale Naturals Cat uscat alimenteUscatPui374 KCAL / CUP$ 0.86 / lireC

Toate procentele nutriționale din acest tabel și cele din urmă sunt luate din analiza garantată a producătorului. Procentele nutriționale exacte nu sunt disponibile. Toate valorile calculate sunt determinate utilizând aceste valori minime și maxime publicate și pot diferi de valorile reale. Kitty special este autoritatea supremă pe produsele lor, deci vă rugăm să contactați compania pentru mai multe informații nutriționale.

# 1 Special Kitty Grill mixt tăieturi în sos

Vizualizați pe Walmart

Această formulă de hrană pentru pisici umede vine într-o pungă de 3 uncii ca parte a tăieturilor speciale de pisici de tip Kitty Favorites în sos. Sursa primară de proteină este pui, deși veți găsi și produse secundare și carne de vită pe lista ingredientelor.

Deși produsele secundare nu sunt neapărat rele, nu este niciodată un lucru bun atunci când nu provin dintr-o sursă numită. De asemenea, nu recomandăm alimente de pisici care includ materiale de umplutură de calitate, cum ar fi grâul. Această rețetă conține, de asemenea, o gumă adăugată și gumă de guar ca agent de îngroșare.

Un alt lucru care merită observat cu această rețetă este dimensiunea mare a porțiunii. Walmart recomandă hrănirea a două pungi la 5 kilograme de greutate corporală pe zi. Pentru o pisică medie de 10 lire, care sunt patru pungi.

Deoarece mâncarea este prețul ieftin, nu este o preocupare, dar recomandările mari de hrănire ridică un steag roșu, deoarece sugerează că mâncarea poate fi scăzută în densitatea nutrienților, astfel încât mai multe alimente sunt necesare pentru a satisface nevoile nutriționale ale pisicii dvs.

Ingrediente

Apa suficientă pentru prelucrare, pui, produse secundare din carne, gluten de grâu, carne de vită, sare, arome naturale, fosfat de sodiu, gumă de guar, clorură de potasiu, carbonat de sodiu, clorură de colină, vitamine (supliment vitamina E, mononit de tiamină, niamină supliment, pantotenat de calciu D-calciu, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, supliment de vitamină A, supliment de vitamină D3, supliment de vitamina B12, acid folic), taurină, minerale (sulfat feros, oxid de zinc, proteine ​​de cupru, selenit de sodiu, sulfat de mangan, Iodură de potasiu), sulfat de magneziu, DL-metionină, ulei de pește (conservat cu tocoferolizați mixt).

Analiza garantată:

încărcător
Proteină brută: 8.00%
Grasimi brute: 3.00%
Fibră brută: 1.0%
Umiditate: 84.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 50.00%
Gras: 18.75%
Fibră: 6.25%
Carbohidrați: 25.00%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 41.48%
Gras: 37.78%
Carbohidrați: 20.74%
Ingrediente pe care le-am plăcutIngrediente pe care nu le-am plăcutAlergeni obișnuiți
Pui

Vită

Produse secundare din carne

Gluten de grâu

Adăugată Culoare

Pui

Grâu

Vită

PROS

  • Conține două surse întregi de proteine ​​animale
  • Bogat în umiditate și aromă
  • Scăzut în carbohidrați (estimat sub 5%)

Contra

  • Conține subproduse anonime
  • Utilizează glutenul grâului ca proteină suplimentară
  • Lista lungă de suplimente sintetice necesare

Mâncarea umedă specială Kitty vine în cutii mari de 13 uncii, precum și pungi mai mici de 3 uncii.

# 2 Special Kitty Classic Cina conservată alimentară

Vizualizați pe Walmart

Această rețetă alimentară conservată se numește "cină de ton", dar primul ingredient (după apă) este puiul de pui. Tonul vine în continuare, pe care suntem bucuroși să vedem, dar este puțin înșelătoare pentru a numi un produs după un ingredient care nici măcar nu alcătuiește majoritatea proteinei rețetei.

Alte ingrediente problematice din această rețetă includ produse secundare din carne, subproduse de păsări de curte și caragenan. De asemenea, nu suntem încântați de orezul lui Brewer, pur și simplu pentru că există mai multe forme nutritive de orez care pot fi folosite în alimentele pentru animale de companie. Această rețetă include, de asemenea, culoarea artificială.

La fel ca rețeta anterioară, această formulă face o utilizare grea a produselor secundare, deși include două surse întregi de proteine ​​animale reale. Această formulă este, totuși, scăzută în carbohidrați. Conținutul estimat al carbiei din această rețetă este de numai 2%.

Ingrediente

Apa suficientă pentru prelucrare, pui, ton, subproduse din carne, pește, pasăre subproduse, bere orez, produs de ou uscat, tripolifosfat de sodiu, caragenan, sare, guar gum, vitamine (supliment de vitamina E, mononitara de tiamine, niacina, vitamina Un supliment, pantotenat D-calciu, supliment de riboflavină, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamină B12, complex bisulfit de sodiu menitane, supliment de vitamina D3, acid folic, biotină), clorură de potasiu, oxid de fier, clorură de colină, minerale (sulfat feros, oxid de zinc, oxid mangan, sulfat de cupru, iod de calciu, selenit de sodiu) Vitamina E Supliment, NP04.

