Ce pot mânca pisicile

Ce pot mânca pisicile

Asigurați-vă că pisica dvs. primește toate substanțele nutritive de care au nevoie dintr-o dietă echilibrată ar trebui să fie ușor - pur și simplu alegeți alimentele de calitate din dreapta și pisicile dvs. ar trebui să fie fericit mulțumiți. Dar, pe măsură ce majoritatea părinților de companie știu, găsirea tipului de dietă potrivită nu este întotdeauna atât de simplu, mai ales dacă aveți un kit care pare să fie mai interesat de ceea ce este pe farfurie. Vestea bună este că puteți împărtăși unele dintre mâncarea și gustările dvs. cu pisica dvs. fără a-și distruge dieta și sănătatea. Dar pentru a face acest lucru, trebuie să știți exact ce alimente sunt în siguranță și nutritive pentru tovarășul tău felinar și care nu sunt.

Diferite tipuri de brânză

Pisicile pot mânca brânză?

Pisicile pot mânca brânză, dar moderarea este cheia aici și există câteva tipuri de brânză pe care ar trebui să le evite cu totul. Ca produse alimentare, brânza este o sursă bună de proteine, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fie o adăugare regulată pentru dvs Bowl de alimente al lui Kitty. Pisica ta ar trebui să-și primească proteina dintr-o sursă pe bază de carne, nu brânză, dar dacă au un gust pentru ei, le-a dat doar ei ca un mic, ocazional.

O problemă cu brânză este că majoritatea pisicilor sunt intoleranți la lactoză, astfel încât consumul de produse lactate poate provoca probleme digestive neplăcute, inclusiv diaree. Brânza este, de asemenea, plină de grăsime, deci nu este bine pentru dvs Gestionarea greutății CAT. Și ar trebui să vă uitați întotdeauna la ingrediente adăugate, cum ar fi fructele uscate, condimentele, chili, usturoi sau ceapă, toate fiind adesea folosite pentru a aroma brânza, dar pot fi toxice pentru animalele de companie. Brânza poate conține, de asemenea, un nivel ridicat de sare, care nu este deosebit de bun pentru pisici, deoarece poate duce la probleme de sănătate, cum ar fi hipertensiunea și problemele de rinichi, dacă sunt consumate în cantități mari.

Dacă trebuie să vă tratați pisica într-o brânză mică, dați-le vreodată o varietate simplă și păstrați un ochi pentru orice reacții adverse. De asemenea, puteți lua în considerare brânzeturile preparate tratate în mod specific formulate pentru pisici, deoarece au niveluri mai scăzute la lactoză pentru a-și păstra mulțimile fericite.

Pisicile pot mânca ciocolată?

Răspunsul simplu și scurt este nu. La fel ca câinii, pisicile nu trebuie să le primească niciodată ciocolată, deoarece este toxică și poate fi fatală pentru felina ta. Cacao-ul din ciocolată conține un ingredient numit teobromina care este otrăvitoare pentru pisici și, dacă este consumată în cantități destul de mari, poate duce chiar la moarte. Ciocolata neagra, impreuna cu ciocolata de copt nesănătoasă este cea mai periculoasă, totuși, toate tipurile de ciocolată - inclusiv ciocolată albă - vă poate face rău pisicii. Consumul de ciocolată poate provoca leziuni hepatice și în cele din urmă insuficiență hepatică, pe măsură ce corpul pisicii dvs. pur și simplu nu poate distruge teobromina. Ciocolata conține, de asemenea, o mulțime de grăsimi și zahăr și, uneori, un înlocuitor de zahăr numit xylitol, toate pe care doriți să evitați hrănirea pisicilor.

Vestea bună este că pisicile nu experimentează dulceața în același mod ca și noi, și este mai puțin probabil să dezvoltăm un gust pentru ciocolată, totuși asta nu înseamnă că ar trebui să fii mulțumit. Unele pisici vor mânca ciocolată ca un tratament dacă au o șansă (cum ar fi atunci când nu căutați), deci este important să nu lăsați niciodată ușor. În funcție de cât de mult mănâncă o pisică, ciocolata poate provoca un stomac deranjat, vărsături, o frecvență cardiacă ridicată și diaree, precum și convulsii și comă. Dacă bănuiți că pisica voastră și-a atins labele pe niște ciocolată, ia-le la veterinar - dacă au mâncat o sumă mai mare și este prins în timp, medicul veterinar îi poate trata prin a-i vărsa să elimine toxinele din stomac.

Pisicile pot mânca ouă?

