Snake verde verde: ghid complet de îngrijire și introducere

Introducere

Șarpele verde dur este membru al familiei de șarpe Colubridae. Ele provin din America de Nord și sunt relativ scurte - ele cresc la între două și trei picioare și sunt o culoare verde strălucitoare strălucitoare, cu o culoare mai ușoară.

Ochii lor sunt mari și sunt foarte atractivi pentru a se uita la care le face animale populare. Pentru că nu sunt greu de îngrijorat și sunt destul de robuste, ei fac o reptilă bună Animale de companie pentru începători Dar sunt, de asemenea, populare cu proprietarii de reptilă cu experiență.

Șarpe verde dur

Un comportament de șarpe verde dur

Șarpele voștri dur nu va fi otrăvitor sau veninos, astfel încât ei sunt în siguranță să se ocupe. Când vin în sălbăticie, ei nu-și ucid prada înainte să o mănânce. Ei se strecoară pe ea din spate și înghiți totul.

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să vă faceți griji că ați mușcat că nu mușcă niciodată oamenii. Ei sunt considerați ca șerpi foarte buni și au o natură docilă care le face un animal de companie popular pentru copiii mai mari. Dacă trebuia să veniți împotriva unuia în sălbăticie, ar încerca să scape de la dvs., mai degrabă decât să vă atace. Cu toate acestea, unii șerpi verzi sălbatici sunt atât de prietenoși încât nu vă deranjează oamenii ajungând destul de aproape de ei.

Când un șarpe este păstrat în captivitate, comportamentul său se poate schimba. Dacă șarpele nu este îngrijită corect, ea poate deveni foarte defensivă, iar oamenii au interpretat acest lucru ca agresiune. De asemenea, dacă prindeți un șarpe adult și apoi puneți-l într-un rezervor, nu va fi mulțumit de noul său mediu și va expune "agresivitatea cuștii", ceea ce înseamnă că reacționează prost atunci când deschideți rezervorul.

În ciuda naturii lor de docile, nu toți șerpii grei groși sunt fanii mari de a fi manipulați! Ele pot fi nervoase și acest lucru le face să fie skittish. Când acest lucru este combinat cu dimensiunea lor mică, poate fi o provocare destul de o provocare pentru a le păstra. După ce au spus că, unii indivizi învață să tolereze că sunt manipulați, dar nu sunt niciodată probabil să fie complet mulțumiți de asta. Cu cât le ocupi mai mult, cu atât mai mult vor tolera. Este bine ca ei să învețe că faci mai mult decât să-i hrănești. Nu le place să fie înmânate în fiecare zi - în fiecare zi vor fi suficiente pentru ei pentru că le place să-și petreacă timpul singur.

Trebuie să vă asigurați că le descurcați în mod corect pentru a le împiedica să fie stresați sau răniți. Încercați să le atingeți atunci când sunt în incinta lor și să vadă cum le place. La început, sunt foarte probabil să se îndepărteze de la tine, așa că l-ai lăsat. Continuați să încercați și, în cele din urmă, vor deveni curioși și vă vor lăsa să le atingeți. Chiar dacă vă mușcă, ceea ce este puțin probabil, nu vă va răni așa cum nu au fălci puternici. Când un șarpe verde dur se simte amenințat, le veți vedea adesea "gâfâind", care deschide gura lor, astfel încât acestea să pară amenințătoare - este un mecanism de a vă sperie prădătorii lor. Lăsați-i în pace și încercați din nou o altă zi.

Odată ce se obișnuiesc cu mâna, le puteți ridica, dar este posibil să utilizați în schimb un cârlig. Țineți un șarpe verde dur la cea de-a treime și două treimi din corpul lor. Nu le țineți niciodată de coadă. Ei nu vor dori să stea liniștiți și se vor mișca mult, așa că încercați să nu le pierdeți!

Majoritatea șerpilor nu hibernează, dar ei fac brumate. Aceasta înseamnă că ei vor dormi pentru perioade lungi de timp, dar pot, de asemenea, să se trezească pe scurt pentru a găsi un punct cald frumos sau unele alimente. Șarpele verde dur, totuși trăiește într-un mediu mai rece, astfel încât acestea să facă efectiv hibernare și este declanșată când vremea începe să se răcească. Se întâmplă dintr-o dată brusc!

