Tehnologia de sanie de câine primește un upgrade

Tehnologia de sanie de câine primește un upgrade

Dogul de câine este o formă de transport care are peste 100 de ani. În acel moment nu sa schimbat prea mult, dar Allen Moore intenționează să facă acest lucru. Sania pe care o folosește pentru Iditarodul din acest an va avea unele progrese tehnologice majore.

Unul dintre trucurile la o rasă de succes pentru câini este de a păstra greutatea saniei în jos. Dacă câinii au mai puțină greutate pentru a trage, nu se vor obosi cât de repede și vor putea să tragă mai repede. Câini de lucru au destul de greu deja, deci este de până la manipulatoare pentru a-și face munca cât mai ușoară posibil.

În acest an, Moore a decis să utilizeze pungi de echipament realizate din materiale asemănătoare parașutelor asociate cu resurse de ultimă oră pentru a reduce greutatea saniei sale cu aproape 50%. Câteva decenii în urmă, sanțele de câine ar putea cântări în sus de 70 de lire sterline, dar cu progrese recente multe cântări mai puțin de 40 de kilograme acum. Sania pe care Moore o va folosi pentru a rula cursa din acest an doar cântărește 29 de lire sterline.

LEGATE DE: 11 cele mai bune sfaturi de whisperer de la Cesar Millan

Soția lui, Aliy Zirkle, conduce și iditarodul în fiecare an și chiar a fost terminat pe locul al doilea în trei ocazii. Împreună, cei doi au venit cu o sanie care seamănă cu ceva din a Transformator film. Piesele sânilor pot fi îndepărtate și lăsate în urmă, pe măsură ce echipele se apropie de linia de sosire.

Tehnologia de sanie de câine primește un upgrade

Dezavantajul este că cu atât mai puțină greutate are o sanie, cu atât este mai dificil să se controleze; Mai ales la viteze ajungând la 15 mile pe oră sau mai mult. Din acest motiv, muschii mai experimentați folosesc de obicei sannițele ușoare și începătorii încep cu o sanie care are o greutate mai mică.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Recent, greutatea de bărbierit de câini a fost o mare prioritate pentru comunitatea de bucată. Conducătorii auto li se permite să aibă trei sanie diferite pentru cursul cursei, Și, de obicei, ei folosesc o sanie mai ușoară pentru ultimul picior al cursei în care terenul nu este atât de dur.

În trecut, sanile ușoare au fost mult mai flimsier, dar datorită progreselor tehnologice și a materialelor noi, cum ar fi metalele compuse, lucrurile s-au schimbat drastic în ultimii 20-30 de ani. Acum, sanile ușoare pot fi construite dur și capabile să reziste terenului dur al întregii rase Iditarod.

De cand Iditarodul din acest an a avut unele schimbări de traseu Din cauza lipsei de zăpadă, mulți experți consideră că majoritatea dositorilor vor alege să folosească doar o singură sanie ușoară pentru întreaga călătorie. Acest lucru le va salva hassle de schimbare de la o sanie la altul în mijlocul cursei.

Moore și Zirkle nu sunt singurii pierși care caută modalități de a ușura greutatea sanilor lor. Producătorii de sanie și deși se uită la noi tehnologii, inclusiv la fabricarea aeronavelor, pentru a găsi cele mai ușoare materiale posibile care sunt capabile să susțină în condițiile de iditarod dur.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tehnologia de sanie de câine primește un upgrade