Snake hognose: profilul speciilor

Western HoGnosed Snake

Numele "Hognose" se referă la multiple specii de șarpe cu boturi îndreptate distincte provenind din trei genuri conexe: Heterodon, Leioheterodon,și Liztrophis. Se găsesc în America de Nord, America de Sud și Madagascar. Aceste animale sunt destul de mici și, în general, au corpuri groase și ochi rotunzi. Ele sunt adesea păstrate în case ca Pet Snakes. Șerpii Hognose tind să fie timid, preferând să se ascundă de prădători în sălbăticie, mai degrabă decât atac. De asemenea, în captivitate, rareori transformă agresivitatea. Ele sunt relativ ușor de întreținut odată ce aveți locuința și hrănirea de rutină în jos.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Șarpele Hognose

Nume stiintific: Heterodon, Leioheterodon, Liztrophis

Dimensiunea adulților: Mai puțin de 2 metri lungime, unii pot ajunge la 4 picioare

Speranța de viață: 8 până la 10 ani

Hogognose comportament de șarpe și temperament

Șerpii Hognose sunt animale diurne (active în timpul zilei) și sunt cunoscute pentru natura lor Docile. De fapt, hogognoza estică (Heterodon) este deosebit de bine cunoscut pentru obiceiul său de a juca morți în jurul predatorilor. Când șerpii Hognose se simt amenințați, ei ar putea să-și apucă gâtul, să-și ridice capul, și ocazional grevă, dar rareori mușcă. Dar dacă sunt manipulate în mod regulat de la o vârstă fragedă, ei pot crește să fie destul de calm în jurul oamenilor.

Există dezbateri în curs de desfășurare în cercurile herpetice despre dacă șerpii hogognozei trebuie clasificați ca fiind veninoși. Din punct de vedere tehnic, ei secretă venin în saliva lor, care este letală la animale mici de pradă, dar este inofensiv pentru oameni. Și pentru că șerpii Hognose nu sunt de obicei Bite, Este puțin probabil ca un om să vină în contact cu veninul oricum. Din aceste motive, cei mai mulți experți de șarpe nu iau în considerare speciile de hogognoză să fie la același nivel ca șerpi otrăviți, cum ar fi rattlesnakes și cobras.

1:52

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre șarpele hognose mici și distincte

Locuind șarpele Hognose

Șerpii Hognose nu cresc foarte mari, iar un rezervor care le permite să întindă întreaga lungime a corpului lor va fi suficientă. Un rezervor de 20 de galoane este adesea o dimensiune bună pentru un șarpe, în funcție de cât de mare crește animalul. Prioritiza spațiul de podea peste înălțime, deoarece acești șerpi nu urcă de obicei. Dar un capac sigur este încă recomandat pentru a vă menține șarpele în siguranță în incinta sa. Oferiți un fel de mâncare de apă care este suficient de mare pentru șarpele dvs. să urce, precum și o cutie de ascundere în care poate merge să se simtă în siguranță.

Căldură

În interiorul incintei, asigurați un gradient de temperatură cu o zonă de basking la aproximativ 85 până la 90 de grade Fahrenheit și o parte rece, care nu scade sub 70 de grade Fahrenheit. Pentru a atinge aceste temperaturi, este posibil să aveți nevoie să experimentați cu diferite vapori de becuri de căldură la înălțimi variabile. Pentru o citire exactă, nu uitați să măsurați temperatura la nivelul șarpelui în incintă, nu în partea superioară a rezervorului.

Ușoară

Mulți proprietari optează să ofere un spectru complet Luminile UVB Pe un ciclu de 12 ore în incinta șarpelui pentru a imita ciclul natural de noapte. Acest lucru nu este absolut esențial, deoarece acești șerpi primesc cea mai mare parte a vitaminei D din dieta lor. Dar iluminatul își poate ajuta corpurile să producă vitamina D, asigurându-se că nu devin deficitare.

Umiditate

Șerpii Hognose au nevoie de un nivel de umiditate de la aproximativ 30% până la 60%. Nivelul variază ușor printre speciile, iar șerpii au tendința de a prefera o umiditate puțin mai mare atunci când sunt pe punctul de a vărsa. Furturile de apă din incintă va oferi umiditate, dar puteți, de asemenea, să difuzați ușor carcasa dacă aveți nevoie să ridicați nivelul de umiditate. Monitorizați umiditatea cu un higrometru de reptile.

