Pisicile pot mânca friptură

Proprietarii de pisici cunosc că nutriția adecvată este esențială pentru sănătatea și bunăstarea pisicilor noastre.

Mai des, alegerea hranei drepte de pisică poate fi copleșitoare, cu atât de multe branduri și tipuri, când tot ce vrem este unul care este gustos și dă numărul corect de substanțe nutritive. O întrebare frecventă la multe practici veterinare este dacă pisica dvs. poate și ar trebui să mănânce carne (și în special carne crudă).

Ei bine, ar trebui să vă amintiți întotdeauna că pisica dvs. va beneficia de a mânca o dietă brută și, mai importantă, proaspătă. Spre deosebire de câini, pisicile domestice nu sunt obișnuite să mănânce nimic, dar carne proaspătă. Pisicile sunt obligate de carnivore, așa că trebuie să mănânce carne.

Prin urmare, hrănirea fripturii de pisică ca parte a dietei lor, este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru ei.

Pisicile pot mânca friptură?

Răspunsul simplu la această întrebare este da! Pisica ta poate mânca friptură în mod moderat. De fapt, carnea roșie este una dintre cele mai sigure selecții de carne pentru prietenul tău blană.

Cu toate acestea, dacă doriți ca pisica dvs. să fie sănătoasă, puternică și fericită, se recomandă întotdeauna să hrănească o dietă care este o combinație de carne și alimente de pisică de înaltă calitate. Acest lucru vă va oferi pisicii tuturor nutrienților pe care trebuie să fie sănătoși, oferind în același timp animalul dvs. de companie cu substanțe nutritive esențiale.

Pisicile fiind carnivore înseamnă că proteina pe care o primesc de la carnea de animale este singurul tip de proteină care își va îndeplini nevoia nutrițională, deci cu alte cuvinte, a alimente de pisici de înaltă calitate ar trebui să aibă toată nutriția corectă pe care o are nevoie de pisici.
Pentru a vă asigura că este potrivit să introduceți o nouă mâncare la dieta pisicii dvs., verificați întotdeauna cu chirurgul dvs. veterinar care va examina orice probleme de sănătate pe care le au.

Care sunt beneficiile pentru pisicile care mănâncă friptură?

Steak conține multe substanțe nutritive pentru o pisică sănătoasă, Dar este important ca pisica ta să nu aibă dezechilibre nutritive, deci nu-i înlocuiască niciodată mâncarea normală a pisicii cu o dietă friptură.
Friptura, în timp ce este sănătoasă pentru pisici, nu va satisface toate nevoile dietetice decât cele ale unei alimente de pisică care este formulată în mod specific pentru pisici.

Dacă intenționați să schimbați dieta pisicii dvs. pentru a include doar o mâncare întreagă, vă rugăm să căutați sfatul chirurgului dvs. veterinar în primă instanță.

Așa cum obligă carnivorele, pisicile beneficiază foarte mult de proteinele animale, de fapt, corpul pisicii a fost conceput pentru a procesa alimente bogate în proteine ​​animale, care este unul dintre motivele pentru care o friptură bogată de proteine ​​este atât de bună pentru pisici.

Proteină

Proteinele sunt macro-nutrienți esențiali care acționează ca blocuri de construcție în țesuturile mușchilor și organelor tuturor animalelor. Ele produc energie atunci când sunt digerate. Proteinele oferă, de asemenea, un rol funcțional în organism, inclusiv enzime, hormoni și anticorpi. Acestea joacă un rol esențial, astfel încât trebuie înlocuit în mod regulat consumând alimente de bună calitate, cum ar fi friptura.

O sănătate dentară mai bună

Bucăți brute de friptură (tăieturile mai ieftine sunt mai vechi), ceea ce vă va încuraja pisica să lucreze mai greu de mestecat, este benefic pentru dinți și gingii.

Pantofi sănătoși

Unii proprietari au observat că hrănirea unei diete de carne pentru pisicile lor a dus la o calitate mai bună a stratului, provocând mai puțină vărsare a blănurilor și potențial mai puține bile de păr. Carnea din dieta lor contribuie la acizii grași nesaturați Omega trei și Omega șase, care este fundamentală pentru o stare bună de acoperire.

Nivelurile de energie

După adăugarea de carne de bună calitate la alimentele de pisică, proprietarii observă cât mai mult energia pisicile lor. Pisicile pot folosi proteine, întorcându-se la energie în ficat, ceea ce, la rândul său, vă poate ajuta pisica să piardă în greutate, ar trebui să fie obezi.

Îmbunătățirea digestiei

Sistemul digestiv al pisicii este adaptat pentru a mânca o dietă pe bază de carne.

Sistemul său digestiv este scurt și acid care înseamnă că pot digera eficient alimentele în douăsprezece ore, rezultând o calitate mai bună a scaunelor.

Îmbunătățirea vitaminei

Ca și în cazul tuturor cărnii slabe, friptura are un nivel ridicat de fier, zinc și fosfor precum și vitaminele complexe B cum ar fi Vitamina B6 și vitamina B12.

Deși fiecare dintre acestea contribuie la sănătatea și creșterea generală a pisicii dvs., vitamina B12 primește o mențiune specială. Vitamina B12 promovează sănătatea sistemului nervos al pisicii, a sistemului digestiv și a sistemului imunitar.

De asemenea, cunoscut sub numele de cobalamin, Vitamina B12 este esențială pentru sănătatea unei pisici, inclusiv sistemul nervos, sistemul imunitar și tractul lor digestiv. În timp ce felinele nu produc propriul lor B12, pot absorbi această vitamină prin mâncarea lor.