Ouăle sunt de fapt sigure pentru ca pisica ta să mănânce și poate fi gustoasă Pisica de tratament dar numai atâta timp cât sunt gătite. Pisicile nu ar trebui să li se administreze niciodată ouă brute din aceleași motive ca și oamenii, deoarece pot contracta Salmonella sau E. coli. Simptomele de otrăvire alimentară la pisici de la consumul de ouă brute includ vărsături, diaree, Intestanță și febră și, în funcție de severitate, se pot dovedi fatal. Ouăle brute conțin, de asemenea, avidină, o proteină care poate interfera cu modul în care corpul pisicii dvs. absoarbe biotina de vitamină, necesară pentru haina și pielea sănătoasă.

Ouăle gătite cu coaja îndepărtate sunt o poveste diferită și pot oferi pisica dvs. cu proteine ​​esențiale și aminoacizi. Totuși, ei nu ar trebui să-i înlocuiască niciodată făina principală de proteine, ci să fie administrată ca un tratament ocazional sau suplimente. Deși în siguranță pentru pisica ta să mănânce, ouăle gătite conțin grăsimi, inclusiv colesterolul și vor adăuga calorii suplimentare la dieta animalului dvs. de companie, deci controlul porției este esențial. În orice caz, ouăle nu trebuie administrate în fiecare zi pisicilor; De asemenea, trebuie să fiți conștienți de potențialele sensibilități alimentare sau de alergii ale pisicilor, iar kiturile cu obezitate sau probleme de rinichi ar trebui să evite să le mănânce cu totul.

Iaurtul grec într-o borcane de sticlă

Pot pisicile să mănânce iaurt?

Deoarece majoritatea pisicilor adulți sunt intoleranți la lactoză, trebuie să aveți într-adevăr precauție când dați kitul dvs. orice fel de lactate, inclusiv iaurt. Nu există nici o nevoie nutrițională de a vă da laptele de pisică - de fapt, odată ce acestea cresc din stadiul de pisoi, sistemele lor nu sunt concepute pentru a le digera și a astfel de consumatoare de lapte poate face mai mult rău decât binele. Iaurtul, totuși, este puțin diferit, deoarece conține "bacterii bune" sau probiotice, făcându-l mai ușor pe sistemul digestiv al pisicii. Motivul pentru iaurt de iaurt Tendința de lapte Când vine vorba de felina ta este că are culturi de bacterii vii numite Thermophiles Streptococcus și Lactobacillus bulgaricus, care descompun lactoza în acid lactic, făcându-l mai mult pe pisica ta și pe tumul tău. Iaurtul conține, de asemenea, calciu, care este bun pentru oasele lor, precum și pentru magneziu, care ajută la absorbția vitaminelor și a mineralelor esențiale.

Asta a spus totul, iaurtul nu ar trebui să fie o parte de zi cu zi a dietei pisicii dvs. sau hrănită în cantități mari; Ar trebui să fie vreodată dat doar ca un tratament dacă pisica ta are un gust pentru el și numai într-o cantitate mică. Iar tipul de iaurt pe care îl alegeți este cheia - trebuie să fie simplu, astfel încât nici un ingredient adăugat, cum ar fi zahărul, îndulcitorii artificiali sau fructele, deoarece acestea pot încărca caloriile și pot ruina gestionarea greutății Kitty. Iaurtul grec simplu, care este, de asemenea, mai mic în lactoză, este cea mai bună alegere pentru un tratament cremos ocazional.

Pisicile pot mânca ton?

Pe hârtie, ai crede că tuna ar fi un natural atunci când vine vorba de dieta pisicii tale, dar în realitate nu este mâncarea perfectă de feline pe care ați aștepta-o. Da, este o sursă bună de proteine, dar nu conține toate pisicile nutritive trebuie să fie o parte esențială a dietei lor zilnice și echilibrate. Adăugați în riscul unei intoxicații de mercur dacă este consumat în o cantitate prea mare și am pune tonul pe lista de hrănire a pisicii "în moderare".

