Doar alimente pentru pisici pisica impartită

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Am evaluat doar mâncare pentru pisici pe o calitate a ingredientului, adecvarea speciilor, reamintește și multe altele. Citiți alimentele noastre doar pentru pisici Cat Food Review pentru a afla cum se stivă acest brand.

Suntem cu toții despre pisicile standard-rating doar mâncare pentru pisici despre ceea ce contează

Am evaluat marca pe șase criterii-cheie pentru calitate. Iată cum funcționează în fiecare dintre aceste șase zone cruciale.

Faceți clic aici pentru a obține 5% din prima comandă

Evaluări:

  • Specii de oportunitate - 10/10
  • Ingredient Calitate - 10/10
  • Varietate de produse - 3/10
  • Preț - 8/10
  • Experienta clientului - 7/10
  • Amintiți istoria - 7/10

Scor general: 7.5/10

În total, oferim doar alimente pentru pisici pisici de pisici un 45 out of 60 sau un grad B +.

Justcats oferă o singură rețetă proaspătă de alimente pentru pisici, JustCats Fish & Chicken Formula.

Despre mâncare doar pentru pisici

Doar hrana pentru câini a fost fondată de Shawn Buckley în 2010, dar povestea lui Jffd a început cu aproximativ nouă ani mai devreme când a adoptat primul său câine, Simon. Simon avea doar șase luni când Buckley ia adus acasă, dar nu a fost până când câinele a devenit nouă că Buckley își dădu seama ce era în mâncarea pe care o făcea.

Șocat și supărat de informațiile înșelătoare despre etichetele de produse alimentare PET, Buckley a stabilit pentru a-și crea propriul produs alimentar pentru animale de companie. A fost un succes imediat.

La început, Buckley își dădea propriul câine, dar când a văzut puterea transformatoare a nutriției de înaltă calitate chiar înaintea ochilor lui, el nu putea să-l păstreze singur. El a început să hrănească câinii vecinilor, de asemenea, în cele din urmă, a pus împreună o echipă de medicii veterinari și specialiști pentru a-și dezvolta propria linie.

În 2010, doar alimentele pentru câini au fost lansate ca prima bucătărie pentru câini. Nu numai că JFFD oferă alimente proaspete de înaltă calitate pentru animalele de companie, dar le fac în bucătării deschise publicului. Clienții pot vizualiza alimentele făcute și le cumpără direct din bucătărie.

De la început doar mâncare pentru câini, Buckley a făcut-o misiunea sa de a îmbunătăți lungimea și calitatea vieții pentru cât mai multe animale de companie posibil prin alimente reale și nutriție.

Astăzi, doar mâncare pentru câini Urmează aceste valori de bază:

  • Susținând neîncetat pentru sănătatea animalelor de companie
  • Fiind complet transparent
  • Deciziile de bază privind dovezile științifice
  • Schimbarea conducerii în categoria lor
  • Onorarea vieții de companie prin sprijinul eforturilor de salvare

După ce a văzut diferența mâncarea proaspătă făcută în viața câinilor, în cele din urmă a lansat doar mâncare pentru pisici. Deși această linie include doar o singură rețetă de alimente proaspete în acest moment, se poate extinde în viitor pentru a imita soiul mult mai larg disponibil pentru câini.

Aprovizionarea și fabricarea

Doar hrana pentru câini și doar alimente pentru pisici este artizanală manuală în bucătării deschise la cele publice, atât în ​​castelul Irvine, CA, cât și în noul castel, de. Toate produsele lor sunt făcute cu ingrediente bogate, neprelucrate, biodisponibile și cu nutrienți în starea lor naturală.

În plus, JFFC utilizează carne care sunt inspectate și aprobată de USDA pentru consumul uman. Ei folosesc aceiași furnizori premium ca și industria restaurantelor pentru alte ingrediente, astfel încât să vă puteți odihni asigurat că pisica dvs. primește ingredientele de cea mai înaltă calitate.

Un lucru pe care am dori să îl menționăm doar despre alimente pentru câini este că rețetele lor îndeplinesc standardele AAFCO, dar nu în mod obișnuit.

