Wild calling cat review - întrerupt

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.
Este sălbatic care cheamă încă în afaceri și ar putea fi o alegere bună pentru pisica ta? Obțineți faptele despre apelurile sălbatice în revizuirea noastră cuprinzătoare a mărcii.

Suntem cu toții despre pisicile de rating Wild Willing despre ceea ce contează

Am analizat sunărea sălbatică și l-am clasificat în funcție de standardele de pisici, evaluând marca privind caracterul adecvat al speciilor, calitatea ingredientelor, varietatea de produse, prețul, experiența clienților și istoria rechemării. Iată cum este rată în fiecare dintre aceste șase domenii-cheie.

Wild Apeling logo

Evaluări

  • Specii de oportunitate - 9/10
  • Ingredient Calitate - 8/10
  • Varietate de produse - 7/10
  • Preț - 7/10
  • Experienta clientului - 9/10
  • Amintiți istoria - 10/10

Scor general: 8.3/10

Oferim hrană pentru pisici sălbatice de 50 din 60 de rating sau un grad A.

Despre chemarea sălbatică

Apelul sălbatic a fost creat în 2012 de Tim Petersen și cei doi fii ai săi, Jeremy și Trevar. Înainte de a crea apeluri sălbatice, familia Colorado de Nord era deja activă în industria alimentară pentru animale de companie. Tim și-a operat propria distribuție a alimentelor pentru animale de companie, iar fiii săi au lucrat pentru afaceri în timpul verii.

Cererea sălbatică a cererilor de inspirație de la vestul sălbatic în filosofia și marketingul lor de afaceri. Cand PET Produs News a cerut Despre aceste valori occidentale, vicepreședintele executiv Jeremy Petersen a explicat că "suntem deschisi, cinstiți și transparenți. Nu încercăm să tragem lâna peste ochii oamenilor. Când te gândești la un cowboy sau pe cineva din vest, sunt cinstiți; Este o mentalitate onest de afaceri."

Este chemarea sălbatică încă în afaceri?

După aproape opt ani de pe piață, chemarea sălbatică a ieșit din afaceri.

Aceasta nu este prima dată când sunărea sălbatică a plecat de pe piață. În octombrie 2017, Compania a depus pentru faliment. Brandul a fost întrerupt pe scurt, dar la mijlocul anului 2018, Barkstrong, LLC a anunțat că a dobândit chemarea sălbatică.

Achiziția a păstrat în viață în viață până în primăvara anului 2019, când Barkstrong, LLC a depus și pentru faliment. Un Articol în afaceri de companie a explicat că proprietarul companiei, a.K. Nisipurile, au murit, iar familia a ales să dizolve compania, mai degrabă decât să continue fără nisipuri.

Începând cu luna mai 2019, puteți cumpăra în continuare apeluri sălbatice online, dar cu compania de închidere, stocul este limitat.

Aprovizionarea și fabricarea

Înapoi când a fost deținută de familia Petersen, mâncarea sălbatică a fost fabricată în Statele Unite.

La începutul istoriei companiei, ei au colaborat cu Evanger ca producător lor. Puteți afla despre Evanger`s ` Istoria colorată aici. Dacă nu aveți timp să citiți întreaga rundă a istoriei rechemărilor lui Evanger, run-in-uri cu FDA și alte probleme juridice, ci doar știți că mulți clienți și clienți ar fi fost dezamăgiți de alegerea de către partenerul de producție sălbatică. Apelul sălbatic a încheiat în cele din urmă relația și sa schimbat la un nou producător.

Indiferent de locul în care a fost făcut, compania a folosit ingrediente provenite în Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă și Australia, refuzând să surprindă nimic din China.

A fost rechemată mâncarea de pisică sălbatică?

Aceasta nu apare că mâncarea sălbatică a fost rechemată vreodată.

Ce fel de mâncare pisică oferă oferta sălbatică de apel?

Alimentarea sălbatică este centrică din carne, fără cereale și făcute cu aditivi minimali. Compania a proclamat că alimentele lor conțin o "o proporție sălbatică de carne".