Tonul este un pește de mare adâncime, deci nu ar fi o parte naturală a dietei pisicii tale dacă au locuit înapoi în sălbăticie, plus cu prelucrarea modernă modernă, tonul poate fi un pic mai problematic decât credeți. Da, tonul conservat este o sursă bună de proteine ​​și acizi grași omega 3, dar poate conține și niveluri ridicate de sare și aditivi artificiali. De asemenea, tonul este deseori conservat în ulei, care va distruge nivelurile de grăsime din dieta pisicii dvs., făcându-l necorespunzător dacă sunt predispuși la obezitate sau au probleme de sănătate. Este o idee bună să vedeți tonul ca un gust gustos pentru a vă recompensa ocazional pisicile, mai degrabă decât o capsă de alimente. Alternativ, puteți alege o alimente de pisică umedă care are ton ca ingredient principal, astfel încât să puteți fi sigur că masa lor este echilibrată și densă. Dacă doriți să dați o mică ton reală ca un tratament la pisica dvs. ,tați întotdeauna pentru tonul gătit sau conservat și asigurați-vă că este ambalat în apă și nu pe ulei.

Pisicile pot mânca banane?

În timp ce fructele nu sunt întotdeauna cea mai bună alegere pentru feline, bananele sunt printre câteva excepții, deoarece sunt perfect sigure pentru pisica ta. De fapt, ele sunt o sursă bună de potasiu, care este necesară pentru sănătatea inimii și a rinichiului. Dar, ca și în cazul tuturor alimentelor umane în siguranță, bananele ar trebui să fie date numai pisicii dvs. ocazional ca un tratament, pentru că nu este într-adevăr nevoie de feline de a le mânca. Să aruncăm o privire la motivul pentru care nu ar trebui să-i dați bananelor la pisicile dvs. foarte des.

În primul rând, bananele sunt carbohidrați - și carbohidrații nu sunt într-adevăr o parte esențială a oricărei dietă a pisicilor. Ele sunt, de asemenea, pline de zahăr, care, dacă este consumată în cantități mari, poate duce la probleme de obezitate și chiar la diabet zaharat în animalul dvs. de companie. Coaja de banane este, de asemenea, problematică și nu ar trebui să fie dată niciodată unei pisici, deoarece natura fibroasă poate provoca dezastru pe digestia lor delicată. Majoritatea pisicilor nu vor dezvolta un "gust" pentru alimentele mai dulci, dar dacă o bucată de banane ia fantezia animalul dvs., atunci nu ar trebui să existe nici un rău în a le oferi o sumă foarte mică o dată în timp. Acestea fiind spuse, poate fi mai bine să găsiți pur și simplu un tratament mai sănătos, mai prietenos, vă puteți recompensa mai frecvent.

Întregul pui prăjit cu legume, pe masă de lemn, pe fundal maro

Poate pisicile mănâncă pui?

Ca o sursă de înaltă calitate de proteine, pisicile pot mânca cu siguranță pui, dar trebuie să fie pregătită și gătită în mod corespunzător pentru a se asigura că nu există probleme atunci când vine vorba de sănătatea lor.

În timp ce este sănătos, puiul "pur" ar trebui să fie administrat în porțiunile de control ca un tratament suplimentar și nu ar trebui să înlocuiască umedul regulat și nutrițional al animalului dvs. de companie sau Produse alimentare uscate de pisică. Foarte important, ar trebui, de asemenea, să fie gătit și nu a fost dată brutal. Ca sursă de proteine, puiul este o mâncare bună pentru a ajuta la construirea de mușchi și să susțină energia. Păsările de curte conține, de asemenea, vitamine și minerale, cum ar fi seleniu, care pot stimula sistemul imunitar, precum și vitamina B6, care este esențială pentru reglementarea nivelului de zahăr din sânge. Puiul este, de asemenea, scăzut în sodiu și grăsime, astfel încât bucățile slabe de pui vă vor ajuta dacă gestionați greutatea kitului dvs.

Dar înainte de a ajunge la castronul de alimente al pisicii dvs. pentru a adăuga în câteva felii de pui suculent, există câteva reguli cheie pe care trebuie să le cunoașteți. Puiul trebuie să fie întotdeauna gătit "gol" - care este gratuit de uleiuri, condimente sau arome și cu siguranță nu cu ceapă sau usturoi, care sunt toxice pentru pisici. Nu lăsați pe piele dacă calorii suplimentare sunt problema și scoateți oasele, precum și pot fi un pericol de sufocare. În cele din urmă, asigurați-vă că cantitatea de pui pe care o dați pisicii dvs. este potrivită vârstei, mărimii și greutății actuale.

Pisicile pot mânca piersici?

