Ferred care & fapte: cum să ai grijă de un dihor

Ferret Care și fapte Cum să ai grijă de un dihor

Keen și inteligent, distractiv și proastă - sunt animale de companie excelente pentru tine și pentru familia ta. Ele sunt pline de personalitate și sunt cunoscute ca fiind foarte sociabile cu proprietarii lor odată ce sunt instruiți. Ca și în cazul tuturor animalelor de companie, cel mai bun mod de a profita la maxim de difuzorul dvs. este să vă asigurați că trăiesc o viață sănătoasă și fericită, dar care este cea mai bună modalitate de a merge la acest lucru? Ferred Care poate fi foarte diferit de alte animale pe care le-ați avut. Pentru a vă ajuta să vă întâlniți nevoile, aici este ghidul nostru rapid pentru îngrijirea difuzării dvs

Ferret Informații

Pentru a începe, trebuie să cunoașteți cea mai recentă adăugare a familiei dvs. Ferretele sunt destul de unice atât ca animale, cât și ca indivizi, așa că să mergem cu unele fapte esențiale de dihor:

  • Ferretele în captivitate trăiesc de obicei între 8 și 11 ani
  • În medie, ele cresc la aproximativ 13 până la 16 inci lungime și vor cântări aproximativ 3 1/2 lbs
  • Numele lor științific este Mustela Puttorius Furo
  • Ferretele masculine sunt cunoscute sub numele de HOLS
  • Ferretele feminine sunt cunoscute sub numele de Jills
  • Un grup de difuzoare este denumit "afaceri" de dihor
  • Ele sunt membri ai familiei de nevăzută
  • Ei pot dormi până la 18 sau chiar 20 de ore pe zi
  • Ferretele sunt foarte sociale, deci ar trebui, probabil, ar trebui să aveți mai mult de unul dacă credeți că vă puteți descurca
  • Ei ar putea fi în continuare ilegal să dețină în statul sau zona dvs., deci verificați înainte de a cumpăra!

dihor

Comportamentul și temperamentul fermei

Dacă intenționați să aveți Ferrete ca animale de companie, s-ar putea să fi fost sfătuiți să fie similar cu pisicile sau câinii. Dar adevărul este că au asemănări cu ambele animale, dar sunt într-adevăr destul de unice. Ca pisicile, dorm foarte mult și au nevoie de o cutie de gunoi, dar ca niște câini sunt sociali și se bucură de petrecerea timpului cu oamenii lor.

Comportamentul Pet Ferret este un pic diferit de comportamentul didacticului în sălbăticie, deoarece difuzoarele de animale de companie din America de Nord vor fi de-parfumate și spuse sau sterilate atunci când sunt foarte tineri. Când vă cumpărați difuzorul dvs., asigurați-vă că ați verificat aceste proceduri.

Aceste proceduri nu numai că vor face păstrarea difuzorului dvs. un pic mai plăcut, deoarece acestea vor mirosi puțin mai bine, dar spargerea sau neuterizarea îi vor face mai puțin agresivi. Acest lucru nu le va opri de la mușcături sau de a vă înăbuși, totuși, păstrați copiii mici.

Chiar și cu agresiune redusă, totuși, va trebui să fiți atenți la introducerea difuzorului dvs. la celelalte animale de companie. Ferretele se pot înțelege cu pisici și câini, dar ar trebui să aveți o introducere supravegheată și treptată. Alte animale vor trebui să fie ținute în afară de diservat, acestea includ:

Vestea bună este că sunt animale foarte drăguțe și curioase care vor dori să exploreze și să se joace. Inteligența lor le face foarte instruire. Le puteți învăța abilități utile, cum ar fi utilizarea unei casete de gunoi și veniți la dvs. când vă numiți numele, dar le puteți învăța și câteva trucuri.

Cu toate acestea, vizionați-vă pentru jocul lor, deoarece adesea se bucură de furtul de lucruri de la dvs. și ascunzându-le. Merită să eliminați ceva mic, valoros sau important de la persoana voastră înainte de a începe să jucați și dacă nu vă puteți găsi cheile, ar fi meritat să-i verificăm habitat.

Spre deosebire de câini și pisici, difuzoarele nu pot fi lăsate în jurul casei dvs. nesupravegheate fără a verifica distroul. Ei pot începe câteva lupte, se pierd sau se rănesc. Acest lucru este și mai adevărat în grădina sau în afara dvs. Ferretele nu vor ști neapărat cum să-și găsească drumul spre casă, așa că se poate pierde cu ușurință dacă le-ați lăsat afară și apoi lăsați-le.

Când te joci cu firele tale în afara cuștii, ele trebuie să fie sub supraveghere constantă. Nu le lăsați pentru o secundă să meargă la toaletă sau să luați o băutură. Puneți-le întotdeauna în cușcă sau verificați dublu-ul de difuzare a mediului imediat înainte de a pleca.

