Revizuire: amber crown natural flea și collars pentru câini

Dăunători ca niște purici și căpușe poate fi foarte dăunător pentru animalul dvs. de companie. Ei poartă multe boli și vor irita pielea câinelui tău. Prevenirea acestor dăunători să atace câinele dvs. este crucială, dar uneori măsurile preventive sunt la fel de dăunătoare. Multe gulere tradiționale de purici și tratamente topice sunt umplute cu substanțe chimice toxice și au fost legate de numeroase probleme de sănătate, dar Amber Crown a creat un seif alternativă la purici naturali și gulere de gheață.

Amber Crown Natural Flea și Tick Collars pentru revizuirea câinilorMulți medicii veterinari vor recomanda tratamente de purici supra-the-counter pentru animalele de companie care pretind că sunt mai sigure decât produsele similare pe care le puteți găsi la magazinul de animale de companie. Deși poate să nu fie la fel de multe efecte secundare negative sau cât mai multe legături documentate cu problemele de sănătate, aceste tratamente sunt încă pline de toxine și substanțe chimice.

Amber Crown Natural Flea și căfleul pentru câini sunt o alternativă excelentă și sunt în siguranță pentru orice câine. Câinii seniori, puii și chiar câinii de lactare sau gravide pot purta în siguranță aceste coliere de purici. Aceasta este, de asemenea, o alegere excelentă pentru câinii cu alergii.

Am fost destul de norocos pentru a putea încerca două Amber Crown Placa naturala si gulere pentru caini. Sunt mereu sceptic cu privire la produsele care par prea bune pentru a fi adevărate, iar aceste gulere nu au fost excepționale. Ei sună minunat, dar ar funcționa de fapt?

De asemenea, citiți: Cele 50 de tratamente cele mai bune de purici pentru câini (AS aleși de către proprietarii de animale de companie)

Amber Crown Natural Flea și Tick Collars pentru revizuirea câinilor

Amber Crown Natural Flea și Tick Collars pentru revizuirea câinilor

Trăim în Maine. Deși sunt, de asemenea, preocupat de purici, căpușele sunt o problemă foarte mare în regiunea noastră. Pădurile noastre dense fac motive perfecte de reproducere pentru acești dăunători periculoși și boala de var, pe cele mai periculoase boli purtate de căpușe, este, de asemenea, destul de comună în zona noastră.

Voi ajunge direct la punctul cu această recenzie. Sunt uimit de culoarea naturală a lui Amber Crown și de căpușe pentru câini. Le-am folosit pe cele două câini de rasă mare de mai mult de 2 luni și s-au dovedit a fi 100% eficiente până acum.

Amber Crown Natural Flea și Tick Collars pentru revizuirea câinilorȘtiu ce te gândești și la ce? 2 luni nu este foarte lungă, cum puteți afirma că sunt eficiente.

În ultimele două luni am adoptat un catel care, din păcate, a adus purici în casa noastră. De asemenea, am tras o bifată de pe catelul nostru acum 2 săptămâni. Avem, de asemenea, trei pisici, Două dintre care am tras deja căpușe în ultimele două luni.

Câinii noștri sunt instruiți să rămână pe proprietatea noastră - proprietatea noastră de 9 acri mai în cea mai mare parte împădurită. Se rătăcesc prin pădure timp de ore în fiecare zi. Toate animalele noastre sunt echipate cu preventivi de purici și bifați, dar nu au fost niciodată 100% eficiente.

Pisicile noastre poartă purici cu eliberare rapidă și aruncați gulere pe care le cumpărăm prin biroul veterinarului și am folosit un puric de casă și că bifați repellent pe catelul nostru zilnic.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune coliere de purici pentru câini pentru a preveni purici și căpușe

Amber Crown Natural Flea și Tick Collars pentru revizuirea câinilor

Toate animalele noastre se rătăcesc prin aceleași păduri. Ei joacă în aceeași curte și luăm întotdeauna toți trei câini pentru drumeții și aventuri la fel.

Sunt încrezător în a spune că cred că acești purici naturali de culoarea chihlimbar și căștile pentru câini au păstrat efectiv dăunătorii de a ajunge pe câinii noștri.

După cum mă auziți să explic în recenzia mea video, acolo era o pădure de pin în cazul în care Marea Baltică este acum. Pinii au o abilitate unică de vindecare. Când coaja lor devine zgâriată sau tăiată, arborele secretează SAP în plus la & # 8221; rana. În cele din urmă, SAP rulează trunchiul copacului sau biții întăriți mici cad și ajung la podeaua pădurii.

După cum vă puteți imagina, când apa a intrat în zonă pentru a forma Marea Baltică, multe dintre aceste depozite de pin sap au fost urmărite pe țărmuri. Această sap de pin este colectată de pe țărmurile Mării Baltice și cunoscută sub numele de chihlimbar baltic, care sunt cristalele mici pe acest guler - 100% natural de chihlimbar baltic.

LEGATE DE: Remedii naturale la domiciliu pentru purici și căpușe

Amber Crown Natural Flea și Bifați Collars pentru câini

Ambra naturală, nepolitică eliberează terpene aromatice respingătoare, hidrocarburile organice produse de copacul de pin care contribuie la mirosul.

Ambra generează, de asemenea, electricitate statică, care împiedică insectele să se agațe pe haina câinelui.

Amber Crown Natural Flea și Collars pentru câini sunt realizate manual și complet sigur pentru tine și animalele de companie.

