Republica cats cat food review

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Republica Cats este o nouă marcă de produse alimentare de pisică care vă permite să adaptați mesele la nevoile pisicilor tale. Expedițiile personalizate sosesc lunar. Aflați dacă Republica Pisică reușește să facă pisici fericite în revizuirea noastră imparțială.

Suntem cu toții despre pisicile standard - rating Republica Pisici pe ceea ce contează

Am analizat Republica Pisici și am evaluat-o în conformitate cu standardele noastre de aici, suntem despre pisici. Clasele noastre se bazează pe caracterul adecvat al alimentelor, calitatea ingredientelor, soiul de produs, prețul, experiența clienților și istoria rechemării. Puteți citi mai multe despre evaluările noastre aici. Iată evaluările noastre pentru Republica Pisică în aceste domenii-cheie:

Faceți clic aici pentru a obține 75% din primele 28 mese. Utilizați CATS75 la checkout

Evaluări:

  • Specii de oportunitate - 7/10
  • Ingredient Calitate - 6/10
  • Varietate de produse - 8/10
  • Preț - 5/10
  • Experienta clientului - 8/10
  • Amintiți istoria - 10/10

Scor general: 8.2/10

Noi oferim Republicii Cats Cat Food A 44 din 60 de rating sau un grad B.

Despre Republica Pisici

În prezent nu există informații online despre Republica Pisici din afara site-ului web al companiei. Compania oferă alimente atât umede cât și uscate pe bază de abonament, livrate lunar. Mâncarea umedă este personalizată și disponibilă în opt arome diferite.

Membrii principali ai companiei sunt formați din cinci persoane care au început la cozile.COM, care lucrează la o nutriție personalizată pentru câini. Cu suportul din cozile.com și investitorul lor, Purina Petcare, membrii au fost capabili să lanseze Republica Cats. Republica Pisici este cu sediul în zona din Londra a Regatului Unit.

Cozi.com a fost descris ca prima și cea mai cunoscută dintre producătorii de produse alimentare "personalizate" sau personalizate din Marea Britanie. Nestle Purina a achiziționat a controlul interesului în afacerea din 2018.

Ca și alte servicii de alimentare cu animale de companie, după ce vă înscrieți și completați preferințele PET cu Republica Pisici, alimentele sunt livrate la intervale direct la ușă. În acest caz, pisica dvs. primește cutii de alimente umede și / sau alimente uscate lunar, fără taxe de transport maritim. Suma și echilibrul alimentelor umede / uscate se bazează pe greutatea pisicii dvs., vârsta, sănătatea și celelalte informații pe care le furnizați. După probele de pisică, prima livrare a alimentelor puteți face ajustări la ordinul, astfel încât acesta primește alimentele pe care le preferă.

Compania are o nutriționistă de pisică pe personalul cu un BSC (Hons) în științele animalelor. Ei folosesc, de asemenea, whatsapp pentru a facilita clienții să le contacteze.

Se pare că Republica Cats este disponibilă numai în Marea Britanie în acest moment. Unele informații de pe site-ul web sunt puțin greu de urmat uneori. Site-ul este scris ca și cum există o republică reală a pisicilor, cu ministere de gravuri și tocană, de exemplu. Poate că acest format face apel la proprietarii de pisici mai tineri.

Aprovizionarea și fabricarea

Republica Pisici este cu sediul în zona Marelui London din Marea Britanie. În ciuda faptului că Purina Petcare este un investitor, nu cunoaștem aranjamentele de aprovizionare și de fabricație pentru Republica PICTS. Nu am găsit informațiile online. Purina poate oferi facilități de fabricație, dar nu putem confirma aceste informații.

Republica PATS nu furnizează informații pe site-ul lor despre tipurile de standarde, certificări sau inspecții pe care le utilizează pentru ingredientele lor. Nici compania nu discută modul în care alimentele lor sunt fabricate.

Am găsit mai multe recenzii ale clienților care au susținut că alimentele umede ale Republicii Cats a fost la fel ca Purina Gourmet Gold (disponibil în Marea Britanie). Această afirmație nu a fost adresată online de către un purtător de cuvânt al Republicii Pisici atunci când răspund la a cometariu despre alimente.