Doar alimente pentru rețetele pentru câini oferă o nutriție completă și echilibrată pentru întreținerea adulților pe baza studiilor de hrănire utilizând procedurile AAFCO. Puteți găsi informații despre JFFD Cercetare bazată pe dovezi aici explică studiile de hrănire.

Se pare că doar hrana pentru pisici este formulată în conformitate cu profilurile de nutrienți AAFCO, așa cum este cel mai frecvent în rețetele proaspete pentru animalele de companie.

Amintiți istoria

Înainte de a se stabili pe un brand alimentar pentru animale de companie, este important să vă faceți cercetările - care include cercetarea istoriei mărcii de reamintiri de produse.

O reamintire a produsului se poate întâmpla pentru o mare varietate de motive, inclusiv probleme minore, cum ar fi erorile de etichetare sau probleme majore precum contaminarea cu agenții patogeni alimentari. Producătorii de alimente pentru animale de companie sunt capabili să retragă în mod voluntar produsele pe cont propriu sau FDA poate emite o rechemare.

Doar hrana pentru câini are o amintire a produsului în istoria sa.

În ianuarie 2017, FDA a anunțat că doar hrana pentru câini au reamintit în mod voluntar trei dintre produsele alimentare pentru câini datorită posibilei contaminări cu Listeria monocytogenes. Nu au fost confirmate cazuri de listerioză și nu au existat rapoarte de boală umană.

Acesta este singurul rechemare pe care am reușit să o găsim pentru JFFD și nici unul care afectează doar alimente pentru produsele pisicilor.

Dacă nu sunteți mulțumit doar de mâncare pentru pisici, îl puteți returna pentru o rambursare completă în orice moment. Observați că taxele de expediere și / sau de livrare nu sunt rambursabile.

JustCats este unic prin faptul că oferă clienților posibilitatea de a-și vizita bucătăriile și de a-și ridica comanda în persoană.

Ce fel de mâncare de pisică face doar mâncare pentru pisici?

Când vine vorba de mâncare pentru câini, doar hrana pentru câini oferă o mare varietate de produse, inclusiv mâncăruri proaspete congelate, cămară mese cu cutie proaspătă, protecția veterinară de alimente proaspete, și amestecuri de nutrienți pentru dietele de casă.

Din păcate, selecția lor pentru pisici este mult mai limitată.

Doar alimente pentru pisici oferă a o singură mâncare proaspătă de pisici congelate Rețetă realizată cu pește și pui. Iată ce au de spus despre el pe site-ul lor:

"Rețeta noastră de pește și pui este dieta noastră scăzută de carbohidrați, bogată în proteine ​​pentru pisici care sunt perfecte pentru pisicile adulte de toate rasele. Această dietă delicioasă echilibrată nutrițională este mai bună decât mâncarea tipică a peștelui și a pisicilor. Rețeta noastră proaspătă conține rădăcină YUCA pentru a absorbi și a reține umiditatea, pentru a vă asigura că pisica dvs. este întotdeauna complet hidratată și ficat de pui pentru pisici pentru a obține substanțele nutritive de care au nevoie."

În plus față de această rețetă proaspătă de produse alimentare, JFFC oferă de asemenea Salonul de somon tratează pentru pisici. Acestea sunt tratate cu conținut scăzut de grăsimi realizate cu file de somon de 80%, preparate în loturi mici în bucătăriile de CA ale companiei.

Ce gândesc clienții la alimente doar pentru pisici pisici?

Atunci când cercetați un nou brand de alimente de pisică, este o idee bună să vedeți ce clienții reali trebuie să spună despre asta. Deși poate fi uneori dificilă pentru a obține o imagine exactă a unui brand bazat pe recenzii, JFFC are doar o rețetă disponibilă, deci știi exact ce vorbesc recenzorii.

Din păcate, am avut un timp dificil de a găsi recenzii pentru mâncare pentru pisici oriunde altfel decât site-ul brandului.

Pe site-ul JFFC, JACKCATS FISH & Chicken Recipe are peste 80 de recenzii și un rating de stele de peste 4/5. Am fost încântați să vedem că au permis atât comentarii pozitive, cât și negative să fie vizibile pe site-ul lor - mulți producători de alimente pentru animale de companie nu.