Aceste gulere sunt sigure pentru toți câinii, așa cum am menționat mai devreme, inclusiv cățeluși și femele însărcinate sau care alăptează. Ele sunt, de asemenea, impermeabile, miros liberă și nu afectează simțul mirosului animalului. Ele vin, de asemenea, cu o garanție de 100 de zile de bani, dacă nu sunteți mulțumit.

Amber Crown Natural Flea și Tick Collars pentru revizuirea câinilorUn alt lucru vreau să menționez despre aceste gulere este ambalajul lor. Ei vin într-o cutie frumoasă înfășurată în hârtie de țesut. Asta ar fi Un cadou minunat pentru proprietarul PET sau PET de pe lista dvs. Sunt sigure, sănătoase și unice. Să nu menționăm, prevenirea puricii și bifați este o necesitate pentru toți proprietarii câinilor.

Singurul lucru pe care nu mi-a plăcut aceste gulere este că catarama din piele se va întinde în timp. Nu este un întrerupător de lucru, dar trebuie să fiți sigur că verificați regulat în mod regulat pentru a strânge gulerul atunci când este necesar.

Deși Crown Crown Natural Flea și căfleul pentru câini nu arată foarte durabil - ele arata de fapt ca chihlimbarul este filetat pe o bucată groasă de șir, am fost uimit de durabilitatea lor. Nu numai că am fost sceptic cu privire la eficacitatea lor înainte de a le încerca, mi-am dat seama că câinii noștri ar sparge ambele gulere în 3 zile de la purtarea lor.

Câinii noștri se luptă tot timpul și avem un mic cățeluș care se bucură de mestecând pe gâtul surorilor ei mari. Labradorul nostru se ridică și în câteva situații destul de dificil uneori și a reușit să se întoarcă mai mult decât o dată. Nu am avut nicio îndoială că aceste gulere vor fi sparte într-o chestiune de zile, dacă nu ore.

Dar nu m-am înșelat. Băiat am greșit! Ei nu arata ca asta, dar aceste gulere au stat pana la 2 luni de testare foarte intensa din pachetul nostru. Ei nu au spart, evident, iar laboratorul nostru a reușit să-l prinse o dată pe "# 8230; până acum. Am un mic gard de sârmă de metal decorativ în jurul paturilor mele de flori (pentru a păstra laboratorul).

În timp ce încerca să se răsucească prin gard, purici naturale de culoare naturală a coroanei și căștile pentru câini au fost prinși pe unul dintre fire. Nu sa rupt, totuși. În timp ce se răsuci și trase pentru a-și scoate capul cu gulerul puternic și tocmai a alunecat din cap în timp ce se apropie.

Amber Crown Natural Flea și Tick Collars pentru revizuirea câinilor

Amber Crown Natural Flea și Collars pentru câini sunt disponibile în opt dimensiuni:

  • 8 & # 8243; -10 & # 8243;
  • 10 și # 8243;
  • 12 și # 8243;
  • 14 și # 8243;
  • 16 și # 8243;
  • 18 & # 8243; -19.5 & ​​# 8243;
  • 19.5 & ​​# 8243; -21.5 & ​​# 8243;
  • 21.5 & ​​# 8243; -23.5 & ​​# 8243;

Acestea variază în preț de la 25 de dolari.97 până la 32 de dolari.97 În funcție de dimensiunea de care aveți nevoie. Asigurați-vă că măsurați cu atenție gâtul câinelui dvs., deoarece colierul trebuie să se potrivească strâns pentru a fi eficient. Ar trebui să puteți potrivi doar două degete între guler și gâtul câinelui tău. Aceste gulere sunt eficiente pentru până la 12 luni!

Rezumatul lui Amber Crown Natural Flea și Biff Collars pentru Revizuirea câinilor

Pro:

  • Amber Crown Natural Flea și Tick Collars pentru revizuirea câinilorComplet natural - Nu există toxine sau substanțe chimice ca alte tratamente de purici și bifați
  • Sigur pentru toți câinii, inclusiv seniori, cățeluși și femei însărcinate sau care alăptează
  • Rezistent la apă
  • Fără miros, deci nu afectează simțul mirosului câinelui
  • Durabil
  • Eficace timp de până la 12 luni
  • 100 de zile de garanție a banilor
  • Ambalaj frumos și ar face un cadou excelent

Contra:

  • Curelele de cataramă din piele se întinde de-a lungul timpului - nu un întrerupător de lucru, dar trebuie să verificați frecvent pentru a vă asigura că este ajustat corect pentru gâtul câinelui tău

Acum este rândul tău să revizuiască Amber Crown Natural Flea și Bifați Collars pentru câini

Ați folosit vreodată Amber Crown Natural Flea și bifați coliere pentru câini? Au fost la fel de eficiente cu câinii tăi ca fiind pentru a mea? Au fost confortabile? Ați avut îngrijorări cu privire la durabilitatea gulerului? Mi-ar plăcea să vă aud revizuirea personală și să vedeți fotografii ale poochei dvs. purtând gulerul său de chihlimbar.

Dacă aveți o sugestie pentru un produs pe care doriți să îl vedeți revizuit, mi-ar plăcea să aud și asta! Dezbaterea a două produse și nu sunt siguri care să aleagă? Pot face o comparație a produsului pentru a ajuta. Dați-mi voie să știu ce produse doriți să vedeți prezentate în următoarea recenzie și voi face tot posibilul pentru a vă ajuta!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: amber crown natural flea și collars pentru câini