5 Cele mai bune șerpi de companie pentru începători

Acum câțiva ani am avut un prieten care la păstrat pe șerpi toată viața. El le-a păstrat în propria cameră controlată de temperatură, care a fost cu atenție "șarpe" și a avut o ușă care te-a făcut să te simți mai mult ca și cum ai intrat într-o sigură decât o cameră. Evident, majoritatea oamenilor nu își pot permite să aibă o sală specială de șarpe, mai ales dacă nu sunteți sigur dacă șerpii sunt animalul pentru tine. Dar dacă sunteți interesat să deveniți un părinte de șarpe, există șerpi mai simpli, puteți începe cu. Iată cinci rase de șarpe pentru a începe.

1. Șarpe cu corn

Șerpii de porumb sunt un șarpe din America de Nord locală, care sunt calm și vin într-o varietate de culori. Ele sunt foarte comune și populare, deci sunt ușor accesibile și ușor de ras. Acest lucru le face relativ ieftin la 25 până la 40 de dolari. Pantherophis Guttata, așa cum este cunoscut și nu creșteți la dimensiuni dificile și pot fi adesea păstrate într-o incintă de 20 de galoane pentru întreaga lor viață. Lungimea lor medie este între 4 și 5 picioare, deși merită remarcat faptul că un șarpe de 5 picioare poate avea nevoie de o incintă mai mare. Tot ce aveți nevoie pentru un mediu de șarpe de porumb este:

  • O incintă de 20 de galoane cu un top ecranat
  • Un tampon de căldură al rezervorului sub incintă
  • Un castron de apă ceramic
  • Câteva locuri ascunse, cum ar fi o rolă de prosop de hârtie
  • Așternut, cum ar fi substratul Aspen

Nu este nevoie să le furnizați cu iluminare specială, iar hrănirea este destul de standard folosind pui sau șoareci de șobolani înghețați sau dezghețați. Poate fi util să le scoateți din incintă pentru a le hrăni. Pregătiți-vă să vă asumați responsabilitatea pentru șarpele de porumb de mulți ani. În timp ce trăiesc de obicei la aproximativ 8 ani în sălbăticie, au fost cunoscuți că supraviețuiesc în 20 de ani în captivitate.

Șarpe cu corn

2. California Kingsnake

Dacă sunteți în căutarea unui șarpe mai periculos și mai interesant, care este încă gestionabil pentru începători, California Kingsnake este o opțiune excelentă. După cum sugerează și numele, ele sunt originare din California de Sud, unde vânează o mare varietate de mese de la alte șerpi și șopârle la ouăle și păsările de păsări. Merită să subliniem că aceste șerpi pot fi nippy și vă pot mușca dacă nu cheltuiți suficient timp cu ei. Gestiona adesea și aceasta nu ar trebui să fie o problemă.

Puteți cumpăra acest șarpe, cunoscut și ca lampropeltis Getula Californiae, pentru aproximativ 50 de dolari. În general, acestea cresc la 3 până la 4 picioare în lungime, ceea ce înseamnă că aveți nevoie pentru a vă oferi California Kingsnake cu:

  • O incintă de 20 de galoane cu un top ecranat
  • Un cuplu de locuri ascunse
  • Așternut
  • Un încălzitor sub incalculator pentru a le ajuta să-și regleze temperatura și digestia
  • Un castron de apă pe care îl pot bea, înmuiați și că nu vor bate

Nu va trebui să investiți în iluminare specială. Hrănirea trebuie să se dezvolte pe măsură ce șarpele dvs. crește mai în vârstă și mai mare. O hatchling are nevoie de șoareci Pinky, care sunt mai mici decât circumferința lor și trebuie să obțineți șoareci mai mari și mai mari până când acestea consumă șoareci adulți.