Să aruncăm o privire la câțiva client Comentarii pentru mâncare doar pentru pisici.

Revizuiri pozitive

"Finina mea Finicy iubește mâncarea lui doar pentru pisici. El nu a avut episoade cu minge de păr de aproape un an de la sărbătoare pe favoritul său proaspăt doar pentru mâncare de pisici. Prietenul meu felinar preferă de obicei să gustă pe Kibble, întorcându-și nasul la mai multe mărci diferite de alimente umede. Acum pisica mea pune în fața frigiderului care așteaptă doar mâncarea lui pentru pisici de masă.& # 8221;- Arrow R. (5/05/20) Revizuirea Justcats Fish & Chicken

"Tocmai am aflat că pisica mea era bolnavă și căutam o abordare mai naturală a dietei ei. Când am venit la Petco, secțiunea Food Foodfordogs a fost deschisă și tocmai am trebuit să întreb. Au fost încântați să-mi arate selecția pisică pe care o aveau. M-am simțit ca și cum ați răspuns rugăciunile mele. Am observat că a fost doar o singură opțiune, dar m-am dus pentru asta, nu sa gândit chiar de două ori. Pisica mea este mult mai încântată să mănânce acest lucru decât orice i-am dat vreodată. Vă rugăm să faceți mai multe soiuri. Ne iubim aceste lucruri."- Ashley (8/17/20) Revizuirea Justcats Fish & Chicken

Recenzii negative

"Recunosc - am pisici pretențioase. Și ei sunt toți - bine, mai în vârstă - așa că oamenii se împing, ei primesc în modurile lor și # 8221;. Alimentele au privit și mirosea bine. Aș fi dat oamenilor un rating mare, dar a trebuit să merg cu ceea ce a spus păsările pretențioase."- Nancy T. (1/23/18) Revizuirea JustCats Fish & Chicken

"Am primit o mostră de la Food Food Express și am o pisică care este pretențioasă și altă pisică care îi place mâncarea umană reală - pui real sau Turcia etc. Cu toate acestea, pisica mea pretențioasă nu a făcut-o chiar și a plecat. Cealaltă pisică a mâncat câteva mușcături și a lăsat restul. A încercat din nou a doua zi - nu a mâncat. Doresc să fie vândute în pachete mai mici - pisicile mele, chiar dacă ar mânca, pot termina întregul pachet în 3 zile."- Wendy (1/31/20) Revizuirea Justcats Fish & Chicken

Ce crede pisicile noastre de testare?

Pentru a revizui doar alimentele pentru pisici, am comandat două pachete de JustCats Fish & Pui alimentar proaspăt. Am apreciat simplitatea procesului de comandă, inclusiv faptul că există o opțiune de a face o achiziție unică, precum și o opțiune de autoship. JFFC este, de asemenea, una dintre cele mai bune branduri pe care le-am văzut care oferă un pickup local gratuit clienților care locuiesc în apropierea CA sau de bucătării.

Comanda noastră expediată rapid și a ajuns complet înghețată. Fiecare ambalaj conține 18 uncii de alimente proaspete care, în funcție de instrucțiunile de hrănire, este suficient pentru a alimenta o pisică de 10 lire pentru aproximativ 2 ½ zile.

Doar mâncare pentru pisici pește și pui alimente proaspete arată exact așa cum este imaginat pe site-ul web. Este o culoare maro deschisă și este un amestec omogen cu o textura care este puțin mai aproape de mâncarea conservată în stil pate decât alte produse alimentare proaspete pe care le-am încercat. Cu siguranță părea să fie ridicată în umiditate, așa cum a promis.

Testarea acestui produs a fost puțin dificilă, deoarece una din cele trei pisici de testare este alergică la pui - acest lucru face ca JFFC să meargă o pisică.

Celelalte pisici care au testat produsul păreau să o găsească perfect gustoase, deși nu erau deosebit de încântate de asta. Interesul lor a fost plasat de mirosul nefamiliar, dar după câteva mușcături păreau să fi avut destule și au rătăcit să caute o altă opțiune. Acest tip de reacție a fost repetat în multe dintre recenzii clienți pe care le-am citit pe site-ul JFFC.