Analiza garantată:

încărcător
Proteină brută: 10.00%
Grasimi brute: 5.50%
Fibră brută: 1.0%
Umiditate: 78.0%
Frasin: 3.5%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 45.45%
Gras: 25.00%
Fibră: 4.55%
Carbohidrați: 9.09%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 39.44%
Gras: 52.68%
Carbohidrați: 7.89%
Ingrediente pe care le-am plăcutIngrediente pe care nu le-am plăcutAlergeni obișnuiți
Pui

Ton

Produse secundare din carne

Păsări de curte

Brewer`s Rice

Caragenan

Pui

Peşte

PROS

  • Conține două surse de proteină animală întregi
  • Conține doar un carbohidrat de 2% estimat
  • Bogat în umiditate și aromă naturală

Contra

  • Conține subproduse anonate (păsări de curte și carne)
  • Utilizează caragenan ca un îngroșător
  • Lista lungă de suplimente sintetice necesare

# 3 Kitty speciale Naturals Cat uscat alimente

Vizualizați pe Walmart

Acest produs special Kitty uscat este descris ca o alimentație naturală de pisică, cu vitamine, minerale și alte substanțe nutritive. Citirea pe lista ingredientelor, acest lucru pare a fi adevărat din punct de vedere tehnic, dar nu spune întreaga poveste. În general, această formulă este ambalată cu produse secundare și umpluturi.

Deși primul ingredient din această rețetă este pui, așa cum a promis, vine din subproduse. Puiul proaspăt nu apare până la 8a ingredient, după cinci umpluturi pe bază de cereale.

Nu numai că această rețetă face ca utilizarea grea a umpluturilor de calitate scăzută, cum ar fi porumbul, grâul și soia, dar utilizează, de asemenea, o sursă de "animal" fără nume ca sursă primară de grăsime. Conținutul de carbohidrat estimat al acestei formule este de peste 25%, ceea ce nu ar trebui să vină ca o surpriză dat fiind includerea a cinci ingrediente pe bază de cereale enumerate în top 10.

Doar despre singurul lucru pe care această rețetă o are pentru aceasta este eticheta de preț scăzut. Preț sub $ 1.00 per kilogram, această formulă este foarte accesibilă. Pur și simplu nu o putem recomanda din cauza ingredientelor de calitate scăzută.

Ingrediente

Mesaje de pui, făină de gluten de porumb, masă de soia, grâu integral, orez de bere, grăsimi animale (conservate cu tocoferoli amestecați), masă de porumb, pui, aromă naturală, somon, fosfat dicalcium, sare, clorură de potasiu, drojdie uscată a brevetului , clorură de colină, taurină, sulfat de zinc, ulei de pește (conservat cu tocoferoli amestecați), sulfat feros, sulfat de vitamina E, niacină, sulfat de cupru, sulfat de mangan, mononit de tiamină, clorhidrat de piridoxină, supliment de calciu, riboflavină , supliment de biotină, vitamina B12, iod de calciu, mesadiona complex bisulfit de sodiu, supliment de vitamina D3, acid folic, selenit de sodiu.

Analiza garantată:

încărcător
Proteină brută: 38.00%
Grasimi brute: 13.00%
Fibră brută: 3.0%
Umiditate: 12.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 43.18%
Gras: 14.77%
Fibră: 3.41%
Carbohidrați: 38.64%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 36.69%
Gras: 30.48%
Carbohidrați: 32.83%
Ingrediente pe care le-am plăcutIngrediente pe care nu le-am plăcutAlergeni obișnuiți
Pui

Somon

Mâncare de gluten de porumb

Mâncare de soia

Grâu întreg de grâu

Brewer`s Rice

Animal gras

Făină de porumb

Pui

Porumb

Soia

Grâu

Peşte

PROS

  • Proteinele animale enumerate ca prim ingredient
  • Conține două surse întregi de proteine ​​animale (pui și somon)

Contra

  • Conține porumb, grâu și ingrediente de soia
  • Utilizarea grea a produsului secundar și a materialelor de umplutură
  • Conținut ridicat de carbus estimat (peste 25%)

Ca marcă exclusivă din Walmart, Kitty special este foarte accesibil cu alimente umede la prețuri sub 0 $.15 / Uncie și alimente uscate sub 1 $.00 / lire.

Cât costă alimentele speciale pentru pisici pisici?

Ca marcă exclusivă din Walmart, aceasta ar trebui să nu fie o surpriză faptul că pisicile speciale sunt foarte accesibile. Retetele pe care le-am revizuit mai sus sunt toate prețurile sub 0 $.15 / uncii pentru alimente umede și bine sub $ 1.00 / lire pentru alimentele uscate. Achiziționarea de produse speciale de hrană umedă în pachetele de varietăți continuă să scadă prețul.

În general, este o pisică specială pisică o alegere bună?

Deși pisicile speciale este cu siguranță una dintre cele mai accesibile branduri de produse alimentare pe care le-am revizuit, nu putem recomanda în bună credință. Acest brand face o utilizare grea a umpluturilor pe bază de cereale, cum ar fi porumbul, grâul și soia și adesea se bazează pe produse secundare decât pe sursele întregi de proteine ​​animale.

Majoritatea alimentelor uscate de pisicile speciale pe care le-am analizat au avut procente foarte mari de carbohidrați (adesea peste 25%), deși am fost bucuroși să vedem că alimentele umede erau de fapt destul de scăzute în carbohidrați. Câteva lucruri bune pe care trebuie să le spunem despre pisicile speciale pur și simplu nu sunt suficiente pentru a depăși rău.

Dacă sunteți în căutarea unui brand accesibil de alimente de pisică, puteți face mult mai bine decât pisicile speciale, fără a cheltui mult mai mult. Verificați alegerile noastre alimente la pisici accesibile Aici.

Unde este vândut alimente speciale pentru pisici?

Kitty special este un brand exclusivist Walmart, ceea ce înseamnă că îl puteți cumpăra numai în magazinele Walmart sau online la Walmart.COM.

Faceți clic aici pentru a verifica toate produsele Kitty speciale pe Walmart.COM

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Special kitty cat food review