Brandul oferă o selecție subțire, dar diversă de alimente conservate, fiecare cu carne de 96% carne și organe. Cu surse de proteine, inclusiv carne de vită, iepure, rață și somon, gama ar trebui să aibă ceva de oferit pisicilor cu sau fără sensibilități alimentare.

Selecția lor de alimente uscată include două rețete, ambele fiind produse relativ limitate-ingrediente.

Wild Apeling Cat Food - Top 3 Rețete Realizate

numele produsuluiTipul de alimentePrețul pe uncieGradul nostru
Wild Apelling Inaland Waters Duck Rețetă pentru adulți fără cerealeUmed$ 0.36A-
Wild Apeling Saming Salmon 96% Salmon Adult fără cerealeUmed$ 0.36A-
Wild Apeling Western Plains Stampede Rabbit și Rețetă de cartofi dulciUscat$ 0.32C+

# 1 Wild Apeling Inland Waters Duck Rețetă de cereale Free Adult Conserve Cat Food Review

Wild Apeling Inland Waters Duck Rețetă de cereale Adult Adult Conserve Food

Duck pare a fi sursa primară de proteine ​​în acest produs alimentar umed.

Acest aliment conservat nu conține alergeni obișnuiți, făcându-l potrivit pentru majoritatea pisicilor cu intoleranțe alimentare. Este făcută în principal din carne de rață cu Turcia Live. Combinate, aceste ingrediente din surse de animale reprezintă 96% din rețeta totală. Celelalte componente includ aroma naturală - compania spune că acest lucru se referă la sucurile naturale ale agenților de îngroșare a proteinelor și vitamine sintetice, minerale și aminoacizi.

Un cuvânt despre agenți de îngroșare - acest produs conține trei tipuri diferite de gume ca agenți de îngroșare și stabilizatori. Acestea sunt guma de guar, guma de cassia si guma xantan. În timp ce niciunul dintre aceste ingrediente nu pare să fie dăunător în cantități mici, cantități mai mari ar putea provoca probleme. Indiferent de cantitate, aceste gingii provenite din plante nu sunt ingrediente adecvate speciilor.

În ansamblu, acest produs alimentar are conținut ridicat de proteine, grăsimi moderate și conținut scăzut de carbohidrați.

Apelarea sălbatică pare să rămână adevărată pentru promisiunea lor de conținut de carne sălbatic ridicat. Rețeta accentuează ingredientele bogate bogate în proteine ​​pe amidon și plante. În schimb, este o rețetă adecvată pentru speciile potrivite pentru pisicile de tot felul.

Mâncarea are 184 de calorii în fiecare 5.5 uncii pot sau 33 de calorii pe uncie.

Ingrediente

Rață, apă suficient pentru prelucrare, ficat de curcan, aromă naturală, gumă de guar, clorură de potasiu, gumă de calcan, gumă xantan, sare, taurină, clorură de colină, sulfat de magneziu, chelat de aminoacid de fier, chelat de aminoacid de zinc, supliment de vitamina E, tiamina Mononitar, chelat de aminoacid de cupru, chelat de aminoacid de mangan, selenită de sodiu, supliment de niacină, pantotenat de calciu D-calciu, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, vitamină un supliment, iodură de potasiu, supliment de vitamina D3, supliment de vitamina B12, acid folic.

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 8.5%
Grasimi brute: 6.0%
Fibră brută: 1.0%
Umiditate: 78.0%
Frasin: 2.5%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 38.64%
Gras: 27.27%
Fibră: 4.55%
Carbohidrați: 18.18%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 31.40%
Gras: 53.83%
Carbohidrați: 14.78%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Duck, ficat de curcan

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Guar Gum, Guma de Cassie, Guma Xantan

Alergeni obișnuiți: Nici unul

PROS

  • Adecvate pentru pisicile cu intoleranțe și alergii alimentare
  • Scăzut în carbohidrați
  • Făcute în principal din ingrediente de animale
  • Conține atât carne și organe musculare

Contra

  • Poate conține prea mulți agenți de îngroșare

# 2 Wild Apeling Saming Salmon 96% Salmon Free-free Adult Conserve Cat Food Review

Wild Apeling Saming Salmon 96% Salmon-free-free Adult Conserve Cat alimente

Somonul pare a fi sursa primară de proteine ​​din acest produs alimentar de pisică umed.