Doar mâncare pentru pisici Cat Food - Top 2 rețete revizuite

numele produsuluiTipul de alimentePrincipala sursă de proteineCaloriiPrețul pe uncieGradul nostru
JustCats Fish & Pui alimentar proaspătProaspătAlaska Pacific Wild-Cod1,219 kcal / kg$ 0.64 / oz.A
Coaja de somon pentru pisiciTrataFile de somon prins sălbatic3,421 kcal / kg$ 3.00 / oz.A

Toate procentele nutriționale din acest tabel și cele din urmă sunt luate din analiza garantată a producătorului. Procentele nutriționale exacte nu sunt disponibile.

Toate valorile calculate sunt determinate utilizând aceste valori minime și maxime publicate și pot diferi de valorile reale. Snappy Tom este autoritatea supremă pe produsele lor, deci vă rugăm să contactați compania pentru mai multe informații nutriționale.

# 1 JustCats Fish & Pui alimentar proaspăt

Faceți clic aici pentru a obține 5% din prima comandă

Această rețetă proaspătă alimentară a pisicii are mai multe surse de proteine ​​pe bază de animale reale, inclusiv pește și pui. Alaska Pacific Wild-Cod Cod este primul ingredient, urmat de sardinele din Atlantic. Veți găsi, de asemenea, coapse de pui și mai multe carne de organe de pui incluse pe listă.

Singurul ingredient principal este uscat rădăcină YUCA pe care JFFC include pentru a ajuta la menținerea hidratării. Acest ingredient este fără gluten, fără cereale și hipoalergenic și absoarbe de peste 4 ori greutatea sa în apă. JFFC susține că este foarte digerat și ajută la menținerea consistenței în textura produsului.

În general, nu avem probleme cu calitatea acestui produs. De fapt, iubim incluziunile ridicate ale proteinelor animale reale și lipsa de carbohidrați adăugați (minus o cantitate mică de rădăcină YUCA).

Singura problemă pe care o avem cu acest produs este faptul că nu este o rețetă de proteine ​​cu o singură sursă. De fapt, se face cu două dintre cele mai frecvente alergeni alimentari de pisici - pui și pește. Dacă pisica dvs. este alergică fie la, din păcate, doar alimentele pentru pisici pur și simplu nu va fi o opțiune.

Ingrediente

Alaska Pacific Cod sălbatic prins, sardine integral Atlantic, rădăcină Yuca uscată, coapse de pui, inimi de pui, ficat de pui, amestecuri multi-vitamine și minerale

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 12.0%
Grasimi brute: 4.5%
Fibră brută: 0.5%
Umiditate: 77.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 52.17%
Gras: 19.57%
Fibră: 2.17%
Carbohidrați: 26.09%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 41.48%
Gras: 37.78%
Carbohidrați: 20.74%
Ingrediente pe care le-am plăcutIngrediente pe care nu le-am plăcutAlergeni obișnuiți
Alaska Pacific Wild-Cod

Întregul sardine atlantice

Pulpe de pui

Hearts de pui

Ficat de pui

Nici unulPeşte

Pui

PROS

  • Surse multiple de proteine ​​premium pe bază de animale
  • Bogate în umiditate cu conținut moderat de grăsimi și fibre
  • Disponibil pentru achiziționarea unică, autoship sau pickup local

Contra

  • Realizate cu două alergeni obișnuiți (pui și pește)
  • Unele pisici par dezinteresate de mâncare

# 2 JustCats Bark Salmon tratează

Faceți clic aici pentru a obține 5% din prima comandă

Aceste coajă de somon tratează de la mâncare doar pentru pisici sunt făcute cu doar două ingrediente simple: somon și yuca. Ele sunt scăzute în grăsimi, bogate în proteine ​​și pline de aromă reală de somon.

Ceea ce face aceste tratamente unice este că acestea vin sub formă de coajă. Aceasta înseamnă că unele dintre piesele sunt foarte mari, dar îl puteți rupe cu ușurință în bucăți mai mici.

Faptul că aceste tratamente sunt făcute aproape în întregime din somon sunt minunate, dar textura tratamentului este puțin ciudat. Unele pisici nu pot să-i placă la fel de mult ca și tratamentele de dimensiuni mai mici, sunt obișnuite. Acestea fiind spuse, nu am avut probleme cu calitatea trataților în sine.

