Către o dietă mai naturală de ferret - întreaga pradă și alimente crude

Tame Ferret

Ferretul comercial Diets și recomandările de hrănire au parcurs un drum lung în ultimii ani, dar încă mai trebuie să ne întrebăm ce este cea mai bună dietă pentru Ferretele PET. Situația a fost exacerbată numai de preocupările masive asupra siguranței ingredientelor utilizate în fabricarea alimentelor pentru animale de companie ca rezultat al rechemărilor în 2007.

Ferrets sunt "obligați" carnivore, ceea ce înseamnă că sunt menite să mănânce carne de carne. Ferretele nu sunt concepute pentru a digera boabe, sau zaharuri sau umpluturi, cum ar fi porumbul. Acestea sunt, din păcate, folosite în prelucrarea multor diete de ferret, în special unele dintre cele anterioare. Cu ani în urmă, produsele de pisici de înaltă calitate au fost adesea mai potrivite pentru a satisface nevoile didactice pentru cerințele de proteine ​​și grăsimi decât alimentele de ferret disponibile. Știința fermelor de hrănire a avut un drum lung și alimentele de ferret procesate sunt mult mai bune (și mai disponibile) decât au fost odată, dar sunt alimente procesate destul de bune? Mai mult și mai mult Proprietari de fermă se întreabă dacă mai multe diete naturale, cum ar fi predicarea întregi sau alimentele crude, reprezintă o modalitate mai bună de a satisface nevoile dietetice ale animalelor de companie. Cel mai bun lucru de făcut este să Adresați-vă medicului veterinar opinia lor cu privire la ce hrană să vă hrănească difuzorul.

Statusul curent

Opiniile sunt cu siguranță amestecate și adesea destul de încălzite pe subiectul dietelor de animale de companie, incluse alimentele din Ferret. Ceea ce sperăm să facem aici este să analizăm recomandările actuale pentru hrănirea diferurilor și a argumentelor și dezavantajelor mai multor diete, cum ar fi dietele de pradă întregi și brut.

Nu vom face recomandări cu privire la o metodă de hrănire față de alta, așa cum credem în cele din urmă, depinde de fiecare proprietar să ia o decizie bazată pe informații care sunt disponibile. De asemenea, știm că, în cele din urmă, alegerea va coborî adesea la nivelurile de confort ale proprietarilor, comoditatea și confortul cu problemele de manipulare și siguranță pentru alimente. Nu este intenția noastră de a intra într-o dezbatere asupra Cel mai bun mod de a hrăni sau de a condamna alegerile cuiva.

Înainte de a începe, vrem să facem unele disconerii și dezvăluiri: autorul nu este un nutriționist, nici un proprietar de ferret și nu își hrănește celelalte animale de companie prelucrate alimente.

Cerințe de bază pentru o dietă de ferret

  • Proteină ridicată: 30-40% din analiza nutrienților
  • Proteina trebuie să fie de înaltă calitate, foarte digerabilă și să fie pe bază de animale
  • Grăsimi ridicate (cel puțin 20%)
  • Foarte scăzut în carbohidrați și fibre (mai puțin de 3% din fibră)

Despre alimentele uscate prelucrate

Știința din urmă alimente uscate de ferret a venit o cale lungă, împreună cu înțelegerea nevoilor de difuzoare, dar nu toate alimentele din Ferret sunt create în mod egal. Proprietarii de difuzie trebuie să facă o mulțime de citire a etichetelor pentru a alege mâncarea bună. Din păcate, analiza nutrițională nu spune întreaga poveste. De asemenea, trebuie să analizați lista ingredientelor, deoarece calitatea și disponibilitatea proteinelor și a grăsimilor pot varia foarte mult (deși listele de ingrediente pot fi înșelătoare). Cu toate acestea, există câteva alimente uscate de bună calitate, care ar fi considerate de mulți experți pentru a fi diete bine echilibrate.

Ce se înțelege prin "diete naturale"?

Există multe alternative diferite la dietele comerciale, inclusiv formulările de casă gătite. Dar, în sensul prezentului articol, ne vom referi la întregi diete de pradă și diete crude, care sunt adaptate ca fiind mai natural replicând dietele strămoșilor sălbatici ai fermei. Astfel de diete par a fi câștigate în popularitate - nu numai cu proprietarii de ferret, ci și cu proprietarii de pisici și câini

  • Întregi diete de pradă sunt de obicei făcute în principal din șoareci și pui, care pot fi proaspeți sau congelate / dezghețate. Hrănirea de pradă vii nu este necesară sau recomandată. Căutați furnizori care ridică pradă în condiții sănătoase și pre-ucideți prada umanică (și fără reziduuri toxice).
  • Carne crudă și oase Diete (adesea neaplicate numite diete de bare, scurte pentru "alimentele brute adecvate biologic" sau "oasele și alimentele crude"). Acestea pot fi pregătite de casă sau pregătite comercial - dar nu este ușor să găsiți diete crude adecvate pentru Ferrets, fie multe alimente pentru câini brute care conțin boabe și legume, iar chiar și multe alimente de pisică au legume. Alimentele crude congelate sau înghețate sunt disponibile în comerț, deși există o preocupare că procesele de uscare a congelării pot afecta negativ calitatea nutrițională.