Fructul nu este o cerință esențială pentru sănătatea pisicii dvs., dar poate adăuga fibre suplimentare și nutrienți ca un tratament suculent și gustos. Dar nu toate fructele sunt sigure pentru pisica ta, astfel încât este esențial să știți ce puteți și nu le puteți da. Când vine vorba de piersici suculenți, pisica ta este sigură, deoarece nu sunt toxice, totuși, acest lucru nu înseamnă neapărat că sunt un tratament pe care ar trebui să-l oferiți zilnic. În timp ce piersicile conțin vitamine A și C, ele sunt ridicate în zahăr, ceea ce nu este bun pentru pisica dvs. și poate provoca o reacție dacă li se dă prea mult într-o singură dată. Zahărul din fructe, de asemenea, riscă riscul de creștere în greutate și diabet zaharat în pisica dvs. dacă este consumată în mod regulat. Fuzzul de pe pielea piersicii poate avea pesticide pe el și poate fi, de asemenea, iritant gurii și stomacului pisicii voastre, plus groapa trebuie să fie întotdeauna îndepărtată și aruncată. Nu numai că ar putea o groapă de piersic (cunoscută și sub numele de Peach Stone) să fie un pericol de sufocare în cazul în care kitul dvs. încearcă să o mănânce, dar conține și un compus numit amigdalină, care este de fapt o cianură de zahăr care poate fi toxică dacă pisica ta mănâncă suficient.

Dacă vă place piersici și doriți să le împărtășiți cu Kitty, vă sugerăm să dați doar o cantitate foarte mică de carne decojită din când în când. Acest lucru a spus, ar fi cel mai bine să nu vă dați pisicii dvs. nici o piersică dacă nu au mai avut-o niciodată înainte, deoarece nu doriți să dezvolte un dinte "dulce-dulce".

Pisicile pot mânca cireșe?

Deși cireșele sunt sigure pentru pisica dvs. în cantități mici, există preocupări legate de alte părți ale acestui fruct, inclusiv frunzele, tulpinile și gropile, ceea ce ar putea însemna că doriți să eliminați acest fruct al meniului de tratament ocazional al pisicii dvs. Groapa de cireșe, frunzele și tulpina conțin ceva numit glicozide cianogene - sau cianură în termeni de layman - care este toxic pentru pisici. Cianura împiedică enzimele din corpul pisicii dvs. să funcționeze corect, plus cantitatea de oxigen absorbită este redusă. Simptomele otrăvirii cu cianură în pisica dvs. includ dificultăți de respirație, elevi dilatați și gingii palide sau decolorate, care, dacă sunt lăsate netratate, pot ucide de fapt pisica.

Cu toate acestea, carnea moale delicioasă a unei cireșe este sigură pentru felina dvs. și poate oferi o anumită valoare nutritivă, inclusiv antioxidanții care au proprietăți antiinflamatorii. Provocarea atunci când vine vorba de pisici care mănâncă cireșe se asigură că mănâncă numai carnea sigură și nu intră în contact cu groapa, tulpina sau frunzele. Având în vedere acest lucru, iar faptul că pisica ta nu are nevoie de tot acel zahăr suplimentar care vine cu fructele, este probabil cel mai bine să evite hrănirea cireșelor pisicii tale, chiar ca un tratament.

Unt de arahide

Pisicile pot mânca unt de arahide?

În timp ce untul de arahide nu se află pe lista de alimente care sunt otrăvitoare pentru pisici, ingredientele adăugate și nivelul ridicat de zahăr, care de obicei vin cu multe tipuri cumpărate de magazin, înseamnă că nu este un tratament sănătos. Și spre deosebire de modul în care mulți câini merg supărat pentru chestii nuci, multe pisici nu au un gust pentru el.

Ca mâncare, untul de arahide nu are o valoare nutritivă pentru feline ca pisicile sunt carnivore, iar carnea și peștele ar trebui să fie principala lor sursă de alimente. Untul de arahide oferă, de asemenea, puțin în calea vitaminelor și a mineralelor Corpul pisicii dvs. poate utiliza, iar cu un conținut ridicat de grăsimi, este calorii dense, ceea ce înseamnă că ar putea fi dăunătoare pentru taia taliei tale. Apoi, există riscul ca pisica dvs. să aibă o alergie cu nuci sau, cel puțin, ingredientele din untul de arahide pot irita sistemul lor digestiv. Și dacă optați pentru soiul ciudat, bucățile de piulițe ar putea deveni un pericol de sufocare pentru pisoi.

Cu toate acestea, în cazul în care kitul dvs. are un gust pentru untul de arahide și nu este alergic la el, este perfect bine să le oferiți o minciună de aici și acolo. Dar ceea ce nu vrei este ca pisica ta să se aștepte ca untul lor de arahide să trateze zilnic, iar acest lucru nu este doar despre preocupările de sănătate pe care le-am menționat mai sus. Untul de arahide este adesea folosit ca momeală pentru rozătoare, ceea ce înseamnă că, dacă pisica dvs. în aer liber îi place gustul, s-ar putea găsi într-o situație lipicioasă și periculoasă.

