Smalls cat food review


Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Privire de ansamblu rapidă

Dacă sunteți în căutarea unor mese proaspete de grad de om pentru pisica dvs., alimentele de pisică mici este o alegere excelentă. Acestea oferă mai multe tipuri de alimente pentru a alege și multe opțiuni bugetare. Aflați mai multe despre Micals în această revizuire imparțială.

 Faceți clic aici pentru a obține 25% din prima comandă

* Utilizați codul: Freetoyset și câștiga un set gratuit de mouse Catnip

Despre mici

Fondatorii mici au creat o mâncare simplă și sănătoasă de pisici într-un apartament de Est din New York. Matt Michaelson și Calvin Bohn au dorit o alimentație proaspătă, proaspătă, cu ingrediente întregi pentru a deveni rețete simple pentru pisici.

Micile au dezvoltat un parteneriat cu Susan Lauten, dr, care deține o firmă de consultanță pentru nutriția PET. Fiecare rețetă a trecut prin multe revizuiri până când a fost perfecționată pentru pisici.

Aprovizionarea și fabricarea

Micile cumpără toate ingredientele de grad umane fără a utiliza orice produs, mese sau arome artificiale. Mâncarea este gătită ușor și este pregătită într-un mediu monitorizat USDA. Pe măsură ce afacerea crește, ei intenționează să cumpere legume din fermele locale.

  • Ingrediente de înaltă calitate- Micile folosește doar cele mai bune ingrediente pentru a garanta calitatea și siguranța. Dacă nu este bine pentru noi, nu este suficient de bun pentru familia noastră felină.
  • Fabricat- Micile sunt făcute proaspete și trimise direct la tine. Mâncarea dvs. nu se află niciodată pe un raft, ceea ce înseamnă că pot face alimente așa cum trebuia să fie făcută.
  • Fiert ușor- Mici bucătari la fel ca și cum ai fi acasă să păstreze toate substanțele nutritive și umiditate pe care pisicile au nevoie. Nici un BPA, conservanți sau căldură super-mare în bucătăriile lor.

O varietate de suplimente din sursele de grad umane intră în fiecare rețetă în moduri diferite. Toate produsele alimentare sunt pregătite săptămânal, apoi înghețate imediat.

Micile alimentare se face într-o unitate de alimentație umană reglementată din Chicago, de către o mică echipă de bucătari.

Au fost vreodată rechemate mici?

Până în prezent nu pare să apară alimentele de pisici mici a fost vreodată rechemată.

Ce fel de mâncare oferă mici mici?

Micile oferă 3 rețete de produse proaspete de pisică în soiurile de textura Pate și Maced. Aromele sunt:

  • Vită
  • Pui
  • Curcan

Acestea oferă, de asemenea, 3 rețete de kible în următoarele arome:

  • Pui
  • Curcan
  • Peşte

Și au, de asemenea, 3 arome de mâncăruri de pisici uscate în congelare în aceste arome:

  • Curcan
  • Rață
  • Pui

Toate alimentele cu pisici mici sunt formulate pentru a respecta ghidurile nutritive ale AAFCO pentru toate etapele de viață. Ei pretind că ingredientele lor sunt gradul uman și toate produsele alimentare sunt fabricate și prelucrate în Statele Unite.

Fără produse subproduse de origine animală pe oricare dintre listele lor de ingrediente, alimentele de pisică mici pare să fie făcute din ingrediente de înaltă calitate. Retetele lor au proteine ​​animale de gradul uman ca ingrediente primare. Ele sunt făcute fără ingrediente controversate cum ar fi porumb, grâu, soia, caragenan și culori artificiale.

Cum functioneaza?

Pentru a începe cu mici, va trebui să creați un profil pentru pisica dvs. sau pisicile dvs. Puteți adăuga până la 5 profiluri CAT. Vi se va cere să furnizați greutatea actuală, nivelul de activitate și selecția retetelor. De asemenea, puteți specifica dacă pisica dvs. suferă de probleme de sănătate, cum ar fi alergii, diabet, boală renală, probleme dentare și multe altele. Veți fi anunțat prin e-mail și text atunci când comanda dvs. navează și a furnizat un număr de urmărire.

