Profilul speciilor americane americane boa

Imperator Boa

Adesea confundate cu roșu boa, BOA-ul american central este de fapt o specie diferită de șarpe care nu cresc să fie destul de lungă. Are nevoi foarte asemănătoare cu alți șerpi din America Centrală și de Sud, este non-veninoasă și un șarpe comun găsit în industria animalelor de companie. Cunoașterea îngrijirii specifice a nevoilor centrale americane BOA poate ajuta la menținerea sănătății și, prin urmare, să maximizeze durata de viață.

Prezentare speciala

Numele comun (e): Central american BOA, BOA comună, Dwarf Boa

Nume stiintific: Imperator Boa

Dimensiunea adulților: 3-7 picioare

Speranța de viață: 10-40 de ani

Comportamentul și temperamentul american american central

Acești șerpi modelați sunt fericiți trăi singuri și sunt crepusculară. Aceasta înseamnă că sunt cei mai activi la răsăritul soarelui și apusul soarelui, dar pot fi, de asemenea, prinși basking sub lumina lor de căldură din când în când. Ei își petrec cea mai mare parte a timpului pe teren, dar când sunt mai tineri și nu atât de grei, ei vor urca copaci și tufișuri. Ca majoritatea șerpilor, ei pot lovi dacă sunt speriați sau amenințați, dar BOA americană centrală nu este de obicei considerată o specie agresivă. Ele sunt de obicei calme și fac pentru o manipulare ușoară.

Locuințe BOA americană centrală

Central American Boas sunt originari de la Belize, Columbia, Costa Rica, El Salvador, Ecuador, Guatemala, Honduras, Mexic, Nicaragua, Panama, Peru si Venezuela. Aici preferă climatul tropical tropical, astfel încât locuința lor în captivitate ar trebui să imite acest lucru cât mai aproape posibil.

O incintă mare cu un capac sigur este o necesitate pentru o boa americană centrală. Un terariric de sticlă sau un acvariu poate fi folosit pentru tineri BOA, dar pe măsură ce șarpele dvs. crește, va fi necesară o incintă mai mare. Lungimea minimă a incintei trebuie să fie de 2/3 din lungimea șarpelui atunci când este cultivată complet. În mod obișnuit, sunt recomandate carcase de reptilare speciale datorită dimensiunii necesare pentru un adult BOA.

Curățarea la fața locului Carcasa dvs. BOA trebuie efectuată în mod regulat, dar o schimbare completă a substratului trebuie făcută după cum este necesar. Șerpii nu sunt animale de companie murdare, dar dacă vă hrăniți șarpele în incinta sa, atunci va trebui să fie curățată mai des.

Căldură

Din moment ce Boul American Central au nevoie de căldură suplimentară pentru a-și regla temperaturile corpului intern, luminile de căldură sunt necesare pentru șarpele dvs. Lămpile de căldură de bază ceramice trebuie utilizate cu lămpi de căldură sau emițătoare de căldură ceramică pentru a oferi o suprafață de basking de aproximativ 90 de grade. Șarpele dvs. nu ar trebui să fie capabil să vină în contact cu lumina pentru a evita arsurile termice și rocile fierbinți nu sunt recomandate din același motiv. Partea mai rece a incintei nu trebuie lăsată să scadă sub 75 de grade, astfel încât elementele de încălzire ar trebui să fie plasate pentru a furniza acest gradient termic adecvat în cazul în care șarpele se află. Diferite tipuri de termometre sunt disponibile pentru a ajuta la monitorizarea acestor temperaturi și ar trebui să fie amplasate la același nivel ca șarpele dvs.

Ușoară

Lumina albă de la o lumină de căldură sau un bec fluorescent ar trebui să fie disponibilă pentru un ciclu de 12 ore pentru a imita condițiile exterioare. Iluminatul UVB este benefic, dar nu este necesar pentru majoritatea șerpilor. Un bec regulat fluorescent sau incandescent care emite lumină albă este adecvat pentru a simula acest ciclu zilnic și a furniza iluminare pentru incinta șarpelui.

Ce fel de lumini are nevoie de șarpe de animale de companie?

