Revizuire: serviciul de livrare a alimentelor pentru animale de companie

Pregătirea alimentelor proaspete pentru câinele dvs. poate fi consumatoare de timp, și este dificil să creați rețete care oferă o nutriție completă și echilibrată pentru animalul dvs. de companie. PETLLAGA DOING FOOD Serviciul de livrare aduce proaspăt gătit, gata să mănânce mese chiar la câinele dvs. Aceste mese sunt făcute cu ingrediente de calitate umană și formulate special pentru nevoile câinelui tău.

Hrana pentru câini de casă are multe Beneficii pentru animalul dvs. de companie - cel mai mare dintre acestea fiind faptul că este mult mai sănătos pentru întregul corp al câinelui tău. Dacă câinele dvs. este mai sănătos, veți fi atât mai fericiți. Să nu mai vorbim, cheltuielile dvs. de îngrijire veterinară sunt sigur că vor scădea.

PETPLATE DIN LIVRAREA FOODIEIProdusele proaspete de câine proaspete oferă beneficiile pentru sănătate ale unei diete de casă, cu confortul magazinului cumpărat de alimente. PetPlate Dog Food ia cu un pas mai departe cu serviciul lor de livrare. Ele livrează mâncare proaspăt gătită la ușă.

Fără cumpărături, fără ingrediente de rețetă descifrarea și conținutul nutrițional și nici o îngrijorare de controlul porțiunii!

LEGATE DE: 8 Pericole ale DIY Homemade Dog Alimente

PETPLATE DE CÂȘTIGĂRI DE LIVRARE ALIMENTĂRII

PETPLATE DIN LIVRAREA FOODIEIDupă cum puteți vedea în fotografiile de mai sus, acest produs de câine proaspăt gătit vine în recipiente pre-porționate. Containerele sunt boluri mici de plastic cu capace etanșe. În funcție de dimensiunea câinelui dvs., el va mânca fie un întreg container pe servire, fie jumătate dintr-un recipient pe servire.

PETPLATE DIN LIVRAREA FOODIEI

În fotografia de mai jos, puteți vedea că mesele sunt expediate într-o cutie cu gheață uscată și o mulțime de izolație. Acest lucru asigură că acestea rămân reci până când le primești. Puteți stoca alimente pentru câini de companie în frigider timp de până la 10 zile sau înghețați-l timp de până la 18 luni. Cu toate acestea, va păstra numai în frigider timp de aproximativ 3 zile după ce deschideți capacul.

Aceste mese de hrană pentru câini sunt formulate de un nutriționist veterinar bazat pe vârsta și greutatea câinelui (până la 100 de kilograme).

Se face cu carne și pește USDA, fructe și legume proaspete și un amestec de vitamine și minerale. Obțineți doar alegerea dvs. de două carne de vită sau Turcia ca sursă de proteine, care poate să nu funcționeze pentru câini cu alergii alimentare.

PETLLAGA DOING FOODFurajele pentru câini de petplate nu are ingrediente artificiale, carne presată, subproduse, masă osoasă sau Conservanți nocivi. Aceste rețete alimentare sunt realizate în SUA într-o unitate certificată de human certificată USDA. Ei, de asemenea Faceți cunoștință cu profilurile de nutrienți AAFCO pentru toate etapele de viață, inclusiv creșterea puiilor mari de rasă care vor cântări mai mult de 70 de kilograme ca adulți.

Site-ul web al lui PetPlate afirmă că toate produsele lor sunt testate pentru standardele USDA și FDA înainte de a părăsi instalația. Și ambalajul lor este 100% reciclabil.

Un plan complet al alimentelor pentru câini de companie va livra 14 mese (pe câine) săptămânal. Prețul va varia în funcție de dimensiunea câinelui dvs. și cât de mult va necesita alimente în fiecare zi. Labrador, Saddie, cântărește 70 de lire sterline și costă 69 de dolari.95 pentru o săptămână (14 mese) de mâncare pentru ea.

Beagle, Molly, cântărește 30 de lire sterline și costă 85 de dolari.90 timp de 2 săptămâni (28 mese) de alimente pentru câini de companie pentru ea. Făcând matematica, adică de aproximativ 5 dolari pe masă pentru Saddie și $ 3.07 pe masă pentru Molly.

PETPLATE DIN LIVRAREA FOODIEIDupă cum puteți spune, este foarte scump.

Dar, dacă căutați un serviciu de livrare a alimentelor pentru câini care oferă mese proaspete făcute cu ingrediente de înaltă calitate, decât ar trebui să vă așteptați la o etichetă de preț mai mare. Evident, ingredientele de calitate mai bune costă mai mult și rulează o unitate sigură care îndeplinește standarde riguroase nu este ieftin.

Care a adăugat mijloace aeriene Petplate trebuie să perceapă mai mult pentru alimentele lor decât producătorii care utilizează ingrediente de calitate scăzută și au alimentele lor fabricate în fabrici din alte țări. În afară de prețul ridicat, singurul alt dezavantaj pe care îl pot vedea este că Petplate livrează numai la cele 48 de Statele Unite ale Americii. Dar, care s-ar putea schimba pe măsură ce compania crește.

Citiți următorul: 20 de alimente de câine rău cu ingrediente de calitate scăzută

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: serviciul de livrare a alimentelor pentru animale de companie