Pot pisicile să mănânce căpșuni?

Dacă pisica voastră a vărsat una dintre căpșuni, nu vă faceți griji deoarece nu sunt toxice pentru feline și nu le vor face rău. Dar asta nu înseamnă că acest boabe dulce dulce ar trebui să fie regulat pe meniul de luat masa al pisicii tale. Da, ele au proprietăți antioxidante, precum și o cantitate bună de vitamina C, potasiu și folat. Dar dacă pisica dvs. este deja pe o alimentație de pisică echilibrată în mod nutrițional, atunci nu este nevoie să adăugați în acest fruct. Problema cu căpșunile pentru pisica dvs. este conținutul ridicat de zahăr, deși natural, poate fi în continuare o problemă pentru pisica dvs., dacă este consumată în mod regulat sau în cantități mari. Pisicile nu au un dinte dulce și nu digerați lucrurile zaharoase în același mod ca și oamenii. Ca carnivore, corpul lor nu necesită atât de mult zahăr și prea mult nu va face decât să facă rău pe digestia lor și să provoace degradarea dinților, dar poate duce, de asemenea, la diabetul de feline. Simptomele diabetului zaharat în pisici includ sete excesive, care trebuie să pipi mai des, un apetit redus, letargie și vărsături. Dacă bănuiți că setul dvs. poate fi afectat, scoateți-le verificați de veterinarul dvs.

Cu toate acestea, în general, o felie de căpșuni din când în când nu ar trebui să provoace probleme pentru pisica dvs. dacă sunt altfel sănătoși și nu supraponderali.

Poate pisicile să mănânce mere?

Da, pisicile pot mânca mere, atâta timp cât este doar carnea decojită pe care o sunt oferită, deoarece restul fructelor poate fi o problemă pentru toate felinele. Semințele, în special, sunt un nu-nu pentru pisici, ca și multe alte semințe de fructe, conțin cianură, ceea ce este toxic pentru animale de companie. Și nucleul mai greu al mărului trebuie evitat, deoarece poate fi contaminat de semințe; să nu mai vorbim, poate fi prea greu pentru kitul dvs. pentru a digera. Atunci când vă gândiți să vă dați pisicii dvs. o grămadă de măr, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă gândiți dacă este vorba de orice beneficiu sau nu. Pisicile nu sunt naturale dulci, astfel încât mărul delicios crocant vă place nu va fi la fel de gustos de pisica ta. Și prea mult Apple poate ridica riscul de creștere în greutate și chiar diabet zaharat în timp.

Există o anumită valoare nutritivă pentru pisicile din mere de mâncare, deoarece fructele conțin numeroase vitamine și minerale, inclusiv vitamina C, K și pectina fibroasă, care este un ajutor digestiv bun. Cu toate acestea, pisica dvs. ar trebui să obțină toate substanțele nutritive de care au nevoie pentru o sănătate bună din alimentele lor zilnice umede sau uscate. Ca și în cazul tuturor fructelor "pisici-sigure" din acest ghid, puțin și nu foarte des este singura modalitate de a merge dacă simțiți nevoia de a vă trata pisica cu un măr. Întotdeauna tăiați carnea de mere în bucăți mici, astfel încât acestea nu sunt un pericol de sufocare pentru pisica voastră și niciodată, nu dați vreodată kitului tău miezul mărului.

Catalog de casă Popcorn de porumb

Pot pisicile să mănânce popcorn?

Citiți eticheta de pe alimentele uscate sau umede ale pisicii dvs. și puteți vedea porumbul listat în lista de ingrediente. Atâta timp cât Kitty nu este intolerant, acest boabe este un plus sigur și nutritiv pentru dieta lor. Câmpul de câmp este bogat în proteine, dar și carbohidrați și zaharuri și ar trebui să fie mâncat în mod moderat, ca parte a dietei echilibrate carnivore. Deci, ce zici de popcorn, este în siguranță și pentru pisica ta? Ei bine, porumbul de porumb nu este toxic pentru pisica ta, astfel încât, dacă au schimbat în mod neașteptat o laba plină de castron pe noaptea de acasă, nu este nevoie să le verificați de către veterinar.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că Popcorn ar trebui să devină un tratament obișnuit pentru animalul dvs. de companie. Dimensiunea mică, neregulată a fiecărui porumb popped ar putea însemna că ar putea deveni cu ușurință un pericol de șoc ca kitul tău încearcă să le mănânce. Și în timp ce porumbul în sine este în regulă să mănânce, topping-urile pot fi, de asemenea, problematice. Zahăr, sare, unt, condiment, ciocolată - aroma dvs. Go-to Popcorn nu va fi cel mai bun pentru dvs Pisica de sănătate a pisicii. Prea multă plină de popcornă sugară sau sarată poate exacerba problemele de sănătate, cum ar fi diabetul, obezitatea sau Probleme renale în pisica ta, Și ca o sursă de alimente, Popcorns nu au o valoare nutritivă reală. Pentru a fi pe partea sigură, asigurați-vă că pisica voastră se îndepărtează de popcornul dvs. și le dați un tratat sănătos formulat în loc.

