Modalități de a vă ajuta pisica printr-o perioadă de îndure

Modalități de a vă ajuta pisica printr-o perioadă de îndure

Pierderea unui iubit este foarte traumatică. Și când vine vorba de animale de companie, uneori ar putea fi insuportabilă. Nu numai că oamenii suferă de durerea unui animal de companie pierdut, dar alte animale se întristate, de asemenea, când își pierd prietenul. Este absolut Heartbreaking!

Grielingul nu se limitează la pierderea unui alt animal, pisicile, de asemenea, durează moartea tovarășilor lor umani. Pisicile se întrunesc în cea mai mare parte atunci când sunt predați să adăpostească sau să fie retrogradați.

Dacă aveți o pisică îndurerată, există destul de puține modalități pe care le puteți ajuta. Dar, înainte de a sări în acest subiect, să vă spunem mai întâi cum puteți identifica dacă pisica dvs. este îndurerată sau nu pentru că este foarte important să nu confundați durerea cu alte condiții mentale.

Pisica CPA privind o fereastră

Cum să înțelegeți o pisică îndoită

Așa cum știți deja că felinele sunt un expert în ascunzând sentimentele lor, dar durerea este ceva care nu poate scăpa de ochii tăi. Există anumite căi pisicile arată tristețe. Unele pisici într-o mare măsură, în timp ce alții nu par afectați atunci când tovarășul lor este pierdut.

Unele pisici le-ar arăta sentimentele prin stoparea sau așezarea în colțul favorit al tovarășului și Howl de ore. S-ar putea să nu cumiească nici măcar să socializeze mult cu alte persoane sau animale. Cel mai rău este atunci când ei dormi mai mult decât de obicei și își pierd apetitul. În plus, unele pisici pot refuza chiar să se joace și să se izoleze în diferite colțuri.

Pe de altă parte, unele pisici nu se întruneză deloc și este complet normal. Nu există limită de timp pentru durere. Ar fi un proces de câteva luni sau chiar să dureze zile pentru ca pisica să se recupereze. Este vorba despre timpul și profunzimea relației pe care au avut-o cu partenerii lor absenți.

Vestea bună este că vă puteți ajuta pisica îndurerată într-o serie de moduri. Deci, să aruncăm o privire la modul în care puteți îmbunătăți starea mentală a pisicii voastre:

1. Luați durerea în serios

Fiți atenți la pisicile dvs. atunci când se învine. După cum am menționat, unele pisici se întrșează foarte mult pentru care își pierd apetitul sau pot înceta chiar să mănânce. Dacă pisica voastră îndureră refuză să mănânce mai mult de 24 de ore, ele prezintă riscul de a dezvolta lipidoza hepatic felină. Aceasta este destul de gravă și o condiție potențial fatală.

În acest caz, va trebui să vă vedeți veterinarul și să-l scoateți bine. Grielingul este extrem de stresant pentru o mică creatură ca o pisică. Afectează negativ sistemul imunitar, expunând pisica la alte boli. Deci, luați durerea în serios.

2. Oferiți o mulțime de stimulare și îmbogățire mentală

Upgradează mediul în jurul pisicii voastre îndurerate. Aduceți o nouă zgârietură de pisică, oferiți pisica dvs. cu jucării sau Catnip Toys, le favorizați într-o bucată de carne aromatică sau un bulion de pește. Faceți tot ceea ce face ca pisica voastră fericită; Nu lăsați nici o piatră neadevărată.

În legătură cu o postare: Cel mai bun turn de zgâriere de pisică

Plasarea unui copac de pisică în sus pe o suprafață, de obicei, face trucul. Așezați acele structuri lângă o fereastră cu vederi excelente ale cartierului dvs. și vor rămâne stimulați de cele mai multe ori.

Pisicile îndure care răspund bine la activități ca o sesiune plăcută îngrijire sau o vânătoare de comori. Formarea bazată pe recompensă ar putea face minuni pe măsură ce vă ajută să ridicați starea de spirit și să le scoateți din depresie mai repede decât de obicei.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării pentru pisici

Beneficiați că toate eforturile dvs. ar trebui să fie blânde, cultivate, distracție și fără forță.

3. Nu depinde de un nou partener

Nu vă grăbiți Adoptați un nou animal de companie pentru pisica voastră; Nu rezolvă nimic. Grielingul este stresant, iar un nou animal de companie poate crește atât nivelul de stres al pisicii dvs. De ce ar trebui să intensificați și nivelurile de anxietate? Așteptați până când toată lumea din familia dvs. s-au stabilit prin nemulțumiri și au fost rezolvate în rutina lor regulată înainte de a adopta un alt animal de companie.

