Homemade prevenire de prevenire câștigă rețeta

Pleacă poate fi o neplăcere teribilă pentru animalul dvs. de companie și pot transmite, de asemenea, o serie de boli grave. Poochul dvs. poate deveni infestat cu purici după ce au contact cu un alt animal care le are. De asemenea, le-a putut ridica din mediul înconjurător. Aceste Homemade de prevenire a puricii poate ajuta la păstrarea acestor dăunători enervant de pe tovarășul tău canin.

Pleasele au picioarele posterioare extrem de puternice, ceea ce înseamnă că pot sări în sus de 5 inci vertical și 8 inci orizontal! Placii sunt paraziți, ceea ce înseamnă că trebuie să trăiască de o gazdă pentru a supraviețui. Odată ce purici sunt pe câinele tău, ei o vor mușca și îi vor suge sângele pentru substanțe nutritive.

Homemade de prevenire a puriciiCel mai bun scenariu este că aceste mușcături vor provoca pur și simplu câinele dvs. niște mâncărime și disconfort. Cel mai rău scenariu este că câinele dvs. poate fi alergic la mușcăturile de purici, ceea ce ar putea duce la inflamație, căderea părului sau infecțiile secundare ale pielii.

Prevenirea puriciilor este destul de ușoară, deoarece există atât de multe opțiuni diferite de a alege. De la colierele de purici la spray-uri și tratamente topice la șampoane preventive, există o metodă de prevenire care vă va satisface nevoile și bugetul. Dezavantajul este că majoritatea acestor măsuri conțin substanțe chimice toxice periculoase care pot face ca câinele să fie bolnav, provoacă și mai multă iritare a pielii decât puricii înșiși sau chiar duc la anumite tipuri de cancer.

Din fericire, există câteva măsuri de prevenire naturale pe care le putem lua pentru a păstra puricii noștri. Aceste tratamente de prevenire a furaților de casă sunt o modalitate excelentă de a opri purici să atace animalul dvs. de companie. Ele sunt eficiente, 100% sigure și sănătoase, iar câinele dvs. nu va ști nici măcar că este dat o preventivă de purici.

De asemenea, citiți: Cele 50 de tratamente cele mai bune de purici pentru câini (AS aleși de către proprietarii de animale de companie)

Homemade de prevenire a puricii

HOMEMADE PREVENIRE DE PREVENIRE CÂȘTIGĂ Rețeta

Ingrediente

  • 1 1/8 ceasca de ulei de nucă de cocos (topit)
  • 1/2 cești de drojdie de bere

Mărimea porției: Ar trebui să hrăniți un tratament pentru fiecare 10 kilograme de greutate corporală pe zi. Dacă câinele dvs. nu cântărește 10 kilograme, hrăniți doar un tratament pe zi.

Directii

Motivele nu sunt cunoscute, dar drojdia de bere s-au dovedit a fi o modalitate eficientă, naturală de a preveni puricii și alți dăunători de la câinii de mușcătură. Unii experți cred că are legătură cu mirosul neplăcut al suplimentului. Alții spun că face sângele câinelui diferit, astfel încât țânțarii, purici și alte dăunători de mușcătură nu vor să o bea.

Oricare ar fi motivul, drojdia lui Brewer păstrează dăunătorii departe de animalul dvs. de companie. Are un miros puternic, neplăcut, dar când mi-a amestecat în aceste câine de prevenire a puricii de casă tratează puii noștri nu minte să-l mănânce deloc.

Așa cum am menționat în ghidul video de mai sus, drojdie Brewer oferă multe alte beneficii pentru sănătatea caninei. Unele dintre acestea includ:

  • HOMEMADE PREVENIRE DE PREVENIRE CÂȘTIGĂ RețetaÎmbunătățirea sănătății pielii și a hainei
  • tratarea problemelor de stres
  • bogat în vitamine b
  • bogat în antioxidanți
  • bogat în acizi grași omega
  • îmbunătățește sistemul imunitar

Uleiul de cocos are, de asemenea, multe beneficii uimitoare pentru câini. De fapt, este inclusă pe multe dintre listele de Super alimente pentru câini. Uleiul de cocos este mare pentru sănătatea pielii și a stratului, îmbunătățind digestia și reducând respirația urâtă. Alte beneficii ale acestui super-hrană includ:

  • vindecarea ranilor
  • asistarea cu pierderea în greutate
  • ajută la controlul și prevenirea diabetului zaharat
  • Agenți antibacterieni, antivirali și anti-fungici
  • Promovează funcția normală tiroidiană
  • crește energia
  • ajută artrita și problemele legate de ligament

După cum puteți vedea, aceste câini de prevenire a furaților de casă nu numai că nu numai că dăunători, vor ajuta, de asemenea, la sănătatea și bunăstarea câinelui.

HOMEMADE PREVENIRE DE PREVENIRE CÂȘTIGĂ Rețeta

Tot ce trebuie să faceți este să combinați uleiul de nucă de cocos topit și drojdia de bere. Amestecați amestecul împreună până când este complet amestecat. Acum, turnați lichidul într-o tavă de cuburi de gheață.

Așezați tava cubului de gheață în frigider timp de 1-2 ore sau până când uleiul sa întărit încă o dată. Odată ce s-au întărit, ar trebui să puteți observa acești câini preventivi de haide de homei tratează destul de ușor din tavă.

Păstrați-le în frigider timp de până la 1 lună.

Citiți următorul: 12 Beneficiile de sănătate ale uleiului de nucă de cocos pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Homemade prevenire de prevenire câștigă rețeta