5 Cele mai bune caniuri de câini în aer liber: păstrați-vă canina în siguranță!

cele mai bune canneluri de câini în aer liber

Câinii iubesc petrecerea timpului afară, dar fără un împrejmuit în curte sau Gardul de câine electric, proprietarii vor avea nevoie de cani de câine în aer liber pentru a-și păstra caninele sigure și sigure.

Caniculele de câine sunt, de asemenea, minunate pentru cei care își desfășoară propriile facilități de îmbarcare câine, deoarece unele canise de câini în aer liber sunt concepute pentru a deține mai mulți câini simultan.

Vom detalia caracteristicile cheie care trebuie luate în considerare atunci când selectați o canisa de câine în aer liber, precum și recomandarea de top.

Cele mai bune canneluri de câini în aer liber: Pick-uri rapide

  • Advantek Pet Gazebo [Best Octagon Kennel] Această canisa octogonului în stil foios vine în mai multe dimensiuni (3, 4, 5 și 8 ft). Include capacul pentru protecția împotriva umbrei și a ploii.
  • Petsafe o face singur canisa [Cele mai accesibile] Acest de bază 12.5-gauge lanțul-link-ul lanțului vine într-un 7.5 FT Square. Simplu, nu foarte atractiv, dar opțiunea foarte prietenoasă cu bugetul.
  • Advantek Kennel modular de câine în aer liber [Best Open Top] Această canisa deschisă este un design dublu al ușii, care vă permite să deschideți fereastra de sus pentru a alimenta puii și deschideți panoul inferior pentru a le lăsa în și în afară. Colorarea bronzului face pentru un design atractiv. Vine în 4 & # 8242; FT Square.
  • Magazin K9 Kennel: Ultimate Kennel [Cea mai mare opțiune și cea mai fantest] Magazinul K9 Kannel oferă canisa de înaltă calitate, cu mai multe dimensiuni variind până la 24 de picioare lungi! Mai multe caracteristici suplimentare includ bare de prevenire a sapaturilor, gresie, sistem septic de câine, boluri de câine pivotant montate, capac de acoperiș, pătuț de câine și multe altele! Bineînțeles, acestea sunt destul de scumpe.

Canicul de câini în aer liber: factori de luat în considerare

Nu vrei să fugi și să cumperi prima canisa în aer liber pe care o vezi. Există o mulțime de opțiuni pe piață, deci asigurați-vă că luați în considerare următoarele lucruri atunci când faceți alegerea dvs.

  • Material. Majoritatea caniselor de câine sunt fabricate din sârmă de oțel, link-link sau metal expandat. Materialele diferite vor oferi diferite grade de durabilitate (și vor avea ca rezultat un aspect diferit, astfel încât gusturile personale au o influență aici).
  • mărimea. Canicul de câini în aer liber vin într-o varietate de dimensiuni. Dimensiunile dvs. ideale de canisare vor depinde de dimensiunea câinelui dvs. și dacă intenționați să locuiți un singur câin sau mai mulți câini în canisa dvs. Vrei să faci o mulțime de spațiu pentru ca câinele tău să se deplaseze și să joace. De asemenea, ia în considerare dacă intenționați să includeți a Casa de câine sau alte obiecte din canisa dvs., deoarece acest lucru poate necesita, de asemenea, o structură mai mare.
  • Rezistent la vreme. Vrei să te asiguri că canisa pe care o alegeți la rezistentă la elementele, mai ales dacă vă păstrați canisa într-o zonă în aer liber, neprotejată, cum ar fi o curte de curte.
  • Înălțimea de sus. Unele canise vin cu vârfuri închise, în timp ce altele sunt deschise. Proprietarii cu câini mici care sunt preocupați de prădători vor dori să se asigure că va achiziționa o canisa cu un top acoperit.
  • Material Cover. Ați putea dori, de asemenea, să luați în considerare achiziționarea unui capac în stil prelată pentru canisa dvs. Acest lucru oferă protecție, protejând câinele de căldură în vară și păstrarea zăpezii și ploaia în timpul iernii.
  • Numărul de uși. Vei dori, de asemenea, să vă gândiți cât de multe uși vă are canisa de câine. Unele canneluri oferă un set de uși de siguranță dublă, astfel încât un câine nu se poate grăbi când intri în canisa. Unele canise oferă, de asemenea, ușile de talie ridicate, astfel încât proprietarii să poată pune în alimente, apă și jucării fără a permite ca câinii să scape.
  • Anexe alimentare și apă. În timp ce mâncărurile și mâncărurile de apă pot fi împinse și atașate la pereții canisei, unele canise de înaltă calitate vin cu mâncăruri de alimente și apă pre-atașate la panouri care pot fi apoi s-au învârtit în afara canisei. Acest lucru permite unui proprietar să adauge alimente și apă fără a intra la canisa deloc.
  • Săparea prevenirii. Unele caniuri de câine vin cu bare de săpare care stau din nou la pământ, în jurul marginii canisei. Aceste bare împiedică ca câinii să săpare sub canisa și să scape și sunt minunate pentru proprietarii cu câini Digger.

