Vivipet cat revizuire

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Toată lumea vrea să fie sănătoasă și vrem același lucru pentru animalele noastre de companie. Cel mai mare lucru pe care îl puteți face pentru sănătatea ta este de a mânca o dietă nutritivă - ceea ce înseamnă o mulțime de fructe și legume proaspete, boabe întregi și proteine ​​slabe. Poate chiar un mic tofu din când în când.

În timp ce Tofu are locul pe masa ta de masă, probabil că nu te-ai aștepta să o găsești în cutia de gunoi a pisicii tale. Aici intră ViPiPet.

Vidipet oferă 100% gunoi natural de pisică făcută cu brânză de fasole. Este moale și blând pe labele pisicii tale, care se aprinde pentru comoditate și ușor, dar foarte absorbant. Am testat-o ​​pe noi înșine să vă aducem această revizuire cinstită și imparțială.

Nume produs: Vivipet tofu pisica pisica

Magazin vivipet tofu pisica pisica

Evaluări

  • Varietate de produse - 7/10
  • Preț pe lire - 6/10
  • Formule multi-pisică - 7/10
  • Abilitatea de agrement - 9/10
  • Controlul mirosului de lungă durată - 9/10
  • Opțiuni naturale / alternative - 10/10

Scor general: 8 /10

Privire de ansamblu de marcă

Povestea lui Vivipet a început cu pierderea tragică a unui animal de familie iubit, impozit. Fondatorul VIVI a pierdut impozitul pe peritonita infecțioasă felină, o boală virală cauzată de anumite tulpini de coronavirus felinar.

Ceea ce face ca această boală atât de oribilă să fie că pisicile infectate nu prezintă de obicei simptome în timpul infecției virale inițiale și majoritatea recuperă spontan. În aproximativ 10% din pisici, cu toate acestea, virusul se poate muta și se răspândește în întregul corp ca o boală progresivă, aproape întotdeauna fatală.

După ce a pierdut impozitul, VIVi a creat Vivipet pentru a ajuta la sprijinirea altor proprietari de animale de companie și pentru a strânge fonduri pentru a dona organizațiilor precum Zenbycat care sprijină cercetarea FIP. Astăzi, VIVi este proprietarul iubitor al a trei pisici adoptate și un câine. Ea continuă să lucreze spre scopul ei de a găsi un remediu pentru FIP.

Produsele disponibile

NumeMaterialeleClumping?Perioada din viataCaracteristici suplimentare
Vivipet tofu pisica pisica100% caș natural de fasoledaToateBiodegradabil, strălucit, ușor, textura moale

Ce produse oferă marca?

Vivipet este un comerciant online care vinde produse populare de animale de companie, dar ei au, de asemenea, propria lor formulă de gunoi de pisică tofu. Acesta este singurul produs Vivipet în prezent și vinde în momentul acestei revizuiri.

Iată câteva detalii despre Vivipet Snowball tofu pisică gunoi:

  • Realizate din 100% soia naturală, sigură și netoxică
  • Textura ultra-moale, blândă pe labele de pisici sensibile chiar sensibile
  • Fără praf, ajută la protejarea tractului respirator al pisicii
  • Foarte absorbant și ușor, flanșabil și biodegradabil
  • Rapițând rapid în 3 secunde sau mai puțin, ușor de scoop
  • Formula ecologică se dizolvă cu ușurință în apă

Deoarece Vidipet oferă doar o formulă în acest moment, am examinat-o în detaliu mai jos.

Vidipet Snowball Tofu Cat Litter Reviewed

Pisica este un rău necesar pentru proprietarii de pisici - este ceva de care ai nevoie, dar vrei sa eviti sa se ocupa de ea cat mai mult posibil. Când cumpărăm pentru pisici, căutăm ceva care absoarbe lichid rapid, aglomerări bine și controlează mirosul. Gunoiul de zăpadă al lui ViVipet Tofu pisică a jucat bine în toate cele trei zone.

Când luați punga de gunoi de pisică vivipet tofu, am fost surprinși cât de ușor a fost. O geantă de 6 lire s-a asemănător cu o geantă de 12 sau 15 lire de la alte mărci, iar site-ul web revendică că funcționează o geantă de 20 de lire. Cu siguranță nu am fost dezamăgit când a venit la celelalte promisiuni făcute. Vivipet tofu pisică pisică absoarbe într-adevăr lichid foarte repede și se agită bine. Așa cum este adevărat pentru multe gunoi alternative pe care le-am încercat, aglomerările nu erau la fel de greu ca argila, dar au fost destul de ușor pentru a scoate.