Pisicile pot mânca afine?

Afine, cunoscute sub numele de superfood pentru oameni, sunt sigure pentru ca pisicile să mănânce, dar nu le vor da același hit nutrient. Fibra, vitamina C și antioxidanții găsiți în afine ar putea avea un beneficiu pentru pisicile dvs., dar ar trebui să găsească aceste activări de sănătate în altă parte în dieta lor felină. Cu toate acestea, este posibil să găsiți că eticheta de pe alimentele pisicii dvs. arată că conține afine sau pulbere de afine, care este o modalitate sigură de a-și completa masa.

Ceea ce vă poate atrage pisica în aceste bile mici, fructe, este gustul lor suculent și faptul că sunt doar dimensiunea potrivită pentru a se potrivi cu ușurință în gură. Problema aici este că afinele conțin zahăr, pe care pisica dvs. pur și simplu nu are nevoie. Cantitățile ridicate de zahăr din alimentele pisicii dvs. ar putea fi în detrimentul sănătății lor în timp, ridicând riscul de a dezvolta diabet zaharat felinar. Prea mult zahăr înseamnă, de asemenea, calorii suplimentare, ceea ce nu este bun dacă pisica dvs. nu este atât de activă, deoarece ar putea duce la punerea în greutate. Dacă doriți să vă tratați pisica, o pereche de afine ar trebui să fie tot ce au, fiecare boabe spălate temeinic pentru a îndepărta orice posibile pesticide pe piele. Și asigurați-vă că este un tratat ocazional și nu o modalitate regulată de a vă recompensa animalul de companie.

Pisicile pot mânca mâncare de câine?

Dacă sunteți o gospodărie cu mai multe animale de companie, iar pisica dvs. are ocazional un gust al mâncării câinelui dvs., vă puteți întreba dacă este sigur. În timp ce având o gură ciudată a mesei câinelui tău nu va dăuna pisicilor, pe termen lung, hrana pentru câini nu va da pur și simplu pisica ta tot ce trebuie să prospere. Pisicile și câinii au nevoi nutriționale diferite și, astfel încât să vă dați vreodată mâncăruri de pisici de companie feline, care este formulată în mod specific pentru a-și promova sănătatea și bunăstarea lor optimă.

Motivul este că, spre deosebire de câini, care sunt omnivore și pot tolera cu bucurie o dietă de plante și carne, pisica dvs. este un carnivore în afara și out care are nevoie de o proporție mult mai mare de pește sau proteine ​​din carne în alimentele lor. Ele necesită, de asemenea, vitamina A, precum și aminoacizii Taurină și arginină zilnic, care adesea lipsesc în alimente formulate de câine. Fără niveluri ridicate de proteine, plus vitaminele și mineralele esențiale pentru feline, starea pisicii dvs. se va deteriora în timp, iar rezultatul va fi văzut în sănătatea slabă a pielii și a hainei, a energiei reduse, a tonului muscular inferior și a sănătății inimii mai scăzute. Vederea lor poate fi, de asemenea, afectată dacă nu ajung suficient de Cat-esențial vitamina A. Aceasta înseamnă că, pentru a fi sănătoși, pisica dvs. are nevoie de propria lor mâncare special formulată pentru ei. Cu toate acestea, o mică mușcătură a alimentelor prietenului lor de canin aici și nu vor răni.

Diferite pâine cu urechi și semințe de floarea-soarelui pe fundal de lemn

Pot pisicile mănâncă pâine?