Habitatul de șarpe verde

  • Ce tip de incintă aveți nevoie?

Este foarte important să obțineți rezervorul de mărime potrivită pentru șarpele vii dur. Dacă este prea mare, ei vor fi foarte nervoși pentru că se vor simți vulnerabili. Dacă este prea înghesuit, ei nu vor putea să se deplaseze în mod liber. Amintiți-vă că șarpele dvs. va crește și, astfel că vivariul dvs. va trebui să devină mai mare! Un hatchling are nevoie de un rezervor mult mai mic decât un adult. În general, rezervorul nu ar trebui să fie mai mic de trei sferturi din lungimea șarpelui.

În practică, un hatchling are nevoie doar de o cutie de plastic mică, cu un capac din plastic strâns, care are găuri de aer. Un adult va avea nevoie de un rezervor de 30 de galoane, care este suficient de mare pentru ca ei să se miște în jurul ei și are suficientă înălțime pentru ca ei să urce. Ei au nevoie de o mulțime de spațiu de podea neclintit, astfel încât să se poată muta în jur.

Ele ating întreaga lor lungime în termen de un an, astfel încât un plan bun este de a cumpăra un rezervor mic, mic pentru a începe și apoi investiți într-un rezervor de înaltă calitate atunci când sunt adulți. Țineți minte că sunt excelente la scăpare! Bărbații sunt deosebit de buni la acest lucru deoarece sunt subțiri și se pot potrivi prin găuri strânse. Ele nu sunt ușor de prins odată ce au ieșit! Prin urmare, asigurați-vă că rezervorul dvs. are un capac bine fixat și nu are lacune sau lame.

  • Cum ar trebui să curățați carcasa?

Este foarte important să păstrați carcasa curată. Trebuie să obțineți obiceiul de "curățenie spot" la fiecare câteva zile. Verificați vivariul și curățați orice poep pe care îl puteți vedea sau orice paturi umede cauzate de un vas de apă vărsat. Bowlul lor de apă trebuie curățat și actualizat zilnic

Șarpele dvs. nu va avea nici o ezitare în crawling prin propriul lor poop și, odată ce o fac, este chiar mai dificil de curățat și poate să-i facă rău.

La câteva săptămâni, carcasa are nevoie de o curățare profundă atunci când trebuie să luați totul și să-l curățați. Înlocuiți substratul înainte de a pune șarpele înapoi.

  • Ce temperatură ar trebui să fie incintea?

Șerpii verzi verde trăiesc în mod natural în jurul pădurilor din America de Nord, astfel încât să poată face față unor variații de temperatură și nu au cerințe foarte stricte pentru temperatura incintei. În timpul zilei, ceva între 75 și 85 de grade F este acceptabil și în timpul nopții poate scădea la 70 de grade. Carcasa lor trebuie împărțită într-o secțiune care este de aproximativ 90 de grade F pentru basking, dar cealaltă secțiune poate fi la temperaturi ambientale. O combinație de surse funcționează cel mai bine și o lampă de căldură este o opțiune foarte populară. Alternativ, ați putea obține un tampon de căldură sau fire și o bandă de căldură flexibilă. Cu toate acestea, ultimele două opțiuni pot arde șarpele și ar trebui să fie utilizate numai de experți - dacă este deloc!

  • Ce umiditate ar trebui să fie incintea?

Șerpi grei, ca un mediu umed, deoarece în sălbăticie, trăiesc în apropierea apei. Ar trebui să încercați să atingeți niveluri de aproximativ 55 până la 65%. Nu ghiciți doar acest nivel, obțineți-vă un higrometru care va măsura umiditatea. Citiți recenziile deoarece este esențial ca acesta să fie corect.

Umiditatea poate fi realizată prin plasarea unui castron de apă în rezervor și folosind o sticlă de apă de pulverizare. Rezervoarele mai mari sunt mai greu de ținut umed - va trebui să pulverizați mai des și va avea nevoie de un castron mai mare de apă. Dacă aveți o mulțime de lacune în incintă, vaporii de apă pot scăpa și este mai greu să mențină umiditatea.