Ca toate alimentele conservate sălbatice, această rețetă este de 96% carne și ficat. În cazul salmului de salmare, sursa primară de proteine ​​este somonul, iar ficatul vine de la pui. Partea rămasă a rețetei este constituită din aromă naturală - pe care compania le susține că se referă la sucurile naturale ale ingredientelor de proteine ​​ale produselor alimentare - o gamă de agenți de îngroșare, ulei de floarea-soarelui ca o sursă de grăsime și vitamine, minerale și aminoacizi care fac fiecare masă complet completă.

Alimentele sunt îngroșate cu un triadă de agenți de îngroșare, toate derivate din plante și nici unul, în special, speciile adecvate. Acesta conține guma de guar, guma de cassia și guma xantan. Deși guma de guar poate provoca o primejdie digestivă dacă pisica ta mănâncă prea mult și guma de xantan poate declanșa o reacție alergică dacă este contaminată cu urme de mediul său de fermentație, niciunul dintre aceste ingrediente nu pare să fie deosebit de dăunător pentru pisici. Sunt preferați caragenanului, un alt agent popular de îngroșare cu proprietăți potențial carcinogene.

În ansamblu, acest produs alimentar uscat are un conținut ridicat de proteine ​​cu conținut moderat de grăsime și carbohidrați scăzut.

În moda tradițională de chemare sălbatică, această mâncare este împachetată la marginea cu carne și organe, imiind dieta naturală a pisicii tale. În ansamblu, acest lucru pare a fi unul dintre cele mai frumoase alimente demn de valoare pe care le puteți cumpăra.

Fiecare cutie de acest produs conține 179 de calorii sau 32 de calorii pe uncie.

Ingrediente

Somon, apa suficientă pentru prelucrare, ficat de pui, gumă naturală, gumă de guar, ulei de floarea-soarelui, clorură de potasiu, gumă de calcan, gumă xantan, taurină, sare, clorură de colină, chelat de aminoacid de fier, chelat de aminoacizi de zinc, supliment de vitamina E, tiamina Mononitar, chelat de aminoacid de cupru, chelat de aminoacid de mangan, selenită de sodiu, supliment de niacină, pantotenat de calciu D-calciu, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, vitamină un supliment, iodură de potasiu, supliment de vitamina D3, supliment de vitamina B12, acid folic.

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 8.5%
Grasimi brute: 5.0%
Fibră brută: 1.0%
Umiditate: 78.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 38.64%
Gras: 22.73%
Fibră: 4.55%
Carbohidrați: 34.09%

Energia metabolică

încărcător
Proteină: 29.75%
Gras: 42.50%
Carbohidrați: 26.25%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 30.20%
Gras: 43.15%
Carbohidrați: 26.65%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Somon, ficat de pui

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Guar Gum, Ulei de floarea-soarelui, Guma Cassia, Guma Xantan

Alergeni obișnuiți: Pește, pui

PROS

  • Bogat în carne și organe de animale
  • Fără aditivi potențial dăunători
  • Conținut scăzut de carbohidrați

Contra

  • Se bazează pe grăsimi provenite din plante
  • Pot avea agenți de îngroșare excesivi

# 3 Wild Calling Western Plains Stampede Rabbit & Dulce Rețeta de cartofi de cartofi fără cereale FĂRĂ CAT REVIZUIRE

Wild Apelling Western Plains Stampede Rabbit și Rețetă de cartofi dulci fără cereale Food Cat uscat

Rabbit pare a fi sursa primară de proteine ​​în acest produs alimentar de pisică uscată.