Umiditate

Umiditatea nu trebuie să fie mare decât dacă șarpele dvs. este vărsat. Cincizeci la sută umiditate relativă, măsurată cu un higrometru plasat în incintă, este acceptabilă în condiții normale, dar ar trebui să fie mărită la 70% în momentul vărsarii. Acest lucru se poate face prin plasarea bolurilor de apă mai mari sau mai multe apă în incintă, scufundându-l cu o sticlă de pulverizare sau plasând mușchi umed într-o cutie de ascundere.

Substrat

Substrat sau lenjeria trebuie plasată pe fundul incintei. Un strat de două inci este ideal pentru a permite șarpelui să se deplaseze confortabil și chiar să se răcori într-un pic. Aspen Shafings, material de hârtie mărunțit sau murdărie de reptilare sunt opțiuni populare. Scăpările de pin și cedru sau așchii de lemn trebuie evitate, deoarece acestea conțin uleiuri care pot fi iritante pentru șarpele dvs.

Alimente și apă

Trebuie prevăzută un vas mare de apă pentru a permite șarpelui să se înmoaie și va dubla, de asemenea, ca sursă de umiditate. Acest lucru ar trebui schimbat în mod regulat. Pradă pre-ucisă ar trebui să fie hrănit în mod ideal într-un recipient separat, cum ar fi un container de depozitare din plastic mare, astfel încât șarpele dvs. nu vă asociază să ajungeți în incinta sa cu alimente. Acest lucru va reduce probabilitatea de a fi mușcat și, de asemenea, să contribuie la menținerea incintei sale.

Boale americane centrale mănâncă de obicei, șoareci fuzzy înghețați, dezghețați sau trăiesc, dar unii pot fi suficient de mari pentru a mânca un mic mouse-ul adult înghețat, dezghețat. Șerpii tineri trebuie doar să mănânce o dată pe săptămână, iar șerpii adulți sunt de obicei hrăniți lunar.

Probleme comune de sănătate

Reptilele care sunt prea reci sau nu au suficientă umiditate este probabil să se îmbolnăvească și să aibă probleme vărsare. Bolile respiratorii și dysecdysis sunt probleme comune care sunt, de obicei, ușor împiedicate prin faptul că aveți un mediu adecvat pentru BOA. Alte probleme pot include impacție dacă șarpele dvs. își intră în pat, putregaiul gurii și diverși paraziți interni și externi din rozătoarele pe care le mănâncă, așternutul în care se află sau de a fi afară. BOA-urile americane centrale nu pot avea nevoie de îngrijire veterinară de câte ori un câine sau o pisică, dar o examinare fizică obișnuită este întotdeauna un lucru bun pentru a ajuta la capturarea unor probleme mici înainte de a deveni o problemă majoră.

Alegerea BOA-ului din America Centrală

Atunci când achiziționați o boa americană centrală, în primul rând, asigurați-vă că este un șarpe de crescătorie captivă. Acest lucru va contribui la reducerea probabilității problemelor de parazitate. Șarpele dvs. nu ar trebui să aibă răni sau leziuni, să fie bine musculate și netede și nu au semne de putregai de gură. Asigurați-vă că întrebați ce a mâncat șarpele, precum și când a fost consumată ultima masă.

Crediții de reputație se percepe de obicei între 100 și 150 $ pentru un BOA american central, dar modelele și culorile mai exotice sau rare pot costa mai mult. În plus față de costul șarpelui, achizițiile online vor avea, de asemenea, taxe de transport maritim, dar unele magazine de animale de companie și spectacole de reptile sau expo-uri pot avea, de asemenea, BOA-uri americane centrale disponibile pentru achiziționarea în persoană. Șerpi care nu au înregistrări de hrănire, semne de boală sau au fost prinși sălbatic nu sunt achiziții ideale.

Specii similare la BOA americană centrală

BOA-urile americane centrale sunt similare cu multe alte tipuri de BOA. Ele necesită temperaturi calde, medie la niveluri ridicate de umiditate și mănâncă rozătoare. Dacă sunteți interesat de alte tipuri de șerpi de companie, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Hynková, I., Starostova, Z., Fryna, D., 2009. Variația ADN-ului mitocondrial dezvăluie istoria evolutivă recentă a principalelor clade CONSTRICTOR BOA. Știința zoologică, 26, 623-631.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Profilul speciilor americane americane boa