După cum puteți vedea, gama de alegeri face totul mai confuz. Dar ca un grup, care sunt avantajele și dezavantajele dietelor naturale în comparație cu alimentele uscate prelucrate?

PROS

  • Controlul mai bun asupra calității alimentelor și ingredientelor - pot alege proteine ​​și grăsimi de înaltă calitate.
  • Întregul dietă de pradă oferă automat o proteină mare echilibrată, o dietă cu carbohidrați scăzută. Dietele brute formulate cu atenție pot oferi același lucru.
  • Dietele naturale sunt ridicate în conținutul de umiditate, care este considerat și benefic.
  • Întreaga pradă (și diete crude bine echilibrate) replică mai îndeaproape dieta strămoșilor sălbatici ai fermei
  • Întreaga pradă și alimente crude / oase promovează o sănătate dentară mai bună
  • Proprietarii care au comutat întregi diete brute de pradă sau echilibrate, raportează diterile lor pentru a avea mai multă energie și par mai puternici, cu dinți sănătoși, blană mai sănătoasă (și mai puțin ieșire și miros mai puțin fecală) pe întreaga pradă sau de diete crude.

Ca susținători ai unei întregi diete de pradă indică, incidența insulinomului este mai mare în țările în care dietele uscate prelucrate sunt populare și mai puțin frecvente în cazul în care dietele de pradă întregi sunt populare. Nici o relație de cauze și efect nu a fost vreodată arătată, dar incidența insulinomului în ferreturile din America de Nord este deranjantă. Insulinoame sunt tumori ale pancreasului care implică celule care produc insulină pentru metabolismul zahărului.

Contra

  • Îngrijirea extremă este necesară pentru a face dietele de casă echilibrate (e.G. Numai carnea este extrem de dezechilibrată și o dietă nesănătoasă de dietă - întregi de pradă sunt considerate echilibrate pentru că împreună cu carnea, difuzorul mănâncă totul, inclusiv oasele și organele). Alimentele comerciale brute sau înghețate ar putea fi o opțiune mai bună, deoarece probabil vor fi deja echilibrați, dar trebuie să căutați cele care sunt în primul rând pe bază de carne (cele formulate pentru câini au de obicei legume, surprinzător de multe destinate pisicilor face prea).
  • Este posibil ca animalele sălbatice să îmbunătățească echilibrul dietei lor prin hrănirea diferitelor vârste de pradă. Variarea vârstelor de pradă sau de tip de pradă sau de alimente pot atenua această preocupare.
  • Riscurile de bacterii sau paraziți care pot fi prezente în dietele crude (deși sistemul digestiv al carnivorelor este mai bine echipat pentru a face față bacteriilor decât al nostru, bacteriile pot fi vărsate în fecale). Stick la surse de înaltă calitate.
  • Preocupări legate de igiena și problemele legate de manipularea alimentelor (e.G. posibilitatea ca Salmonella sau E. coli pot fi prezente în mese crude sau în zonele de pregătire) și bolurile alimentare trebuie să fie dezinfectate imediat după hrănire.
  • Trebuie să împiedice difuzoarele să ascundă biți de alimente crude în jurul său cuşcă sau casa datorită riscului de deteriorare sau de igienă.
  • Sursele întregi de pradă pot fi scumpe și oarecum inconveniente.
  • Pregătirea oaselor brute de casă și a dietelor de alimente pot fi costisitoare și consumatoare de timp.

Avertizare

Feriți-vă de posibilitatea de a sufoca, obstacolele și rănile din oase, inclusiv cele din întreaga pradă. Riscurile sunt minime (și nu atât de mari încât mulți oameni cred), dar acolo.

Avocații spun că întreaga pradă sau diete brute sunt mai bune pentru dihori, deoarece replică dieta strămoșilor lor sălbatici. În Ferrets Magazine, Dr. Karen Rosenthal subliniază că nu știm cu adevărat că Sistem digestiv de dihor este egală cu cea a strămoșilor lor sălbatici și nici nu avem dovezi că animalele sălbatice nu au probleme ca urmare a mâncării dietelor lor naturale.

Unde stă

Ca proprietar de ferret, trebuie să faceți cu adevărat cercetarea și să vă simțiți confortabil cu ceea ce alegeți să vă hrăniți. Dar dacă alegeți o dietă prelucrată sau diete de pradă / crudă, trebuie să fiți sigur că este de bună calitate și bine echilibrată. Vă încurajăm în mod deosebit să faceți o mulțime de lectură și cercetare pe această temă și să vă asigurați că explorați cu atenție toate problemele legate de dietele de ferret.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Către o dietă mai naturală de ferret - întreaga pradă și alimente crude