O parte din selecția alimentară cu pisica uscată a pisicii sălbatice, aceasta este un kibble fără cereale care oferă iepure ca o singură sursă de proteine ​​animale. Atât făina de iepure, cât și iepurele proaspete apar în mod vizibil pe lista ingredientelor. Mai târziu, mâncarea conține o combinație de cartofi dulci, linte, tapioca și mazăre uscată ca lianți de amidon.

Turcia Fat servește drept sursă de grăsime primară a alimentelor, împreună cu o cantitate mai mică de ulei de nucă de cocos.

Lista ingredientelor se încheie cu masa uscată de alge marine ca o sursă de vitamine și minerale suplimentare, probiotice și o gamă de vitamine sintetice, minerale și aminoacizi.

În ansamblu, acest produs alimentar are conținut de proteine ​​moderat cu conținut moderat de grăsimi și moderat carbohidrat.

Acest produs alimentar este un exemplu excelent al faptului că o listă de ingrediente limitată și nici un boabe nu face alimente adecvate de specii. Acest produs alimentar poate fi câteva ingrediente de animale înainte de alimentele medii uscate, dar nu este o alegere ideală pentru majoritatea pisicilor.

Mâncarea are 474 de calorii pe ceașcă.

Ingrediente

Făină de iepure, iepure, cartofi dulci, linte, grăsime de curcan (conservat cu tocoferoli mixici și acid citric), tapioca, mazăre uscată, aromă naturală, ulei de nucă de cocos (conservat cu tocoferol mixt și acid citric), masă de alge marine uscate, bacillus coagulans de fermentație produs , Clorură de colină, dl-metionină, L-lizină, clorură de potasiu, sare, taurină, acid ascorbic (vitamina C), carbonat de calciu, proteinează de zinc, supliment de vitamina E, proteine ​​de mangan, sulfat feros, niacin, proteine ​​de cupru, mononitara de tiamină, Pantotenat de calciu, supliment de vitamină A, oxidul mangan, clorhidrat de piridoxină, selenat de sodiu, riboflavină, supliment de vitamina D3, biotină, supliment de vitamină B12, iod de calciu, acid folic.

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 32%
Grasimi brute: 17.0%
Fibră brută: 4.0%
Umiditate: 9.0%
Frasin: 7.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 35.16%
Gras: 18.68%
Fibră: 4.40%
Carbohidrați: 34.07%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 30.68%
Gras: 39.59%
Carbohidrați: 29.73%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Iepure, grăsime de curcan

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Cartofi dulci, linte, tapioca, mazăre uscată

Alergeni obișnuiți: Nici unul

PROS

  • Bogat în proteine ​​din surse de animale
  • Conține grăsime alimentară de animale
  • Făcat fără subproduse de origine animală
  • O alegere bună pentru pisici cu intoleranțe alimentare sau alergii
  • Fără culori artificiale, arome și conservanți

Contra

  • Fără alimente uscate hidratantă suficient pentru pisici
  • Conținut ridicat de carbohidrați

Ce cred că clienții se gândesc la mâncarea pisică sălbatică?

Majoritatea clienților par să-i placă mâncarea de pisici sălbatice. Retetele lor au ratinguri de patru până la cinci stele pe Chewy, iar majoritatea clienților au doar lucruri frumoase de spus, comentând calitatea alimentelor, carnea și adecvarea pentru pisici cu sensibilități alimentare.

Revizuiri pozitive

"Pisicile mele iubesc aceste lucruri. Le dau, de asemenea, aroma de curcan. Îi place de pui și iepure, dar acest lucru și Turcia se îndreaptă complet. Sunt mulțumit de ingrediente și cu compania care face acest lucru. Este o companie de familie care îngrijește cu adevărat să hrănească alimente bune celor patru membri ai familiei picioarelor. Apreciez coerența dintre arome, cutii sunt umplute complet și nimeni nu sunt uscate sau supă. Doar o pate mamă bună mirositoare pe care pisicile mele mă mănâncă!" - Lisa, revizuirea Wild Apeling Inaland Waters Duck Retepe Conserve Cat alimente