Fiecare pachet de alimente pe care îl primiți este de aproximativ trei zile în valoare de hrană, astfel încât să doriți să începeți să dezghețați un pachet pentru fiecare dintre pisicile dvs. odată ce sosește. Puteți configura livrările mici la o frecvență care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Ei expediază în fiecare marți și în funcție de câte pisici aveți, pot livra oriunde de la săptămânal la o dată la 6 săptămâni. Cererile de expediere mai puțin frecvente sunt actualizate, dar transportul maritim este întotdeauna gratuit.

Micile pot fi păstrate timp de până la 3 luni în congelator și, odată ce este dezghețată, mâncarea va rămâne proaspătă pentru 4-5 zile. Ei recomandă păstrarea a 3 zile de mâncare în frigider la un moment dat și menținând restul în congelator.

Gestionarea contului dvs. este ușoară și puteți trimite un e-mail MEOW @ Smallsforsmalls.com sau text la (503) -487-4303 pentru a vă întrerupe abonamentul (până la o săptămână în avans) sau pentru a anula expedițiile în orice moment. Ei sunt foarte receptivi și rapid cu întrebări. În viitor veți putea să vă gestionați abonamentul direct pe site.

Unboxing

(Am fost trimis o casetă de probă de alimente pentru pisici mici în schimbul unei revizuiri imparțiale.)

miroase imagine

Am fost informat că transportul meu a fost pregătit și ar fi fost expediat în următoarele câteva zile după ce ați înscris pentru mici. Din păcate, o săptămână a mers și am auzit nimic altceva prin e-mail sau text. Am anunțat serviciul clienți și au fost pe lângă ea și au fost rezolvate problema în câteva minute. Apoi am fost actualizat prin text și prin e-mail când va sosi cutia mea.

Odată ce a sosit cutia adorabilă, am observat că alimentele erau în cărămidă, cum ar fi ambalajul și au rămas rece cu gheață uscată. Cutia conține o cutie mai mică, cu un recipient alimentar pentru a vă plasa caramida de alimente de pisică, precum și bulionul și aromele pentru mâncătorii pretențioși. Expedierea a inclus, de asemenea, o broșură de instrucțiuni care a inclus recomandări despre cum să vă hrăniți pisica dieta mică.

Iată o listă a ceea ce a fost în cutie:

  • 9 mese din Turcia
  • 3 mese de pui
  • 1 pachet de aur lichid (bulion de pui)
  • 1 sticlă de praf de diamant (pulbere de ficat de pui)
  • 1 sticlă de frunze de aur (fulgi bonito)
  • Broșură de instruire
  • Container cu mancare

miroase imaginea 2

Mici pentru Revizuirea alimentelor pentru pisici mici

Cele mai recente Rețete revizuite

# 1 Fresh Turcia Review

Faceți clic aici pentru a obține 25% din prima comandă

Ingrediente:

Turcia (pielea pe), ficat de pui, fasole verde, mazăre, kale, ulei vegetal, carbonat de calciu, fosfat dicalcium, colina, l-bitartrat, sare, taurina, gluconatul de magneziu, clorura de potasiu, gluconatul de zinc, acidul ascorbic, gluconatul de cupru , Supliment de vitamina E, gluconatul de mangan, gluconat feros, niacin, clorhidrat de tiamină, vitamina A, pantotenat de calciu, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina D3, acid folic, seleniu, kelp uscat, biotină, vitamina B12

Analiza garantată:

încărcător
Proteină brută: 23.4%
Grasimi brute: 6.6%
Fibră brută: 0.3%
Umiditate: 65.4%
Frasin: 9.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 67.63%
Gras: 19.08%
Fibră: 0.87%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 59.35%
Gras: 40.65%

Pentru a înțelege mai bine micile băuturi proaspete de curcan cat rețetă, am analizat primele 5 ingrediente.

