Jucării pentru gerbili

Gerbil pe picioarele din spate în timp ce stăteau pe așchii de lemn

În primul rând, jucăriile pentru dvs Gerbils trebuie să fie în siguranță. Gerbil-urile au obiceiul de a-și lipi capul în lucruri de explorat, așa că asigurați-vă că orice jucării (în special cele cu găuri tăiate în ele) nu au spații în care gerbilurile tale ar putea să-și poată bloca capul. Asigurați-vă că gerbilurile dvs. nu sunt capabile să se spargă din bucăți ascuțite de materiale plastice sau de alte materiale și să le înghită.

Îndepărtați toate jucăriile din plastic odată ce gerbilurile încep să mestece pe ele. De asemenea, asigurați-vă că ele sunt doar carton de mărunțire, mai degrabă decât să o mănânce. Asigurați-vă că ele nu sunt părți sau corzi pe jucării care ar putea prinde degetele de la picioare, picioarele sau coada gerbil.

Roți

Multe gerbili se bucură de rulare pe roți. Orice Roți ar trebui să aibă o suprafață solidă și să aibă un perete solid din spate. Cozile lor și alte părți ale corpului pot fi prinse și rănite pe roți cu trepte sau suporturi încrucișate. O roată solidă, cum ar fi o roată de spinner tăcut sau o roată widenă, este o alegere bună.

Obțineți o roată de dimensiuni medii, suficient de mare încât gerbilitățile înapoi pot fi ținute relativ drepte în timp ce rulează. Nu toate gerbilile cum ar fi roțile, deci nu vă îngrijorați de gerbili care nu le folosesc.

Piele

Ciștii din lemn (lemn netratat) fac alegeri bune, deși cutiile de carton mici vor fi și un hit. Ei vor tăia rapid carton, astfel încât acestea vor trebui înlocuite adesea (alegeți carton cu cât mai puțină cerneală posibil). Lemnul va fi mestecat, de asemenea, în timp ce vor dura mult mai mult decât cardul, puteți planifica înlocuirea caselor de lemn după un timp, de asemenea.

Puteți găsi uneori busteni la magazinele de animale de companie, inclusiv jurnale mici în secțiunea PET mici sau, probabil, jurnale mai mari mai mari în secțiunea Reptile. O jumătate de cochilie de nucă de cocos și vase de plante ceramice sau de argilă plasate pe laturile lor pot fi folosite și în acest fel.

Chew toys

Gerbils iubesc să mestece. Un tub de carton dintr-o rolă de hârtie igienică sau rola de prosoape de hârtie este unul dintre lucrurile preferate ale Gerbil. Unii oameni și-au exprimat îngrijorarea cu privire la tipurile de adeziv utilizate în aceste tuburi de carton de carton colorat (și acum mai robuste și de lungă durată) sunt făcute pentru ca animalele de companie să se joace cu.

Căutați tuburi, chuburi și peșteri complet chewbulare, împreună cu alții. Twin scârțâie are, de asemenea, o sugestie minunată - luați dosare vechi de fișiere, le așezați plat și le tăiați în secțiuni mai mici, apoi se rostogolește strâns și țineți un pic. Când le-ai lăsat să meargă, se slăbesc, dar stau mai mult sau mai puțin rulați, iar gerbilurile tale pot avea o minge cu ei. Chiar și o pungă de prânz mic de hârtie maro va oferi ascunderea, jocul și posibilitățile de mărunțire!

Orice lemn netratat (vopsită de legume este în regulă) Elementele fac și jucăriile de mestecat. Le puteți cumpăra sau a face propria ta din resturile de lemn netratate. Sucursalele pot fi oferite pentru mestecare, prea-încercați măr sau salcie (evitați orice ramuri de copac veșnic). De asemenea, vă puteți verifica magazinul de animale de companie pentru lucruri cum ar fi Cholla, Driftwood și alte lemn, cum ar fi vița de vie (eventual găsită în secțiunea Reptile), care fac jucării bune de alpinism.

Există, de asemenea, o mulțime de răchită, iarbă naturală și tuneluri de fibră de plante - și colibe de acolo (în special comercializate pentru iepuri), iar acestea sunt, de asemenea, minunate pentru gnawing.

Alpinismul de jucării și tuburi

Gerbils vor urca pe ceva, cum ar fi casele din lemn. De asemenea, puteți cumpăra scări din lemn (verificați secțiunea de păsări dacă nu se află în secțiunea PET mică), SAWS și alte accesorii din lemn. Tuburile de alpinism din plastic (cum ar fi cele pentru hamsteri) și accesorii pot fi folosite, deși trebuie să fiți foarte atenți că gerbilurile dvs. nu se așează pe biți de plastic și să le înghiți.

Jucarii din plastic și tuburile sunt cele mai bine oferite numai atunci când sunteți acolo pentru a vă ține ochii pe lucruri. De asemenea, puteți încerca secțiunile de țevi din PVC din secțiunea Instalație a magazinului de hardware, deoarece PVC tinde să fie puțin mai rezistentă la mestecat decât tuburile din plastic realizate pentru rozătoare. Relativ nou pe piață sunt vopsite tuburi de bambus, iar acestea se spune că sunt mai dure și mai durabile. De asemenea, puteți găsi tuburi ceramice (verificați secțiunea de acvariu), iar acestea au avantajul de a fi practic indestructibil.

Baie de praf

Vă dau gerbils un vas greu de ceramică sau sticlă cu o pereche de centimetri de Chinchilla praf în ea. Gerbil-urile tale vor iubi cel mai probabil rularea și săparea în jurul în praf, iar în acest proces își curăță blănurile și condiționate.

Săpat

Gerbils iubesc să sapă. Încercați să faceți cel puțin o parte din cușcă foarte adânc cu substrat. De asemenea, puteți plasa adăposturi din lemn (cum ar fi sub Shafings astfel încât gerbilurile pot avea mici "subterane" să doarmă). Adăugarea fânului timothy la așternut va ajuta ca așternutul să dețină tunelurile mai bine. De asemenea, puteți pune tuburi ceramice (verificați secțiunea de pește) sub substrat pentru burrows.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucării pentru gerbili