Kingsnakes și șerpi de lapte: profilul speciilor

Rege șarpe de bordură

Laptele și șerpii regelui sunt nativi în partea de sud a Canadei, pe tot parcursul U.S., și America Centrală și de Sud. Aceste șerpi sunt frumoase, docile și neexevionate. Șerpii de lapte sunt un subspecii de 45 de tipuri de Kingsnake - există doar 24 de subspecii de șerpi de lapte singuri. Aceste șerpi sunt ușor de păstrat și sunt un șarpe bun începător. Ele variază semnificativ în dimensiune, culoare și modele. Multe subspecii au modele izbitoare, frumoase, inclusiv unele care au o apărare naturală de a imita bandajul de culoare roșu, negru și galben al șerpilor de corali veninoși. O diferență esențială este regele neevenomi și laptele au trupe negre care ating benzile roșii, în timp ce șerpii de corali au benzi galbene care ating roșu.

Prezentare speciala

Denumirea comună: Kingsnake, șarpe de lapte

Nume stiintific: Lamprotis gen

Dimensiunea adulților: 14 până la 60 de centimetri lungi

Speranța de viață: 20 până la 30 de ani

Kingsnake și comportamentul șarpelui lapte și temperamentul

Toate soiurile de Kingsnakes sunt ușor de manevrat după ce te obișnuiesc cu tine. Acestea sunt întreținere redusă, necesitând o îngrijire minimă pe parcursul săptămânii.

Acest șarpe rar grevă - de obicei, dacă o face, a confundat un deget cu un articol de pradă. Un rege sau mușcătură de șarpe de lapte nu face rău. Când se simte amenințat, va încerca să scape de tine. De asemenea, va excreta un miros de mosc din glandele sale anale (mirositoare, dar nu dăunător) sau va zgâria vârful coastei sale, la fel ca un rattlesnake ar fi un avertisment.

După ce ați lăsat un șarpe nou pentru câteva zile după aducerea acasă, puteți începe să vă manipulați șarpele. Fii blând și persistent, cu sesiuni scurte zilnice la început pentru a construi încredere. Nu ar trebui să dureze prea mult timp pentru șarpe să se simtă confortabil cu manipularea. Nu manipulați șerpi imediat după mâncare - le poate determina să-și reglegem masa.

Acești șerpi sunt constricții. Ei pot încerca să se înfășoare în jurul brațului, dar nu vă pot face rău. Să le despozite, să înceapă de la capătul coada, deoarece capul lor tinde să fie mai puternic.

Locuințele dvs. Kingsnake sau șarpele de lapte

O cușcă securizată este vitală. Kingsnakes sunt notorii pentru a-și testa incintele și pentru a scăpa de cele mai mici spații. Carcasa va necesita un top bine fixat. Acești șerpi se pot strecura prin lacune mici care par prea mici. Nu lăsați liberi, găuri sau pauze subțiri în partea superioară a cuștii.

Șerpii regelui și de lapte ar trebui să fie ținute solitare. Kingsnakes ar putea să mănânce alți colegi de cușcă.

Hatchlings sau cel mai mic șarpe de lapte din Mexic pot trăi într-un rezervor de acvariu de 10 galoane. Cu toate acestea, șerpi adulți de dimensiuni medii (36 inci) au nevoie de un rezervor de 20 de galoane și șerpi mai mari, de 60 de centimetri) ar prospera într-o incintă mai mare, cum ar fi un rezervor de 60 de galoane. Șerpii regelui și de lapte sunt destul de activi și au nevoie de cameră. Șerpii care au încărcarea camerei pot avea, de asemenea, o incidență redusă a infecțiilor respiratorii.

Mai multe locuri de ascundere trebuie să fie furnizate: junirii de coajă, pietre comerciale, pot fi utilizate vase de flori răsturnate, cochilii de jumătate de nucă de cocos și chiar cutii de carton pot fi utilizate. Pentru a da cuștii o senzație naturalistă, puteți include roci și ramuri în cușcă.

Va trebui să curățați cușca în întregime cel puțin o dată la 6 luni. Între aceste revizuite, spot curat sau scoopi fecale și curățați vasul de apă în fiecare zi.

Căldură

Reptilele sunt creaturi cu sânge rece care trebuie să-și autoreglică temperatura corpului prin deplasarea între spoturile mai calde și mai răcoroase în habitatul lor. Furnizați un gradient termic sau o gamă termică în incinta lor de la 70 la 85 F (21 până la 28 ° F) în timpul zilei cu o picătură de 10 până la 5 ° F (2 până la 5 ° C) pe timp de noapte. Ar trebui să se ascundă pete furnizate la fiecare capăt al gradientului.

Majoritatea proprietarilor preferă încălzitoarele sub-rezervoare (plasate sub jumătate din rezervor) pentru a furniza căldura. Nu folosiți niciodată roci electrice fierbinți - pot provoca arsuri. Dacă utilizați încălzirea aeriană, sursele de căldură radiante precum emițătoarele de căldură ceramice sunt mai bune decât becurile incandescente pentru animalele nocturne.

Ușoară

În primul rând nocturn, nu au nevoie iluminat Atâta timp cât camera dvs. devine suficientă lumină pentru a indica comutatorul între noapte și zi. Cele mai multe animale nocturne nu au nevoie de lumină ultravioletă, deși un UVB (5.0) Lumina fluorescentă poate fi benefică pentru a ajuta la absorbția calciului de la produsele alimentare.