Cele mai bune caniuri de câine în aer liber: cele mai bune opțiuni pentru dvs. de patru subsol!

Am comparat zeci de cani diferite de câini în aer liber, rulează câine și alte tipuri de carcase împrejmuite pentru a vă ajuta să alegeți cel mai bun pentru animalul dvs. de companie. Verificați-vă mai jos!

1. Advantek Pet Gazebo

Pet Gazebo

Despre: Advantek Pet Gazebo este o canisa de câine în aer liber, care permite ca câinele dvs. să se relaxeze în afara într-o zonă sigură, închisă.

Preț: $
Evaluare:

  • Design unic. Acest design octogonal al câinelui se află în afară de alții.
  • Diverse dimensiuni. Gazeboul de companie vine în mai multe dimensiuni, iar gazebosul poate fi legat împreună pentru zonele de joacă.
  • Construcție robustă. Fabricat din oțel și pulbere acoperită în Aztekgold Finish pentru protecția împotriva uzurii meteorologice.
  • Include acoperirea. Vine cu capac de gazebo reversibil poliuretan, care este rezistent la apă, pentru a vă proteja poochia de elemente.
  • Setarea ușoară. Instalare rapidă și ușoară, fără instrumente necesare.
  • Bun pentru animale de companie medii și mari. Această canisa este ideală pentru câini de până la 100 lbs, măsurând o dimensiune asamblată de 60 x 60 x 60 inci.

PROS

Design unic, cu capacitatea de a conecta gazebosul. De asemenea, este destul de ușor de dezasamblat și de a călători cu.

Contra

Câinii mici pot fi capabili să ajungă sub barele de fund - unii proprietari au rezolvat acest lucru prin căptușind fundul cu cărămizi sau pietre. Unii proprietari cu câini mai mari și mai dur găsesc această canisa să nu fie suficient de robuste.

2. AKC Uptown Premium Kennel Kit

Uptown Premium Kennel

Despre: AKC Uptown Premium Dog Kennel este Disponibil de la Home Depot. Este un robust, relativ ușor de configurat canisa de câine în aer liber, realizată din oțel sudat, împreună cu un capac impermeabil.

Preț: $$
Evaluare:

  • Poarta de blocare. Poarta de blocare vă ajută să vă asigurați că animalele de companie rămâneți, iar picioarele ridicate ușurează curățarea zonei de canisa fără hassle.
  • mărimea. Măsuri de 4 picioare x 8ft lung x 6ft înălțime.
  • Setarea ușoară. Nu sunt necesare instrumente, făcând această canisa să fie destul de ușor de configurat
  • Materialele. Sârmă sudată din oțel pentru durabilitate, finisare acoperită cu pulbere, fără margini ascuțite. Include, de asemenea, un capac impermeabil.
  • Oficial aprobat de AKC. Ca un cuvânt de laudă adăugat, aceasta este canisa de câine în aer liber, aprobată de Clubul American Kennel.

PROS

Proprietarii observă că această canisa are o construcție solidă, durabilă și că câinii lor iubesc să se lovească în afara canisei.

Contra

Acest model nu poate fi ideal pentru câinii mari și hiper. Dacă câinele dvs. este un Digger, trebuie să vă asigurați că plasați această canisa pe o fundație solidă. Cu toate acestea, pentru relativ calm în jos, această canisa în aer liber pare să facă foarte bine.

3. Petsafe DIY Dog Kennel

DIY canisa de câine în aer liber

Despre: Petsafe o face singur canisa este o canisa de câine în aer liber realizată din 12.5 garduri de legătură lanțului. Acesta oferă o ușă convenabilă, care poate fi deschisă și închisă pentru a lăsa câinele în sau în afara.