În ceea ce privește controlul mirosului, acesta este o zonă de luptă în gospodăria noastră multi-pisică. Vidipet a funcționat bine, în special pentru mirosul de urină. Noi scoatem zilnic, așa că mirosul din deșeurile solide a fost mai puțin o problemă, dar gunoiul părea să facă o slujbă destul de bună în acea zonă.

Cea mai mare preocupare cu mulți proprietari de pisici când vine vorba de pisica de pisică este praful pe care îl produce. Nu numai că este vivipet tofu gunoi scăzut în praf, dar așternutul este fabricat din brânză de fasole naturală 100%. Chiar dacă pisica ta respiră într-un praf mic, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la substanțele chimice toxice.

Celelalte probleme pe care le avem cu gunoiul Tofu al lui Vivipet sunt prețul și gradul pe care îl urmărește. Acest gunoi costă peste 2 dolari.00 per kilogram care este destul de scump, deși site-ul sugerează că o singură pungă poate dura o pisică timp de până la 6 săptămâni. Nici nu m-am apropiat de asta în gospodăria noastră multi-pisică și nu-mi imaginez că majoritatea gospodăriilor. Ar fi greu să justifice plata atât de mult pentru acest gunoi.

În cele din urmă, în timp ce vivipet de zăpadă tofu pisică de pisică este ușor și blând pe labele pisicii tale, granulele sunt atât de ușoare și amenință încât au tendința de a urmări ... o mulțime. Mizeria este ușor de a mătui, dar dacă pisicile voastre au tendința de a arunca gunoi în jurul valorii, aceasta nu poate fi cea mai bună opțiune pentru dvs.

CategorieRating
Preț6/10
Acțiunea de acțiune9/10
Controlul mirosului9/10
Praf / mizerie8/10
Aromă10/10
Ușor de scoop9/10
Evaluare globală8.5/10

Pro Pat de pisică Vivipet:

  • Naturale și non-toxice, 100% biodegradabile
  • Textura moale, blând pe labele de pisici sensibile
  • Foarte absorbant, neutralizează mirosul urinei
  • Fluxabil pentru eliminarea ușoară, biodegradabil

Contra de gunoi de pisică vivipet:

  • Destul de scump în comparație cu alte opțiuni
  • Granulele ușoare pot urmări mai mult decât niște așternuturi

Acest gunoi vine într-o pungă de 6 lire cu 4 pungi pe comandă. Deși așternutul este foarte ușor, este foarte absorbant. Fiecare geantă de 6 lire are lucrarea unui sac de 20 de lire din alte mărci.

Ce cred că clienții se gândesc la gunoiul de pisică Vivipet?

Deoarece Vivipet este vândut numai pe site-ul brandului, este puțin dificil să adunați comentarii imparțiale. Pe baza recenziilor postate pe site, totuși, această gunoi de pisică are 9.Rating 9/10 stele. Vivipet a primit peste 1.000 de recenzii de 5 stele și peste 50 de recenzii de 4 stele. Deși există câteva ratinguri sub 3 stele, nu am reușit să citim comentariile.

Iată câteva fragmente de la o parte din Comentariile clienților pozitive:

"Am luat acest gunoi pentru că pisoiul meu mânca celălalt gunoi și m-am speriat că se va îmbolnăvi. Ea a mâncat puțin din asta și mă simt mai bine de când este tofu. miau!" - Amanda K.

"În valoare de preț!! Am cheltuit destui bani pe așternut pentru a cumpăra o mașină. Deci, mă bucur că am găsit unul care merită prețul. Acest gunoi durează mult mai mult decât alte mărci pe care le-am încercat și îmi păstrează casa de miros ca o cutie de gunoi." - Gina Y.

"Logodnicul meu are alergii proaste de pisici, ceea ce înseamnă că pisica mea de 14 ani îl face să strănut și ochii lui se transformă în roșu. Am citit online că enzima este alergică la urina de pisică care se poate agitat din praf când scoopa cutia. Așadar, am vrut să încerc așternutul de la Tofu, deoarece este cel mai liber praf. Am folosit-o timp de o săptămână și până acum, atât de bine! Cred că praful și fără a lăsa aglomerațiile să stea în jur a ajutat o tonă. Cu siguranta voi continua sa folosesc acest lucru!" - Abigail W.

