Jucării pentru chinchilla

Chinchilla în cușcă

Chinchillas sunt creaturi active și curioase care au o mulțime de energie pentru a expulza într-un pachet mic. Jucarii și activitățile vă pot ajuta să vă mențineți chinchilla fericită și sănătoasă, dar este important să se asigure, de asemenea, că sunt sigure.

Băi de praf pentru chinchillas

S-ar putea să nu vă gândiți Baie de praf ca jucării pentru chinchillas, dar chinchilla-urile sunt atât de încântate să vadă o baie de praf, încât este la fel de distractivă ca orice jucărie ar fi.

Băile de praf pot fi făcute la domiciliu folosind un castron mare, dar opțiunile de curățare vor fi boluri de pește de sticlă și case de baie speciale pentru chinchilla. O cantitate foarte mică de praf de chinchilla este necesară pentru ca animalul dvs. să nu-și păstreze haina sănătoasă, dar pentru a avea unele distracție în jurul. Băi de praf ar trebui să fie oferite numai de două până la trei ori pe săptămână.

Chew toys pentru chinchilla

Ca și alți rozătoare, chinchilele au dinți care se dezvoltă continuu pe întreaga lor viață. Dinții chinchilla sunt păstrați și în stare bună de lucru prin gnawing și mestecând lucrurile, astfel încât aceasta este o activitate naturală și necesară pentru chinchilla de animale de companie.

Chinchillas adesea favorizează o varietate de ramuri pentru mestecare, dar asigurați-vă că alegeți a lemn sigur cum ar fi ramurile de salcie, mere, plop și aspen. Evitați ramurile de la cireșe, fructe de citrice, roșu, cedru și alți copaci verzi. De asemenea, puteți oferi o varietate de jucării din lemn realizate din lemn netratat. Multe opțiuni abundă în secțiunea mică a animalelor din magazinul de animale de companie, dar mai mult pot fi găsite în secțiunea de păsări. Sucursalele Manzanita sunt, de asemenea, bune pentru mestecare, iar unele chinchillas vor mesteca, de asemenea, pietre de pumice sau blocuri minerale.

Alpinism pentru chinchillas

Chinchillas sunt foarte agile și dragoste pentru a urca astfel oferind opțiuni creative în cuștile lor. Unele opțiuni includ platforme de ședere de diferite înălțimi, scări, blocuri mari de lemn sau cărămizi, brațe, ramuri și hamace de țesături. Aranja aceste jucării de alpinism în cușcă, astfel încât acestea să fie robuste și nu se vor schimba sau nu vor cădea atunci când chinchilla urcă pe ele.

Exercițiu de roți și bile pentru chinchillas

Multe chinchilele se bucură de rularea pe roți de exerciții. Aceste roți trebuie să fie mari și să aibă o suprafață solidă fără spițe. O roată mică, de hamster nu este suficient de mare și nu este în siguranță pentru o coadă de chinchilla. Cele mai multe roți de această dimensiune au un suport sau pot fi montate într-o cușcă.

Bile mari închise pentru alergarea în afara cuștii trebuie folosite cu prudență. Deoarece nu oferă o bună ventilație, acestea ar trebui să fie utilizate numai pentru perioade scurte de timp și din lumina directă a soarelui. Evitați Bile mici de exerciții Proiectat pentru rozătoare mai mici, deoarece acestea nu sunt suficient de mari pentru o chinchilla.

Jucării Chinchilla pentru a se ascunde

Chinchillas apreciază un loc sigur pentru a se ascunde și, de asemenea, credeți că este distractiv să se ascundă în timp ce se joacă cu alte chinchillas. PET comercial PET sau case de cobai pot fi folosite, dar puteți face și chinchilla un loc ascuns folosind țevi PVC, țevi de argilă sau vase de lut. Chiar cutiile de carton pot fi utilizate, deși probabil vor fi mestecate și trebuie înlocuite. Pipe PVC va dubla, de asemenea, ca un tunel distractiv pentru chinchilla dvs. pentru a trece prin faptul că utilizați o piesă suficient de lungă.

Jucării Chinchilla pentru în afara cuștii

Chinchilla iubesc să exploreze și acesta este numărul unu pe care îl vor alege să facă dacă este permis în afara cuștilor lor. Explorarea oferă o ocazie minunată pentru chinchilla dvs. să-și exercite nu numai corpul, ci mintea lui. Stimularea mentală este la fel de importantă ca și exercițiul fizic.

Înainte de a vă lăsa chinchilla în afara cuștii sale pentru a juca, veți dori să vă asigurați că va reveni de bună voie în cușcă sau că îl puteți prinde. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă stresați chinchilla, urmărindu-l când este timpul să vă întoarceți în cușcă.

Playtime în afara cuștii este, de asemenea, un timp potențial periculos pentru animalul dvs. de companie. Chinchillas sunt curioși și multe lucruri sunt investigate prin mușcături în ele pentru a vedea dacă sunt comestibile. Curiozitatea naturală a chinchilelor înseamnă că ar trebui să aveți o cameră care să fie protejată complet chinchilla înainte de a permite timpul în afara cuștii și este necesară supravegherea strânsă. Nu ar trebui să existe fire sau cabluri expuse, locuri care să se blocheze sau de orificii care pot fi accesate într-o cameră de chinchilla.

Editat de Adrienne Kruzer, RVT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Jucării pentru chinchilla