Budgie bird: tot ce ar trebui să știți despre această pasăre mică

BUDGIE BIRD: Tot ce ar trebui să știți despre această pasăre mică

Budgerigarii sau, deoarece sunt mai cunoscute, Budgiile sunt una dintre cele mai mici și mai dulci cele mai dulci din speciile de papagal. Natura lor și ușurința relativă de îngrijire le fac un animal de companie popular; eventual cel mai popular animal de companie din lume după câini și pisici. Cu toate acestea, ca toate animalele, nu trebuie să subestimezi timpul, costul și atenția necesare pentru a asigura o pasăre a Budgie. Pentru a vă asigura că sunteți cel mai bun părinte de companie pe care îl puteți fi, trebuie să vă asigurați că învățați tot ce puteți despre cel mai nou membru al familiei dvs., deci aici este lista noastră utilă a tot ce trebuie să știți despre Budgies.

Bugerigar Bird

Ce este un budgerigar

Budgiile sunt un tip de parakeet care sunt deosebit de mici și, în wold, în mod natural verde. În timp ce Parakeets vin în multe dimensiuni diferite, forme și culori, budgiile tind să vină în două rase - rasa originală care salută din Australia și rasa englezească care a fost crescută pentru viața internă. În general, diferențele cheie dintre aceste tipuri includ:

  • Dimensiune, deoarece budgiile engleze sunt mai lungi de centimetri
  • Proporție, deoarece budgiile engleze au capete mai mari
  • Pene, care sunt pufier în jurul capului în rasa englezească
  • Varietatea de culoare, deoarece toate budgiile sălbatice sunt verzi, astfel încât alte culori sunt, de obicei, produsul generațiilor de reproducere.

Este o concepție greșită comună că toți papagali vorbesc. Adevărul este că multe rase de papagal nu au capacitatea și chiar și în cele ce fac, este până la personalitatea papagalului individual. Cu toate acestea, budgiile sunt o rasă potențial vorbonală, care este un alt motiv pentru care sunt un animal de companie atât de atractiv. Unii cred că Budgiile sunt mai bune la stăpânirea discursului uman decât macawurile și cockatorii. Chiar dacă acest lucru este adevărat, trebuie să fiți conștient de faptul că multe budgiile încă nu dezvoltă această abilitate, așa că nu fi dezamăgit dacă Budgie nu vorbește cu tine.

Dacă intenționați să obțineți o pasăre sau un papagal sau orice tip, trebuie, de asemenea, să vă asigurați că intenționați pentru viitor. Mulți papagali trăiesc de zeci de ani și adesea chiar și-au depășit proprietarii, provocând probleme cu îngrijirea. Acesta este un alt motiv cheie că Budgiile sunt cele mai populare animale de companie, în medie, ei trăiesc de obicei de aproximativ 10 ani, ceea ce, în timp ce încă un angajament serios care ar trebui luat în considerare cu atenție, este puțin mai ușor de gestionat de 70 sau 80 de ani.

Ce are nevoie de un Budgie în casa lor

Primul lucru este primul, Budgie are nevoie de undeva să trăiască. Deși budgiile pot fi luate în considerare printre cele mai ușoare păsări de îngrijire, ei necesită o mulțime de echipamente pentru a le oferi și pentru a le menține fericiți. Cel mai bun Habitat Budgie va avea:

  • O cusca
  • O baie
  • Câteva jucării
  • Câteva forte
  • Un dozator de apă

Alegerea cuștii este un pas foarte important și există multe de luat în considerare. În primul rând, trebuie să fie mare. Budgie dvs. trebuie să poată întinde aripile și poate chiar să vrea să zboare de la un capăt la altul un pic. Aceasta înseamnă cea mai mică cușcă absolută pe care trebuie să o cumpărați pentru un Budgie este de aproximativ 20 x 25 x 32 inci. Acest lucru crește dacă Budgie este deosebit de mare sau este împărtășită cu un prieten. Alți factori importanți care trebuie luați în considerare includ:

  • Asigurați-vă că cusca este mai lungă decât este înaltă pentru a vă asigura că Budgie poate zbura pentru că zboară orizontal, mai degrabă decât vertical, de la perch la bac.
  • Cuștile circulare pot arăta bine, dar pot crea anxietate în păsările care doresc ca colțurile să se ascundă. Ele sunt, de obicei, prea mici.
  • Jucăriile și femeile sunt necesare pentru ca pasărea voastră să se distreze, dar puteți avea prea mult un lucru bun. Asigurați-vă că există încă un spațiu suficient pentru a zbura odată ce mobilierul este complet. Două până la trei jucării ar trebui să fie suficiente.
  • Ușurința accesului. Este minunat dacă pasărea dvs. Budgie este fericită, dar trebuie să fiți fericiți. Vrei să vă asigurați că echipamentul dvs. de mână și de curățare se pot potrivi cu ușurință în interiorul acestuia, nu există nicăieri pentru a se colecta și ascunde și că puteți să-l ridicați și să-l mutați când aveți nevoie.
  • Păstrați cușca undeva caldă, dar unde nu va fi o schimbare de temperatură prea mare. Pasărea dvs. are de asemenea o mulțime de lumină naturală naturală indirectă și se va bucura de faptul că se află într-o cameră socială. Lumina directă a soarelui, schițele, încălzitoarele și alte cauze ale fluctuațiilor de temperatură pot fi fatale.

