Hedgehogii de animale de companie

African Pygmy Hedgehog pe fundal alb

Hedgehogii de animale de companie sunt animale unice, astfel încât să facă, de asemenea, animale de companie unice. Nu numai că mănâncă foarte diferit fel de mancare În comparație cu alte animale de companie, dar ele sunt acoperite cu mici vârfuri mici și se rostogolesc în bile atunci când sunt speriate. Sonic Hedgehog ar fi putut fi tot albastru și se răcește în jocurile video Sega, dar animalele reale au un apel special pe care numai iubitorii de arici îl pot înțelege.

Statistici de hedgehog

  • Nume: African Pygmy Hedgehog
  • Mărimea: Cinci până la opt centimetri lungi
  • Durată de viață: Medie de cinci ani

După cum sugerează numele lor, ariciul african Pygmy sunt nativi din Africa Centrală și de Est, dar majoritatea acestor arici sunt de fapt un hibrid de două specii - arici cu patru toed și algeni. Omologii lor sălbatici acoperă kilometri de pământ în fiecare zi în sălbăticie unde pot fi găsite în întreaga Gambia, Mozambic, Somalia și alte națiuni africane. În sălbăticia trăiesc și în primul rând de insecte mici, grube, melci, păianjeni și vertebrate mici - o dietă pe care ne străduim să o imită în captivitate.

Hedgehog dieta

Spre deosebire de cele mai multe animale de companie de buzunar, arici sunt considerați insectivores și acești critters înmuiat au destul de gustul pentru lucrurile care se strecoară și se târăsc. Mese viermi și greierii sunt cele mai frecvent hrănite insecte în captivitate, dar dieta de capse pentru un arici ar trebui să fie un magazin de arici cumpărat, special formulat. Acest kibble a murdărit insectele împreună cu vitaminele și mineralele pentru a crea o dietă echilibrată formulată special pentru un arici african Pygmy. Mulți proprietari și crescători încă hrăniți mâncarea pisicilor la așchii lor Dar acest lucru nu este ideal, deoarece alimentele de pisică nu conține făină de sânge și chitină în ea.

Păstrarea aricilor ca animale de companie

Cuștile făcute pentru cobai și iepurii de la Guineea sunt potrivite pentru arici, dar fundul cuștii de sârmă trebuie evitată, deoarece ariciul au picioare mici care vor fi rănite dacă acestea cad prin aceste grătare. O plajă moale, cum ar fi un material de hârtie reciclată sau prosoape care sunt schimbate în mod regulat sunt cele mai bune pentru picioarele sensibile ale unui hedgehog.

O roată de rulare mare închisă trebuie păstrată în cușcă pentru că hedgie-ul dvs. pentru a-ți exercita împreună cu o cutie de ascundere, castron alimentar și sticlă de apă. Asigurați-vă că roata de rulare este curățată în mod regulat pentru a evita construirea materiei fecale care pot provoca infecții ale piciorului.

Hedgehogii sunt foarte activi pe timp de noapte și vor conduce mai multe mile pe zi pe roată sau în zona lor de joacă închisă. Dacă nu sunt în măsură să obțină cantitatea mare de exerciții, acestea necesită ca acestea să devină depresie, supraponderali și să dezvolte răni picior. Exercitarea și activitatea sunt foarte importante pentru arici, astfel încât potențialii proprietari ar trebui să fie capabili să se angajeze să poată oferi un arici cu spațiul necesar pentru a face acest lucru.

Manipularea ariciilor

Ariciul african Pygmy au, evident, o mulțime de spini cu prickly, dar asta nu înseamnă că nu sunt distractiv să dețină. Hedgehogii Tame se vor târî în mâinile voastre, să ia tratamente de la dvs. și chiar să se bucure că au fost purtate puțin. Egehogii mai tineri sunt mai ușor de îmblânzit decât cei mai în vârstă, prin urmare șansa cea mai bună de a avea un arici care iubește că este ținut este prin a obține unul la aproximativ șase până la opt săptămâni de vârstă.

De obicei, ariciii nu-i plac capetele lor să fie animale de companie și se vor rostogoli în bilele spiked atunci când sunt speriate. Din moment ce ariciii nu sunt fanii mari de apă, dacă aveți probleme cu curățarea picioarelor ariciului, încercați să o plasați într-o baie superficială în care doar picioarele sunt scufundate în apă sau se plimba pe un prosop umed.

Hedgehog Sănătate

Boala dentară, Problemele cutanate, inclusiv infestațiile de păduchi, paraziți intestinali și tumorile pot fi toate problemele pentru așchii de animale de companie. Spațiale și sterilarea se recomandă pentru a evita tumorile de organe reproductive și alte boli mai târziu în viață. Examinările dentare aprofundate la vizitele medicale anuale și curățarea dentară ocazională în anestezie este recomandată pentru a împiedica hedgie să-și piardă dinții sau să dezvolte alte probleme dentare. Unii proprietari sunt capabili să-și perie dinții lor de arici folosind pastă de dinți de pisică și periuță de dinți mici sau aplicatorul de bumbac pe săptămână, dar acest lucru este foarte neobișnuit.

Pierderea coloanei vertebrale este normală în cantități mici, dar dacă ariciul tău pierde atât de multe spini, că are patch-uri chel, probabil că are o preocupare medicală. Infestările parazite, cum ar fi acarieni sunt cele mai frecvente motive pentru pierderea excesivă a coloanei vertebrale. Dacă ariciul tău pierde o mulțime de spini atunci este timpul pentru o verificare cu veterinarul.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hedgehogii de animale de companie