  • Coapsa de curcan este o proteină de înaltă calitate plină de nutrienți și este foarte digerabilă. Este scăzut în calorii și înalte în seleniu și triptofan, ambele beneficiază de sistemul imunitar.
  • Ficat de pui conține cantități mari de proteine, vitamina A, vitamina B, mineralele de urmărire și este o sursă uimitoare de omega 3 și șase acizi grași.
  • Fasole verde sunt o mare sursă de fibre și poate ajuta cu pisicile care sunt supraponderali.
  • Mazăre sunt adesea folosite în loc de boabe. Ele sunt un carbohidrați și oferă surse de proteine ​​și fibre.
  • Kale este cunoscut pentru a ajuta la construirea imunității. Este sigur pentru pisici, dar a fost cunoscut că provoacă probleme digestive.

# 2 Fresh Chicken Review

Faceți clic aici pentru a obține 25% din prima comandă

Ingrediente:

Pui de pui, piept de pui, ficat de pui, fasole verde, mazăre, apa suficienta pentru prelucrare, carton de pui, kale, ulei vegetal, carbonat de calciu, fosfat de dicalciu, bitartrat de colina, sare, taurina, gluconatul de magneziu, clorura de potasiu, gluconatul de zinc, ascorbic Acid, gluconat de cupru, vitamina E supliment, gluconat de mangan, gluconat feros, cloricină, clorhidrat de tiamină, vitamina A, pantotenat de calciu, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, supliment de vitamina D3, acid folic, seleniu, kelp uscat, biotină, vitamina B12

Garantat Analiză:

încărcător
Proteină brută: 21.2%
Grasimi brute: 8.05%
Fibră brută: 0.4%
Umiditate: 66.1%
Frasin: 2.25%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 62.54%
Gras: 23.75%
Fibră: 1.18%
Carbohidrați: 5.90%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 49.59%
Gras: 45.73%
Carbohidrați: 4.68%

Pentru a înțelege mai bine reteaua proaspătă de pisică proaspătă, am analizat primele 5 ingrediente.

  • Coapsa de pui Are cea mai mare carne de mușchi, care pisicile au nevoie de taurină, în timp ce pieptul de pui este ajută la un sistem imunitar puternic și într-o dezvoltare musculară.
  • Piept de pui este o sursă bună de proteine, scăzută în grăsimi, scăzută în sodiu și este un aliment cu carboi scăzut.
  • Ficat de pui conține cantități mari de proteine, vitamina A, vitamina B, mineralele de urmărire și este o sursă uimitoare de omega 3 și șase acizi grași.
  • Fasole verde sunt o mare sursă de fibre și poate ajuta cu pisicile care sunt supraponderali.
  • Mazăre sunt adesea folosite în loc de boabe. Ele sunt un carbohidrați și oferă surse de proteine ​​și fibre.

Test de gust

Când am deschis pentru prima oară pachetele de mâncare, am observat că nu există un miros puternic de produse alimentare. A avut miroasele unei plăcințe umane, în opinia mea. Am primit textura tocată, dar nu prea umedă.

Miroase Cat Food Review

Cele două pisicile mele sunt obișnuiți cu mai multe mese pate, așa că am fost îngrijorat că nu se pot arunca în acest fel de mâncare. Au mâncat totul rapid și păreau să vrea mai mult.

După o săptămână de hrănire, ambele pisici știu că recipientul mic cu capacul galben înseamnă timpul de cină. Ambele par să mănânce mai puțin kibble în timpul zilei, ceea ce înseamnă că ei se deplasează de pe mesele de cină de cină.

Ei păreau să se bucure atât de mâncăruri de pui, cât și de curcan.

Ce este bine despre asta?

  • Ingredientele sunt provenite de la furnizorii americani
  • Vitaminele și mineralele sunt gradul uman
  • Miroase ca mâncarea umană
  • Planul personalizat de masă pentru pisica dvs. pe baza vârstei, greutății, stării de sănătate și tipului de corp
  • Bun pentru pisici cu alergii și sensibilități alimentare

Ce nu este atât de bun?

