Autoritatea cat food review

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.
Am studiat acest brand Petsmart pentru a afla unde se face, de câte ori a fost rechemat și dacă este sau nu o alegere sigură și sănătoasă pentru pisici. Aflați mai multe în comentariul nostru de produse alimentare imparțiale.

Suntem cu toții despre autoritatea de evaluare a pisicilor cu privire la ceea ce contează

Am analizat autoritatea și l-am clasificat în funcție de standardele CATS despre noi, evaluând marca privind caracterul adecvat al speciilor, calitatea ingredientelor, varietatea de produse, prețul, experiența clienților și istoria rechemării. Iată cum este rată în fiecare dintre aceste șase domenii-cheie.

Autoritate alimentară pentru pisici

Magazin pentru alimente de pisică de mâncare pe Chewy

Evaluări

  • Specii de oportunitate - 6/10
  • Ingredient Calitate - 7/10
  • Varietate de produse - 7/10
  • Preț - 9/10
  • Experienta clientului - 7/10
  • Amintiți istoria - 5/10

Scor general: 6.8/10

Oferim autoritate alimentară pisică un 41 din 60 de rating sau un grad B.

Despre autoritate

Autoritatea este un brand alimentar pentru animale de companie realizat pentru Petsmart, un comerciant cu animale de companie din SUA, fondat în 1986. Este acum cel mai mare lanț de specialitate din America de Nord, cu locații cu amănuntul de peste 1.500.

Petsmart a introdus marca Autorității înapoi în 1995. În comparație cu celelalte branduri de magazine ale lui Petsmart, autoritatea nu este la fel de generică ca alegerea Great sau ca granola ca pur și simplu hrănesc. Este orientat spre cei care caută alimente științifice formulate și științifice. Arată ca o dietă științifică de magazin.

Aprovizionarea și fabricarea

Autoritatea spune că toate produsele lor sunt făcute în SUA din ingrediente interne și importate. Autoritatea nu numește partenerii lor de producție, dar a Raport de știri din 2016, sugerează că ei au parte cu mai mulți producători, inclusiv American Nutrition, Inc în Ogden, Utah.

A fost rechemată alimentele de pisică de autoritate?

Autoritate alimentară pentru pisici a fost rechemat în martie 2007 Datorită contaminării melaminei. La fel ca multe alte companii din acel an, producătorul de autoritate a primit ingrediente de melamină din China, determinându-le să retragă numeroase soiuri de alimente de pisică și câine.

Ce fel de alimente de pisică oferă autoritatea?

Selecția alimentelor de pisică a autorității include rețete umede și uscate în trei linii.

  • Sănătatea de zi cu zi se face pentru nevoile generale dietetice. Acesta include alimente specifice de viață pentru pisoi, adulți, seniori și toate etapele de viață.
  • Granul gratuit Linia nu conține porumb, grâu, soia sau alte ingrediente de cereale.
  • Autoritate Soluții alimentele de pisică abordează nevoi dietetice speciale, inclusiv controlul părului, gestionarea greutății și multe altele.

Alimentele de autoritate vizează un client orientat spre expertiză. Fiecare climat albastru sau argint detaliază parteneriatul Autorității cu consiliul de consultanță sănătos pentru animalele de companie și # x2122;, o echipă consultativă de medicii veterinari, nutriționiști de animale de companie și cercetători. Acești experți ghidează deciziile companiei și îi ajută să consilieze clienții.

Autoritatea Cat Food - Top 3 Rețete Realizate

# 1 Autoritatea de control al parulului și gestionarea greutății Greutate Chicken & Rice Formula Adult Dry Cat Food Review

Autoritatea de control al părului și gestionarea greutății Pui de pui și orez Formula pentru adulți alimente uscate uscate

Vedere la Chewy

Puiul pare a fi sursa de proteine ​​primare din acest produs alimentar uscat.

Acest produs alimentar din linia de soluții ale autorității promite să abordeze două probleme la o dată-paroliere și în exces.

Este fortificat cu o fibră suplimentară de la celuloză pulbere de celuloză și de sfeclă uscată. Fibră, unii cred, ajută la menținerea pisicilor subțiri și satisfăcute, ajutând, de asemenea, la îmbunătățirea digestiei și reducerea bilelor de păr.

Împreună cu toată această fibră, alimentele conțin proteine ​​atât din surse de animale, cât și din plante. Puiul de pui și masa de pui conduc Lista ingredientelor, cu concentrat de proteine ​​de porumb și porumb de masă care apar câteva sloturi mai târziu. Orezul de bere pare să fie sursa de carbohidrați primari și o altă sursă de fibră. Acest produs secundar al frezării de orez este minim hrănitoare și, cu siguranță, nu este necesar pentru pisica dvs. carnivoră.