California Kingsnake

3. Rosy Boa

După cum sugerează și numele, Rosy Boa este un șarpe foarte drăguț, cu un palet color aproape pastel. Deși nu sunt la fel de populare ca șarpele de porumb și California Kingsnake, acestea sunt o opțiune foarte accesibilă la 30 până la 40 de dolari. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de Lichanura Trivirgata, este posibil să nu le puteți găsi la toate magazinele de animale de companie datorită lipsei lor relative de popularitate. Este posibil să fie nevoie să încercați norocul la afișările de reptile sau la Internet. Trebuie să fiți pregătiți pentru un angajament atunci când obțineți o rosie BOA așa cum au fost cunoscuți că trăiesc până la 25 de ani.

La 2 până la 3 picioare, ROSY BOA este o dimensiune foarte ușor de gestionat. Prin urmare, dacă aveți un BOA ROSY, trebuie să aveți:

  • O incintă de 20 de galoane pentru un adult, dar puteți începe cu o cutie de încălțăminte pentru o hatchling
  • Ziar, prosoape de hârtie sau substrat Aspen pentru așternut
  • O sursă de căldură, cum ar fi un tampon de încălzire a rezervorului.
  • Un castron de apă
  • Distracție ascunzătoare de ascundere

Ca și în cazul celorlalți șerpi ușor de administrat, nu este nevoie să furnizați iluminat special și să le hrăniți șoareci care sunt adecvați pentru dimensiunea lor. Această hrănire ar trebui să crească și să cadă cu anotimpurile, deoarece ciclul de hibernare natural al șarpelui îi face nevoie de mai puține alimente în timpul iernii și mai mult în primăvară. În medie, Rosy BOA are nevoie de un mouse de până la patru ori pe lună, coborând de două ori pe lună în cele mai reci luni.

Rosy Boa

4. Snake Gopher

Pituophis spp, care este mai cunoscut sub numele de șarpele Gopher, este un alt șarpe relativ neobișnuit. Cu toate acestea, poate fi mai ușor de găsit un șarpe Gopher de vânzare decât un Rosy BOA și prețurile lor sunt similare la 50 de dolari la magazinele de animale de companie. Este posibil să găsiți șerpi mai accesibili la spectacolele de reptile. Dacă dețineți un șarpe Gopher, pregătiți-vă să le îngrijiți de până la 15 ani.

Gopher Serkes poate crește până la șase picioare, ca unul dintre șerpii mai mari de pe listă, mediul de care aveți nevoie pentru a oferi Snake-ul dvs. Gopher include:

  • O incintă de 20 de galoane atunci când o hatchling, care se deplasează într-o incintă de 30 de galoane ca adult
  • Două până la trei centimetri de așternut pentru a le permite să se îngroape
  • O sursă de căldură pe o parte a incintei pentru a le permite să termine
  • Bowl de apă care este suficient de mare pentru ca ei să se înmoaie
  • Distracție ascunzătoare de ascundere

Ca întotdeauna, iluminarea specială în inutilă și le puteți oferi șoareci congelați sau dezghețați să mănânce, care sunt o dimensiune adecvată pentru stadiul lor de dezvoltare.

Snake Gopher

În legătură cu o postare: De ce șerpi căscați?

5. Ball Python

Mingea Python este un pic mai mult de o provocare decât ceilalți șerpi începători de pe această listă. Dacă ați avut reptile sau animale de companie exotice în trecut sau sunteți un proprietar de animale de companie experimentat, poate doriți să începeți cu un șarpe care necesită o atenție mai mare, fără a fi prea copleșitoare. Cerințele lor specifice centrează în jurul modelelor lor dificile de alimentație.

Ball Pythons au fost cunoscuți că nu mai mânca, ducând la mulți proprietari îngrijorați doresc să știe "de ce mingea mea Python nu va mânca". De cele mai multe ori, acest lucru nu este nimic de îngrijorat. Ball Pythons ar putea să nu mai mănânce timp de câteva luni, dar dacă nu au simptome de boală, greutatea lor rămâne aceeași și nu există alte schimbări în comportamentul lor, atunci ele sunt complet amenință.