Deși majoritatea recenziilor de pe site-ul Vivipet par a fi pozitive, am reușit să găsim câteva recenzii negative despre Chewy. Deși chewy nu pare să aibă produsul în stoc foarte des, câțiva clienți au reușit să o găsească și au făcut comentariile în comentarii:

"Anul trecut am cumpărat acest lucru în speranțe mari de a-mi termina problema cu praful de gunoi de lut. Și de fapt a fost mai rău folosind acest produs? Folosesc garnituri de cernere în cutia de gunoi a pisicii mele. Și de fiecare dată când i-am curățat cutia de gunoi și mi-am cerșit o căptușeală, trebuia să port ochelari de siguranță, deoarece praful era atât de rău." - Tigger

"În ansamblu, acest gunoi este bun și îmi place că este în stare de entuziasm, dar pentru mine și pisicile mele profesioniștii nu justifică creșterea prețurilor mari asupra gunoiului de lut." - Jay Z

"Se potrivește, foarte repede, deoarece aglomerările sunt mari, astfel încât așternutul meu nu pisică cu ușurință ca nisipul de lut. Dar urmărirea este ușor de curățat, pentru că din nou, sunt bucăți mari. Litterul scoops frumos, care a fost ceea ce am fost îngrijorat cel mai mult." - Enslavedcatmom

Cât costă vivipet pisica pisica?

Pentru a cumpăra gunoi de pisică Vivipet tofu, va trebui să creați un abonament. Fiecare comandă vine cu 4 pungi de gunoi pentru $ 59.99. Dacă o depășiți, asta înseamnă că fiecare sac de 6 lire costă aproximativ 14 dolari.99. Veți primi o geantă gratuită cu prima comandă, cu toate acestea, plătiți doar expedierea pe prima comandă.

Dacă doriți să știți cât costă vivipet tofu costuri pe kilogram, va trebui să faceți mai multă matematică. Folosind prețul de 14 USD.99 per pungă, prețul mediu pe pound este de aproximativ 2 dolari.50.

În general, este vivipet pisică gunoi o alegere bună?

Suntem impresionați de vivipet de zăpadă tofu pisică pisică ca un întreg, deoarece este extrem de ușoară și foarte absorbantă. A pisicilor naturale pe care le-am încercat, aceasta a făcut foarte bine împotriva urinei. Odorurile fecale sunt în mod obișnuit mai greu de acoperit, totuși, în special cu mai multe pisici. Ne-a plăcut că totul este natural și, desigur, că este aprins.

Lucrul pe care trebuie să-l ia în considerare cu acest brand este dacă costul justifică performanța. Dacă aveți o singură pisică și căutați o alternativă naturală, ar putea fi alegerea perfectă. Gunoiul Tofu al lui Vivipet este ușor, foarte absorbant și controlează bine mirosul - este, de asemenea, fluturable. Într-o gospodărie multi-pisică, cu toate acestea, puteți ajunge să treceți prin gunoi mai repede decât vă puteți permite.

Deși Vivipet oferă doar un tip de așternut de pisici în acest moment, par să fi pus o mulțime de gândire în ea. Produsul este bun, dar nu am spunem că este opțiunea ideală pentru fiecare proprietar de pisici.

Unde este vivipet pisica gunoi vândute?

Cel mai bun loc pentru a achiziționa vivipet pisica de gunoi este online prin intermediul site-ului Vivipet. Va trebui să începeți un abonament, dar veți primi o pungă gratuită cu prima dvs. comandă. Fiecare comandă constă din 4 pungi de gunoi și se va reînnoi la fiecare 4 săptămâni. Puteți anula sau schimba abonamentul în orice moment prin conectare.

De asemenea, este posibil să puteți găsi gunoi Vidipet tofu de la comercianții cu amănuntul online, dar nu la fel de consecvent. Chewy uneori o poartă, dar nu au fost în stoc în momentul acestei revizuiri.

Faceți clic aici pentru a face cumpărături pentru gunoiul de pisică vivipet tofu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Vivipet cat revizuire