Ar trebui ca ariciul dvs. Să mănânce alimente de pisică sau hedgehog alimente?

Hedgehogs

De la zorile timpului (bine, nu atât de mult, dar din moment ce Hedgehogs a devenit popular ca animale de companie) proprietarii de arici și crescători au dezbătut ce alimente este cel mai bun pentru a-și hrăni prietenii spinoși. Marea dezbatere alimentară continuă astăzi și exotică veterinarii, crescătorii, proprietarii de porci și o cantitate mare de resurse încă tind să nu fie de acord cu privire la ceea ce este cel mai bun alimente. Să explorăm în continuare acest subiect.

Un înlocuitor eficient

Din punct de vedere istoric, alimentele comerciale argehog nu au fost întotdeauna disponibile, iar atunci când a devenit inițial disponibil, nu a fost la fel de hrănitoare pe cât ar fi sperat mulți oameni. Mâncare pentru pisici este disponibil pentru aproape toată lumea, indiferent unde locuiesc și conține proteine. Este un mic kibble pe care arici-o pot mânca. Acesta este motivul pentru care mulți oameni au optat și ar putea să aleagă să-și hrănească mâncarea pisică de companie în loc de Hedgehog Kibble. Un alt motiv pentru care oamenii pot hrăni mâncarea de pisici la arici este că ei pur și simplu continuă să hrănească indiferent de magazinul de animale de companie sau amelioratorul folosit după ce a luat noua lor HOG acasă. Cat alimente sunt oferite în loc de mâncare pentru câini Pentru că este un kibbil mai mic încât majoritatea ariciilor nu au o problemă de mestecat.

Profesioniști de alimente pentru pisici

Unii oameni au avut doar experiență în primele zile de hedgehog alimente sau de mărci de calitate scăzută hedgehog alimente, Prin urmare, ei hrănesc în schimb o marcă de proteine ​​foarte bogată. Sursa de proteine ​​nu le deranjează și fibra din dietă înlocuiește componenta de chitină. De asemenea, pot obține cu ușurință alimente bogate în proteine ​​din magazinul lor de produse alimentare sau animale de companie, în loc să trebuiască să comandați un bun hedgehog alimente online sau să trebuiască să conducă la un magazin de animale de companie special. Nu fiecare magazin de animale de companie poartă hedgehog alimente, în special magazine mai mici, care știu că majoritatea clienților lor nu au hedgehogi de animale de companie.

Cerințe nutritive

Ariciul sunt omnivore sau insectivore, în funcție de locul în care vă uitați. Aceasta înseamnă că mâncarea lor primară ar trebui să fie alcătuită din proteine ​​de insecte (chitină) și o varietate de fructe, legume, carne gătită, insecte vii (cum ar fi mese viermi) și altele. În sălbăticie, ele sunt alimentatoare oportuniste și vor mânca aproape orice arată gustos. Ei stau în grădini și au până la 44 de dinți mici Pentru a mânca practic orice vor. Prin urmare, trebuie să ne gândim la ceea ce le oferim să mănânce în captivitate.

Hedgehogii necesită un amestec de proteine, grăsimi, carbohidrați, fibre, apă și multe altele. Proteina în alimentele pe care alegeți ar trebui să fie de peste 20%, grăsimea ar trebui să fie între cinci și 15%, și o cantitate bună de fibre. Dr. Graffam, care a făcut o mulțime de cercetări privind cerințele nutriționale ale ariciului la grădina zoologică Bronx din anii 1990, afirmă că, dacă mâncarea de pisică conservată este hrănită la ariciul tău, ar trebui să-l completați cu mai multă fibră (beneficiar, fulgi de ovăz etc.) și că ariciii au nevoie de alimente grele pentru a încrunta pentru a-și menține dinții mici. O varietate de surse de proteine ​​este cea mai bună, dar insectele și păsările de curte sunt cele mai ușoare pentru arici pentru a digera.

Cea mai bună opțiune

Hrăniți-vă ariciul un aliment de calitate, uscat, arici cu cel puțin 20% proteine ​​și un conținut de fibre cu cifre duble ca alimente de capse. De asemenea, trebuie să vă asigurați că mâncarea are L-carnitină enumerată ca ingredient pentru sănătatea inimii sau completează dieta cu o cantitate mică (întrebați-vă Exotice veterinar Cât de mult, dar de obicei un arici are nevoie de aproximativ 50 mg pe zi pentru tratamentul cardiomiopatiei). Multe grădini zoologice, universități, parcuri și muzee hrană hedgehog de nutriție exotică alimente complete. În plus față de acest produs, ar trebui să oferiți insecte vii, pui gătit, legume și fructe. O cantitate foarte mică de alimente de pisică conserve poate fi oferită ca un tratament. Stai departe de semințe, stafide și fructe și legume uscate (se blochează în gură).

Dacă nu sunteți în măsură să comandați alimentele dvs. de hedgehog online și magazinul dvs. local de animale de companie nu poartă un hedgehog de calitate Kibble, atunci următorul cel mai bun lucru este de a hrăni o holistică sau calitate superioară pisică de pisică cu un mic kibble. Doar amintiți-vă că aceasta nu este mâncarea ideală, deoarece nu există nici o masă de sânge sau chitină în ea ca hedgehog alimente conține.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Îngrijirea hedgehogului africanChicago Exotice Spitalul de animale, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui ca ariciul dvs. Să mănânce alimente de pisică sau hedgehog alimente?