Toată lumea procesează prin durere în funcție de ceasul lor. Pisica ta poate avea nevoie de mai mult de o lună pentru a se adapta prin durere. Mulți părinți de pisici așteaptă ani de zile până când simt că sunt gata să adopte o altă pisică nouă. Amintiți-vă că aducerea unei noi pisici ar însemna aducerea unui intrus la teritoriul pisicii existente. Trebuie să lucrați în consecință.

Două pisici care se află pe pervazul ferestrei cu pătură acasă

4. Știți când este timpul să curățați

Cu excepția cazului în care animalul de companie lipsă a fost bolnav, nu este nevoie să vă grăbiți să vă spălați alte tipuri de lucruri. Mirosul animalului decedat va dispărea în cele din urmă, iar pisica voastră va accepta pierderea tovarășului lor pe măsură ce trece timpul.

Acum, ar putea exista excepții. Dacă prietenul dvs. pufos refuză să se apropie de locurile sau obiectele care aparțineau pisicii decedate, atunci curățarea ar putea fi o opțiune mai bună. Și, desigur, puteți ajuta întotdeauna să ușurați nivelurile de stres ale pisicii dvs. făcând activități care le vor face fericiți.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de pisici

5. Verificați propriile emoții

Pierderea unui tovarăș de blană este foarte traumatică pentru fiecare membru al familiei. În acordarea acestui lucru, creaturile sensibile ca pisicile uneori nu pot face față acestor emoții și sentimente. Modul în care vă întristați ar putea avea un impact asupra emoțiilor voastre mici. Nu se îndoaie, dar păstrați un ochi asupra modului în care sentimentele voastre afectează prietenul dvs. pufos.

6. Fii consistent

Pisicile urăsc schimbarea. Ei nu se pot adapta la schimbare cu ușurință și este esențial să păstrați totul cât mai normal posibil. Poate că acest lucru nu poate fi un moment bun pentru a vă deplasa la o casă nouă. Desigur, viața trebuie să meargă așa cum este în ritm, dar există momente când nu aveți control asupra anumitor lucruri.

În cazul pisicii voastre îndurerate, păstrarea consecventă este una dintre ele. Încercați să păstrați totul cât mai sănătos posibil. Hrăniți pisica înnebunită în aceleași momente în fiecare zi, le îngrijiți, periați-le și, eventual, petreceți puțin timp suplimentar cu ei. Dacă pisica ta iubește să se prăbușească sau să ia NAP cu tine, să faci asta.

Aranja să-și petreacă timpul de calitate cu pisica voastră în mod regulat și să o angajezi în activități pe care le-a iubit.

Cum știu pisicile o altă pisică?

Pisica intelege daca cealalti pisica moare sau sufera de o boala. Ei ajung să-și dea seama de durerea că housematele lor ar putea trece foarte bine. Și atunci când ambele devin încurcate.

În cazul în care aveți multi-pisici, de multe ori, veți vedea că creaturile dvs. de feline notorii s-ar fi putut dovedi să devină foarte liniștite și tăcute, ascunzându-se într-un colț al casei dvs. și de a-și gândi propria afacere. Atunci ar trebui să înceapă să vă faceți griji.

Înainte ca oricare dintre ele trece, tot ce ar dori să facă este să-și petreacă cât mai mult timp, indiferent dacă au fost rivali sau concurenți în acest moment. La ultima lor vârstă, ei devin sprijinul celuilalt.

Dar asta nu este. Ar trebui să încheiem faptul că, dacă pisicile dvs. devin dintr-o dată foarte liniștite, înseamnă că oricare dintre ele sunt în ultimele lor etape. Conceptul dacă una dintre pisicile dvs. își dă seama că cealaltă este moartea nu a fost încă cercetată încă.

Pisica minciuna

Pisicile se întrșează pentru pisoii lor?

Când sunteți pe punctul de a renunța la pisoi pentru adopție, Pisica mamei este foarte conștientă de ea. Pisica mamei știe că este timpul să vă aventurați copiii în lumea mare și rea. Prin urmare, șansele pot să experimenteze anxietate de separare, în special dacă pisicile ei sunt luate prematur.

  • Relația pisică-kitty

Kitties nou-născută necesită constantă dragoste și afecțiune de la mamele lor. Mirele mamei pisice, hrana, toaleta trezesc pisicile ei si are grijă de fiecare aspect al vietii lor. Ei continuă să construiască o legătură puternică prin socializare până când vor deveni mobili.

Aproximativ șase săptămâni mai târziu, pisica mamei începe procesul de înțărcare. Rețineți că nu este deloc o idee bună să separe pisicile de la mama lor până când nu au înțărcat în mod adecvat, dar chiar și atunci, îndepărtându-le ar putea fi extrem de stresantă atât pentru mamă, cât și pentru descendenții ei.