Dacă pari că ai o pisică iubitoare de carbori, o cantitate mică de pâine ar trebui să fie ok, dar există anumiți factori de luat în considerare. Pisica ta este o mașină slabă, medie, proteină și astfel că carbohidrații ar trebui să fie limitați și, dacă este posibil, obținuți prin mâncarea principală de produse alimentare. Un colț de dimensiuni mici a toastului tău de dimineață sau sandwich de prânz ar trebui să fie ok atâta timp cât este un obicei ocazional și nu zilnic. Și dimensiunea, vârsta și sănătatea generală a pisicii dvs. ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare. Ca o sursă de carb, pâinea poate înghiți caloriile și, pe măsură ce pisica medie are nevoie doar de aproximativ 250 de calorii pe zi, tratamentele nu ar trebui să depășească niciodată 10% din admisia lor zilnică - deci nu mai mult de 25 de calorii în total. Deci, după cum puteți vedea, prea multă pâine poate duce cu ușurință la creșterea în greutate.

În timp ce poate fi gustoasă, pâinea nu oferă beneficii nutriționale reale pentru pisici și poate afecta de fapt digestia lor, ducând la balonare. Dacă vă faceți propria pâine, fiți atenți dacă setul dvs. este în jur, deoarece drojdia în aluat în creștere poate fi periculos: eliberează etanol care poate provoca otrăvirea cu alcool. Dacă doriți să vă dați pisicii, tratați-vă ocazional, păstrați-l simplu - alb sau întregul rând va face și fără unt adăugat, spread-uri sau gemuri zaharoase. Și nu oferă niciodată pâine care este aromată sau are ingrediente, cum ar fi usturoiul, mirodenii, chili sau ceapă, deoarece acestea pot fi de fapt toxice pentru animalul dvs. de companie.

Pisicile pot mânca pepene verde?

Într-o zi fierbinte, nu există nimic mai răcire și delicioasă decât o felie rece de gheață de pepene verde - și acest lucru se poate aplica în siguranță atât la tine, cât și pentru pisica ta. Pepene verde este una dintre cele mai sigure fructe pentru felina ta și le poate da chiar niște beneficii nutritive care lipsesc în multe alte alimente umane. Conținutul de apă de 90% din carnea de pepene galben este un hidratar mare, iar pentru un pisicuță, poate fi, de asemenea, un element foarte plăcut, texturat umed pentru a mânca. Aceasta înseamnă că oferind câțiva bucăți de pepene verde în vara este un mod inteligent de până la aportul de apă al pisicii tale. Pe lângă faptul că a fost super răcoritoare, pepene verde are, de asemenea, niște substanțe nutritive cheie pisica dvs. poate profita de, inclusiv vitaminele A și C și fibrele dietetice. Dar cartea Trump din pachetul de nutriție a pepene verde este licopenul, ceea ce este bun pentru sănătatea osoasă și a inimii pisicii dvs.

Acestea fiind spuse, există câteva avertismente când vine vorba de a oferi pepene verde pisicii tale, iar primul este conținutul său de zahăr, care este destul de mare. Din acest motiv, oferirea pepene verde ar trebui evitată dacă pisica dvs. are probleme de sănătate, este supraponderală sau suferă de diabet. De asemenea, semințele din pepene verde nu trebuie să fie date niciodată pisicii dvs. ca, ca și alte semințe de fructe, ele conțin cianură, care poate fi toxică pentru animalul dvs. de companie. Pentru a profita la maximum de pepene verde, dați doar carnea decojită la pisica voastră ca un tratament și nu lăsați-o să înlocuiască o cantitate constantă de apă proaspătă, curată sau alimentele lor principale, echilibrate din punct de vedere nutrițional.

Poate pisicile să mănânce avocado?

Din ce în ce mai popular, avocado-urile sunt considerate pe scară largă un superfood, datorită conținutului lor antioxidant ridicat și conținutului de acizi grași oleic sănătoși. Proaspete-mirositoare, degustare bogată și versatilă, avocados sunt acum o bază în bucătăriile multor oameni, dar sunt la fel de sănătoase pentru pisici, deoarece acestea sunt pentru noi? Ei bine, da și nu. În timp ce carnea verde a avocadoului este considerată sigură în cantități mici pentru animalele de companie, semințele mari, pielea și tulpina sunt un adevărat nu-merg în timp ce conțin un compus numit Persin, care poate fi toxic pentru pisica ta. Chiar și o cantitate mică de persină poate provoca o reacție alergică în pisica dvs. și prea mult se poate dovedi fatală. Astfel încât întotdeauna să vă păstrați întregul avocados stocat în mod clar din calea oricăror animale de companie din casa dvs.