A fost rechemat Republica Cats Cat alimente?

Nu, Republica Cats Foods nu a fost niciodată rechemată în măsura în care am putea găsi online.

Ce fel de mâncare de pisici oferă Republica PATS?

Republica Cats oferă opt alimente umede, precum și alimente uscate. Cele opt arome alimentare includ pește, carne de porc și carne de pui, somon, tomate și carne de vită, pui și ficat, ton, sos de legume și rață și pui.

Alimentele umede sunt între 19 și 60% din conținut de carne de derivație a cărnii și a animalelor. ("Conținut derivat de animale" pare a fi echivalentul britanic cu subprodusele de origine animală în conformitate cu Asociația producătorilor de animale de companie.) Alimentele umede vin în pate, biți în sos și tocană.

(Rețineți că este oarecum dificil să ajungeți la alimente, ingrediente și informații nutriționale de pe site-ul web. Încercați să mergeți direct la acest lucru pagină.)

Împreună cu conținutul de carne, alimentele includ ingrediente cum ar fi ulei de pește, prebiotics și acizi grași esențiali.

Pe de altă parte, unele dintre alimentele umede conțin, de asemenea, conservanți și zaharuri. Etichetarea este oarecum vagă în comparație cu u.S. Etichetare.

Republica Pisici a oferit câteva oferte introductive tentante, cum ar fi £ 5 pentru livrarea primei luni a pisicii dvs. sau 75% din primele 28 mese. Dieta fiecărei pisici este mai mult sau mai puțin individualizată atunci când răspundeți la întrebările despre viața și sănătatea sa la înscriere. Dacă doriți doar să obțineți o idee despre alimentele pe care le va primi pisica dvs., puteți completa majoritatea întrebărilor fără să completați înscrierea. (Am trecut prin proces și am răspuns la întrebările pentru pisica mea, Charlie, care este decedată acum.)

Întrebările de sănătate includ anchete despre faptul că pisica dvs. are alergii, probleme cu pielea / stratul, părul de păr, probleme de stomac și alte probleme. Este bine să vedem că compania solicită aceste întrebări de sănătate.

Calorii sunt, de asemenea, luați în considerare în formarea dimensiunii porțiunii pentru pisicile dvs. Există întrebări despre greutatea pisicii dvs. și dacă trebuie sau nu să piardă în greutate.

În comparație cu alimentele umede, sunt furnizate puține informații despre alimentele uscate ale companiei. Se pare că mâncare uscată vine într-o aromă de pui și o aromă de pește și că are 51% carne și conținut derivat din carne. Dar când faceți clic pe link-ul ingredientelor, vă duce la pagina alimentară umedă. Nu mai există informații despre alimentele de pisică uscată care vine cu dieta pisicii tale.

Republica Cats Cat Recenzii alimentare

Republica Cats Chicken & Perk Pate Cat Review

Faceți clic aici pentru a obține 75% din primele 28 mese. Utilizați CATS75 la checkout

Sursele primare de proteine ​​din aceste produse alimentare nu sunt cunoscute. Ei ar trebui să fie pui și carne de porc.

Am ales Republica Cats Chicken & Pork Pate Cat pentru a discuta, deoarece se pare reprezentativ pentru alimentele mărcii.

Furajele de pui de pisici de pui de carne de porc conține 60% carne și derivați de animale. Cel puțin 4% este puiul și 4% sunt carne de porc. (Pentru mai multe despre etichetarea alimentelor pentru animale de companie în Marea Britanie, vezi acest lucru FAQ FAQ De la Asociația producătorilor de animale de companie.)

Derivați sau ceea ce alții ar numi subproduse de origine animală, sunt diferite bucăți de carne, cum ar fi inimile, rinichii și alte organe. Ele sunt adesea foarte nutritive și cele mai multe pisici le iubesc. Cu toate acestea, acesta este un termen vag. Doar patru procente din alimente trebuie să fie pui; și doar patru procente trebuie să fie carne de porc. Care lasă 52% din proteina din carne / animale, care ar putea fi de la orice fel de animal. Da, ar putea fi de la pui și / sau carne de porc. Ar putea fi inimile și rinichii. Ar putea fi minunat. Dar nu există nici o modalitate de a ști. Iar site-ul web al companiei nu oferă absolut nicio informație despre locul în care ingredientele sunt provenite sau modul în care alimentele sunt fabricate.