  • Site-ul web poate fi confuz și imposibil de gestionat contul dvs. de acolo
  • Mâncarea trebuie să fie recidată până când a servit să călătorească cu greu
  • Costul este mai mare decât alimentele umede și conservate

Ce gândesc clienții despre alimentele de pisici mici?

Revizuiri pozitive

"Micile sunt un exemplu excelent de un model minunat de afaceri, dar cu o execuție operațională slabă. Rețetele lor și calitatea alimentelor sunt crestături de top și merită fiecare penny.& # 8221;

N-am observat pisicile noastre având mai multă energie și pierderea în greutate. Au existat câteva probleme logistice cu compania care transportă la adresa greșită de două ori, dar am reușit să lăsăm acest lucru la acea vreme.& # 8221;

Kitul de încercare am fost trimis a fost atât de adorabil cu tone de extras pe care nu ne-am așteptat (un bulion de pui, pudră de pui, fulgi de bonito și un tupperware) în timpul procesului au lansat alimentele cu congelare și au primit o probă de asemenea.& # 8221;

Pisica mea a fost o Grazer toată viața lui și acum timpul de hrănire este ceva pe care nu-l poate aștepta! Am văzut cu siguranță o mulțime de așteptări pe care le-au pus ca și cum ar fi băut mai puțină apă și mai multă energie. Singurul dezavantaj este că întotdeauna dorește mai multe alimente!& # 8221;

Recenzii negative

& # 8220; compania este rapidă să răspundă la e-mailuri, inițial. Când le-am cerut ingredientelor în praful de ficat de pui și # 8221; și # 8220; Bonito Flakes & # 8221; Nu am primit nici un răspuns - nici aceste informații despre site-ul web.& # 8221;

Prețurile nu sunt în sus - trebuie să introduceți informațiile despre pisici înainte de a vedea ce va costa.& # 8221;

& # 8220; se datorează faptului că site-ul lor este concentrat pe & # 8220; drăguț & # 8221; Mai degrabă decât informațional, pentru că nu am putut obține informații despre suplimente și pentru că nu pot să găsesc informații despre compania însăși (proprietari, licență etc.) că nu am putut să dezvolt încredere în ele.& # 8221;

Am plasat o singură ordine, dar am ezitat să-l hrănesc cu pisicile mele. Am anulat abonamentul meu.& # 8221;

Cât costă alimentele pisicii mici?

Prețul depinde de nevoile pisicilor dvs., de rețetele pe care le alegeți și de programul dvs. de livrare. Având în vedere acest lucru, veți plăti în jur de 1 USD.00 la $ 3.50 pe zi, per pisică.

Este alimente de pisică mici o alegere bună?

Micile sunt o alegere excelentă în opinia mea, deoarece pisicile mele au iubit-o și îmi dau multe opțiuni la selectarea unui plan. Cu ambele opțiuni umede, uscate și uscate, cât și celelate, pot construi o dietă sănătoasă pentru pisicile mele într-un interval de preț pe care îl pot permite.

Micile folosesc ingrediente de grad umane, iar ingredientele superioare sunt surse de proteine ​​de inalta calitate. Acestea includ, de asemenea, extra cum ar fi bulionul, fulgi și recipiente pentru a ține mâncarea, în expedierea dvs.

 Faceți clic aici pentru a obține 25% din prima comandă

* Utilizați codul: Freetoyset și câștiga un set gratuit de mouse Catnip

* Dezvăluirea FTC: Am primit această casetă de eșantion pentru revizuire fără taxă. Suntem totul despre pisici este un partener afiliat al micilor. Aceasta înseamnă că, dacă vă decideți să achiziționați prin oricare dintre legăturile noastre, obținem o mică comisie. Am răspândit numai cuvântul despre produse și servicii pe care le-am folosit fie sau ne-am folosi. Toate comentariile noastre sunt imparțiale, indiferent de plata primite și reflectă întotdeauna opinia noastră cinstită sau opinia pisicilor noastre.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Smalls cat food review