Preț: $$
Evaluare:

  • Materialele. Fabricat din 12 durabile.Linkul lanțului de 5 ecartament și oțelul galvanizat care este rezistent la intemperii și rezistent la rugină.
  • Destul de Ușor de asamblat. Instrumentele de bază sunt necesare, dar ar trebui să fie ușor de construit.
  • Dimensiuni multiple. Această canisa de câine este disponibilă în 3 dimensiuni diferite pentru a alege de la:
  • Suport de canisare în cutie: 7.5L x 7.5w x 6h picioare
  • Boxed Kennel Mare: 12L x 7.5w x 6h picioare
  • Canisa în cutie x-mare: 13L x 7.5w x 6h picioare

PROS

Proprietarii observă că această construcție poate găzdui chiar câinii dur și dur. Această canisa de câine în aer liber este, de asemenea, pe partea mai accesibilă, făcându-l o alegere bună a economiei.

Contra

Nu la fel de atractiv ca și alte caniuri de câini în aer liber. Unii remarcă, de asemenea, că lacunele mari nu sunt sigure pentru puii și că găurile din partea de sus și de jos a porții pot permite scăparea unui câine mic. Din acest motiv, această canisa este probabil potrivită numai pentru câinii mai mari.

4. Advantek Kennel modular de câine în aer liber

Advatek câine Kennel

Despre: Advantek Kennel modular de câine în aer liber este fabricat din oțel galvanizat, care a fost acoperit cu putere și rezistent la intemperii.

Preț: $$. $
Evaluare:

  • mărimea. Disponibil în 4 x 4ft sau 4 x 8ft.
  • Materialele. Galvanizat, acoperit cu putere, oțel rezistent la intemperii cu 1.5 în tuburi și sârmă de 8 gauge pentru durabilitate și securitate.
  • Ușor de asamblat. Nu sunt necesare instrumente, asamblare ușoară.
  • Ușile duble. Această canisa conține uși duble, permițând proprietarilor să deschidă ușile de sus pentru a alimenta animalele de companie fără ca ele să scape, în timp ce ușile de jos pot fi deschise pentru a lăsa câini în și în afară după cum doriți.
  • Blocare rezistentă la animalele. Utilizează încuietori rezistente la animalele pentru a preveni scăparea caninei.
  • Curățare ușoară. Designul piciorului ridicat permite proprietarilor să curețe cu ușurință canisa, păstrând, de asemenea, canisa uscată și confortabilă.

PROS

Mare pentru proprietarii care doresc să se asigure de ușile duble, permițând proprietarilor să-și hrănească animalele de companie fără ocazia de evadare. De asemenea, pentru că este făcută din oțel galvanizat, acest lucru este probabil unul dintre cele mai puternice canise de câini în aer liber în jur.

Contra

Nu prea mult de raportat aici - este o canisa bine primită printre proprietari.

K9 magazin de kennel

K9 magazin de kennel Oferă un număr mare de cani de câini în aer liber avansați și personalizabili. Vom detalia canisele complete (oferta standard), precum și canisele finale (care sunt edițiile lor de lux).

5. K9 Magazin de kennel: canisa completă

K9 canisa completă a magazinului K9 este similar cu caniculele de câini în aer liber deja listate, dar cu tone de bonus recomandate și adăugate beneficii.

Canicul de câine complet

Preț: $$$$$
Evaluare:

  • Mai multe dimensiuni. Disponibil în șapte dimensiuni diferite, în funcție de cât spațiu doriți să vă dați câinele, de la 6x6ft la 18x18ft. În plus, canisele folosesc modele modulare, ceea ce înseamnă că puteți schimba în jurul valorii de forma și dimensiunea canisei prin deplasarea cu ușurință a panourilor.
  • 5 minute de configurare. Configurare rapidă și ușoară fără instrumente necesare.
  • Materialele. Personalizați și alegeți materialul cu 6 etaje sudate cu 6 gauge sau metalul extins de 14.
  • Barele de săpat. K9 Kannel Kennels vine cu bare de săpat, care sunt barele plasate un teren, de-a lungul marginilor canisei pentru a împiedica câinele să săpare afară.
  • Snap N Lock Bowls Alimente. Snap și Block Bowls sunt concepute pentru a clipi cu ușurință în canisa câinelui dvs., pentru mâncarea ridicată, fără mizerie. Instalați parantezele oriunde pe canisa și clipul în castron pentru ao menține în poziție.
  • Topuri acoperite de panza. Kennels includ topul pânzei impermeabile pentru a ține elementele.
  • Baruri de suport pentru acoperiș. Unele modele ale canisei complete oferă, de asemenea, bare de suport pentru acoperiș, adăugând suport suplimentar pentru topurile de panza.