Postări asemănatoare: Cele mai bune cuști de păsări și Cele mai bune capace de cușcă de păsări

De asemenea, trebuie să puneți un nivel similar de îngrijire și atenție în ceea ce puneți în cușcă, din sticle de apă la jucării. Plasticul este bun pentru igienă, ceea ce îl face cel mai bine pentru băi, alimente și apă potabilă, dar materialele naturale sunt ideale pentru perching și jucării. Materialele naturale trebuie să fie în siguranță pentru păsările dvs. Prunusii și stejarul, de exemplu, pot fi dăunătoare datorită glicozidelor și taninilor cianogeni, în timp ce eucaliptul este recomandat.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării de păsări

Birdgie Birds pe copac

Ce ar trebui să vă hrăniți păsăria Budgie

Hrănirea unui Budgie nu trebuie să fie complicată, chiar dacă sunt o pasăre atât de exotică. Cu toate acestea, trebuie să faceți cercetarea dvs. pentru că ați putea avea unele concepții greșite despre dieta lor. Mulți oameni cred că budgiile necesită o dietă în principal din semințe, poate cu alte tratamente aruncate în. Acest lucru este exact opusul. Semințele nu sunt de fapt foarte nutritive pentru budgioase și ar trebui considerate tratamente.

În loc de o dietă pe bază de semințe, budgiile au nevoie de o dietă de pelete, fructe și legume. Varietatea este esențială pentru a asigura că primesc tot balanța de substanțe nutritive de care au nevoie. Peletele pot fi cumpărate comercial și sunt realizate dintr-un amestec de legume, boabe, semințe, fructe, minerale, vitamine și alți nutrienți. Acestea ar trebui să facă 70% din dieta păsărilor dvs., cu restul de 30% fiind o varietate de fructe, legume și, ocazional, surse de proteine ​​cum ar fi carnea și oul fiert.

Semințele nu sunt singurele alimente care ar trebui luate în considerare tratate. Fructul, în timp ce iubiți de budgiile ar trebui să fie utilizate cu moderatie datorită conținutului ridicat de zahăr, care poate provoca obezitate. Există, de asemenea, unele alimente care trebuie evitate în întregime și acestea includ:

  • Alcool
  • Cofeină
  • Avocado
  • Ciocolată
  • Fasole și leguminoase descoperite

Este întotdeauna o idee bună să solicitați sfaturi profesionale înainte de a oferi orice mâncare la Budgie, că nu sunteți sigur. Ați putea dori, de asemenea, să solicitați sfaturi dacă vă gândiți să schimbați dieta păsărilor, deoarece budgiile pot fi aglomerate și nu pot încerca noi alimente care le sunt prezentate, chiar dacă vor însemna că ar putea să foame.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente de păsări

Ce sunt Budgie"S Personalitca

Un aspect important, dar uneori trecut, aspect de a obține un nou animal de companie este personalitatea lor. Animalele dvs. trebuie să se potrivească cu stilul de viață al familiei dvs. și cu propria dvs. personalitate, fie că este calm, prietenos, energic sau inteligent. La urma urmei, o pisică solitară care urăște să fie atinsă nu va îndeplini nevoile unei familii cu o mulțime de copii care iubesc să se hrănească.

Vestea bună este că budgiile fac animale de companie excelente pentru tot felul de circumstanțe. Ei bine, atât cu cei care trăiesc singuri care doresc o companie și familii mari, deoarece sunt animale foarte sociale care se vor bucura de agitația vieții de familie aglomerate, la fel de mult, deoarece se vor bucura de o mulțime de timp de joc unu-la-unu. Cu toate acestea, trebuie să fiți pregătiți să vă angajați să socializați cu BUDGIE. Dacă aveți un stil de viață aglomerat, care vă ține departe de casă, este posibil să nu vă puteți îngriji de ei.

De asemenea, nu trebuie să vă greșiți dragostea de socializare pentru o personalitate de ieșire și încrezătoare. Ei iubesc petrecerea timpului cu tine pentru că o consideră liniștitoare. În general, ele sunt de obicei destul de timide, blânde și afectuoase. Acest lucru le poate face o adăugare rea la o familie cu o mulțime de animale de companie prădătoare. Este posibil să vă proiectați casa pentru a vă menține păsările în siguranță atât de la răul fizic, cât și de efectele negative ale fricii, dar trebuie să fiți pregătiți să faceți tot ce puteți. În mod similar, copiii mici și budgiile nesupravegheate nu sunt un amestec bun.