De ce căldura și lumina sunt atât de importante pentru reptile dvs. de companie

Umiditate

Șerpii regei și de lapte nu au nevoie de niveluri ridicate de umiditate - 40 până la 60% sunt suficiente. Un manometru de higrometru sau de umiditate vă va ajuta să verificați nivelurile de umiditate. În cele mai multe cazuri, un vas de apă puțin în cușcă ar trebui să fie adecvat. Pe parcursul vărsare, Ele pot beneficia de umiditate adăugată. Dacă observați că șarpele introduce într-o fază de vărsare (pielea apare Filmy, ochii transformă o culoare albastră lăptoasă), ceață cu cușcă ușor sau oferă o cutie de umiditate. Puteți face o cutie de umiditate simplă dintr-un recipient de plastic acoperit, taie o gaură în capacul suficient de mare pentru șarpe pentru a urca și a-l linia cu mușchi sphagnum umezit.

Substrat

Substrat este așternutul sau căptușeala pentru partea de jos a cuștii de animale de companie. Pentru șerpi noi, prosoape de hârtie sau hârtie de măcelărie sunt ideale pentru facilitarea curățării și pentru a vă permite să monitorizați fecalele.

Diferitele substraturi care pot fi utilizate includ covoare de reptile, astroturf, coajă de reptile, mulci sau Aspen Shafings (Nu folosiți niciodată Cedar, Redwood sau Pine). Dacă sunt folosite hamei, asigurați-vă că nu sunt ingerate cu alimentele șarpelui.

Mocivele de reptilă sau Astroturf este cea mai ușoară, cea mai sigură și cea mai economică opțiune. Este lavabil și reutilizabil. Puteți hrăni șarpele pe această suprafață fără a vă îngrijora de șarpele care mănâncă substratul și puteți avea mai multe bucăți gata pentru cușcă atunci când este murdară.

Alimente și apă

Regele și șerpii de lapte sunt șoareci alimentați sau șobolani pentru copii. Ca regulă generală, hrăniți șarpele de dimensiunea unui șoarece care este aproximativ egală cu lățimea șarpelui la cea mai largă parte (cu excepția capului). Hrana de hrană și minori (subadult) de două ori pe săptămână. Adulții pot fi hrăniți șoareci adulți (sau șobolani de vânătoare) o dată pe săptămână. Dacă șarpele este prea slabă (corpul care nu este rotunjit, poate vedea coaste sau coloana vertebrală) hrană de două ori pe săptămână. Mulți șerpi rege și de lapte tind să mănânce mai puțin în toamnă și iarnă.

Ca și în cazul altor șerpi de companie, hrăniți șoarecii pre-ucis (de obicei înghețați de la o sursă de alimentare cu animale de companie) pentru a se asigura că prada nu poate răni șarpele. Dezghețați șoareci înghețați la temperatura camerei și alimentați într-o cușcă separată de alimentare (fără substrat) sau cu cușcă dacă are o pardoseală sigură.

Deoarece șerpii adesea defecate în apă, curățați vasul zilnic și reîmprospătați cu apă proaspătă, filtrată.

Probleme comune de sănătate

Cea mai mare amenințare la adresa unui kingsnake sau șarpe de lapte este o infecție respiratorie. Aceste șerpi pot obține răceli sau pneumonie, care este adesea cauzată de o problemă cu temperatura în cușcă. Simptomele pot include bubbling sau gâscă la gură, gâfâind sau mucus în jurul nasului.

Dacă observați produse alimentare regurgitate în cușcă, acesta poate fi cauzat de manipularea șarpelui prea curând după hrănire. Nu este neapărat un semn de boală, deși poate fi. Alte motive pentru alimente regurgitate: alimentele oferite a fost prea mare, sau incinta este prea cool. Dacă recurguirea recurs, luați șarpele unui medic veterinar exotic.

Alegerea șarpelui tău Kingsnake sau lapte

Laptele și Kingsnakes se reproduc destul de ușor în captivitate, deci ar trebui să fie relativ ușor de găsit un specimen captiv. Puteți găsi crescători locali de reputație la o expoziție de reptile sau printr-o trimitere de la un alt proprietar de șarpe sau un veterinar exotic. Asigurați-vă că șarpele dvs. este deja un bun eater de șoareci pre-ucis. Dacă aveți îndoieli, cereți o demonstrație a hrănirii șarpelui.

Vă puteți aștepta să plătiți 30 $ la $ 200, în funcție de morf (culoarea), rarimea varietății și vârsta. Hatchlings costă de obicei mai puțin, deoarece adulții sunt dovezi dovediți și înfloritoare.

Semnele unui șarpe sănătoase includ o corp fermă, rotunjită - fără evacuare din nas - fără urme prăfuite pe corpul șarpelui (acarienii) - fără respirație deschisă sau gâscă - în interiorul gurii arată roz (nu roșu sau brânzos) - pielea strălucitoare, netedă (fără răni sau scabie), deschidere fecală curată (aerisire) și mișcare fără tremururi.

Un șarpe nou nu poate fi îmblânzit, dar ar trebui să se stabilească în mod rezonabil cu o manipulare ușoară. Un șarpe distrus își va îndrepta corpul în aer, încercând să scape. Majoritatea șerpilor regelui și de lapte se vor așeza după un pic și se vor înfășura ușor în jurul mâinilor.

Aflați ce șarpe de companie este potrivit pentru dvs

Specii similare la Kingsnakes și șerpi de lapte

Dacă șerpii regelui sau lapte vă interesează, puteți dori să vă uitați în specia conexă:

În caz contrar, verificați Alte tipuri de reptile și amfibieni care poate fi noul dvs. animal de companie.

Uita-te acum: șerpi de companie: nume și fapte distractive

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Kingsnake CareFour Seasons Spitalul de animale, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Kingsnakes și șerpi de lapte: profilul speciilor