Cuști pentru glidenții de zahăr

Glidantele de zahăr

Glidantele de zahăr sunt animale mici active și au nevoie de o mulțime de cameră în cușcă. Deoarece au nevoie să urce și să sară, cantitatea de spațiu vertical este mai importantă decât imaginile reale ale cuștii.

O dimensiune minimă bună pentru o pereche de Glidantele de zahăr este de 24 de centimetri adânci cu 24 de centimetri lățime de 36 de centimetri înălțime. Mai mare este întotdeauna mai bine, ținând cont de faptul că înălțimea este importantă pentru GLIDers. Spațierea firului nu trebuie să fie mai mare de 1/2 inch cu 1 inch. Dacă utilizați o cușcă care nu este o plasă de sârmă, asigurați-vă că are bare orizontale cu spații nu mai mult de 1/2 inch. Cuștile care oferă câteva platforme sunt frumoase.

Întrucât cuștile comerciale nu vin adesea în dimensiunile preferate pentru glidenții de zahăr, mulți proprietari cuști de modă de sârmă sudată. Glider Central oferă mai multe linkuri către pagini cu instrucțiuni despre cum să construiți cuști la domiciliu. O idee frumoasă este de a face o cușcă care stă în interiorul unei tavă (plastic sau metal) care este la câțiva centimetri mai mare decât spațiul de podea a cuștii pentru a prinde orice deșeuri care cad în afara cuștii.

Zăvorul de pe cușcă ar trebui să fie sigur, deoarece glidenții vor învăța uneori cum să deschidă dispozitivele de blocare și să se lase. Un strat de Shafings (Niciodată cedar-aspen sau brad este cel mai bun) în partea de jos a cuștii va ajuta la absorbția deșeurilor și ar trebui să fie curățate o dată sau de două ori pe săptămână (mai des, dacă este necesar, în funcție de cât de mulți aveți).

Cască ar trebui să fie plasată într-un loc accesibil în casă, dar din lumina directă a soarelui și într-o zonă fără schițe. Ele fac cel mai bine o temperatură ușor mai mare decât temperatura camerei, în furia de 70 până la 90 de grade Fahrenheit.

Cutii de cuiburi

Glidantele de zahăr au nevoie de o cutie de cuib, care poate fi cumpărată sau de casă. Mulți oameni susțin cutii de cuiburi din materiale poroase, care respiră puțin și absorb umiditatea. Materiale precum lemnul și vasele de lut neglazate (cu găuri în lateral) se încadrează în această categorie. Ei au dezavantajul absorbției urinei și a altor deșeuri, astfel încât acestea vor trebui să fie aruncate și înlocuite ocazional. Cutiile de plastic sunt mai ușor de curățat și sunt o alternativă acceptabilă. Plasarea cutiei de cuiburi pe tavanul cuștii va împiedica așezarea și defectarea și defectarea pe partea de sus a cutiei.

O a treia opțiune, care este un favorit al multor glidei, este o pungă de pânză. Acestea pot fi aplicate cu ușurință pe părțile laterale ale cuștii și sunt lavabile, astfel încât să puteți avea o rezervă și să le spălați / înlocuiți-le după cum este necesar. Acestea sunt, de asemenea, frumoase, deoarece acestea ajută la procesul de îmbinare și de legare, deoarece puteți elimina punga, glidectoarele de zahăr și toate, din cușcă dacă doriți să le gestionezi.

Cu excepția cazului în care se utilizează o pungă de pânză, ar trebui să fie prevăzute și un material de așternut. O bucată de pânză este adesea cea mai ușoară și funcționează bine, dar monitorizează și îndepărtează toate firele libere.

Mobilier și jucării

Glidanții de zahăr preferă să urce și să sari, și ar trebui să oferiți o mulțime de sucursale pentru a le permite să-și exercite. Ramurile proaspete sunt apreciate, dar asigurați-vă că sunt libere de pesticide și îngrășăminte și sunt din plante non-toxice. Evitați ramurile de la copacii de conifere, cum ar fi pinul și cedrul, datorită SAP-ului lipicios produs de acești copaci. Frânghiile și scările pot oferi oportunități suplimentare de alpinism.

Jucarii din lemn, cum ar fi cele făcute pentru păsări și rozătoare, fac jucării bune pentru glidenții de zahăr. Jucăriile plasate ridicate în cușcă vor fi cele mai apreciate ca gliders ca să-și petreacă timpul în sus în cușcă. Jucăriile de stofa sunt cele mai evitate sau cel puțin verificate în mod regulat pentru firele libere care ar putea să înconjoare glisioarele sau să fie ingerate.

Un Exercițiul de roată, Dacă este introdus la Young Gliders, poate fi un mare succes și permite o mulțime de oportunități de exerciții fizice. O roată mai mare, cu o suprafață solidă, este cea mai bună astfel încât picioarele și cozile să nu fie prinse. Unii oameni folosesc, de asemenea, globuri de plastic clare pe care le puteți pune pe animalele de companie pentru a le lăsa să se rostogolească în jurul casei.

Mâncăruri alimentare

Mâncărurile de păsări din plastic care atârnă pe partea laterală a cuștii sunt probabil cele mai ușoare. Ei ar trebui să fie destul de mari, dar nu atât de mari încât glidectorii pot urca în ele și se potoli. Apa poate fi prevăzută într-o sticlă, dar dacă glisioarele nu sunt instruiți într-o sticlă de apă, furnizați o altă clipă pe un vas pentru apă până când vă aflați sigur că gliders-ul iau apă din sticlă în mod consecvent.

Achiziționarea cuștilor și consumabilele online

  • CURITURILE MARTIN: Are destul de multe cuști acoperite din PVC pentru a alege de la.
  • WOCURI WODENT: De la Transoniq, informații despre această roată de siguranță favorizată de proprietarii de nivelare a zahărului și informații despre locul unde puteți cumpăra roata (online și oprită).

Urmăriți acum: cum sunt planetele de zahăr ca animale de companie?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cuști pentru glidenții de zahăr