Altele decât aceste provocări de hrănire, mingea Pythons sunt similare cu celelalte șerpi de pe această listă. Ele pot fi cele mai ieftine la 30 de dolari, și, eventual, cel mai mic ca pythonii de sex masculin nu depășesc de obicei 3 picioare. Femelele pot ajunge la 5 picioare. Prețul lor poate varia în mod sălbatic, totuși, deoarece unele culori și modele sunt rare, dar feriți-vă de Pythons cu bile suprasolicitate. De obicei, puteți să vă bucurați de spectacolele de reptile, astfel încât prețurile pot fi umflate pentru a reflecta acest lucru.

Dacă mergeți la o minge Python, trebuie să fiți conștienți de faptul că pot trăi la 30 sau chiar 40 de ani. Ei au, de asemenea, o trăsătură specială de personalitate de timiditate, atât de îngrijitoare pentru o minge python în aceste decenii înseamnă că ar trebui să le oferiți:

  • O cutie de ascundere și alte locuri ascunse.
  • O incintă de 30 de galoane fără un ecran de ecran. Dimensiunea este necesară pentru a vă asigura că caseta de ascundere se va potrivi în timp ce vă oferă șarpele cu suficient spațiu pentru a vă deplasa, iar ecranul poate permite să scape umiditatea, ceea ce este necesar pentru o minge de python să se scoată în mod corespunzător.
  • Un castron de apă robustă pe care îl pot înmuia
  • Un tampon de căldură sau un punct fierbinte pe un capăt al incintei
  • Ziare sau paturi de prosoape de hârtie

Ca întotdeauna, iluminatul suplimentar este inutil și vă hrăniți elemente de pradă Pythons, cum ar fi șoarecii, care sunt potriviți pentru dimensiunea lor.

Ball Python

Consultați articolul nostru privind: Șarpe verde dur: Ghid complet de îngrijire și introducere

Obținerea primului șarpe

Găsirea primului dvs. șarpe nu este vorba doar de a obține rasa potrivită, deși este foarte important. Există, de asemenea, alte considerații pe care trebuie să le faceți înainte de a face angajamentul față de cea mai nouă adăugare a familiei.

  1. Înțelegeți riscurile. Șerpii ar putea nu numai să muște, dar pot purta Salmonella. Acest lucru este ușor de gestionat, totuși, spălând mâinile cu atenție de fiecare dată când vă ocupați de șarpele.
  2. Înțelegeți șerpii. Șerpii sunt animale solitare care le place liniștea și nevoia de consistență și de rutină. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să împărtășească habitatele și nu ar trebui să le baționizați sau să le gestionați excesiv. Ei, totuși, cum ar fi jocul și unele socializare, ar trebui să fie tratate pentru aproximativ cinci minute pe zi.
  3. Furnizați mediul potrivit. Șerpii nu își gestioneze temperatura în același mod în care oamenii fac, astfel că vor avea nevoie de o zonă caldă și o zonă mai rece a mediului lor folosind o lampă de căldură sau un tampon, complet cu două termometre și un ecartament de umiditate. De asemenea, au nevoie de spații de ascundere, așternut și apă atât pentru băut, cât și pentru scăldat. Plantele artificiale pot fi, de asemenea, o adăugare distractivă.
  4. Hrăniți-le corect. Trebuie să fii pregătit să-i hrănești carne crudă ca șoareci și șobolani, deci dacă ești squeamish, acest animal de companie nu este pentru tine.
  5. Păstrați-le curat. Curățarea la fața locului este foarte necesară pentru a-și păstra viața de zi cu zi igienică, dar trebuie să faceți, de asemenea, o schimbare obișnuită a lenjeriei de pat și curat adânc al incintei lor.

În legătură cu o postare: Cel mai bun șarpe de șarpe

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune șerpi de companie pentru începători