Pentru profesioniștii pentru îngrijirea câinilor:

K9 Kennel Store oferă, de asemenea, canioane de scară mai mare, concepute pentru veterinarii, crescătorii, pensiunile câinilor sau altor operatori de servicii de companie.

În plus față de caracteristicile de mai sus, caniculele PRO Seria pot avea mai multe compartimente pentru diferiți câini, poate fi readus pentru odihnă împotriva unei clădiri, pot fi făcute cu zone de redare și # 8221; și altele.

6. Magazin K9 Kennel: Ultimate Kennel

Pentru cei care doresc crema culturii pentru canin, magazinul K9 Kennel oferă, de asemenea, canițe finale, care sunt înșelați cu caracteristici bonus și mai multe!

Ultimate canisa de câini în aer liber

Preț: $$$$$
Evaluare:

Extras care vin cu canisme finale includ:

  • Mai multe dimensiuni. Ultimate canise oferă dimensiuni suplimentare, la fel de mari ca 8x24ft.
  • Suporturi de castron. Aceste bowluri pivotante sunt instalate în panoul de ușă ale canisei la fabricație și vă permite să rotiți cu ușurință în alimente și apă la animale de companie, fără a fi nevoie să intrați în incintă, economisind timp și prevenirea oportunităților de evadare.
  • Sistemul septic de câine. Sistemele septice pentru câini vă permit să scoateți cu ușurință poopul de la câinele dvs. și să depuneți materialele într-un container septic în sol - acest lucru face ca curățarea cât mai ușor posibil. De asemenea, vine cu un deșeuri de câine scooper lopată!
  • Pardoseli. Placi de podele dau o suprafață tare pentru canisa dvs. să se odihnească. Proprietarii au, de asemenea, opțiunea de a face upgrade la podelele ridicate dacă aleg.
  • Canvas top cu bare de suport pentru acoperiș. În plus față de canvasul standard impermeabil, canisele finale vin, de asemenea, cu bare de acoperiș, oferind cea mai stabilă configurare a acoperișului pentru canisa de câine în aer liber. Acest lucru este ideal pentru câinii care vor cheltui cantități mari de timp în canisa în aer liber și au nevoie de un acoperiș care să țină în mod regulat ploaia și zăpada.

In plus K9 magazin de kennel Oferă o serie de alte accesorii bonus pe care le puteți adăuga la canisa dvs., inclusiv:

  • Ventilatoare, mizerie și sisteme de răcire,
  • Încălzire și încălzire
  • Canicul de iluminat
  • Doggy usi
  • Zonele de instruire a pottinei
  • Alimentatoare automate și udare
  • Bretele, paranteze, stabilizatoare de perete și ancore și mize de împământare.
  • Ușile de siguranță, ușile glisante, ușile din sticlă
  • Case de câine
  • Alpinism de prevenire
  • Acoperișuri de sârmă sudate
  • Canvas pe partea laterală
  • și altele!

Destul de mult orice caracteristică nifty vă puteți gândi, iar K9 Kennel Store o are.

Pentru comoditate, folosim secțiunea Pro și Con ConS pentru a acoperi Toate ofertele de magazin K9 Kannel.

PROS

Avantajele de aici sunt evidente - toate tipurile de caracteristici și sofisticare pe care nimeni nu le mai apropie nici unul alt canisme. K9 Kennel Store, de asemenea, este încărcat cu extras și upgrade-uri bonus pe care le puteți adăuga pentru a personaliza canisa exact așa cum ați dori să o place. Dacă ați imaginat o caracteristică rece, magazinul K9 Kennel oferă, probabil, îl oferă.

Contra

Aceste canipe sunt mai avansate decât celelalte și, prin urmare, mai scumpe (mai ales atunci când factor în transport maritim). O altă problemă este că magazinul K9 Kennel este destul de dificil și confuz pentru a naviga, deci dacă sunteți obișnuiți cu o experiență de cumpărături raționalizată, este posibil să fiți aruncați de site-ul dezordonat al magazinului K9 Kennel Store.