Pisicile bolnave și vârstnice pot să nu poată absorbi suficiente vitamine B12, care sunt prezente în mâncarea lor. Procesul de absorbție este unul complex care ia lucrarea intestinului subțire, ficatului, stomacului și pancreasului. Dacă unul dintre aceste organe nu funcționează corect, cu atât mai puțină vitamina B12 este absorbită de pisica dvs.

Unele semne de deficiență de vitamina B12 la pisici includ vărsături, pierdere în greutate, letargie și diaree. Dacă pisica dvs. nu absorb suficient, suplimentele B12 și unele fripturi slabe bine gătite, servite zilnic, pot ajuta.

Verificați întotdeauna cu veterinarul înainte de a face modificări în dieta lor și înainte de a vă oferi suplimentele de pisici.

Există vreun negativ pentru hrănirea fripturii pisicilor?

În timp ce nu este nimic în neregulă cu să vă dați friptura de pisică ca un tratament sau cu moderatie (alături de alimentele lor de feline normale), trebuie să hrăniți o friptură simplă care nu conține grăsimi sau oase.

Ambele substanțe de carne pot fi periculoase pentru pisici. Grăsimi, atât crude cât și neprevăzute, pot provoca probleme de sănătate, inclusiv diaree, vărsături și alte tulburări intestinale.

În plus, prea multă grăsime (sau mai rău, garnituri de grăsime) pot duce la probleme suplimentare de sănătate, cum ar fi obezitatea și pancreatita. Obezitatea duce la un risc sporit de diabet felinar.

De obicei, cu atât mai multă greutate o pisică are apoi creșterea probabilității de diabet și alte probleme de sănătate.

Pisicile pot, de asemenea, să se sufocă pe oase și să le pot tăia pe plan intern sau pot provoca obstacole.

Deci, amintiți-vă, dacă doriți să vă dați fripturii de pisică, asta este bine, dar zarnești friptura suficient de mică pentru ca pisica ta să mănânce și să verifice oasele!

În afară de grăsime pe friptură, Nu dați friptura dvs. de pisică care conține o cantitate mare de sare sau condimente cum ar fi ceapa și usturoiul.

Ceapa sunt toxice deoarece conțin tiosulfat, care are potențialul de a deteriora celulele roșii din sânge ale unei pisici. Această legumă este toxică în toate formele, de la pulberea brută la gătită și chiar ceapă.

Puteți întreba dacă pisicile pot mânca friptură brută. Dacă alegeți să oferiți fripturii dvs. crude CAT, este recomandabil să găsiți o dietă de un brand de renume sau unul care a fost formulat de un nutriționist veterinar. Asigurați-vă întotdeauna că este pregătit corect și luați întotdeauna măsuri de igienă.

întrebări frecvente

Cât de mult pot da pisica mea?

Există îndrumări pe care le puteți folosi și urmați pentru a vă oferi un ghid pentru ceea ce este considerat o cantitate bună de friptură. Se recomandă să hrăniți între 2% și 4% din greutatea corporală ideală a pisicii, împărțită în două sau trei mese pe zi. Puteți să vă calculați sau să căutați sfaturi veterinare pentru o sumă exactă pentru a vă oferi pisicii.

Este friptura bună pentru pisici?

Friptura este o mâncare bună pentru pisicile noastre, (în special pisicile noastre mai mari), deoarece beneficiază de sănătatea lor generală. Nu uitați să adăugați vitamina B12, deoarece acest lucru stimulează sistemul nervos, digestiv și imunitar al pisicii dvs.

Poate pisicile să mănânce friptură în fiecare zi?

O singură dimensiune de servire cu trei uncii de friptură simplă poate fi ambalată cu până la 178 de calorii. Dacă nu monitorizați cât de multă friptură este o ingerare, pot împacheta rapid pe lire sterline. Obezitatea poate duce la diabet zaharat și artrită (pentru a numi doi), atât de friptură ar trebui să fie dată în mod moderat și numai ca un tratament.

Pot să-mi dau pisica prea multă friptură?

În plus, prea multă grăsime (sau mai rău, garnituri de grăsime) pot duce la alte probleme de sănătate, cum ar fi obezitatea și pancreatita. Obezitatea duce la un risc sporit de diabet felinar.

Dacă observați că pisica dvs. a dezvoltat un stomac deranjat, atunci poate fi recomandabil să tăiați friptura.

Sfaturi de siguranță pentru hrănirea unei diete crude.

Atunci când hrăniți o alimentație brută pisica dvs., nu uitați să păstrați în siguranță și să urmați regulile și recomandările pregătirii de igienă, acestea pot include:

  • Pregătiți mâncarea într-o parte a casei și curățați bine zona după fiecare pregătire.
  • Purtați întotdeauna mănuși când manipulați carnea brută și spălați-vă bine mâinile.
  • Utilizați orice ingrediente de carne de la o sursă de încredere
  • Hrăniți pisica într-o zonă în care este ușor de curățat.
  • Curățați bolurile după hrănire, astfel încât nici o bacterie nu se poate răspândi.

Dacă vă decideți să vă dați pisicii dvs. unii gătite sau crude pentru prima dată, ar trebui să o introduceți încet, pentru a vedea cum reacționează stomacul lor la el.

Dacă aveți vreo preocupare pentru consultanță veterinară.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisicile pot mânca friptură