  • Separarea mamei și a pisicilor

Ar trebui să eliminați pisicile din gospodărie odată ce au înțărcat complet și sunt de cel puțin 10 - 12 săptămâni de vârstă. Mama pisicilor acționează normal când pisoii lor au fost separați de ea. Deși nu au existat prea multe cercetări în plângerile pisoiului atunci când sunt separate de mama lor, este mai ales mama care a afectat cel mai mult timp. Deci, pisica mamei are nevoie de mai multa atenție atunci cand pisicile ei sunt luate.

  • Semne de durere

De obicei, sunt în mare parte schimbări comportamentale care apar la pisici. Yowling, căutând în jurul casei și schimbările în modelele de dormit și de a mânca sunt semne comune ale unei găuriri de pisică pentru pisoii ei. Cu toate acestea, unele pisici pot prezenta schimbări comportamentale neobișnuite. De exemplu, o pisică aloof poate deveni brusc foarte aglomerată și poate cere atenția. Întrucât, o pisică care obișnuia să se extindă pentru îngrijire se poate ascunde în colțuri și să-ți ignore prezența.

Pisicile au întristat pierderea unui câine?

Deși presupunem că pisicile și câinii nu se pot înțelege niciodată bine unul cu celălalt, în realitate, dacă sunt socializați în mod corespunzător împreună, ei pot deveni într-adevăr prieteni. Și când o fac, este ca o legătură fără sfârșit; E ca și familia. Deci, dacă pisicile tale le-a legat bine cu canina, el sau ea va pierde grav câinele când trec departe.

  • Pierderea

Chiar dacă pisica ta nu era cu adevărat aproape de câinele tău, dacă au trăit împreună pentru o lungă perioadă de timp, se vor obișnui cu compania celuilalt. Pierderea caninului dvs. va schimba lumea pisicii dvs. - provocând anxietatea ei. Și anxietatea este teribilă!

  • Procesul de vindecare

Pisica ta va întrista pierderea caninei în moduri diferite. Unele pisici pot să-i apeleze pe puști căutând atenția. Alții pot pierde apetitul, dormi mai mult și devin letargic. Pisica poate, de asemenea, să se apropie de tine decât de cele anterior erau sau, probabil, îndepărtate.

Veți găsi că pisica ta iubește petrecerea timpului în petele în care canina dvs. va ieși afară. Pisica ta va continua continuu să caute tovarășul ei canin, incapabil să înțeleagă unde a plecat. Uneori, ar putea chiar să se uite prin fereastră, sperând să găsească animalul decedat afară.

Procesul de înșelare ar putea dura mult timp dacă ar fi fost extrem de aproape unul de celălalt.

  • Considerații

Din nou, ar putea fi tentant pentru tine de a obține un alt câine nou de îndată ce cel vechi a decedat, dar acest lucru nu poate fi soluția ideală pentru pisicile tale. Un tânăr tânăr este plin de energie și nu va ști cum să se comporte în jurul pisicii dvs. doar modul în care a făcut câinele dvs. decedat. La rândul său, acest lucru poate cauza stres suplimentar pentru pisica ta, mai degrabă decât de ao ușura.

Țineți cont de faptul că pisica dvs. se ocupă deja de o schimbare semnificativă în viața ei, așa că nu mergeți mai mult. Dacă vecinul dvs. are un câine de companie sau o pisică, aceasta ar putea fi o șansă ca ei să devină prieteni și să se îndreaptă. Încercați să păstrați rutina aceeași a fost înainte ca câinele să iasă departe. Faceți câteva schimbări în împrejurimi pentru a le ajuta să depășească durerea. Cu timpul și compania celuilalt, amândoi vă veți adapta la durerea câinelui decedat.

Pisică tristă

Linia de jos

Pierderea unui membru al familiei afectează pisica dvs. Kitty la fel de mult ca și celelalte membri ai familiei. În timp ce s-ar putea să fiți înăuntru, este important să acordați o atenție deosebită pisicii dvs., deoarece spre deosebire de alții, ei nu își pot exprima durerea verbal.

Încercați să rămâneți calm, să rămâneți stabili și să oferiți o mulțime de timp pentru a vă ajuta pisica să se adapteze la noua lor viață. Timpul, dragostea și răbdarea vor vindeca totul și vă vor ajuta pisica pisicilor să se întoarcă la fostul său sine fericit din nou

Ați observat că pisica dvs. este deprimată sau îngroșată pe oricine? Ce ați făcut pentru a vă ajuta Kitty? Spuneți-ne cum în comentariile de mai jos, putem ajuta prietenii noștri mici de doliu să fie vesel încă o dată!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Modalități de a vă ajuta pisica printr-o perioadă de îndure