Îngrijirea și păstrarea melcilor giganți africani africani

Giant African Land Snail: Achatina Achatina Mkuze Zululand

În timp ce melcul de pământ gigant african ar putea părea o distracție Pet de companie exotic Pentru a păstra, este considerat unul dintre cei mai invazivi dăunători din lume. Nu pare să fie prea multă apel la păstrarea acestui animal ca animal de companie și este ilegal să facă acest lucru în Statele Unite.

Avertizare

Melcii giganți africani se crede că transporta un parazit (în slim, nu mai puțin) care este responsabil pentru o formă de meningită care este dăunătoare oamenilor.

Privire de ansamblu de rasă

Numele comun (e): Melc de teren gigant african, melc de teren din Africa de Est, melc de teren din Africa de Vest, melc de tigru

Denumirea științifică (numele): Achatina Fulica, Achatina Marginata, Achatina achatina

Dimensiunea adulților: Achatina Fulica crește la 3 sau 4 centimetri lungime (lungimea coajă), iar Achatina Achatina poate avea o cochilie de până la 11 centimetri lungime (corpul din interior se întinde până la aproximativ 15 centimetri lungime)

Speranța de viață: Medie aproximativ 5 până la 6 ani, dar poate să trăiască până la 10 ani

Dificultate de îngrijire: Avansat, pentru că de la achiziție să se asigure că nu cresc și infestă, trebuie să fii pe partea de sus a acestor melci

Giant African Land Snail Comportament și temperament

Aceste melci imense sunt omnivorele neobosite și au fost cunoscute pentru a mesteca pe pereți de tencuială (teoretic, deoarece conțin urme de calciu, care au nevoie de melci pentru sănătatea coajă).

Din fericire, nu sunt carnivore. Acestea sunt, totuși, extrem de rezistente, motiv pentru care eforturile de eradicare a acestora a fost dificil.

În ciuda apetitului lor voință, mulți oameni din U.K. și Asia păstrează aceste melci ca animale de companie, descriind melcii ca având fețe drăguțe și ochi expresivi.

Giant melcii africani africani sunt hermafrodiți, ceea ce înseamnă că posedă atât organele de reproducere feminine, cât și bărbați. Două melci sunt încă necesare pentru reproducere, dar sunt crescători foarte prolifici. A Fulica poate pune la dispoziție 1.200 de ouă viabile pe an, cu câteva sute de ouă într-un singur ambreiaj.

Dacă păstrați melci de teren gigant african, trebuie să fiți extrem de atenți cu privire la eliminarea numeroaselor ouă produse. Infestațiile de melci de teren gigant african pot fi o amenințare semnificativă pentru viața plantelor indigene, aproape oriunde trăiesc animalele.

Locuind melcul de teren gigant african

Un rezervor de plastic sau sticlă bine ventilat, cu un capac sigur, este necesar pentru această specie. Pentru doar câteva melii colorate, ai nevoie de un rezervor de 5 până la 10 galon.

Bucăți de lemn, coajă de plută sau vase de flori de lut oferă un peisaj interesant și ascunzând pete pentru melci. substrat va trebui să fie curățate săptămânal. MIST rezervorul zilnic pentru a menține substratul ușor umed (nu umed, totuși). Melcii au nevoie de umiditate constantă pentru a preveni deshidratarea și problemele de coajă.

Deși provin dintr-un climat tropical, melcii giganți africani africani par să se adapteze bine la temperaturi mai scăzute. Temperatura rezervorului ar trebui să fie între 70 și 77 de grade Fahrenheit, deci ar trebui să utilizați benzi de căldură, ceea ce vă va cere să acordați o atenție mai strânsă umidității. Și dacă încălziți cușca, se va usca mai repede, deci va trebui să vă asigurați că umiditatea este menținută.

Alimente și apă

Giant melci de teren african mănâncă aproape în mod constant în sălbăticie. Dieta lor include în cea mai mare parte legume și fructe. Nu sunt carnivore, dar sunt omnivore, așa că vor mânca aproape orice. Melcii au nevoie de calciu pentru a-și păstra cochilii puternice și de a bloca o sursă de calciu ușor disponibil, au fost cunoscute de GNAW prin pereți de tencuială, care oferă cantități de minerale.

Aceste melci primesc o mulțime de umiditate din alimentele lor, dar pot necesita un castron de apă, concepute pentru reptile cu marginile pasate pentru a menține melcul să se sate în ea. Fiți pregătiți să curățați frecvent castronul.

Probleme comune de sănătate

Ca și alte melci, melcii giganți africani africani sunt predispuși la otare, care se întâmplă atunci când este într-o incintă sau un mediu prea uscat. Când acest lucru se întâmplă în captivitate, melcul formează o membrană peste deschiderea cochiliei și se fixează în interior, ascunzând fața drăguță, curioasă, care o face un animal de companie bun și care vă va cere să vă supărați și să monitorizați căldura îndeaproape pentru ao aduce înapoi.

Melcii sunt, de asemenea, susceptibile la infestările acarilor și muștelor. În timp ce majoritatea unor astfel de dăunători sunt puțin mai mult decât o neplăcere și pot fi eliminate prin spălare atentă, unii acarieni se pot urca în corpul melcului și îl fac letargic și inconfortabil.

Giant melcii africani africani au nevoie de o sursă de calciu pentru a-și păstra cochilii sănătoși. În timp ce un melc poate repara fisuri minore în coajă, unele fisuri își pot lăsa corpul expus, ceea ce poate duce la deshidratare.

Cele mai multe veterinari de animale exotice din U.S. nu va trata melcii giganți africani din Africa, deoarece sunt ilegale.

Achiziționarea melcului de teren gigant african

Tu nu poate cumpăra în mod legal acest animal în Statele Unite. Dacă sunteți prinși încercând să aduceți una în țară, ați putea fi amendat de Departamentul Agriculturii din Statele Unite. Cu toate acestea, dacă descoperiți una și aduceți-o în atenția USDA, agenția este probabil să fie recunoscătoare pentru asistență și nu veți fi penalizați.

Manipularea

Aceste melci nu par a fi manevrate, dar trebuie să fiți blând cu ei și să evitați deteriorarea cochiliei. Umezirea mâinilor înainte de a le ține este recomandată de unii proprietari.

Shell-ul este cel mai fragil la baza în care se află lângă corp, așa că încercați să evitați să le luați în sus de această parte a cochiliei și să fiți atenți să oferiți suport solid corpului și cochiliei.

Este o idee bună să purtați mănuși dacă vă ocupați de un melc gigant african de pământ - slimul animalului sau ouze, se crede că conține paraziți toxici pentru oameni. Întotdeauna spălați-vă bine mâinile după manipularea unui melc.

Este legal să dețină un melc de teren gigantic de companie?

Datorită riscului de a deveni a Speciile invazive de succes și să fie un dăunător grav agricol, importul de melci de teren gigant african în Statele Unite nu este permis și este ilegal pentru a le păstra ca animale de companie în u.S.

Animale de companie similare la melcul de teren gigant african

Dacă sunteți interesat de un animal de companie ca și melcul de teren care este mai disponibil, verificați aceste opțiuni:

În caz contrar, verificați altele animale exotice care poate fi noul dvs. animal de companie.

Uita-te acum: 11 animale exotice sălbatice pe care le poți avea ca un animal de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea și păstrarea melcilor giganți africani africani