De asemenea, nu vă puteți presupune că Budgie vă va iubi de la prima zi. La fel ca toate animalele, este nevoie de timp pentru a construi legăturile de încredere și iubire, dar cu siguranță merită să o merite foarte îndeaproape de proprietarii lor și sunt foarte afectuoase. Cel mai bun mod de a lega este să le vorbească în fiecare zi și să se joace cu ei. Nu le atingeți dacă nu apar confortabil cu ea, lăsați-i să vină la tine. Poate dura câteva săptămâni pentru ca acest lucru să se întâmple, dar odată ce o fac, ei o vor iubi și vor să fie manipulați și jucați cu tot timpul.

Bird Bird pe copac

Cum îți pasă de un Budgie

Trebuie să oferiți o baie pentru BUDGIE, deoarece sunt păsări foarte curate care pot dori să se scalde în fiecare zi. Există o mulțime de alte sfaturi de îngrijire și de curățare pe care trebuie să le urmați dacă doriți să oferiți cea mai bună îngrijire pentru budgiile dvs. Aceasta include:

  • Tăierea picioarelor lor o dată la două luni
  • Furnizarea de apă proaspătă cel puțin în fiecare zi
  • Eliminarea cadrelor, a alimentelor vechi și a altor resturi în fiecare zi
  • Curățarea cuștii cu atenție în fiecare săptămână cu produse sigure de păsări
  • Acoperind cușca pentru a oferi întuneric atunci când este timpul să dormiți

Ați putea dori, de asemenea, să lăsați Budgie să vină să zboare în jurul camerei. Acesta este un exercițiu excelent pentru ei și va face multe pentru fericirea lor. Cu toate acestea, ar trebui să faceți acest lucru numai dacă puteți asigura un mediu sigur pentru ei. Alte animale și copii mici sunt un pericol evident, dar există și alte pericole pe care nu le-ați putea gândi neapărat. Ventilatoarele de tavan și alte obiecte în mișcare, alimente nesantionate și echipamentele de gătit sunt toate periculoase și trebuie să acoperiți orice oglinzi și ferestre pentru a le evita să se confunde și să se prăbușească în ele.

Există vreo preocupări comune de sănătate a BUDGIE

Toate animalele au probleme specifice de sănătate pe care le sunt deosebit de predispuse, iar Budgerigarele nu sunt diferite. Mulți sunt evitați cu un pic de îngrijire a sănătății preventivă a Budgie, deci este o idee bună să înțelegeți aceste probleme de sănătate acum, mai degrabă decât mai târziu.

În primul rând, după cum am menționat deja, una dintre cele mai frecvente probleme care apar cu Budgiile este o dietă săracă, în special una care este prea bogată în semințe. Semințele au o valoare nutrițională foarte mică, iar o pasăre care are o dietă de semințe se poate găsi suferințe de deficiențe în calciu, vitamina A și vitamina D. Calciul este o deficiență deosebit de periculoasă, deoarece va afecta oasele din Budgie. Budgiile feminine au nevoie, de asemenea, de calciu pentru a pune ouă sănătoase, deoarece coaja de ou este fabricată din calciu.

Un alt pericol este parazitul Giardia. Budgerigarele sunt cunoscute a fi deosebit de susceptibile la acest parazit, care le este transferat prin apa lor. Poate infecta o gazdă fie prin apa de băut, fie prin scăldat, și îi va face să-și zgârie picioarele, să-și tragă pene și să strige. Din fericire, parazitul Giardia este ușor de tratat prin medicamente și este, de asemenea, destul de preventibil. Asigurați-vă că apa pe care o dați păsării dvs. este cât mai necontaminată posibil. Puteți face acest lucru prin schimbarea în mod regulat a apei și prin utilizarea unui dozator de apă care împiedică apa să intre în contact cu dropurile și cu alți contaminanți.

Tumorile sunt, de asemenea, un risc comun cu păsări. Ele sunt predispuse la tot felul de limfoame, lipomas și fibromuri, care se pot forma pe aripă. Deși pot fi benigni sau maligne, merită să obțineți fiecare bumbă neașteptată investigată de un medic veterinar. Fiind supraponderali pot crește șansele lor de a dezvolta tumori. În cele din urmă, o tumoare în sine nu este întotdeauna ceva de îngrijorat serios, dar trebuie să le verificați cât mai curând posibil pentru a asigura tratamentul precoce.

Două păsări Budgie

Unde poți cumpăra o pasăre Budgie

După cum probabil vă așteptați, puteți cumpăra de obicei un Budgie din magazinul local de animale de companie. Ele sunt destul de comune datorită cererii cauzate de popularitatea lor. Cu toate acestea, este posibil să doriți să cercetați alte locuri pe care le puteți obține noul dvs. Buge Bird, mai ales dacă bănuiți că magazinul dvs. local surprinde păsările lor din mori de păsări.

Parrot salvați și adăposturi vor avea budgiile care au nevoie de case bune și pot fi mai ieftine și oferă un serviciu mai bun pentru furnizarea de îngrijiri medicale și tratamente înainte de adoptarea dvs., cum ar fi controalele de parazitare și testarea bolilor comune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Budgie bird: tot ce ar trebui să știți despre această pasăre mică