Evaluare finală pentru canițele de câini în aer liber

În cele din urmă, K9 Kennel Store este cel mai bun atunci când vine vorba de a scoate o canisa robustă cu cele mai tari clopote și fluiere. Este cea mai bună alegere dacă vă puteți permite, fără îndoială.

Cu toate acestea, dacă eticheta de preț este prea mare pentru dvs., Advantek Kennel modular de câine în aer liber este o altă alegere mai accesibilă, care este o recomandare solidă.

Beneficiile caniselor de câine în aer liber

În timp ce unii proprietari nu iau niciodată în considerare înființarea unei canneluri în aer liber sau câine în aer liber pentru animalele de companie, majoritatea proprietarilor care se întreabă cum au supraviețuit vreodată fără unul!

Pur și simplu pune, câine în aer liber rulează și canisele sunt uimitor de valoroase pentru animalul tău, și ei vor face de multe ori viața mult mai ușor. Câteva dintre cele mai notabile beneficii pe care le oferă includ:

Canicule în aer liber permit câinelui dvs. să se bucure de marele în aer liber

Atâta timp cât vremea este frumoasă, majoritatea câinilor iubesc petrecerea timpului afară, deoarece le dă șansa de a vedea și miroase tot felul de lucruri pe care nu le-ar putea bucura dacă au fost sechestrate în interior.

Mulți câini se vor plictisi atârnând în interior, dar cannele în aer liber le dau șansa de a lătra la veverițe, mirosi lucruri interesante în aer și simți vântul suflă prin blană.

Canicule în aer liber sunt instrumente utile pentru managementul câinilor

Din când în când, majoritatea proprietarilor vor trebui să-și pună câinele într-un loc sigur, sigur, în timp ce găzduiesc oaspeții, curăță casa sau proiecte complicate complete (nu doriți ca pooch-ul să alerge prin cameră când încerci să descifra instrucțiunile IKEA și puneți împreună noul dvs. raft de carte!).

Canicul de câini în aer liber sunt perfecți pentru aceste vremuri și vor da câinelui dvs. mai mult spațiu decât o cutie tipică.

Canisele în aer liber sunt adesea o opțiune mai bună decât cutii

Crăciunul de câine sunt instrumente neprețuite, și majoritatea proprietarilor ar trebui să aibă una la îndemână pentru puștii lor. Acestea nu sunt doar utile pentru câinii de formare a casei, sunt, de asemenea, minunate pentru păstrarea câinilor dvs. în siguranță când nu îl puteți supraveghea direct.

Acestea fiind spuse, majoritatea câinilor ar prefera cu siguranță într-o canalitate spațioasă în aer liber decât ar fi în spațiul relativ limitat o cutie.

Canicule în aer liber nu forțează câinele să "țină" toată ziua

Câinii adulți pot merge de obicei cu 6 până la 10 ore între pauzele de baie fără dificultate, dar există încă momente când puștii tăi mai multă apă decât de obicei. Acest lucru poate cauza ca câinele dvs. să ajungă să facă dansul pee-pee pentru câteva ore în timp ce vă așteptați să vă întoarceți și să-l lăsați să plece afară.

Dar o canisa în aer liber îi va permite să se tâine (sau să se potrivească, după caz) la petrecerea timpului liber, ceea ce îl va păstra mai confortabil în timp ce vă aflați departe.

Canicule în aer liber pot permite câinelui dvs. să obțină un exercițiu

Unii câini sunt distructivă atunci când proprietarul lor pleacă, așa că trebuie să se limiteze în timp ce vă aflați în conducerea comenzilor. O cutie este o opțiune sigură și acceptabilă, dar cutii nu permit câinelui dvs. să facă prea mult, dar stați acolo și coaja la lucruri.

Dimpotrivă, o canisa exterioară spațioasă vă va păstra câinele în siguranță în timp ce vă aflați departe, dar va lăsa și câinele dvs. să alerge, să sară și să joace destul de puțin în timp ce conținea.

Ei sunt o opțiune excelentă pentru Păstrați câinele dvs. conținut într-o curte fără un gard Mergând în jurul întregului perimetru al gazonului tău.