Substrat

Șerpii Hognose au boturi unice care acționează ca niște lopeți mici. În sălbăticie, își folosesc nasul pentru a urca în pământ. În captivitate, este ideal pentru a le oferi cu câțiva centimetri de nisip amestecat cu pământ sigur sau un alt material care permite șarpelui să se umfle și să se ascundă.

Urmăriți aceste semne că șarpele dvs. este pe punctul de a-și vărsa pielea

Alimente și apă

Șerpi Hognose, în special Heterodon Plarirhinos, poate fi dificil de hrănit în captivitate și ar putea refuza alimentele. În plus față de a rămâne în concordanță cu ceea ce și când le hrăniți, asigurați-vă că temperaturile incintei sunt corecte. Șerpii au nevoie de căldură pentru a rămâne activi și a digera corect mâncarea. Și există puțină îndoială atunci când șerpii Hognose sunt foame - ei se vor apropia adesea de alimentatorul lor cu o gură deschisă, gata pentru mâncarea lor.

Hognozele vor începe să mănânce greieri încărcate cu intemperii (hrăniri hrăniți hrănitoare) dusd cu pulbere de calciu. Pe măsură ce se maturizează, vor absolvi rozurile, fuzzii și, eventual, adulți șoareci, În funcție de cât de mare crește speciile. Tinerii șerpi Hognose trebuie să fie hrăniți de câteva ori pe săptămână, iar șerpii complet crescuți în mod obișnuit se hrănesc cu unul Punctul de pradă o săptămână. Dacă observați că șarpele dvs. este pe punctul de a începe să vărsați, este uneori înțelept să reduceți hrănirea pentru a preveni regurgitarea.

Probleme comune de sănătate și comportament

În ciuda naturii lor timide, șerpii Hognose sunt o rasă tare care nu se îmbolnăvește adesea. Dar există câteva boli pentru a urmări.

Ca majoritatea reptilelor, șerpii hogognozei sunt susceptibili la infecții respiratorii, care prezintă simptome de șuierătoare, drooling și General Letargy. Se crede că umiditatea necorespunzătoare este, de obicei, motivul pentru a recuperează infecțiile respiratorii în șerpi.

Un alt boală care afectează șerpii este putregaiul gurii sau stomatita infecțioasă. Dacă observați bulele de saliva și inflamația în jurul gurii șarpelui, acestea sunt simptome clasice ale putregaiului gurii. Este o condiție dureroasă și, dacă este lăsată netratată, poate provoca o infecție care face dinții șarpelui să cadă.

Șerpii Hognose sunt, de asemenea, predispuse la infecții fungice, care pot provoca probleme de vărsare și decolorare a pielii. Toate aceste condiții ar trebui să primească atenție de la un medic veterinar care se specializează în reptile.

Alegerea șarpelui dvs. Hognose

În mod ideal, veți dori să obțineți un șarpe Hognose Captive de la un crescător de renume sau o organizație de salvare care poate răspunde la întrebări despre istoricul sănătății șarpelui. Asigurați-vă că întrebați ce mânca șarpe, cât de des mănâncă de obicei, iar ultima oară a mâncat și a defecat. Așteptați să plătiți aproximativ 100 până la 500 de dolari, în funcție de specia și vârsta șarpelui.

Este de până la tine să decideți dacă doriți un șarpe adult sau un hatchling. Dacă aveți experiență limitată cu șerpi, ați putea dori să alegeți o hatchling. Puteți garanta destul de mult că a fost captiv-crescută și veți putea să începeți să o manipulați de la o vârstă fragedă.

O nervură sănătoasă a șarpelor nu ar trebui să fie vizibile și nu ar trebui să aibă vreo legătură vizibilă în corpul său atunci când se întinde pe toată lungimea sa. În plus, ar trebui să verificați pielea pentru acarieni și căpușe înainte de a fi de acord să o ia acasă.

Ce tipuri de șerpi fac cele mai populare animale de companie?

Specii similare la șarpele cunoscător

Dacă sunteți interesat de animale de companie similare, verificați:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Șerpi Hognose. Spitalul veterinar animal

  2. Western Hognose Snakes ca animale de companie. Toate creaturile Spitalul de Animale

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Snake hognose: profilul speciilor