Chinchilla cuști

Acasă într-o casă

Chinchillas sunt un mic rozătoare din America de Sud, găsit în zonele stâncoase, aride din munți. Ele sunt cele mai cunoscute pentru blana lor incredibil de moale, groasă, luxoasă. În sălbăticie, această blană le protejează de elemente, dar în captivitate, le face oarecum sensibil la supraîncălzire. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când decideți unde să vă plasați chinchilla în casă. Un cooler, o zonă liniștită a casei dvs. este cel mai bun loc pentru a pune un a Chinchilla Cage.

Cușca

Cu cât este mai mare cusca, cu atât mai bine. Spațiul minim de podea este de aproximativ 24 de centimetri, iar o cușcă înaltă este cea mai bună - dacă este posibil, obțineți o cușcă înaltă cu rafturi și scări care permit chinchilla să urce. Firul este cel mai bun material de cușcă și evitați cuștile din plastic sau accesoriile și chinchilele mestecând și distrug plasticul ușor.

Tava poate fi căptușită cu rasuri de lemn (evitarea rasurilor de cedru, iar rasele din lemn de esență tare, cum ar fi Aspen, sunt preferate față de pin) sau ziare. Mulți chinchilla cuști au o podea de sârmă, care este plăcută pentru curățenie, dar poate fi greu Chinchilla picioare astfel încât sunt cele mai evitate. Podelele sau rafturile de sârmă pot fi acoperite cu lemn pentru a da picioarele chinchilla o pauză. O cutie de cuib, din lemn, ar trebui, de asemenea, furnizată.

Unde să pună cușcă

Cască ar trebui să fie plasată într-o zonă liniștită a casei, unde activitățile umane nu le vor deranja (și stres) în timpul zilei. Cageul trebuie, de asemenea, să fie amplasat într-o zonă rece (fără pescaj) și nu este expusă la lumina directă a soarelui care ar putea provoca supraîncălzirea. Temperaturile de summertime trebuie monitorizate pentru a vă asigura că temperatura ambiantă nu este mult mai mare de 77 grade Fahrenheit (25 grade Celsius). Dacă nu aveți aer condiționat, plasarea unei tigaie superficială de cuburi de gheață în cușcă poate ajuta sau draperii unui prosop umed peste o parte a cuștii.

Așezați cușca pe o masă sau pe stand, deoarece acest lucru va ajuta la transformarea chinchilla se simte căștile pot fi intimidate dacă trebuie să vă aplecați peste cușcă pentru a interacționa cu ei.

Sticle de apa

Sticlele de apă din sticlă sunt ideale, deoarece chinchilla nu poate mesteca prin ele. Dacă utilizați plastic, lustrați-l sau creând o barieră pentru ea cu plasă de sârmă ar trebui să reducă riscul de deteriorare (puteți obține și gardieri comerciale de mestecat). Pentru alimentatoare, alimentatoare în stilul buncărului care se atașează spre exteriorul cuștii sunt plăcute, deoarece nu pot fi înclinate, iar chinchilla nu va putea urina în mâncarea lor. În cazul în care un Bowl Alimentare este folosit, ar trebui să fie un castron de ceramică greu pentru a reduce vârful și trebuie curățat zilnic.

Jucării

Jucăriile pot fi oferite prea-blocuri de ramuri de lemn și copac (fără pesticide) sunt jucării bune de mestecat. Unele dintre jucăriile de papagal din lemn fac și jucăriile bune, la fel ca și bilele de salcie și inele pe care le puteți găsi pentru iepuri. Este important să se furnizeze jucării care nu au părți mici sau plastiale care ar putea fi ingerate. De asemenea, poate fi prevăzut un bloc de "chinchilla" sau un bloc de ponce pentru mestecare și acest lucru va ajuta la menținerea ornamentelor dinților.

Roți

Roțile pot oferi exerciții excelente, deși puteți constata că, cu excepția cazului în care chinchilla este introdusă ideii la o vârstă destul de tânără, este posibil să nu ia în roată pe o roată. Căutați o roată de 15 inch (ceva mai mic va fi prea mic pentru majoritatea Chinchilla pentru adulți) cu o suprafață solidă de funcționare și o parte deschisă, fără suporturi încrucișate.

Unii oameni găsesc, de asemenea, utilizarea discurilor de rulare, cum ar fi farfuria zburătoare o opțiune bună pentru chinchillas. Riscurile de supraîncălzire fac ca utilizarea de plastic condusă despre bile nedorite. Chinchilla ta ar fi mai degrabă să fugă într-o sigură, Cameră izolată din Chinchilla.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa