Cum de a picta o cușcă de păsări

Păsări în cușcă împotriva peretelui din lemn de vânzare la piață

Păsările și alte animale de companie exotice necesită în siguranță și cuștii securizați. De multe ori cuști sigure și sigure pentru animalele exotice mari, cum ar fi păsările, pot fi foarte scumpe. Pentru a evita să suportați unele dintre aceste costuri, luați în considerare repararea unei cuști mai vechi. Aflați cum să pictați a Birdcage, și să ia în considerare pașii de luat pentru a vă asigura că obțineți treaba corectă.

Consumabile necesare

  • Perie de sârmă
  • Șaibă
  • Cârpe de curățare
  • Cage în nevoie de pictură
  • Vopsea de păsări

Pregătirea cuștii

Deci, aveți cuști. Poate că a fost donată pentru dvs. sau organizația dvs., o vânzare de curte găsiți, sau una pe care ați avut-o de ceva timp care are nevoie de un makeover. Dar, indiferent de calea de achiziție, cușca trebuie să fie pictată.

Înainte de a împinge ceva vopsea pe acea cușcă, trebuie să fie pregătit pentru noua sa identitate. Suprafața tuturor metalelor care este pictată trebuie să fie curată, netedă și fără toate rugina. Utilizați peria de sârmă pentru a obține toate fulgi de rugină de pe cușcă și șmirghelul pentru a netezi suprafețele după utilizarea periei. Orice alte pete dur sau inegale pe metal ar trebui să fie netezite și în acest moment.

După ce a scăpat de toate spațiile dure și rugina cu peria de sârmă și șmirghel, ar trebui să curățați cușca. Utilizați cârpele de curățare sau dați-vă cușca o baie cu puțină apă pentru a scăpa de toate praful și resturile.

Ultimul pas înainte de a vă picta de fapt cuștile aplicați un strat subțire de grund. Citiți mai multe despre alegerea unui primer și vopsea în următoarea secțiune.

Alegerea vopselei

Aproape toate cuștile cumpărate de magazin au fost acoperite cu pulbere utilizând material termoplastic care este topit pe cușcă la o temperatură foarte mare. Unii proprietari se simt cip cuștii acoperiți cu pulbere mai ușor decât cuștile vopsite, în timp ce alții simt că sunt mai ușor de curățați, iar materialul este mai greu decât vopsea. Oricare ar fi opinia dvs. pe acoperire cu pulbere, nu este o opțiune pentru majoritatea proprietarilor de păsări să facă acasă.

Motivul pentru care vopseaua este atât de toxică pentru păsări se datorează faptului că este posibil, zinc, Voc și alte toxine Emiterea vopselei. Dacă eliminați acești factori de pericol din imagine, vopseaua dvs. ar trebui să fie teoretic în siguranță. Există din ce în ce mai multe branduri care oferă acum aceste "zero-VOC" "Zero-VOC" și alte vopsele mai sigure. Cea mai bună alegere ar fi o vopsea care are zero VOC, chiar și după adăugarea culorii nuanței (nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nuanță dacă doriți să pictați albul alb), este plumb, zinc și fără cromate, si ca totul natural posibil. Standardul de etanșare verde ar trebui să fie vizibil pe vopseaua pe care o alegeți. Există chiar și vopsele organice pe bază de apă, care sunt probabil cele mai sigure opțiuni sau unele rețete de vopsea de casă. Asigurați-vă că vopseaua pe care o alegeți, de asemenea, legați de metal și este uscată rapid.

Pictura cuscarii de păsări

Până acum, aș presupune că pasărea ta nu mai este în cușcă. Este bun. Și nu va putea fi în cușcă de ceva timp. În funcție de vopseaua pe care o utilizați, pasărea dvs. poate fi într-o cușcă temporară și cameră timp de aproximativ 2 săptămâni pentru a permite vopselei să se vindece.

După alegerea unui grund sigur și vopsea pentru păsările dvs., aplicați un strat subțire de grund. Permiteți cel puțin 24 de ore pentru ca grundul să se usuce înainte de a aplica vopseaua. Trei straturi de vopsea lucioasă pot fi apoi aplicate în cușcă cu o perioadă de 24 de ore între fiecare strat de luciu. Asigurați-vă că vă păstrați straturile de vopsea mai subțire și nu lăsați-l să se scurgă. Din nou, păstrați-vă pasărea din cameră, indiferent de cât de sigur este vopseaua. Nu puteți fi niciodată prea sigură.

Întorcându-ți pasărea în cușcă

Vopselele pe bază de solvenți vor dura mai mult pentru a vindeca decât vopselele pe bază de apă, astfel încât este posibil să nu vă puteți întoarce pasărea în cușcă pentru câteva săptămâni. Dacă puteți, așteptați întotdeauna puțin mai mult decât este necesar.

Pentru a descuraja pasărea de mestecat pe cuștile nou pictate, încercați să atașați perfoanele, frânghiile și alte lucruri pasărea dvs. poate apuca pe părțile laterale ale cuștii folosind sârmă. Acestea vor acționa ca "mânere" pentru pasărea voastră să înțeleagă cu ciocul în timp ce urcați laterale în loc de barele de cușcă. Deci, în principiu, creați bare alternative de cușcă pe partea superioară a barierelor reale în diferite unghiuri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a picta o cușcă de păsări