Monge cat food review

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Monge este cel mai mare producător de alimente pentru câini și pisici din Italia. Aflați dacă alimentele lor naturale de superpremium ar fi bine pentru pisica dvs. în revizuirea noastră imparțială.

Suntem cu toții despre CATS Standard - Rating Monge cu privire la ceea ce contează

Am analizat monge și am evaluat-o în conformitate cu standardele noastre aici, suntem despre pisici. Clasele noastre se bazează pe caracterul adecvat al alimentelor, calitatea ingredientelor, soiul de produs, prețul, experiența clienților și istoria rechemării. Puteți citi mai multe despre evaluările noastre aici.

Iată evaluările noastre pentru Monge în aceste domenii cheie:

Evaluări:

  • Specii de oportunitate - 9/10
  • Ingredient Calitate - 9/10
  • Varietate de produse - 10/10
  • Preț - 5/10
  • Experienta clientului - 9/10
  • Amintiți istoria - 10/10

Scor general: 6.9/10

Dăm Monge Cat Food A 52 din 60 de rating sau un grad.

Despre Monge

Monge a făcut alimente pentru animale de companie în Italia din 1963. Compania are o fabrică de alimente pentru animale de companie în Monasterolo di Savigliano, în provincia italiană Cuneo. Toate departamentele companiei sunt adăpostite. Monge are peste 300 de profesioniști și 120 de oameni de vânzări.

Compania face alimente umede și uscate și alimente pentru câini și pisici.

Superpremiumul Monge a fost introdus în 2009. Compania exportă în mai mult de 90 de țări din întreaga lume. Ei servesc Australia, Africa, Orientul Mijlociu, Europa de Est, America Latină, Asia Pacific și Europa de Vest.

Aprovizionarea și fabricarea

Monge are o unitate de producție și logistică de 106.000 de metri pătrați la locul lor principal din nordul Italiei. Ele produc atât alimentele pentru animale de companie umede, cât și cele conservate pe site-ul lor. În 2013 au deschis ultima lor facilitate pentru a produce alimente uscate pentru animale de companie - cea mai modernă facilitate din Europa.

Monge detaliază angajamentul lor față de siguranță și calitate aici. Deoarece alimentele lor sunt făcute în Italia, fac parte din Uniunea Europeană și urmează directivele lor.

Compania utilizează cutii și tăvi care sunt reciclabile. Optzeci la sută din energie utilizează compania este auto-produsă. Majoritatea deșeurilor produse de fabrica lor este separată de tip și trimisă pentru reciclare. Compania lucrează, de asemenea, în alte modalități de durabilitate.

Nu am găsit informații despre unde sunt provenite ingrediente. Compania spune că folosesc carne proaspătă și pește împreună cu ingrediente non-GMO. De asemenea, ele nu utilizează culori artificiale sau conservanți.

În general, Monge are o duzină de linii de produse diferite pentru pisici. Ne uităm doar la Superpremium de la Monge aici, partea de sus a hranei pisicii de linie. Are 79 de formule.

Unele dintre celelalte branduri ale companiei includ Monge Vetsolution, Monge Bwild, Gemon, Lechat, Dog special, Excelență, Simba și Leo. Veniturile anuale ale lui Monge în 2019 a fost de 350.000.000 de dolari.

A fost rechemată mâncarea Cat Monge?

Nu am găsit niciun anunț pentru rechemarea lui Monge. A existat o declarație de la Monge pentru a clarifica ceva despre peștele folosit într-una din formulele lor de lechat, dar nu a fost rechemată.

Vă rugăm să rețineți că nu suntem în măsură să acceseze informații privind reamintul alimentelor pentru animalele de companie pentru toate țările online. Chiar și în țările în care informațiile sunt disponibile, majoritatea rechemărilor se întorc doar câțiva ani.

Ce fel de mâncare de pisică oferă monge?

Monge Superpremium Cat Alimente vine într-o minte suflând varietate de formule pentru pisici adulți, pisoi și seniori. Există formule speciale pentru pisici sterilizate (neuterate / spulbeate), pisici cu nevoi urinare speciale, rețete de păr și rețete de pisică interioară. Rețetele includ monoproteine, chahies în jeleu, pate și fulgi. Proteinele includ pui, păstrăv, rață, mânzat, macrou, carne de vită, curcan, bivol, carne de porc, iepure și ton.

Majoritatea rețetelor de superpremium monjice sunt alimente umede / conservate, dar au, de asemenea, unele formule în pungi. În plus, Monge face mai multe Monge naturale Superpremium uscat alimente uscate.