Deoarece pisicile au nevoie de procente mai mari de proteine ​​de carne, multe experți spun că, inclusiv subprodusele de origine animală într-o dietă a pisicii, este o idee bună. Mai mult decât probabil conținutul de carne din acest produs de pisică este sănătos pentru pisica ta, dar nu știm sigur.

Rețineți că compania spune că puiul de pui de patru procente și carne de porc de patru procente pot varia de la lot la lot datorită "principiilor durabilității lor." Da-mi o pauza. Nu se întreabă prea mult pentru a garanta procentajul proteinei de carne într-un aliment. Vrei să-i spui pisicii tale că există mai puțină pui și carne de porc din cauza principiilor de sustenabilitate ale companiei?

Alte ingrediente din acest produs alimentar includ minerale, derivați de origine vegetală și diverse zaharuri.

Derivații de origine vegetală din Marea Britanie tind să fie un agent de umflare sau fibre. Aceste ingrediente pot fi de bună calitate sau săraci. Din nou, acesta este un termen vag. Ar fi mai bine dacă Republica Pats a fost mai specifică cu privire la ingredientele lor. Acest tip de vagă permite unui producător să schimbe ingredientele fără a dezvălui acest lucru.

Pisica ta nu are nevoie de zahăr adăugat la dieta lui. Alimentele conțin, de asemenea, conservanți (listați după vitamine). Este de obicei o idee bună să evitați alimentele care conțin conservanți artificiali.

În ansamblu, acest produs alimentar sună bine, dar când vă săturați-vă, este puțin dezamăgitor. Aceasta conține proteine ​​din carne rezonabile și un număr scăzut de carbohidrați. Republica Pisici Piesa de pui și carne de porc conține aproximativ 32 de calorii pe uncie.

Ingrediente

Carne și derivați de animale 60% (cel puțin 4% sunt pui și cel puțin 4% sunt carne de porc) *, minerale, derivați de origine vegetală, diverse zaharuri.

Aditivi

Vitamina A: 900 UI / kg, vitamina D3: 140 UI / kg, fier: 10.40 mg / kg, iod: 0.26 mg / kg, cupru: 0.88 mg / kg, mangan: 1.98 mg / kg, zinc: 18.70 mg / kg, taurină: 575 mg / kg. Conservanți.

* poate varia ușor de la lot la lot, în conformitate cu principiile noastre de sustenabilitate.

Analiza garantată

Proteină brută: 10.50%
Grasimi brute: 7.00%
Fibră brută: 0.10%
Umiditate: 77.50%
Frasin: 3.20%

Materialul uscat

Proteină: 46.67%
Gras: 31.11%
Fibră: 0.44%
Carbohidrați: 7.56%

Greutatea calorică

Proteină: 35.96%
Gras: 58.22%
Carbohidrați: 5.82%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Pui, carne de porc

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Zaharuri, conservanți

Alergeni obișnuiți: Pui

PROS

  • Conține un minim de 4 procente de pui și 4% carne de porc
  • Ridicat în carne și proteine ​​animale

Contra

  • Vagă "derivați din carne și animale" ridică îngrijorări
  • Conține zaharuri și conservanți

Ce cred clienții despre alimentele din Republica Cats Cats?

Republica Cats este un nou brand și este doar pe piață pentru o perioadă scurtă de timp. În prezent, pare să fie disponibilă numai în Marea Britanie. Cu toate acestea, marca a fost pusă cu o campanie puternică. Am găsit multe recenzii pozitive pentru Republica Cats Online, în special la TrustPilot.COM. Marca primește un total de 4.4 out of 5 stele Evaluare până acum (169 comentarii).

