Repetați purici și căpușe în mod natural cu gulere de coroană de chihlimbar

Repetați purici și căpușe în mod natural cu gulere de coroană de chihlimbar

Au existat mai mult de câteva retrageri și rapoarte legate de sănătate cu privire la puriciul de supra-the-counter și aruncați repellente pentru câini. Multe dintre aceste produse conțin substanțe chimice toxice și au fost legate de iritarea pielii, convulsii și chiar moartea. De aceea mulți proprietari de câini se îndreaptă spre remedii naturale, cum ar fi Amber Crown Collars, Pentru a păstra acești dăunători de pe animalele de companie.

Calea standard este de a utiliza Cele mai bune pilule de purici pentru câini, sau poate că gulerele de a ieși din acești paraziți. Cu toate acestea, gulerele de coroană Amber sunt destul de posibil unul dintre cele mai unice produse pe care le-am văzut pentru păstrarea puricilor și căpușe de pe animalul dvs. de companie.

Pentru a înțelege cum lucrează Amber Crown Collars, trebuie mai întâi să înțelegeți ce este Amber. Este o poveste foarte lungă care începe cu aproximativ 60 de milioane de ani în urmă. Nu vă faceți griji, voi trece la informațiile importante.

Repetați purici și căpușe în mod natural cu gulere de coroană de chihlimbar

Erau o pădure de pini care cresc în cazul în care Marea Baltică este acum localizată. Pinii produc o mulțime de rășină lipicioasă, pe care o numim SAP. De-a lungul timpului, această sap oozează pe trunchiul copacului până la podeaua pădurii și, de-a lungul timpului, se întărește în chihlimbar. În cele din urmă, acest chihlimbar a fost spălat de apele mării.

Curenții puternici au transportat de atunci depozitele de chihlimbar la țărmurile estice ale Mării Baltice și, de unde provin chihlimbarul pentru aceste coliere de câine. Chihlimbarul este exploatat și adunat la scuipa curoniană, iar meșteșugul găuri în fiecare bijuterie individual. Ambraul este strâns pe guler, iar fiecare piesă este separată de un nod.

În mod clar, este foarte unic și Guler de câine frumos, Dar ceea ce este atât de special pentru gulerele de culoare Amber? Chihlimbarul natural, nepoliticos eliberează un miros foarte slab de pin, pe care nici măcar nu îl veți observa. Cu toate acestea, terpenele aromatice respingătoare care sunt eliberate sunt suficient de puternice pentru a descuraja purici și căpușe de la infestarea puilor tăi.

RECOMANDAT: 5 cele mai bune coliere de purici pentru câini pentru a preveni purici și căpușe

LEGATE DE: Eco de îngrijire a câinelui pentru animale de companie și spray-ul de împrospătare

Ambra generează, de asemenea, o cantitate foarte mică de energie electrică statică care împiedică dăunătorii să se agațe de blana câinelui tău. Cel mai bun dintre toate, chihlimbarul este complet natural și 100% sigur pentru oameni și animale. Aceste gulere pot fi folosite pentru toți câinii, inclusiv cățeluși, câini de rang înalt și mame însărcinate sau care alăptează.

Amber Crown Collars lansează o mulțime de crowsfunding Campanie privind IndieGogo În această săptămână, deci asigurați-vă că verificați-o!

Compania declară că gulerele lor nu sunt o opțiune de tratament. Dacă câinele dvs. este deja infestat cu purici, trebuie să fiți sigur că tratați mai întâi infestarea. Apoi, gulerele de culoarea chihlimbarului pot fi folosite pentru a preveni reinfesarea în viitor.

În funcție de dimensiunea pe care o necesită câinele dvs., puteți achiziționa unul dintre aceste gulere pentru $ 26- $ 33. Sună ca o mulțime pentru un guler de purici, dar acestea durează cel puțin 12 luni! Asta este mult mai mult decât majoritatea Colari tradiționale de purici, Și acesta este, de asemenea, sigur și sănătos pentru animalul dvs. de companie. Dacă nu sunteți mulțumit de guler, puteți profita de garanția de 100 de zile a banilor de 100 de zile a lui Amber Crown.

LEGATE DE: Remedii naturale la domiciliu pentru purici și căpușe

Repetați purici și căpușe în mod natural cu gulere de coroană de chihlimbar

Un lucru de observat este că aceste gulere nu ating eficacitatea de vârf până când nu au fost pe câinele dvs. timp de 3 săptămâni. Puteți verifica cu medicul veterinar, dar aș recomanda continuarea curentului purici și bifați preventiv Până în acel moment, doar pentru a fi sigur că câinele dvs. nu devine infestat între timp.

Puteți folosi gulere de coroane Amber în combinație cu gulerul existent al câinelui, cum ar fi cele mai multe coliere tradiționale de purici. Cu toate acestea, margele de chihlimbar vor deveni uleioase datorită frecării constante de pe blana câinelui tău, așa că ar trebui să spală colierul cu apă caldă și săpun săptămâna. Dacă blana de companie este scurtă, puteți să scăpați cu spălarea bi-săptămânală.

De asemenea, citiți: Cele 50 de tratamente cele mai bune de purici pentru câini (AS aleși de către proprietarii de animale de companie)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Repetați purici și căpușe în mod natural cu gulere de coroană de chihlimbar