Monge Cat Food Reviews

# 1 monge fulgi numai carne de vită

Vizualizați pe Monge

Acesta este un aliment monoprotein. Singura sursă de proteină este carnea de vită.

Monge Fulkes numai carnea de vită este o mâncare monoproteină. Este alcătuită din 70% carne de vită. Restul este aditivi nutriționali, cum ar fi vitaminele și mineralele. Carnea de vită este singura sursă de carne folosită în alimente. Aceasta este o alimentație completă și echilibrată pentru pisici.

În U.S. Acest aliment ar putea fi comparabil cu o dietă cu ingredient limitat (capac).

Acest aliment este gătit cu aburi. Este făcută să fie foarte digerabilă cu o textura moale pentru pisica ta.

Singurele ingrediente din alimente sunt vitamine și minerale.

Ar trebui să știți că Monge pune o notă pe pagina lor care afirmă următoarele:

"* Formulat cu sursă unică de proteine ​​animale, acesta poate conține urme ale altor surse de proteine."Acest lucru ar putea fi datorat contaminării încrucișate în timpul procesului de fabricație sau din alt motiv. Dacă pisica dvs. este extrem de alergică la alte proteine ​​animale, această afirmație merită remarcat. Monge face șapte alte fulgi numai rețete dacă pisica dvs. are nevoie de o proteină diferită de carne.

Aceasta este o formulă fără cereale fără coloranți sau conservanți.

Fiecare cutie este de 80 g sau 2.8 uncii. Monge nu oferă informații despre calorii, dar estimarea noastră a ieșit la aproximativ 35 de calorii pe uncie.

Monge Fulkes numai carnea de vită pare să aibă un conținut bun de carne dintr-o singură sursă. Este mai mare în grăsimi, decât cele mai multe alimente de pisici, deci este ceva de luat în considerare.

Ingrediente

Carne de vită 70% (egală cu 100% din carne folosită), minerale.

Aditivi nutriționali / kg

Vitamina A (acetat de retinil): 2,750 UI / kg, vitamina D3 154 UI / kg, vitamina E (all-rac-alfa-tocoferol-acetat) 15.5 mg / kg, seleniu (selenită de sodiu 0.10 mg / kg) 0.05 mg / kg, mangan (sulfat mangan monohidrat 23 mg / kg) 7.5 mg / kg, zinc (oxid de zinc 43.8 mg / kg): 35 mg / kg, cupru (cupru (II) Sulfat pentahidrat 11.7 mg / kg) 3 mg / kg, fier (feros (II) sulfat monohidrat 75.9 mg / kg) 25 mg / kg, iod (iod de calciu anhidru 0.6 mg / kg) 0.4 mg / kg, taurină 500 mg / kg.

Analiza garantată

Proteină brută: 10.30%
Grasimi brute: 8.80%
Fibră brută: 0.6%
Umiditate: 79.0%
Frasin: 0.7%

Materialul uscat

Proteină: 49.05%
Gras: 41.90%
Fibră: 2.86%
Carbohidrați: 2.86%

Greutatea calorică

Proteină: 31.92%
Gras: 66.22%
Carbohidrați: 1.86%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Carne de vită, fără cereale, fără coloranți sau conservanți, ingrediente no-GMO

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Nici unul

Alergeni obișnuiți: Vită

PROS

  • Free-free de cereale
  • Fără coloranți sau conservanți
  • 70% carne de vită
  • Nici un caragenan
  • Nu există ingrediente OMG

Contra

  • Mai multe grăsimi decât cele mai multe alimente pentru pisici
  • Posibilitatea de contaminare încrucișată cu alte proteine ​​animale

# 2 Monge Chahies de pui cu calmar

Vizualizați pe Monge

Sursele primare de proteine ​​din aceste alimente par a fi pui, ton și calmar.

Primele ingrediente din acest produs alimentar sunt enumerate ca pui (60%), ton (10 la suta) si calmar (5 la suta). Acestea sunt toate sursele bune de proteine ​​de animale / pește.

Alte ingrediente includ orez și fos (fructo oligo-sacharidă). Fos este un prebiotic natural și o sursă bună de fibre dietetice.

Mâncarea conține, de asemenea, doar câțiva aditivi: vitamina A 2000 UI / kg, vitamina D3 200 UI / kg, vitamina E (ALFA-TOCOFEROL) 25 mg / kg.

Atâta timp cât pisica ta nu este alergică la pui sau fructe de mare, nu vedem nimic aici care ar fi problematic.