Locuind Ferret

Ca și în cazul oricărui animal de companie, învățând cum să aveți grijă de un difuzor începe cu oferirea unei case bune. Ferretele sunt în general păstrate într-o cușcă de sârmă mare, în care mănâncă, dorm și merg la baie. Păstrați această cușcă într-un loc liniștit și la 60 până la 80 de grade Fahrenheit. În interior trebuie să oferiți o tavă de gunoi și un așternut confortabil.

Tăvile de gunoi pot fi cumpărate comercial și puteți utiliza fie gunoi de pisică neclintită sau non-aglomerată. S-ar putea să doriți să puneți unul în fiecare cameră la care au acces, iar fiecare cutie ar trebui să fie înconjurată de ziar pentru a vă proteja podeaua, deoarece difuzoarele își șterg adesea fundul pe podea după ce se duc la toaletă.

Lenjeria poate fi cumpărată, dar poate fi la fel de ușoară și mult mai economică, să folosească haine vechi și foi. Puteți spăla și re-folosi acest pat pentru a obține și mai mult din ea. Este, de asemenea, o idee bună să le oferiți niște mobilier distractiv. Hammocks sunt o alegere foarte populară cu fire.

Deși, așa cum am stabilit deja, difuzoarele nu ar trebui lăsate în spații deschise nesupravegheate, se recomandă, de asemenea, ca difuzoarele să aibă aproximativ patru ore în afara cuștii în fiecare zi. Evident, nu puteți juca timp de patru ore direct în fiecare zi, deci trebuie să dovediți o parte substanțială a casei dvs., astfel încât să poată rula și să joace în condiții de siguranță.

Ferretul de probă implică asigurarea faptului că nu există pericole de dimensiuni mari sau oportunități de evadare. Nu mergeți prin ceea ce puteți vedea în fața dvs., deoarece dihorii au o mulțime de blănuri care își pot face ca trupurile să pară mai mari decât sunt, și pot stoarce prin tot felul de goluri și găuri. Alte sfaturi despre dirijarea difuzoarelor dvs. Casa dvs. includ:

  • Dacă nu sunteți sigur de toată casa, este mai bine să aveți o cameră sigură sau câteva camere, decât nimic.
  • Bucătăriile, băile și sălile de spălătorie sunt idei proaste, deoarece au o mulțime de găuri de dimensiuni de dirijare datorită instalațiilor sanitare pe care le puteți vedea.
  • Ferretele pot rupe găurile dacă nu există găuri deja, astfel încât un ecran de fereastră, foi sau prosoape nu sunt suficiente.
  • Priviți la pericolele electrice, cum ar fi aparatele și firele. Opriți-le în timpul jocului de joc.
  • Ascunderea petelor sunt distractive, deci nu trebuie să vă îndepărtați întregul mobilier sau orice altceva, dar asigurați-vă că știți ce sunt aceste pete, astfel încât să nu aveți niciun accident, cum ar fi așezarea pe un dihor ascundeți sub o pernă sau puneți-vă o încărcătură de spălare care avea un dihiding în ea.
  • Ferretele încearcă să mănânce totul. Priviți-vă de pericole de sufocare, inclusiv puful de pernă și alte materiale și păstrați orice substanțe chimice și fluide de curățare într-o cameră diferită.

Smiling Ferret

Ferred Dieta & Nutrition

O altă problemă crucială atunci când învățați cum să aveți grijă de un dihor este de a obține nutriția lor doar dreapta. Ferretele sunt deosebit de interesante deoarece sunt obligați carnivorele. Aceasta înseamnă că mănâncă carne, dar trece prin ele foarte repede. Ei nu primesc nici o valoare nutritivă din partea plantelor. Prin urmare, dieta lor trebuie să cuprindă o asigurare destul de constantă de proteine

Ar trebui să rămâi la forme de carne, ou și pește. Spre deosebire de pisici și câini, nu vă puteți completa dieta cu boabe. Cerealele nu vor fi digerate bine și pot provoca chiar și unele probleme. Alimentele bogate în conținut de zahăr sau fibre va provoca, de asemenea, probleme digestive.

Dacă nu sunteți sigur, puteți cumpăra și pelete comerciale de ferret. Din păcate, nu toate Ferget Food este la fel de echilibrat și nutritiv, așa cum ar trebui să fie, deci asigurați-vă că verificați ingredientele. Căutați ca carnea să fie listată ca fiind prima, și, prin urmare, cea mai mare cantitate, ingredient și pentru a nu fi exactitate cereale sau porumb. Ca ghid general, orice hrană comercială pe care o cumpărați ar trebui să fie:

  • Cel puțin 40% de înaltă calitate, ușor de digerat proteine ​​pe bază de animale
  • Cel puțin 30% grăsime
  • Nu mai mult de 3% fibră

În trecut, a fost comun să recomande alimente de pisici ca o alternativă la Ferrept Food. Acest lucru se datorează faptului că mâncarea Ferret a fost foarte rară și, de multe ori, imposibil de sursa. Așa cum am învățat mai multe despre Ferret Nutrition, am aflat că alimentele de pisică nu sunt suficiente, în special cât mai multe mărci se bazează pe completarea produsului cu boabe.