"Acest brand este mare, ingrediente foarte limitate, free-free, caragenan gratuit. Mi-am schimbat pisica rămasă după ce mi-am pierdut cancerul intestinal de 13 ani (eventual legat de caragenan în alimente umede). Textura acestei alimente este minunată și pisica mea îi îngreunează. Îl hrănesc în prezent cu curcanul și somonul și îi iubește pe amândoi." - Laura, revizuirea sălbăticie de sunărit somon 96% somon conserve conservate

Recenzii negative

"Sănăturile sălbatice de somon de somaj de pe toate cutiile pe care le dorim pentru animalele noastre, dar cele trei pisicile mele fussy merg departe de ea. Sperând că sunt doar ca niște cereale și culori libere, niciun fel de conservanți artificiali sunt toate pozitive. După ce am citit mai mult despre fabricarea lui Evanger, am citit că au fost citate pentru că nu au citat sursa ficatului în alimentele lor și că proteina nu se potrivește cu sursa, pentru un singur lucru. De ce este asta? Cred că este o problemă de încredere pentru mine." - Catamott, revizuirea sălbăticie de apel salm de somon 96% somon fără cereale adult conserve alimente pisică

"Am 5 pisici, dintre care unul este un vânător, iepure este preferatul ei de a prinde. Nici unul dintre ei nu ar avea nimic de-a face cu acest aliment. I-am donat-o.Sperăm că cineva va primi ceva de la ea." - Chipssa, revizuire Wild Calling Western Plains Stampede Rabbit & Dulce Rețetă de cartofi de cereale uscată

Cât de mult costul alimentelor pisicii sălbatice?

Wild Apeling Cat Food este mai scump decât ceea ce veți găsi la magazinul alimentar, dar este una dintre cele mai economice branduri de specialitate. Conform liniilor directoare de hrănire ale companiei pentru o pisică de 10 lb, sunând la nivel sălbatic de produse alimentare uscate $ 0.64 pe zi și rețetele lor umede ar costa aproximativ $ 2.40 pe zi. Care pune chemarea sălbatică în același suport de preț ca Merrick sau Canidae.

În general, este sălbatic să numească o alegere bună?

Mâncarea de pisică conservată din sălbăticie se remarcă din mulțime. Sunt bogate în carne și aderă la un plan de macronutrient inspirat de pradă. Ele au o mulțime de grăsimi proteine ​​și proeminente cu conținut minimal carbohidrat. Selecția lor, totuși, este limitată și nu poate avea suficiente opțiuni pentru fiecare gospodărie.

Wild chemarea alimentelor uscate nu este deosebit de impresionantă, dar ar putea fi o alegere bună pentru acei drojdii kible care au nevoie de o dietă cu ingredient limitat.

Cele mai bune alternative la alimentele de pisică sălbatice

Dacă sunteți un fan al chemării sălbatice și trebuie să găsiți un înlocuitor înainte de dispare, vă recomandăm Hound & Gatos. La fel ca Apelarea sălbatică, Hound & Gatos oferă rețete de paté centrice cu liste de ingrediente minime.

Faceți clic aici pentru a citi Full Hound & Gatos Review.

S-ar putea să vă gândiți, de asemenea, la Paté de vârf Ziwi, care este în mod similar de carne și integrează un amestec de carne musculară, organe, os și tripe pentru o nutriție inspirată de pradă.

Aflați mai multe despre Ziwi Peak Cat Food în comentariul nostru de mărci.

Unde să cumpărați mâncăruri de pisici sălbatice?

Începând cu luna mai 2019, alimentele de chemare sălbatice sunt încă disponibile în unele magazine. Parteneri de apelare sălbatică cu comercianții cu amănuntul independenți de specialitate în mai multe U.S. Statele și în jurul Canadei de Vest. Este vândut în magazine din jurul California, Oregon, Washington, Illinois, New York și British Columbia, Canada. Faceți clic aici pentru a găsi un comerciant cu amănuntul în apropierea dvs.

Dacă nu locuiți într-una din aceste state sau provincii, puteți cumpăra Wild Apel online prin Chewy.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Wild calling cat review - întrerupt