Siguranță pentru câini în aer liber

După cum puteți vedea, caniculele de câini în aer liber oferă o mulțime de beneficii pentru dvs. și câinele dvs. Dar, trebuie să le folosiți cu atenție pentru a vă asigura că câinele dvs. rămâne în siguranță. Printre altele, acest lucru înseamnă a face următoarele:

  • Nu utilizați canisme în aer liber în vremea extremă. Caniculele sunt minunate atunci când vremea este frumoasă, dar nu doriți să lăsați câinele dvs. în afara ori de câte ori este incomod fierbinte sau rece. Domeniul exact de temperatură pe care câinele dvs. îl poate tolera va varia în funcție de dimensiunea, sănătatea, rasa și lungimea blănurilor, astfel încât să discutați toleranțele de temperatură ale câinelui dvs. cu VET dvs. Acestea fiind spuse, este, în general, o idee bună de a utiliza cu precauție extremă oricând temperatura este sub 50 de grade sau peste 80 de grade.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. are întotdeauna o mulțime de apă proaspătă. Acest lucru ar trebui să meargă fără a spune, dar asigurați-vă că câinele dvs. are întotdeauna mai multă apă disponibilă decât ar putea să bea. Dacă câinele dvs. poate lustruiți un castron întreg de apă, mergeți mai departe și puneți două boluri de apă pentru el.
  • Furnizați câinele dvs. cu un anumit tip de umbră. Chiar și la temperaturi relativ ușoare, câinii pot supraîncălzi dacă sunt forțați să stea la soare. Nu trebuie să umbliți neapărat întreaga canisa, dar asigurați-vă că câinele dvs. poate ieși din soare dacă este nevoie. În mod similar, veți dori să vă asigurați că câinele dvs. poate ieși din ploaie dacă se potrivește cu meteo, așa că asigurați-vă că o parte din canisa are, de asemenea, un acoperiș impermeabil sau un capac.
  • Testați cu atenție securitatea canisei. Unii câini sunt extraordinar de pricepuți la canițele escapare, așa că veți dori să vă asigurați că canisa pe care o alegeți este de 100% Dovada de evacuare. Cel mai bun mod de a face acest lucru este să-ți pui câinele în canisa și apoi să-l urmărești (fără să-l lași să știe că cauți) și să vezi dacă poate scăpa. Asigurați-vă că verificați că câinele dvs. nu poate urca sau să sară peste partea de sus, nici să-și scape drumul sub garduri.
  • Ștergeți zona închisă a oricăror pericole potențiale. Este important să vă asigurați că câinele dvs. nu va putea să intre în nici un rău în timp ce se află în canisa lui, așa că asigurați-vă că ați dat zona o dată înainte de a vă pune câinele înăuntru. De asemenea, asigurați-vă că nu lăsați niciun jucării în canisa, dacă nu sunteți pozitiv ei se vor ocupa de fălcile puilor tăi - Nu vrei ca el să-și ridice jucăria și să-și sufle pe bucăți în timp ce el este nesupravegheat.

DIY Kennel: idei de câini în aer liber

Este întotdeauna mai ușor să cumperi o canisa în aer liber decât este de a vă face propriul, dar unii proprietari preferă să meargă pe traseul DIY. Acest lucru poate fi util pentru cei cu câini care au nevoi speciale, precum și cei care pur și simplu nu pot găsi o opțiune comercială care să se potrivească proiectului de lege.

Există un număr de DIY Dog House Blueprints și DIY Kennel Planuri disponibile online, Dar următorul videoclip oferă un exemplu destul de bun al unui canisa de casă care nu ar trebui să fie prea dificil de a vă construi.

Caniculele și rulele de câine în aer liber sunt instrumente excelente pe care majoritatea proprietarilor ar trebui să le aibă în vedere utilizarea. Ele nu numai că vă ajută să vă păstrați câinele în siguranță când nu vă puteți urmări fiecare mișcare, ele oferă, de asemenea, o mare stimulare mentală pentru animalul dvs. de companie și să-i dea șansa de a alerga puțin.

Ați găsit o canisa de câini în aer liber care a funcționat mai ales bine? Spuneți-ne totul despre asta!

Spuneți-ne ce model și marcă ați ales, precum și lucrurile care vă place cel mai mult despre el. Poate că vom include cea pe care o utilizați într-o actualizare a articolului viitoare!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune caniuri de câini în aer liber: păstrați-vă canina în siguranță!