Dacă asigurați căminul și pielea este îndepărtată și eliminată, puteți da cantități mici de avocado pe pisica dvs. și vor beneficia de antioxidanți. Cu toate acestea, AVO nu ar trebui să devină regulat tratamente pentru pisica dvs. datorită conținutului ridicat de grăsimi. Acizii grași și uleiurile omega din avocados pot fi benefice pentru sănătatea inimii pisicii dvs. datorită proprietăților lor antiinflamatorii, dar le oferă prea mult prea des și orice beneficii vor fi șterse de impactul negativ al grăsimilor. Prea multă grăsime poate avea un impact asupra sănătății digestive a pisicilor și poate provoca diaree și alte probleme de stomac, mai ales dacă pisica dvs. este mai veche sau de sănătate sensibilă.

Orez

Pisicile pot mânca orez?

Consumul de orez simplu poate ajuta la sporirea sănătății digestive a pisicii, mai ales dacă acestea sunt predispuse la tulburări de burtă sau sunt de o natură mai sensibilă. Acesta este motivul pentru care veți găsi adesea orez adăugat la alimentele de pisică formulate pentru sănătatea digestivă. Cu toate acestea, este tipul de orez care contează când vine vorba de a decide dacă este sigur pentru tovarășul tău felinar. În ansamblu, este probabil cel mai bine să se limiteze orezul la un tratament ocazional dacă nu căutați să soluționați problemele de stomac temporar al kitului dvs. Și pentru pisicile supraponderale, orezul este prea încărcat și atât de cel mai bine evitat cu totul.

Orezul nu oferă nicio valoare nutritivă pisicilor și, în timp ce este una dintre cele mai mici boabe reactive pentru animalul dvs. de companie, ca un carb, nu este o parte naturală a unei diete feline. Dacă sunteți în căutarea de a da pisicii dvs. orez orez pentru a-și ajuta stomacul, apoi mergeți întotdeauna pentru opțiunea simplă, fiert fără sare adăugată. Și dacă este posibil, optați pentru orez brun. Evitați și aditivi sau ingrediente suplimentare, inclusiv mirodeni, ceapă și usturoi, deoarece toate pot fi problematice și potențial toxice pentru ca pisica ta să mănânce. Controlul porțiunii este, de asemenea, esențial, deoarece orezul nu ar trebui să fie componenta principală a mesei pisicii dvs.; Recomandăm nu mai mult de 25% din cantitatea totală de alimente. De îndată ce problemele stomacului Kitty se stabilesc, asigurați-vă că se întorc la dieta lor naturală bogată în proteine ​​de carne și limitate la carbohidrați pentru sănătatea și bunăstarea generală.

Pisicile pot mânca morcovi?

Pisicile nu au nevoie de multe legume în dieta lor, deoarece acestea primesc echilibrul potrivit de proteine ​​și grăsimi, ei primesc toate substanțele nutritive esențiale pentru o sănătate optimă. Cu toate acestea, există unele beneficii nutriționale pentru a adăuga legume la dieta lor - pe care le veți vedea adesea pe eticheta ingredientului pe alimentele lor. Acest lucru a spus, nu toate legumele sunt potrivite pentru digestia felină și există doar un număr limitat de legume care fac lista buna. Morcovi, din fericire, sunt acolo sus cu VEG-urile bune.

Morcovii sunt o sursă bună a unor vitamine și minerale esențiale care au nevoie de pisica dvs., inclusiv vitamina A necesară pentru sănătatea ochilor, precum și fibrele necesare pentru Digestie sănătoasă. Și ca o gustare, morcovii sunt considerați în siguranță pentru animalul dvs. de companie. Dar există câteva alte reguli de urmat. Morcovii brut pot fi greu pentru pisica ta să mestece și poate fi un pericol de sufocare dacă piesele sunt prea mari, astfel încât să ofere întotdeauna bucăți de morcovi tocate, gătite și neasigurate la pisicile tale. Moderarea este, de asemenea, cheia, deoarece morcovii conțin zahăr la fel ca toate celelalte legume și fructe, care pot fi dăunătoare pentru pisica dvs. dacă o au în cantități mari. Prea multor zahăr ridică riscul de a dezvolta diabet zaharat și poate avea un impact negativ asupra altor condiții de sănătate pe care le pot avea. Zahărul poate, de asemenea, irita digestia lor dacă o mănâncă prea mult și prea des. Din acest motiv, oferă vreodată morcovi ca un tratament sau ca un mic plus la masă și niciodată ca înlocuitor. Pisica ta este în primul rând un carnivor și are nevoie într-adevăr de carne sau de proteine ​​de pește în centrul dietei lor pentru sănătate, fericire și vitalitate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce pot mânca pisicile