Un șarpe verde dur

  • Ce paturi au nevoie?

Lenjeria de pat este uneori numită substrat și este esențială pentru că șerpii verde dur ca să urlească. Puteți folosi pietrișul pentru acest lucru, deoarece este aproape de habitat natural al șarpelui, este minunat pentru înflorire și rezistă paraziților. Este ieftin să achiziționați și poate fi spălat și reutilizat atunci când dați incintei un bun curat și acest lucru vă economisește bani. Deoarece deține puțină apă, nu va interfera cu nivelurile de umiditate.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șarpe de șarpe

Cu toate acestea, dacă nu doriți să utilizați pietriș, aveți opțiunea de mușchi de sphagnum, coajă de nucă de cocos / orhidee sau mulci. Dacă nivelurile de umiditate sunt o provocare pentru dvs., Cypress mulch și sphagnum Moss sunt cele mai bune opțiuni pentru că dețin umiditate. Cu toate acestea, un substrat care este continuu umed nu este o idee bună deoarece poate încuraja infecțiile respiratorii cauzate de bacterii.

  • Au nevoie de mobilier?

În natură, un șarpe verde dur își petrece cea mai mare parte a timpului într-un copac și aproape de apă, astfel încât acesta este un fel de habitat pe care îl căutați să îl recreați în Vivarium.

Dați-le o înălțime pentru a explora prin plasarea de ramuri pe verticală - de aceea aveți nevoie de o incintă înaltă pentru aceste șerpi. Poziția lor ideală este drapată peste o ramură, mișcându-și capul de la o parte la alta, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă!

Cu toate acestea, există, de asemenea, ocazii atunci când vor dori să se ascundă și trebuie să oferiți undeva că pot face acest lucru. Trebuie să fie suficient de mare pentru ca ei să se încurce cu o mică intrare. De asemenea, trebuie să fie confortabil și întunecat în interior. Când sunt gata să-și vărsească pielea, vor căuta o piele umedă și puteți oferi acest lucru cu mușchi de sphagnum umed sau prosoape de hârtie.

Un castron de apă este esențial pentru ca ei să poată bea (deși preferă picături greșite dintr-o sticlă de pulverizare, deoarece este ca ploaia) și să regleze umiditatea în vivarium. De asemenea, oferă un loc de scăldat, ceea ce este important pentru șerpi verde dur, deoarece ei le place să trăiască lângă apă în sălbăticie. Au nevoie de apă pentru a le ajuta să-și scoată pielea.

În mod ideal, veți oferi, de asemenea, o stâncă mare, plată, unde se pot bucura și puteți obține roci fierbinți care vor stoca căldură de la o lampă de căldură și arată exact ca habitatul lor natural. Odată ce ați primit dreptul de habitat, șarpele dvs. va fi fericit și acest lucru îi va face mai calm și își va spori speranța de viață.

Dieta verde de șarpe verde și nutriție

Șarpele verde dur ar fi clasificat ca un insectivore strict, astfel încât acestea sunt interesate doar de consumul de insecte! În mod ideal, vor avea nevoie de insecte moale, astfel încât va trebui să oferiți lucruri cum ar fi păianjeni și omizi, dar molii și viermii sunt, de asemenea, minunați ca și larvele. Ei vor fi dispuși să încerce și insectele grele, astfel încât să le puteți obține niște lăcâiuri și greieri. Acestea sunt mult mai ușor de obținut și de a depozita decât rozătoarele mici, care sunt dieta discontinuă a altor specii de șarpe.

În mod ideal, au nevoie de un amestec de insecte vii și pre-ucidere, dar asigurați-vă că cea mai mare parte a alimentelor lor sunt deja morți. Alimentele vii pot provoca stres la șarpe și ar putea chiar să le rănească prin zgârierea ochilor lor, astfel încât să introducă doar mâncare live acum și din nou pentru a oferi varietate.