Umiditatea 80.0%, proteină brută 16.0%, grasime brut 0.3%, fibre brute 0.5%, cenușă brută 1.0%

Fiecare cutie este de 80 g sau 2.8 uncii. Monge nu oferă informații despre calorii, dar estimarea noastră a ieșit la aproximativ 22 de calorii pe uncie.

Acest aliment pare să aibă conținut ridicat de proteine. Grăsimea este scăzută și carbohidrații sunt moderați.

Ingrediente

Pui 60%, Tun 10%, Squid 5%, Rice, Fos (fructo oligo-sacharidă)

Aditivi nutriționali / kg

Vitamina A 2000 UI / kg, vitamina D3 200 UI / kg, vitamina E (ALFA-TOCOFEROL) 25 mg / kg.

Analiza garantată

Proteină brută: 16.00%
Grasimi brute: 0.30%
Fibră brută: 0.5%
Umiditate: 79.0%
Frasin: 1.0%

Materialul uscat

Proteină: 76.19%
Gras: 1.43%
Fibră: 2.38%
Carbohidrați: 15.24%

Greutatea calorică

Proteină: 80.29%
Gras: 3.66%
Carbohidrați: 16.06%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Pui, ton, Squid, Fos

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Nici unul

Alergeni obișnuiți: Puiul și tonul pot fi alergeni pentru unele pisici

PROS

  • Fără porumb, grâu sau soia
  • Fierbere cu abur
  • Fără coloranți sau conservanți
  • Nici un caragenan

Contra

  • Unii oameni nu-i vor plăcea orezul în hrană pentru pisici

Ce cred că clienții se gândesc la alimentele de la Monge Cat?

Nu am putut găsi multe recenzii în limba engleză pentru Monge Cat Foods. Am găsit unii în Singapore și Hong Kong, dar au fost toți pozitivi. Câteva alte site-uri non-europene au alimentele de vânzare, dar nu există comentarii postate încă.

Revizuiri pozitive

"Pisicile mele fusy sunt de fapt bine cu acest brand! Este proteina bogată, scăzută în cereale, valoare bună și până acum păstrarea lor sănătoasă!"- Chris, Singapore

"Ne iubim alimentele uscate. Mumia a turnat kibblele în cutia noastră de mâncare și fratele meu, Mocha nu putea să aștepte! Tocmai a început să mănânce repede....

Îl iubim pe Kibble și am vărsat blănuri mai mici. Piața noastră este fericită că suntem fericiți."- Khiron Bee, Singapore

Cât costă alimentele din Monge Cat?

Pentru a fi sincer, nu știm cât costă locul în care locuiți. Nu am găsit monge de vânzare în u.S. Pe acest site web Singapore, 1.5 kg sac de monoviv uscat Superpremium Kitten hrana este de 22 dolari în moneda locală. Care ar fi de aproximativ 16 dolari în u.S. valută.

Prețurile pot varia în diferite țări. Costurile de transport ar putea afecta, de asemenea, prețul.

În general, este o alegere bună?

Da, credem că Superpremiumul Monge este un brand foarte bun. Oferă mare varietate pentru pisicile de diferite vârste și condiții de sănătate. Are multe proteine ​​diferite de carne din care să aleagă - și pune accentul pe proteinele animale pentru pisici. Aceste alimente nu au coloranți sau conservanți și nu sunt non-GMO.

În plus, această companie a fost în afaceri de peste 50 de ani. Ei au un personal profesionist mare, iar compania continuă să crească. Monge are, de asemenea, standarde ridicate de producție și certificările pe care le căutați într-o companie bună.

Dacă vă aflați în Statele Unite sau în alte zone în care Monge nu este foarte comun, ar fi de ajutor dacă compania ar putea oferi mai multe informații despre alimentele lor. Companiile precum Farmina au trecut cu succes pe aceste piețe. Ar fi bine să vedem și mai mult de Monge.

Unde poți cumpăra Monge Cat Alimente?

Nu am reușit să găsim monge de vânzare pe u.S. site-uri web. Au fost doar câteva oferte pe site-urile din Regatul Unit. Majoritatea produselor alimentare de la Monge pe care le-am găsit pentru vânzare a fost în Singapore și Hong Kong. Motoarele noastre de căutare în limba engleză pot să fi trecut cu vederea unor site-uri franceze, italiene și alte site-uri care vând mâncarea.

Am găsit câteva bloggeri care au menționat sau au scris despre mâncare, dar nu au existat recenzii clienți.

Check out toate produsele Monge Cat produse alimentare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Monge cat food review