În ceea ce privește transparența pe TrustPilot.Comitetul COM, Republica Pats solicită clienților lor comentarii (pozitive sau negative), răspunde la revizuiri negative în termen de 24 de ore și a răspuns la 100% din revizuirile lor negative (nu au existat multe recenzii negative).

De asemenea, am găsit câteva recenzii separate de la persoanele care au participat la introducerea delesterii. În ambele cazuri pisicile au iubit mâncarea. O persoană se temea că mâncarea era de fapt aur de purină, astfel încât părea să coloreze revizuire. Cealaltă recenzie a fost foarte pozitiv.

În general, aproape fiecare recenzie a spus că pisicile au iubit mâncarea și majoritatea oamenilor au fost mulțumiți de serviciu, deși câțiva clienți timpurii au citat câteva zgârieturi care trebuiau să fie elaborate (și au fost). Se pare că este ușor de plasat comenzi, iar oamenii de la Republica Cats sunt drăguți să lucreze online și la telefon.

Revizuiri pozitive

"Trebuie să vă compliment pe mâncare, Malcolm a fost întotdeauna un mâncător agitator, uneori el lasă bucățile și doar are grave, în continuare el să-l părăsească pe Gravey, apoi să înceteze să mănânce Kibble, a fost uimitor Să-l vezi mânca tot ce am pus jos, el linge castronul curat & # x1f601; și să-l superi pe alimentele umede și miroase bune. Sunt sigur că Malcolm așteaptă cu nerăbdare propria sa parcelă personalizată.

Serviciul Clienți este minunat, îmi place că folosesc Whatsapp, interogarea mea a răspuns prompt și, deși nu le puteți auzi, sunt sigur că oricine mi-a răspuns că mi sa părut cu adevărat prietenos și prost. Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru Furbaby & # x1f63b; Malcolm spune Mulțumesc, precum și # x1f63b; " - Margaret iaz, GB

"Idee strălucitoare și servicii fantastice ale clienților. O astfel de idee bună pentru o companie, funcționează mai ieftină decât mâncarea dietetică specială pe care o cumpăram pentru ea și are ingrediente mai bune. Ori de câte ori am pus o întrebare pe care a fost sortată rapid, iar personalul pare atât de cunoștințe, cât și politicos. Recomandă tuturor prietenilor mei nebun de pisici (și bărbați)!"- Millie, GB

Recenzii negative

"Acesta este cu siguranta Purina Gold cu o eticheta noua fantezie pe ea. Alimentele nu sunt personalizate pe pisică, deoarece am două pisici cu 2 nevoi foarte diferite și ce știți???? Ambele pisici au avut exact aceleași mese livrate. Nu plătiți peste 60 de lire sterline pe lună pentru hrana supermarketurilor.

Ne pare rău, dar cutia de carne sunt exact aceleași pentru fiecare pisică. Și exact aceleași arome. Biscuiții sunt exact la fel, cu excepția faptului că Coco are o sumă mai mică decât tunetul.

Nu m-am născut ieri."- Leanne Phelps, GB

Răspuns din Republica Cats

12 ianuarie 2021

Salutări Leanne,

Am fost deosebit de intrigați de revizuirea dvs., așa că am aruncat o privire la planurile pisicilor tale de a vă asigura că primesc nutriția potrivită și adecvată pe care le oferim pentru fiecare pisică.

Tocmai am luat un aspect mic și pot vedea că pisicile tale sunt diferite vârste, greutăți și au obiective diferite de sănătate. Nutriționistul nostru de pisică internă a recomandat planurile lor personalizate de hrănire, inclusiv propriul lor amestec de alimente uscate adaptate, o selecție completă de rețete alimentare umede pentru a testa toate servite într-o porțiune personalizată. Este această combinație care înseamnă că putem susține nevoile unice ale pisicilor și obiectivele individuale de sănătate.

Spuneți-ne dacă ați primit ceva diferit de ceea ce am descris și o putem pune bine.

Ajungeți la noi la Chat @ republica.com dacă doriți să vă vorbim prin rețete și planuri și vom fi încântați să vă ajutăm și pe pisicile dvs. în călătoria lor.