Ingrediente

File de somon prins sălbatic, rădăcină Yuca uscată

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 45.0%
Grasimi brute: 1.5%
Fibră brută: 0.5%
Umiditate: 4.0%
Frasin: 3.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 46.88%
Gras: 1.56%
Fibră: 0.52%
Carbohidrați: 47.92%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 47.55%
Gras: 3.85%
Carbohidrați: 48.60%
Ingrediente pe care le-am plăcutIngrediente pe care nu le-am plăcutAlergeni obișnuiți
File de somon prins sălbaticNici unulPeşte

PROS

  • Real somon prins sălbatic ca ingredient principal
  • Ridicat în proteine, scăzut în grăsimi și calorii
  • Nu există aditivi artificiali sau conservanți

Contra

  • Textura crocantă poate fi oprită pentru unele pisici
  • Doar o opțiune de aromă / proteină disponibilă

Cât de mult nu costă doar alimente pentru pisici pisici?

Când faceți cumpărături pentru mâncarea proaspătă de animale de companie, veți observa că este adesea mai scump decât mâncarea cu coadă și conservată. Doar hrana pentru pisici este un pic mai pricier decât opțiunile pe care le găsiți pe rafturile magazinului de animale, dar nu semnificativ. De fapt, costă doar $ 0.64 pe uncie ($ 11.45 pentru un pachet de 18 uncii) care este comparabil cu mâncarea premium conservată.

Dacă faceți cumpărături pentru JFFC Online, veți dori să acordați atenție costurilor de expediere, cu excepția cazului în care selectați opțiunea gratuită de pickup local.

Pentru un pachet unic de 18 uncii de Justcats Fish & Chicken, costul de transport este de 22 USD. Transportul gratuit este disponibil la comenzi de peste $ 15, deci trebuie doar să comandați două pachete pentru a se califica. Aceasta este o opțiune mult mai economică decât multe dintre companiile de produse proaspete pe care le-am revizuit.

Unde este doar alimente pentru pisici pisici alimente vândute?

Multe companii de produse alimentare proaspete își vând doar produsele online, dar doar hrana pentru pisici este unică prin faptul că oferă și pickup local gratuit.

Când faceți cumpărături pentru JFFC online, puteți alege să plasați o comandă unică sau să începeți un abonament de autoship. Dacă mergeți cu opțiunea Autoship, puteți selecta din comenzile săptămânale până la primirea unei comenzi la fiecare 8 săptămâni. Puteți schimba sau anula abonamentul în orice moment.

Dacă alegeți opțiunea LOCALĂ LOCALĂ LOCALĂ, veți putea alege comanda direct de la una din bucătăria locală a câinilor și veți economisi 5% pe prima comandă.

Deși JustCats oferă doar o rețetă proaspătă alimentară în acest moment, este ambalată cu proteine ​​și umiditate.

În general, este doar alimente pentru pisici pisică mâncare o alegere bună?

În general, ne place doar mâncare pentru pisici. Ne place că folosesc numai ingrediente de înaltă calitate, iar rețeta lor este ridicată în proteine ​​și scăzută în carbohidrați. De asemenea, ne place că oferă o descriere detaliată a fiecărui ingredient și rolul său în sprijinirea alimentației pisicii dvs.

Problema primară pe care o avem cu acest brand este lipsa lor de varietate, cel puțin în ceea ce privește rețetele alimentare pentru pisici. Singura formulă pe care o au la dispoziție este făcută cu două alergeni alimentari obișnuiți - pui și pește. Acest lucru face dificilă ca pisicile care au alergii alimentare sau sensibilități pentru a se bucura de acest produs alimentar.

Dacă sunteți în căutarea unei alimente bogate în proteine, de înaltă umiditate, care nu este supraevaluată, doar mâncarea pentru pisici ar putea fi o opțiune bună. Doar rețineți că pisicile alergice la pui sau pești ar trebui să evite acest produs alimentar. Poate că în viitor JFFD va elibera rețete suplimentare.

Faceți clic aici pentru a obține 5% din prima comandă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doar alimente pentru pisici pisica impartită