Un șarpe verde adult va trebui să fie hrănit o dată sau de două ori pe săptămână și are nevoie de șase sau șapte cricketuri de fiecare dată. Ca regulă generală, dați-le suficientă mâncare pentru a le menține mâncarea timp de douăzeci de minute. Cu toate acestea, dacă par să devină neliniștită și să caute alimente înainte ca următoarea lor feed, va trebui să măriți frecvența sau cantitatea.

Nu încercați să le hrăniți cu mâna la început, deoarece probabil că vă va mușca accidental, dar cu timpul hrănirea ar trebui să fie posibilă. Până când ajungeți în această etapă, utilizați clește.

Hatchlings au nevoie, de asemenea, de hrănire de două ori pe săptămână, dar să le pornească pe muștele de fructe și crichete de pinion și apoi să crească treptat dimensiunea alimentelor lor. În cele din urmă, comutați-le la dieta adultă. Păstrați un ochi apropiat pe șarpe și dacă apar supraponderali sau subponderali, își ajustează dieta după cum este necesar. Un șarpe subponderală va avea părți concave și un șarpe supraponderală este mai mare în jurul lor. Veți vedea că scalele lor s-au răspândit și pielea este vizibilă dedesubt.

Green Green Snake Grooming & igienă

Va trebui să oferiți băi obișnuite de șarpe verde. În primul rând, acest lucru este acela de a le păstra curat. Ei pot obține mâncare și poop în picioare la piele și au nevoie de ajutor pentru a scoate. În al doilea rând, au nevoie de o baie pentru a adăuga umiditate pe pielea lor înainte de a se vărsa.

Având un castron de apă în vivarium, le dați ocazia de a se scălda pe cont propriu și pot face acest lucru fără ajutorul dvs. De asemenea, le puteți pune într-un castron mare de apă în timp ce curățiți incinta lor. Bowlul trebuie să fie umplut cu apă, care este suficient de adânc pentru ca ei să stea, dar suficient de adânc pentru ei să-și ridice capul deasupra apei. Ei trebuie să fie în baie timp de zece până la cincisprezece minute. În acest timp, ei pot alege să-și pună capul sub apă timp de câteva minute, dar nu-și îngrijorați - își pot ține respirația pentru acest lucru lung! Acesta este modul lor de a îndepărta acarienii de șarpe din corpul lor. Când baia sa terminat, țineți-le într-un prosop moale pentru a le usca. Pe măsură ce se mișcă în jurul lor, se vor usca mai departe.

Opheodrys Aesivus

Probleme de sănătate comună

Șerpii verzi verde sunt destul de robust, dar pot suferi probleme de sănătate cauzate de nivelurile incorecte de umiditate. Dacă condițiile sunt prea uscate, își vor păstra vărsarea. Acest lucru se datorează faptului că lipsa de umiditate determină pielea și cântarele prea uscate și nu se va îndepărta corect. Un șarpe sănătos va vărsa toată pielea într-o singură bucată.

Pe de altă parte, prea multă umiditate provoacă și probleme. Șarpele dvs. poate obține infecții respiratorii și infecții fungice sau bacteriene ale pielii, inclusiv putrezile scalei. Un șarpe cu o infecție respiratorie va respira prin gura lor și de evacuare din nas. Trebuie să le duceți la un veterinar. Infecțiile fungice ale scalelor și ochilor lor necesită, de asemenea, o excursie la veterinar.

Gura putregai este o altă problemă comună de sănătate. Se întâmplă când sistemul imunitar al șarpelui este slăbit, probabil prin stres. Dacă temperatura sau umiditatea este incorectă, bacteriile normale ale gurii se pot multiplica la numere mai mari decât în ​​mod normal și pot provoca o infecție. Aceasta se numește "stomatită infecțioasă" și veți observa că șarpele dvs. nu vrea să mănânce și are o gură roșie strălucitoare. Ei pot avea, de asemenea, puroi care ies din gură sau nas. Luați-le la VET pentru tratament.

În ansamblu, șarpele verde dur este o reptilă docilă care face un animal de companie bun pentru începători. Atâta timp cât țineți un ochi asupra nivelului de temperatură și umiditate din incinta lor, vă puteți aștepta să conducă o viață lungă și fericită!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Snake verde verde: ghid complet de îngrijire și introducere