Revizuire: zborurile și ceara pentru câini

Pentru FX neinitiate, pawsitive este o companie canadiană care produce produse de înaltă calitate și sigure pentru câinii care sunt naturale și făcute fără conservanți sau substanțe chimice. Linia lor include balsamuri de câine pentru a vindeca labele uscate, crăpate și nasul și o ceară de protecție pentru a păstra plăcuțele picioarelor animalului de companie în stare bună.

Am fost destul de norocos să obțin mostre de Pamesitive FX produse pentru a încerca cu câinii mei în schimbul revizuirii mele cinstite.

Pawsitive fx Toate balmele naturale și ceară pentru câini

Revizuirea video: camioanele și ceară pentru câini

Labe fericite și boturi fericite sunt balsam hidratante și vindecare care vor calma nasul și labele uscate, crăpate, crăpate și brute. Atunci când sunt utilizate în mod regulat, aceste balsamuri ajută, de asemenea, hidratarea tampoanelor și mențin sănătatea lor naturală.

Ambele amestecuri sunt făcute cu ingrediente naturale. Ele sunt, de asemenea, organice și vegane. Balsamul Happy Bots este, de asemenea, necunoscut, astfel încât nu va coplei simțul mirosului tău Fido.

Partea puternică este o ceară care poate fi aplicată pe tampoanele câinelui pentru a le proteja de elemente. Asfalt fierbinte, roci, zăpadă, gheață și sare pot fi deteriorate la tampoanele picioarelor animalului tău. Dacă vă mențineți tampoanele câinelui cu labele fericite și apoi aplicați labele puternice în zilele în care tampoanele de companie vor fi expuse la elemente dure, picioarele lui vor fi puternice și sănătoase pe tot parcursul anului.

Revizuirea video: camioanele și ceară pentru câini

Îmi plac aceste produse. Ei lucrează excelent pentru amândoi câinii noștri, dar sunt deosebit de mare pentru a avea pentru boxerul nostru. Ea este o rasă branhială, adică că are o lovitură în botul, iar nasul este într-adevăr uscat și crăpat.

Trăim în Maine, așa că în lunile de iarnă uscate este cel mai rău. În timpul verii, marginile nasului se usucă chiar acolo unde se întâlnesc cu botul ei și .25 uncie tub de boturi fericite funcționează foarte bine pentru a intra în acele spații mici.

Avem ierni harse aici și ne încălzim casa cu o pădure, ceea ce face ca aerul să fie chiar mai uscat decât aerul rece în aer liber. Dacă nu am trata nasul câinelui nostru în timpul iernii, ar fi atât de crăpate și uscați că s-ar despărți și vor provoca o mulțime de durere.

Am încercat să tratăm picioarele și nasul animalului nostru cu diferite produse, dar fie că au vindecat pielea, fie protejați - nu am găsit un produs care a făcut ambele.

Toate aceste produse sunt extrem de ușor de utilizat, în special tuburile mici. Se rostogolesc ca bastonul și le puteți freca cu ușurință pe nasul sau labele câinelui. Tinsurile sunt prea mari și sunt cu adevărat benefice atunci când trebuie să aplicați balsamul sau ceara într-o zonă mare.

Un alt mare beneficiu pentru aceste produse este că acestea sunt naturale, așa că vor hidrata și repara pielea! Urăsc folosind creme grase care se simt grosolan pe pielea ta, dar aceste produse sunt minunate, și miros prea frumos.


Este rândul tău să revizuiască balmele și ceară pentru câini

Aveți vreo experiență Pawsitive fx Toate balmele și ceară naturală pentru câiniCare sunt gândurile dvs. pe acest produs de câine? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria revizuire și evaluare pentru balsația și ceara de mai jos Pawsitive FX și ceară pentru câinii de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: zborurile și ceara pentru câini