Zi buna,
Emily

"Pisica mea a fost inițial entuziasmat de unele mâncăruri, dar a urât o parte din ea. Dar 2 lucruri în cele din urmă mi-au făcut resturi abonamentul:

  1. Prețul este foarte ridicat, având în vedere că puteți cumpăra un produs care arată suspicios similar în supermarket pentru mult mai puțin. Cinstele au un semn suspect asupra lor unde se pare că o etichetă a fost scoasă din staniu înainte ca eticheta proprie să fie blocată în schimb.
  2. Pisica mea a început să vomite de fiecare dată când a mâncat mâncarea. Asta e un chuck scump.

Aș spune că nu se deranjează."- Kim Arrowsmith, GB

Cât de mult costul alimentelor din Republica Cats Cats?

Republica CATS este un serviciu de abonament. Perioada de probă care a fost atât de populară în Marea Britanie a oferit 28 de mese pentru £ 5 sau aproximativ 75% din prețul obișnuit. (£ 5 este echivalent cu aproximativ 7 u.S. Dolari.) Perioada de probă este de două săptămâni. Dacă vă înscrieți pentru serviciu, mesele vor fi expediate lunar.

Numărul de cutii și cantități de alimente pe care le primiți în fiecare lună va depinde de câte pisici vă înscrieți, greutatea și celelalte nevoi unice.

Am venit cu un cost estimat de £ 35 pe lună pentru o pisică medie cântărind 8-9 kilograme folosind Republica Pisici. Care s-ar despărți la £ 8.75 pe saptamana; și £ 1.25 pe zi. Acestea sunt doar estimări și ar varia în funcție de planul dvs. de pisică și de hrănire.

În general, este Republica Pisici o alegere bună?

Dacă sunteți în căutarea unei diete adaptate pentru pisica dvs., care este livrată la ușă - mai ales una care pare să se bucure de pisici - atunci Republica Pats pare să fie o alegere bună a alimentelor.

Aceasta nu este o dietă proaspătă, de casă și nu conține ingrediente de grad umane. Compania nu face ca aceste pretenții să nu se aștepte.

Dar Republica Pisics va fi foarte convenabilă pentru mulți iubitori de pisici care îi plac modelul de abonament. Alimentele par a fi, de asemenea, o lovitură cu pisici. Compania pare, de asemenea, să facă un efort bun pentru a vă asigura că pisica dvs. obține alimente care sunt potrivite pentru sănătatea și stilul său de viață.

Brandul oferă, de asemenea, mai multă varietate care, aproape orice serviciu de abonament cu opt alimente umede și două alimente uscate.

Estimarea prețului, Republica Pats pare, de asemenea, o alegere rezonabilă pentru mulți oameni.

Republica Pisics are unele dezavantaje. În primul rând, serviciul este disponibil numai în Marea Britanie în acest moment.

În al doilea rând, compania face foarte dificilă găsirea unor fapte de bază despre alimente și servicii. Majoritatea oamenilor nu doresc să se înscrie pentru serviciul de abonament pentru a afla toate detaliile. Prețul trebuie, de asemenea, să fie ușor de disponibil fără a fi nevoie să se înscrie pentru serviciu.

Informațiile despre ingredientele companiei și standardele de fabricație ar fi, de asemenea, binevenite de mulți iubitori de pisici.

Cum comandați alimente Cat Republica Cats?

Republica PATS este disponibilă prin modelul de abonament al companiei. Dacă locuiți în Marea Britanie, vă puteți înscrie pentru pachetul dvs. de degustare aici. Dacă sunteți gata să vă înscrieți pentru un abonament la Republica Cats, îl puteți face pe același site web. Va trebui să completați informații despre pisica dvs., inclusiv numele, greutatea, vârsta și problemele de sănătate.

Odată ce începeți să primiți comenzile, veți putea face modificări bazate pe ceea ce îi place pisica dvs. Puteți personaliza următoarea comandă înainte de a fi trimisă.

Faceți clic aici pentru a obține 75% din primele 28 mese. Utilizați CATS75 la checkout

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Republica cats cat food review