Mâncarea conține grăsime de pui ca sursă de grăsime primară, plus o atingere de ulei de pește mai târziu pe lista ingredientelor. Este fortificată cu vitamine sintetice, minerale și aminoacizi. Conține L-carnitină, un aminoacid care poate ajuta la arderea grăsimilor.

În general, acest produs alimentar are proteine ​​moderate, conținut scăzut de grăsimi și conținut ridicat de carbohidrați.

Cu o mulțime de boabe de calorii joase și bogate, această mâncare este cu siguranță făcută pentru pierderea în greutate, dar nu este exact un vis al carnivorei. O dietă de înaltă umiditate, bogată în proteine ​​este o alternativă adecvată pentru pierderea în greutate.

Mâncarea are 354 de calorii pe ceașcă.

Ingrediente

Pui de pui, carne de pui, orez de bere, concentrat de proteine ​​de porumb, porumb sub formă de pulbere, pulpă de sfeclă uscată, aromă naturală, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixte), produs de ouă uscată, fructoligozaharide, taurină, vitamina E supliment, niacin, -Scorbyl-2-polifosfat, supliment de vitamina A, acid pantotenic, mononit de tiamină, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, supliment de vitamina B12, supliment de vitamina D3, acid folic, biotină, clorură de potasiu, clorură de colină, hexametafosfat de sodiu, sulfat de zinc, sulfat de sodiu , Sulfat de cupru, sulfat de mangan, selenit de sodiu, iod de calciu, tocoferoli amestecați (conservant), ulei de pește și L-carnitină.

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 33.00%
Grasimi brute: 8.00%
Fibră brută: 7.0%
Umiditate: 10.0%
Frasin: 6.5%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 36.67%
Gras: 8.89%
Fibră: 7.78%
Carbohidrați: 39.44%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 37.53%
Gras: 22.10%
Carbohidrați: 40.37%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Pui de pui, grăsime de pui, ulei de pește

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Brevete de orez, concentrat de proteine ​​de porumb, porumb de sol, celuloză sub formă de pulbere, pulpă de sfeclă uscată

Alergeni obișnuiți: Pui, ouă

PROS

  • Conține grăsimi de la animale
  • Nu conține subproduse de origine animală
  • Fără culori artificiale, arome și conservanți

Contra

  • Conținut ridicat de carbohidrați
  • Fără alimente uscate nu oferă umiditate nevoile dvs. de pisică

# 2 Autoritate Chicken, Rice & Turcia Formula uscată Cat Food Review

Autoritate Pui, Rice & Turcia Formula uscată Cat alimente, sac de 7 lb

Vedere la Chewy

Puiul pare a fi sursa de proteine ​​primare din acest produs alimentar uscat.

Această alimentație uscată face parte din linia de sănătate de zi cu zi a autorității. Este un aliment uscat standard care combină carnea de pui demontată, făina de pui și Turcia ca surse primare de proteine. Mâncarea conține un amestec de boabe de înaltă carbohidrați cu orez de bere cu valoare redusă, luând locuri proeminente pe lista ingredientelor. Concentratul de proteină de porumb este adăugat ca o sursă de proteină a plantelor.

Mâncarea conține un amestec de grăsimi de pui și ulei de somon ca surse primare de grăsime. Cu biodisponibilitatea lor ridicată și profilurile ideale de acid gras, aceste grăsimi din surse de animale sunt optime pentru pisici.

Mâncarea nu conține aditivi artificiali. În schimb, devine o influență de aromă din "aromă naturală", un ingredient realizat în mod obișnuit din țesutul animal hidrolizat. Este fortificată cu vitamine sintetice, minerale și aminoacizi.

În ansamblu, acest produs alimentar uscat are un conținut de proteine ​​moderat, cu conținuturi moderate de grăsimi și carbohidrați ridicate.

În timp ce sunt câțiva pași înainte de magazinul alimentar vopsit, artificial articulat, Kibble, acest produs alimentar este alimentele dvs. standard de plante greu. Nu se evidențiază ca fiind deosebit de bună sau excepțional de rău în comparație cu alte produse Kibble.

Mâncarea conține 387 de calorii pe ceașcă.

Ingrediente

Carne de pui, făină de pui, orezul de bere, porumb, concentrat de proteine ​​de porumb, grăsime de pui (conservat cu tocoferoli mixt), curcan, pulpă de sfeclă netedă, aromă naturală, produs ouă uscată, ulei de somon, clorură de potasiu, inulină, clorură de colină, sare , Fosfat dicalcic, vitamine (supliment de vitamina E, supliment de niacin, supliment de vitamina A, mononitratul de tiamină, pantotenatul D-calciu, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, supliment de vitamină D3, biotină, vitamina B12 Supliment), hexametafosfat de sodiu, minerale (sulfat de zinc, sulfat feros, sulfat de cupru, sulfat de mangan, carbonat de calciu, selenit de sodiu, iod de calciu), taurina, ulei vegetal, extract de rozmarin.