Ar trebui să vă hrăniți fermerul în jur de 8 până la 10 ori pe zi. Aceste mese nu trebuie să fie mai mari mari, dar nu ar trebui să lăsați difuzorul dvs. să meargă mai mult de 3 sau 4 ore fără a mânca. Obezitatea lui Ferret nu este o problemă comună, deoarece dihorii mănâncă doar până când sunt plini.

În cele din urmă, trebuie să dați varietatea dvs. de ferret. Aceasta înseamnă că nu vă puteți baza pe pelete. Suplimentați-vă utilizarea peletelor cu o carne de pui, care poate fi dată brută sau gătită și alte carne. De asemenea, nu uitați să oferiți alimente uscate, precum și umede. Alimentele uscate ajută la păstrarea dinților lui Ferret

De asemenea, puteți utiliza aceste carne ca tratamente pentru instruire și recompense. Fiți precauți cu privire la utilizarea propriilor rămași, cu toate acestea. Marinadele și sosurile pot fi excesiv de sărate sau problematice pentru diurg. Puteți primi întotdeauna o carne simplă în timpul procesului de gătit pentru utilizare ca tratamente și mese.

Evident, feritul tău are nevoie de apă, dar, ca multe animale de companie, acest lucru nu va fi doar pentru băut. Ei vor scălda și vor juca în ea. Metabolismul ridicat al unui fermă nu le afectează doar mâncarea, vor bea în jur de 20 de ori pe zi, deci trebuie să vă asigurați că au întotdeauna acces la apă curată și sigură.

Este o idee bună să furnizați două surse, astfel încât să existe întotdeauna o copie de rezervă. Pentru a vă asigura că nu se scaldă și, prin urmare, contaminează, apă potabilă, sugerăm două sticle de apă non-picurare. S-ar putea să doriți în continuare un castron de picurare ca dirocped-ul poate fi foarte activ și agresiv în căutarea unei băuturi.

Este o idee bună să furnizați și boluri de apă. Ferretele au tendința de a bea mai multă apă când au acces la boluri, dar vor juca, de asemenea, splash în boluri. Aceasta înseamnă că trebuie să-și schimbe bolurile de apă cât mai des posibil.

Dihor

Ferret Grooming & Igiena

Acest lucru ne aduce la subiectul important al îngrijirii și îngrijirii de igienă pentru diurg. Bolurile de apă nu sunt singurul element care trebuie curățat în mod regulat. Aici este cel mai bun program de curățenie pentru feritul dvs. și bunurile lor:

În fiecare zi ar trebui să curățați și să înlocuiți:

  • Tăvile de gunoi
  • Boluri de apă

O dată pe săptămână ar trebui să curățați:

  • Lenjeria lor, care poate fi, de asemenea, înlocuită
  • Cusca lor completă folosind dezinfectanți în siguranță pentru animale de companie
  • Orice mobilier din cușcă

O dată pe lună, ar trebui:

  • Dați firmei dvs. o baie, dar în minte că acest lucru nu va ajuta în mod necesar cu mirosul lor distinctiv. Peste baie poate face chiar mai rău, deoarece își va usca pielea.
  • Periați dinții

De asemenea, vor vărsa de două ori pe an, și ar trebui să le pieptănați în timpul acestui proces pentru ai ajuta. După cum probabil că nu doriți să vă zgâriați, vă recomandăm, de asemenea, garnituri regulate de unghii. Regularitatea acestui lucru va depinde de diurg individual.

În legătură cu o postare: Ferretele miroase? Cum să opriți mirosul de dirijare

Ferret probleme comune de sănătate

Cea mai comună problemă de sănătate suferită de Ferrete este boala glandei suprarenale. Aceasta este adesea o boală foarte prevenită, deci aici conturează cauzele, simptomele și tratamentul în speranța că, prin îngrijirea medicală preventivă, puteți evita această boală

  • Cea mai frecvent boala glandei suprarenale sunt cauzate de o dieta slaba si lipsa de lumina UVB.
  • Simptomele includ: inflamația genitală, mâncărimea, pierderea părului, agresiunea crescută, durerea abdominală, descărcarea de la organele de reproducere
  • Dacă bănuiți că oricare dintre aceste simptome, luați difuzorul la un veterinar pentru a exclude alte potențiale diagnostice.
  • Odată diagnosticat, difuzorul dvs. are un glandă suprarenale și poate avea nevoie de medicamente pentru a suprima testosteronul și alți hormoni.
  • De asemenea, trebuie să programați întâlniri de urmărire cu VET pentru a vă asigura că boala rămâne în remisiune
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ferred care & fapte: cum să ai grijă de un dihor