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 32.00%
Grasimi brute: 16.00%
Fibră brută: 4.0%
Umiditate: 10.0%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 35.56%
Gras: 17.78%
Fibră: 4.44%
Carbohidrați: 42.22%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 29.40%
Gras: 35.70%
Carbohidrați: 34.91%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Pui de pui, grăsime de pui, curcan, ulei de somon

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Brevete de orez, porumb, concentrat de proteine ​​de porumb, pulpa de sfeclă uscată

Alergeni obișnuiți: Pui, ouă

PROS

  • Gratuit de subproduse de origine animală
  • Făcute cu grăsime de animale
  • Făcute fără culori artificiale, arome sau conservanți

Contra

  • Conținut ridicat de carbohidrați
  • Fără alimente uscate nu oferă umiditate nevoile dvs. de pisică

# 3 Autoritate pui entree Adult Pate Conserve Cat Food Review

Autoritate pui entree Adult Pate Conserve Cat alimente

Vedere la Chewy

Puiul pare a fi sursa primară de proteine ​​din acest produs alimentar de pisică umed.

Acest paté conservat de la autoritate se concentrează asupra puiului ca sursă primară de proteine, cu pui, bulion de pui și ficat de pui care se îndreaptă spre lista ingredientelor.

Mâncarea conține, de asemenea, pește ocean, un nume vag pentru o varietate de specii, inclusiv tilefish și alte whitefish. Pentru că nu știm prea multe despre identitatea sau originea acestui ingredient, este greu să ghiciți despre conținutul său de mercur sau despre valoarea nutrițională. Mâncarea conține un produs de ou uscat ca o sursă finală de proteină animală.

Deși acest lucru este prin majoritatea standardelor, un aliment cu carbohidrați scăzut, rețeta nu este fără o atingere de orez de bere, un produs secundar minim.

Înainte de o listă de vitamine, minerale și aminoacizi sintetice, alimentele conțin gumă de guar ca agent de stabilizare și ulei de pește menhan ca o sursă adecvată de specii de acizi grași omega-3.

În plus față de gama standard de suplimente, alimentele conțin un indiciu de drojdie uscată a brevetului ca sursă de vitamine B.

În ansamblu, acest produs alimentar are conținut ridicat de proteine ​​cu conținut moderat de grăsimi și carbohidrați scăzut.

Doar la atingerea orezului, această mâncare este ca un paté modernizat de friskies. În loc de subproduse de origine animală, conține tăieturi marcate în mod clar de carne musculară și ficat. În loc de caragenan, este făcut cu gumă de guar. În loc de culori și arome artificiale, această autoritate paté optează pentru a păstra lucrurile naturale.

Alimentele conțin 183 de calorii pe 5.5-uncii pot sau 33 de calorii pe uncie.

Ingrediente

Pui, bulion de pui, ficat de pui, pește de ocean, orezul de bere, produs de ou uscat, gumă de guar, sare, clorură de potasiu, ulei de pește menhan (conservat cu tocoferol mixt), taurină, clorură de colină, vitamine (supliment de vitamină E, mononit de tiamină, Supliment Niacin, Pantotenat D-calciu, clorhidrat de piridoxină, supliment de riboflavină, supliment de vitamină A, supliment de vitamină D3, supliment de vitamina B12, acid folic), drojdie uscată, minerale (sulfat feros, oxid de zinc, proteine ​​de cupru, iodură de potasiu, Sulfat de mangan, selenit de sodiu).

Analiza garantată

încărcător
Proteină brută: 10.00%
Grasimi brute: 6.50%
Fibră brută: 0.8%
Umiditate: 78.0%
Frasin: 2.5%

Materialul uscat

încărcător
Proteină: 45.45%
Gras: 29.55%
Fibră: 3.64%
Carbohidrați: 10.00%

Greutatea calorică

încărcător
Proteină: 35.73%
Gras: 56.41%
Carbohidrați: 7.86%

Ingrediente pe care le-am plăcut: Pui, ficat de pui, ulei de pește Menhaden

Ingrediente pe care nu le-am plăcut: Brevete de orez, gumă de guar

Alergeni obișnuiți: Pui, pește, ouă

PROS

  • Bogat în proteine ​​din surse de animale
  • Făcat fără subproduse de origine animală
  • Conține un amestec de carne și organe musculare
  • Fără culori artificiale, arome și conservanți

Contra

  • Conține Ocean Whitefish vag
  • Conține Brewers Rice

Ce gândesc clienții despre alimentele de pisică de autoritate?

Autoritatea Cat Alimente primește recenzii mixte.

În timp ce cele mai limitate, cele mai multe recenzii privind Chewy și Petsmart sunt pozitive. Clienții spun că atât ei, cât și pisicile lor se bucurau de mâncare. Odată ce treceți dincolo de recenziile cu amănuntul, veți citi despre câteva experiențe negative, inclusiv boli după ce a consumat autoritatea sau animalele de companie care pur și simplu au refuzat să o mănânce.

Iată ce câțiva clienți autoritate trebuie să spună despre experiența lor.

Revizuiri pozitive

"Kitty-ul meu iubește acest mâncare. Ea a fost în autoritate toată viața ei, dar a fost comutată la gestionarea părului de păr și greutate timp de aproximativ 9 luni, datorită obținerii sale de păr frecvente. Ea este un calico cu părul mediu și am început să remarcăm o scădere a bilelor de păr într-o lună. Aș recomanda cu siguranță acest lucru sau doar controlul parolului la oricine cu o pisică cu părul mediu sau lung." - Ashley, revizuirea autorității de comandă a părului de control și gestionarea greutății Pui de pui și orez Formula adulților uscați produse de pisică uscată

"Pisicile mele mi-au plăcut cu adevărat acest mâncare. Am șase pisici, de la vârsta de 13 ani - 8 luni, iar după triumf a schimbat formularea, am fost foarte încântat să găsesc acest produs alimentar. Cumpar trei cazuri de alimente pe lună, deci o alimentație de calitate la un punct de preț accesibil înseamnă mult pentru mine. Sper și mă rog să nu schimbe acest mâncare!" - Mary, revizuire Autoritate Pui Entree Adult Pate Conserve Cat alimente

Recenzii negative

"Am 7 pisici interioare / în aer liber și toate nu ar mânca acest mâncare. Acest lucru în cazul în care primele alimente uscate au refuzat să mănânce. În fiecare dimineață aș fi în mod normal să-și umple mâncărurile cu alimente uscate și acest produs uscat special este complet plin în felurile lor de mâncare. Nu aș cumpăra din nou această mâncare." - Charlie, revizuirea autorității de comandă a părului de comandă și gestionarea greutății Pui de pui și orez Formula pentru adulți uscat alimentar

"Am fost încântat să încerc o nouă mâncare, 2 dintre pisicile mele sunt mâncătorii agitați. Brandul meu obișnuit este scump așteptă cu nerăbdare să economisească bani. Una dintre pisicile mele a mâncat acest lucru, dar ceilalți nu ar fi. Lipirea de marca mea obișnuită chiar a crezut că este scump." - Tracy, revizuirea autorității de comandă a părului de comandă și gestionarea greutății Pui de pui și orez Formula adulților uscați alimente

Cât costă alimentarea cu autoritatea alimentară?

Autoritatea este un brand ieftin. Pe baza unor linii directoare standard pentru alimentație pentru pisica medie de 10 lb, rețetele uscate ale autorității costă aproximativ $ 0.18 la $ 0.28 pe zi. Autoritatea hrană pentru pisici umede este un pic mai scump la aproximativ $ 0.96 pe zi.

Deci, cum se compară autoritatea cu alte mărci? Autoritatea alimentară uscată este comparabilă cu marca sora Petsmart Pur și simplu hrănesc, Dar formulele sale umede sunt mult mai ieftine în comparație, ocupând același slot de preț ca și brandurile bugetului Fancy sărbătoare și Friskies.

În general, este o alegere bună?

Poate fi. Dacă doriți să încercați o încercare, începeți cu alimentele umede ale autorității, care sunt alimente cu carbohidrați scăzute făcute cu o mulțime de carne marcată în mod clar și fără ingrediente artificiale. Selecția lor conservată este ca o friskies anterioară sau o sărbătoare de fantezie la un preț imbatabil.

Autoritatea alimentară uscată este o tăietură peste alte alimente la același preț, dar nimic despre el este deosebit de interesant. Având în vedere că acest brand nu a fost reamintit din 2007 și nu a diminuat nici o controversă semnificativă, pare să fie o alegere relativ sigură și fiabilă.

Unde să cumpărați alimente de pisică?

Autoritatea este vândută în magazinele Petsmart din jurul Americii de Nord. Puteți cumpăra, de asemenea, on-line pe Petsmart.COM și Chewy, un site de vânzare cu amănuntul de pete de companie.

CLICK AICI pentru a face cumpărături pentru alimentele de pisică pe Chewy.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Autoritatea cat food review